Dacă ar fi să vă întreb „Care credeți că este cea mai profundă regulă de marketing pentru era digitală?”, Un pretendent puternic pentru răspunsul dvs. ar fi probabil 80-20 regulă. În esență, afirmă că 20% din eforturile dvs. de marketing trebuie utilizate pentru crearea de conținut epic. Restul de 80% ar trebui să fie dedicat promovării conținutului menționat.


La automatizarea socială

Într-o lume care produce tone de conținut nou în fiecare secundă, automatizare socială este esențial pentru orice marcă pentru a obține vizibilitate online. Aceasta înseamnă că mărcile pot ajunge la mai multe persoane, să crească vânzările, să ofere o mai bună implicare a clienților și, în final, să își îmbunătățească profiturile.

Cu toate acestea, multe întreprinderi mici și mijlocii (SMB) pot să nu aibă lățimea de bandă sau resurse pentru a-și permite întreaga gamă de servicii găzduite în cadrul Social Media Automation.

Provocări de automatizare pentru IMM-uri

Această problemă este deosebit de dificilă pentru noile companii online. Cea mai mare parte a timpului lor este petrecut în crearea de conținut epic. Cu toate acestea, conform regulii 80-20, aceasta este doar 20% din munca depusă. În mod ideal, ar trebui să cheltuiască 80% – adică. de patru ori timpul și efortul care a fost necesară pentru a construi conținutul – pentru a-l promova!

Postarea conținutului dvs. pe site-ul dvs. este bine – și începe să dea rezultate atunci când aveți deja un flux constant de vizitatori pe site-ul dvs. Cu toate acestea, când vine vorba de afaceri noi, are o valoare aproape zero. Întreprinderile noi trebuie să-și extindă conținutul pe canalele lor sociale imediat ce este live pe site-ul lor web și începe să o promovezi.

Promovarea socială este în mare parte o afacere plătită și se bazează pe bugetul de marketing. Cu toate acestea, articolul nostru prezintă o soluție excelentă pentru soluționarea primei părți a problemei – adică introducerea de conținut pe canalele de socializare, imediat ce sunt live.

Soluție: plugin SNAP pentru WordPress

Snap-erou

Prezentarea SNAP – Rețeaua socială Auto-Poster plugin pentru WordPress. Dezvoltat de echipa NextScripts, acest plugin urmează un model freemium. Versiunea gratuită vine cu aproape toate caracteristicile pluginului, permițându-vă să faceți aproape tot ce începe începând de la postarea pe mai multe rețele de socializare până la preluarea de comentarii postări individuale.

Suport pentru rețele sociale

SNAP acceptă peste 34 de rețele de socializare, inclusiv:

 • Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, LinkedIn și multe altele.
 • Site-uri de partajare a fotografiilor precum Instagram, Pinterest, Flickr, 500px etc..
 • Portaluri de blogging, cum ar fi bloguri compatibile Medium, Tumblr, Blogger și WordPress.
 • Portaluri de agregare cum ar fi Reddit, Stumbleupon și altele
 • De asemenea, acceptă servicii de microblogging precum Weibo (care este cel mai mare serviciu de microblogging din China), LiveJournal și Telegram
 • Interesant este că și SNAP acceptă integrarea cu MailChimp. Dacă utilizați MailChimp ca serviciu de newsletter – puteți trimite e-mailuri automatizate ori de câte ori este publicată o postare – complet mâinile libere!

Versiunea gratuită a acestui plugin acceptă aproape toate celelalte rețele. Doar câteva rețele precum paginile companiei LinkedIn, Google+ și Pinterest sunt disponibile numai în versiunea premium.

O altă diferență importantă este că versiunea gratuită permite numai un cont pe profil social. Deși acest lucru este bine pentru majoritatea întreprinderilor, s-ar putea să nu fie ideal pentru toți. Puțini bloggeri tind să își împărtășească conținutul pe mai multe mânere sociale pe care le dețin – cel mai obișnuit exemplu fiind o combinație între propriul profil și profilul lor de afaceri online..

Instalare plugin-uri

Instalarea pluginului SNAP este un proces destul de simplu.

 • Capul spre Panoul de bord WordPress> Pluginuri> Adăugare nou
 • Căutați „Poster-ul rețelelor sociale” și faceți clic pe Instaleaza acum
 • Odata facut, Activati versiunea gratuită a pluginului.

nextscripts snap-

Activarea versiunii premium

Versiunea premium a pluginului poate fi activată urmând următoarele instrucțiuni oficiale.  Descărcați arhiva ZIP și încărcați-o manual prin tabloul de bord WordPress.

modernizare-snap-la-premium versiune

Pe scurt, trebuie să:

 • Conectați-vă la contul dvs. NextScripts
 • Copiați cheia de licență și
 • Introdu-l în setările pluginului SNAP din tabloul de bord WordPress

Asta ar trebui să activeze pluginul și ar trebui să primiți un mesaj ca acesta:

Snap-primul-screen-după-modernizare-premium-verison

Explorarea setărilor pluginului SNAP

În această secțiune, vom explora diferitele setări ale pluginului.

1. Setări de postare automată

snap-Setări-1-how-to make-auto-posturi

Această opțiune de setare vă permite să alegeți între publicarea conținutului dvs. în rețelele sociale automat (imediat) sau într-o manieră programată asincronă folosind WP Cron.

Utilizarea WP Cron este opțiunea recomandată, deoarece distribuie încărcarea uniform. De exemplu, dacă toți cei din echipa dvs. de conținut publică postări la intervale scurte, sau poate chiar în același timp, vârfurile de încărcare a serverului. Acest lucru ar putea duce și la o perioadă de oprire.

Cu WP Cron activat, toate postările introduc o „coadă de postare” și sunt trimise una câte una. Acest lucru elimină vârfurile de încărcare a serverului și previne modificările de spam din paginile dvs. de socializare.

2. Privilegiile utilizatorului

snap-setări-2-user-privilegii-și-securitate

Această opțiune permite utilizatorilor cu privilegii mai mici să modifice / să acceseze setările de postare automată. De obicei, dacă aveți o echipă de scriitori și editori de conținut, este mai bine să atribuiți privilegii de acces adecvate redactorilor sau echipei dvs. de social media.

3. Interfața de selecție a rețelelor de socializare

snap-setări-3-interfață setări

În timp ce adăugați o nouă rețea socială din setările pluginului, sunt disponibile o mulțime de profiluri sociale (34+ într-adevăr). În efortul de a simplifica selectarea canalului social la alegere, dezvoltatorul a simplificat interfața în modul implicit Simplu Mod. Cu toate acestea, dacă doriți să accesați o listă categorizată de setări în, puteți selecta clasificate.

4. Postarea automată a filtrelor

snap-setări-4-auto-postare-filtre

Această opțiune ne permite să alegem ce tip de posturi primesc prin filtrele de postare automată. De exemplu, puteți configura categoria Sport cu „NFL” ca etichetă pentru a fi postată automat în sezonul jocului.

5. Shortener URL

snap-setări-5-url-shortner

Link-urile rapide formează baza de bază a clicurilor de link-uri de urmărire. Pluginul SNAP acceptă mai mulți furnizori de shortlink. În acest tutorial, vom învăța cum să configurați goo.gl – un serviciu de shortlinkning de la Google.

Pentru a activa serviciul goo.gl, trebuie să obțineți o cheie API de la Google Developer Console și să o inserați în goo.gl cheie API secțiune. Când am experimentat pluginul, am descoperit că Forța legături scurtate opțiunea trebuie să fie activată pentru ca serviciul să funcționeze corect.

Odată selectate aceste opțiuni, derulați în jos și selectați Salvare modificări.

6. Parametri URL

snap-setări-7-url-parametrii

Dacă sunteți nou în legătură cu urmărirea și analiza, este mai bine să lăsați aceste setări în pace. Pentru cei care folosesc Google Analytics sau un alt instrument de urmărire, puteți utiliza etichete UTM aici pentru a urmări eficient campaniile.

7. Auto Hashtag

snap-setări-8-auto-hashtag-settings

Deși nu am activat personal această setare, ea poate fi utilă pentru fotoblogger, postări de tip imagine sau tip personalizat de postare în galerie.

Configurarea postării automate pe Twitter

Vom începe adăugând un Twitter ca rețea de socializare.

1. Mai întâi mergem la pagina Setări SNAP și selectăm Adaugă un cont nou

Snap-add-nou-cont-1

2. Se deschide o fereastră pop-up, unde vom derula și selecta Stare de nervozitate.

Snap-add-nou-cont-2

3. Acest lucru ne va aduce la Pagina de configurare Twitter. Pentru ca pluginul SNAP să poată fi postat în contul nostru de Twitter, trebuie să îi oferim acces procesului. Acest lucru se realizează printr-o cheie API. Urma aceste instrucțiuni pentru a genera o cheie API în Twitter.

4. Odată terminat, trebuie să copiem-lipiți detaliile corecte din Informatii cont filați și selectați Setări actualizare.

Postare în direct pe Twitter

Vom verifica acum pluginul în acțiune. În primul rând, creăm un nou post de test și îl publicăm. Următorul ecran este configurația implicită a pluginului din Editează postarea pagină.

Snap-plugin-live-demo-1

Dacă aruncăm o privire mai atentă la Formatul mesajului, se spune% TITLE% -% URL%. Aceste cuvinte se numesc placeholderi. Pentru fiecare postare, acestea vor fi înlocuite cu titlul și adresa URL a postării. Puteți utiliza, de asemenea, alte marcatoare de plasare făcând referire la documentația pluginului.

Odată ce am lovit Publica buton, post este adăugat la coada de lucru WP Cron și este postat în scurt timp.

Snap-plugin-live-demo-2

Importarea comentariilor

Următoarea caracteristică pe care am dorit să o explorăm a fost Importarea comentariilor. Pe scurt, cu această caracteristică activată, pluginul SNAP va urmări manual comentariile fiecărei postări în social media și le va importa la intervale de oră.

Snap-plugin-live-demo-5-import-comentarii-1

De exemplu, am postat două comentarii în tweet-ul care a fost postat automat de SNAP. Comentariul care menționa mânerul meu Twitter a fost importat automat în postare, sub numele meu.

Snap-plugin-live-demo-5-import-comentarii-2

Comparație de caracteristici și prețuri

Versiunea premium a pluginului include trei avantaje principale:

 1. Profil nelimitat: Cu versiunea premium, puteți adăuga profiluri / mânere nelimitate pe rețea socială. Acest lucru este util în special pentru conturile Twitter și LinkedIn.
 2. Postări programate: Programarea postărilor pentru a fi live atunci când publicul țintă este activ este un factor important în succesul social media. Cu această caracteristică, puteți programa când mesajele dvs. vor fi transmise live.
 3. Postare întârziată: O versiune mai simplă a postărilor programate, această caracteristică vă permite să întârziați postările cu o perioadă determinată de timp.
 4. Suport pentru rețele sociale: Canale specifice, precum paginile companiei LinkedIn, Google+ și Pinterest sunt disponibile numai în versiunea premium.

versiune premium din plugin are un preț de 49,45 USD / an și vine cu suport și actualizări nelimitate.

Concluzie

Automatizarea socială joacă un rol important în construirea imaginii oricărei mărci sau afaceri. Cu toate acestea, un lucru care îi oprește pe oameni sunt, de fapt, mesajele automatizate. Vorbind din experiența personală, este foarte interesant să citiți o postare sau un titlu care nu a fost elaborat cu atenție.

Acesta este un domeniu care are nevoie de cea mai bună atenție. Crearea titlurilor magnetice face minuni pentru afacerea dvs. Prin urmare, automatizarea mesajelor orbește vă poate obține trafic, dar automatizarea titlurilor lucrate cu atenție se va descurca mult mai bine.

Pluginul SNAP WordPress este un instrument excelent pentru a automatiza o mare parte din sarcinile de social media. Versiunea pro care se vinde cu 49,95 USD / an și vine cu actualizări continue și asistență prioritară.

Dacă te ocupi de crearea sau agregarea mai multor forme de conținut scris, SNAP poate fi pluginul tău ideal de automatizare socială.

Ați încercat versiunea gratuită a SNAP? Care sunt gândurile dvs. despre automatizarea rețelelor de socializare și despre pluginurile aferente?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me