O parte a unui site WordPress de succes este interacțiunea cu rețelele sociale. Mii de plugin-uri sunt menite să ofere o astfel de funcționalitate, fie pentru partajare socială, urmărire socială, fie pentru utilizarea rețelei de socializare preferate pentru a integra cu ușurință o autentificare. Acest lucru este deosebit de util atunci când un site web are nevoie de interacțiune socială în comentarii sau în schimbul rapid de articole.


Marea problemă cu plugin-urile sociale gratuite este aceea că este vorba de un compromis. Da, sunt gratuite. Dar adesea, fie au o funcționalitate foarte limitată, fie o prezentare subpar. Acesta este motivul pentru care alegerea unui plugin premium este adesea cea mai bună, mai ales dacă site-ul dvs. web este afacerea dvs.. Social Snap Pro este o opțiune premium. Pluginul este oferit ca serviciu de abonament (plătit pe an) și oferă o integrare strânsă a tuturor serviciilor excelente într-un singur plugin ușor de instalat.

Social Snap Pro dispune de partajare socială, butoane de urmărire socială, meta taguri sociale, faceți clic pentru a twitte, un poster auto pentru publicarea ușoară în rețelele preferate automat și autentificare socială. De asemenea, promit o caracteristică foarte interesantă – propriul lor locker social pentru a bloca conținut până când un utilizator îl împărtășește.

Social Snap Pro vine în 3 variante. Plus este de 39 de dolari pe an, dar fără suplimente și doar pentru un site. Apoi avem Pro, care este versiunea pe care urmează să o examinăm. Pro poate fi utilizat pe până la 3 site-uri și include toate suplimentele pentru 99 USD pe an. În sfârșit, planul agenției este de 299 USD, dar oferă până la 15 instalații de șantier. Pentru dezvoltatorii sau întreprinderile cu multe site-uri, acesta este cel mai bun pariu.

Bonus: 10% reducere la Social Snap Pro

Cititorii WPExplorer pot economisi o reducere masivă de 10% la utilizarea codului WPEXPLORER la checkout! Cu această afacere uimitoare, nu aveți niciun motiv să nu investiți într-o mai bună partajare socială pentru site-ul dvs. WordPress cu Social Snap Pro!

Economisiți 10% pe Social Snap

Social Snap Pro este foarte util, deoarece vine cu toate suplimentele. Totuși, acesta este motivul pentru care cred că abonamentul Plus este puțin prea mare la prețul pentru pictogramele sociale. Versiunea Plus include, de asemenea, analize, meta tag-uri sociale, recuperarea numărului de partajări și contoare de vizualizare de pagini. Dar cred că abonamentul Pro este cea mai bună valoare dintre toate. Acum aruncăm o privire mai atentă asupra suplimentelor înainte de a utiliza pluginul.

Componente de completare socială

Dacă utilizați versiunea Pro, veți avea acces la toate Suplimente premium pentru Social Snap. Unul disponibil pentru utilizare este Autentificare socială. Acest supliment la îndemână vă va permite să utilizați rețeaua de socializare preferată ca autentificare socială pe site-ul dvs. Aceasta înseamnă că cititorii dvs. nu vor trebui să se înregistreze pe site-ul dvs. pentru a posta conținut, cum ar fi comentariile la articolele de pe blog.

Boost Post Old suplimentul permite Social Snap să posteze automat articole vechi pe rețelele de socializare preferate. Acest lucru poate ajuta la creșterea vizibilității și a traficului către conținutul dvs. Si Poster auto suplimentul este util în cazul în care trebuie să omiteți procesul de partajare manuală (ceva care consumă foarte mult timp atunci când aveți tone de articole postate sau actualizate în fiecare zi).

În ziua de azi, Locker de conținut încă nu este disponibil. Mi-ar plăcea să fi încercat acest tip de supliment, deoarece este foarte util, deoarece forțează unele dintre articolele dvs. cheie să fie partajate pentru a putea fi citite corect. Cred că acest supliment suplimentar merită plătit dacă este inclus în abonamentul Pro.

Funcții și setări pentru prindere socială

Înainte de a testa pluginul am descărcat fișierul principal și suplimentele. Fereastra principală a pluginului arată așa.

Există tone de opțiuni disponibile. În timp ce îmi amintește de vechiul plugin Monarch din Teme Elegante, cantitatea de conținut și opțiuni de aici este uimitoare. Iar prezentarea finală este mult superioară alternativelor.

Partajare socială

Una dintre primele opțiuni de activat este distribuirea socială. Acest lucru se face folosind fila Partajare socială, unde puteți include rețelele sociale preferate înainte de a configura butoanele de partajare. Pluginul permite diferite locații / stiluri, cum ar fi o bară laterală flotantă, butoane inline, interioare media, hub de partajare sau o bară lipicioasă.

Configurarea rețelelor este super rapidă și ușoară. Totul a funcționat bine și în scurt timp. O altă opțiune pe care o puteți activa de aici este furnizorul de conturi de acțiuni pentru Twitter.

Social Snap Pro permite toate rețelele sociale pe care ți le-ai putea imagina, cel puțin toate cele majore.

Odată ce rețelele dvs. sunt configurate, puteți opta pentru mai multe locații și tipuri de afișaje din meniul anterior. După cum puteți vedea, prezentarea este rock solid.

Distribuie prin tipul de pictograme se adaptează foarte ușor la toate dimensiunile ecranului, fără a fi nevoie să le reglați (așa cum se întâmplă cu unele plugin-uri gratuite). Configurați doar tipul de bloc – fie că este rotunjit, cerc, dreptunghi sau înclinat, precum și dimensiunea butonului. De asemenea, puteți regla eticheta mesajului.

Butoanele inline de pe media arată pur și simplu uimitoare și pot fi ușor modificate în cel mai scurt timp. Calitatea pluginului se observă cu ușurință în ceea ce privește cantitatea de opțiuni, funcționalitatea și setările ușor configurabile. Pe scurt, pluginul funcționează doar.

Share Hub vă permite să aveți un buton de jos care se deschide într-un „hub”. Puteți configura locația sa în pagini, afișați toate butoanele de rețea, puteți schimba aspectul, activați scrierile de unelte și activa / dezactiva numărul de vizualizări. Acest lucru face ca un hub de partajare foarte personalizat.

Bara lipicioasă este unul dintre cele mai bune formate, deoarece va „potrivi” ecranul dvs. actual și arată uimitor. Acum să vedem cum arată urmărirea socială.

Follow Social

Urmărirea socială vă permite să introduceți butoane plutitoare pentru a afișa câte persoane vă urmăresc site-ul. De obicei, puteți vedea acestea pe pagina principală sau pagina principală a unui site web. Acestea dau un statut general de influență socială a unui site pe toate rețelele sociale pe care le utilizează.

Adăugarea fiecărui link de rețea socială nu este atât de ușoară ca la cotul social. Pentru urmărire socială, trebuie să furnizați nume de utilizator și parolă pentru rețelele dvs. obișnuite pentru ca Social Snap să vă obțină urmăritorii. Cu toate acestea, nu este un proces complicat – durează doar un minut.

Social Snap Pro include și funcții personalizate. Puteți configura cantitatea de coloane pe care să o utilizați, puteți modifica aspectul urmărilor sociale sau chiar includeți clicul pentru a twitte cu numele de utilizator următor și gestionați metadatele sociale.

Opțiuni avansate

Social Snap are, de asemenea, Tracking Analytics pe care îl accesați cu ușurință prin tabloul de bord, precum și scurtarea linkurilor. Are chiar măsuri de conformitate GDPR încorporate.

În pagina Plugin Data putem elimina Powered by mesaj, ascundeți anunțurile și actualizările pluginului și eliminați datele aferente pentru detectarea pluginului. Acest lucru transformă Social Snap într-un plugin „blank” care nu va dezvălui niciun detaliu despre acesta nimănui în afara tabloului de bord WordPress, îngrijit!

După ce aveți totul în loc, pluginul vă permite să exportați setările pentru a fi importate într-o dată ulterioară sau pe alte site-uri web. Aceasta permite implementarea ușoară a pluginului pe site-urile dvs. După ce ați văzut caracteristicile principale ale pluginului, să ne uităm la complementele Pro.

Autentificare socială

Primul supliment pe care vi-l voi arăta este Accesul social. Deși există pluginuri de conectare socială gratuite, ceea ce este interesant în legătură cu acesta este că păstrează aceeași prezentare și funcționări interioare ca și pluginul principal Social Snap. Acest lucru face ca întregul proces să fie perfect și cu o estetică adecvată. Pentru fanii unei estetici unificate, aceasta este o necesitate. Aici, la WPExplorer, suntem de asemenea mari fani ai instalării unui singur plugin pentru fiecare scop, astfel încât să avem un singur plugin pentru a gestiona toate nevoile dvs. de social media este obligatoriu.

Componenta de conectare socială necesită configurarea unui ID-ul API și secret. Odată configurat, de fiecare dată când un nou cititor vine pe site-ul dvs. Social Snap va afișa ușor Logheaza-te cu butonul pentru fiecare rețea adăugată. Acest lucru permite acelei rețele sociale să obțină datele de autentificare și să le transmită pe site-ul web pentru o înregistrare ușoară. Odată ce ați creat orice aplicații de rețele sociale necesare (de exemplu, aici este Ghidul Facebook), configurarea URI AppID, Secret și redirecționare este în general tot ceea ce este necesar pentru ca acesta să funcționeze corect. Nu uitați să mențineți aplicația pentru dezvoltatori activată oricând în rețeaua de socializare.

Butoanele de conectare socială funcționează ca reclamă și adaugă un nou strat de interacțiune site-ului tău. Datorită lor, cititorii pot să partajeze articole și să comenteze cu ușurință, fără a fi nevoie să creeze un cont nou.

Afiș auto social

Auto Poster este un plugin corect care vă permite să vă împărtășiți automat articolele. Acest supliment necesită, de asemenea, acces la API, astfel încât etapele anterioare implicate la configurarea Social Login sunt utile și pentru activarea acestei funcționalități. Pentru a facilita procesul, puteți utiliza de fapt aceeași cheie API și secret.

Postarea automată funcționează, dar singurul dezavantaj în care m-am confruntat a fost că vă permite să postați automat pe Twitter și Linkedin. Nicio postare automată pe Facebook nu ar putea fi o problemă pentru unii, iar pluginul ar beneficia de adăugarea Facebook la listă.

Statistici sociale

Odată ce totul este configurat și în loc, putem monitoriza statisticile tuturor postărilor noastre pe pagina Statistici de apăsare socială.

Plugin-ul afișează share-uri totale, clic total pe tweet-uri și like-uri totale, precum și un grafic pentru postările de top. Acest lucru este util în special dacă doriți să știți ce le-a plăcut cel mai mult oamenilor din conținutul dvs. Aceste informații pot fi utilizate pentru a vă îmbunătăți conținutul, pentru a înțelege cititorii mai bine și pentru a optimiza campaniile de marketing pe rețelele de socializare.

Frontend social Snap

Acum, să vedem cum arată Social Snap. Pentru aceasta, am instalat Divi cu un șablon predefinit.

Mai sus este un exemplu despre cum arată pictogramele din rețeaua socială din bara laterală din partea stângă.

Și un exemplu al câtorva butoane frumoase de partajare rotunjită de la Social Snap afișate pe o postare.

Editor de socializare a snap-ului

Acum, să vedem cum arată Social Snap în backend. Cum l-ai putea vedea și / sau autorii tăi.

Social Snap Pro urmează aceeași prezentare în fila de configurare și arată opțiunile de conținut din partea de jos a fiecărei postări. Pluginul permite, de asemenea, dezactivarea ușoară a butoanelor de partajare pe post.

În plus, activarea Gutenberg nu afectează Social Snap, lucru minunat de știut! De fapt, pluginul include blocuri gata Gutenberg care ușurează introducerea unui element Click to Tweet, Social Share sau Social Follow pe postările și paginile dvs..

Blocarea socială a blocurilor Gutenberg

Când introduceți un nou bloc Gutenberg pur și simplu căutați „Social Snap” pentru a insera opțiunea socială pe care o alegeți. Apoi folosiți opțiunile de styling încorporate pentru a vă personaliza blocul social.

Gânduri finale pe Social Snap

Să vedem cum se înfășoară asta. Social Snap Pro are multe lucruri bune. Pentru început, oferă o interfață foarte netedă și curată, butoane cu aspect perfect, tone de personalizări disponibile pentru utilizatorul final și posibilitatea de a include suplimente (care include, printre altele, celebrul login social și postarea automată). Totul a funcționat ca reclamă și pluginul are una dintre cele mai bune prezentări pe care le-am văzut pentru butoanele de partajare socială. Componenta de conectare socială este una dintre cele mai bune funcții pe care pluginul trebuie să le ofere după părerea mea. Acest lucru în combinație cu share social și follow social transformă Social Snap într-un pachet minunat. Componenta de postare automată socială poate include cu siguranță mai multe rețele (pentru că așa este, pare foarte limitată), dar este totuși utilă.

Includerea vestiarului social ar putea transforma acest pachet într-un câștigător. Dar fără el sau alte suplimente disponibile, pachetul de bază probabil nu este suficient de atractiv pentru majoritatea utilizatorilor. Social Snap trebuie să creeze mai multe suplimente pentru utilizatorii Pro și fie să includă cel puțin 1 supliment sau să reducă prețul abonamentului Plus pentru a fi mai competitiv cu plugin-uri gratuite (chiar și proprii versiunea gratuită a Social Snap). Cred că, dacă Social Snap a îmbunătățit suplimentele, în special auto-afișul, atunci ar putea concura cu ușurință cu SNAP Pro de la NextScripts (un plugin de postare automată de top).

În opinia mea, Social Snap se adresează site-urilor web care necesită cea mai bună prezentare, servicii constante de rețea socială care funcționează (fără a depinde de o integrare sau plugin gratuit) și, desigur, de statistici bune. Social Snap are toate astea. Dar prețul abonamentului Pro și necesitatea abonamentului pentru a avea acces la toate suplimentele pot descuraja unele. Dacă Social Snap ar putea lansa mai multe suplimente sau ar reduce prețul, acesta ar fi un câștigător absolut. Așa cum este acum, prezentarea și funcționalitatea singure, Social Snap nu are nicio potrivire. Dacă sunteți dispus și capabil să investiți în afacerea dvs., mergeți să o luați. Nu veți găsi niciun alt plugin pentru WordPress cu funcționalități comparabile și același design inteligent, curat și elegant.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me