Pluginul Slide Deck 2 WordPress vă va permite să creați glisiere nelimitate de conținut frumos pe site-ul dvs. web. Este unul dintre cele mai ușoare de utilizat pluginuri acolo și vine la pachet cu tot felul de funcții nemaipomenite.


Accesați site-ul oficial cu diapozitive Slide Deck

Slide Deck 2 Caracteristici

Slide Deck are o mulțime de funcții excelente, care îl fac extrem de personalizabil și ușor de utilizat. Mai jos am evidențiat unele dintre caracteristicile de top ale plugin-ului Slide Deck, așa cum este menționat pe site-ul lor – mă refer la acestea un pic mai detaliat în prezentarea video, dar doar astfel puteți avea o idee generală despre ceea ce face pluginul astfel special.

Mai multe tipuri de conținut

Unul dintre cele mai bune lucruri despre Slide Deck 2 și ceea ce îl face cu adevărat să iasă în evidență de alte plugin-uri pentru glisante este faptul că acceptă diferite tipuri de diapozitive … imagini, text, html și videoclipuri. Și nu sunteți blocat la niciun tip de diapozitiv specific, puteți avea toate diapozitivele de imagine, toate videoclipurile sau puteți avea un amestec de tipuri de diapozitive diferite pe un glisor!

Tipuri de conținut de punte de diapozitive

Când mergeți pentru a crea o diapozitivă, pur și simplu selectați-o dintr-un meniu derulant și vor apărea toate setările pentru tipul de diapozitive, astfel încât să puteți personaliza cu ușurință stilul de diapozitiv în funcție de nevoile dvs..

Puteți avea diapozitive cu …

  • Imagini
  • Text
  • HTML
  • Videoclipuri

Editor WYSIWYG ușor

Toate opțiunile și setările la crearea diapozitivelor cu Slide Deck se realizează printr-o interfață de utilizator personalizată intuitivă, care este foarte ușor de utilizat. Puteți adăuga subtitrări sau textul corpului la orice diapozitiv, puteți alege între mai multe machete pentru diapozitivele dvs., puteți încărca și / sau șterge cu ușurință imagini, alegeți stiluri predefinite sau puteți face propriile dvs., glisați și fixați diapozitivele dvs. etc..

Slide Deck WYSIWYG

Previzualizare live

În opinia mea, cele mai bune lucruri despre Slide Deck sunt previzualizarea live. Pe măsură ce lucrați la crearea de diapozitive, pluginul va afișa o previzualizare în direct a glisorului dvs. chiar în tabloul de bord, astfel încât să puteți vedea exact cum va arăta în partea frontală. Dacă editați o diapozitivă, trageți diapozitivele, schimbați obiectivul (stilul glisorului) … etc, puteți vedea toate acele modificări pe un glisor live pe care îl puteți testa. Acest lucru vă va asigura că atunci când mergeți să îl postați pe front-end, va părea perfect!

Previzualizare punte de diapozitive

sensibil

Slide Deck și-a actualizat recent pluginul pentru a răspunde complet. Aceasta înseamnă că, dacă executați o temă WordPress receptivă, nu veți avea probleme cu utilizarea acestui plugin. Am testat receptivitatea pe demo-ul lor și nu este rău. Desigur, cu orice glisier de conținut, acesta nu va fi 100% perfect în mod sensibil – dar este real, orice site web de pe un dispozitiv mobil nu va arăta la fel de bine ca site-ul cu dimensiune completă implicită..

Slide Deck Sensive

Dacă vă îndreptați către SlideDeck, au o promoție minunată de 25% din cauza acestei noi actualizări

Prezentare generală a videoclipului cu punte de diapozitive

Oamenii minunați care au creat Slide Deck (Telepatie digitală) mi-au oferit versiunea premium a pluginului, astfel încât aș putea să o testez și să vă arăt băieților cum funcționează totul. La început am fost puțin copleșit de toate opțiunile și setările, dar au fost necesare doar 10 minute pentru a mă familiariza cu sistemul, deoarece este atât de intuitiv. În videoclipul de mai jos am vrut să vă arăt cum s-ar putea crea un slider folosind Slide Deck și doar o navigare rapidă prin opțiuni și unele dintre caracteristicile cheie. Mi-a plăcut foarte mult să încurci cu pluginul, personal nu am niciun folos pentru el, dar poate o vei face!

Nu am vrut să intru în detalii uriașe cu privire la fiecare setare mică inclusă pentru fiecare Slide Deck și stiluri de diapozitive individuale, deoarece pluginul este într-adevăr masiv și ar fi cel mai lung videoclip din toate timpurile. Sper că dacă ați vizionat videoclipul ați avut un bun sens despre cât de ușor este de utilizat pluginul și de cât de funcțional este acesta. Mie personal îmi place foarte mult previzualizarea live, în timp ce personalizez setul de diapozitive, așa că am vrut cu adevărat să arăt că în videoclip – doar descrierea pluginului nu face chiar dreptate, trebuie să o vedeți în acțiune pentru a o aprecia!

Gandurile mele

Singurul lucru pe care mi-ar fi plăcut să-l văd a fost dacă UI-ul a fost un pic mai reglat în UI-ul WordPress implicit, unele dintre culori / butoane arată pur și simplu din loc. Sunt un mare fan al folosirii cât mai multor stiluri încorporate și a păstrării lucrurilor cât mai aproape de interfața utilizatorului WP. Acestea fiind spuse, aceasta nu este într-adevăr o problemă (și da, arată frumos), iar unora, pe de altă parte, le-ar plăcea aspectul modern / elegant al pluginului.

În general, cred că pluginul este foarte grozav. Nu m-am confruntat cu niciun fel de buguri sau probleme atunci când am testat pluginul și m-am familiarizat cu modul în care funcționează a fost foarte rapid – nu a trebuit să citesc documentație, deoarece totul are doar sens. Îmi place faptul că pluginul are stiluri prestabilite pentru adăugarea de subtitrări și astfel de diapozitive ale imaginii, diapozitivele cu text doar nu sunt un fan foarte mare, diapozitivele video sunt foarte bune și utile și desigur îmi place foarte mult diapozitivul HTML deoarece este perfect pentru utilizatorii avansați care doresc un pic mai mult de la glisor.

Ia Slide Deck

Faceți clic pe butonul de mai jos pentru a vă îndrepta spre site-ul oficial pentru a afla mai multe și pentru a obține acest plugin minunat și începeți să faceți glisoare grozave pentru site-ul dvs.! Versiunea personală începe de la 49 de dolari, ceea ce reprezintă o sumă foarte bună.

Incearca-l tu insuti: Dacă faceți clic mai jos și accesați site-ul puteți face clic pe butonul care scrie „Încercați demonstrația gratuită”, Astfel încât să puteți testa singur pluginul și să vedeți de prima dată cât de cool este.

Ia Slide Deck

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me