Ca o mulțime de oameni înainte de a mă angaja la servicii sau taxe lunare, arunc o privire lungă la ofertă pentru a mă asigura că va fi o investiție demnă. Așadar, în postarea de astăzi m-am gândit că îți ofer o recenzie onestă în revistă a ManageWP.com. Dacă aveți în vedere că este citit mai departe!


Ce este

ManageWP.com este un serviciu pentru a reuni întreținerea mai multor site-uri WordPress într-o singură cutie de instrumente. După ce configurați un cont, adăugați site-urile dvs. (mai multe despre acest lucru mai jos), apoi într-o interfață vedeți actualizări disponibile, gestionați backup-uri și obțineți acces direct la tabloul de bord WordPress..

Înscrieți-vă și încercați ManageWP GRATUIT timp de 14 zile

Cine este pentru?

Puteți susține că oricine are mai mult de câteva site-uri WordPress ar beneficia de ManageWP, dar vă permite să vă povestiți despre situația mea și, probabil, veți empatiza. Pe lângă crearea de site-uri WordPress pentru clienți, avem grijă și de găzduire și întreținerea continuă a configurației WordPress. Când era vorba de o duzină de site-uri, nicio problemă, vreo douăzeci și ceva – bine, bine … la sosirea a aproximativ 40 de site-uri Necesar pentru a găsi o altă soluție.

Reflectând acest lucru, cred că am așteptat prea mult timp să fac ceva. Conectarea la multe site-uri și modernizarea unei multitudini de plugin-uri în fiecare lună, verificarea copiilor de rezervă, întreținerea bazei de date etc. Nu știu cum am făcut-o atât de mult timp! Dar aici vine ManageWP.

Importați-vă site-urile

După ce te-ai instalat cu contul, trebuie să adaugi site-urile tale la ManageWP.com, aceasta presupune două lucruri:

  1. Introducerea detaliilor în instrumentul ManageWP
  2. Instalarea „pluginului de lucru” în fiecare dintre site-uri

Există o opțiune de import CSV pentru a enumera toate site-urile în sistem, de fapt am ales să le fac pe rând. Am fost un pic mai nou, dar am vrut să-mi fac timp pentru a clasifica site-urile în grupuri. De exemplu, toate site-urile construite pe Geneză într-un grup, toți cei care folosesc teza într-un altul și toate cele aleatorii, bine un grup pentru aceia.

pe rand interfața este ilustrată mai jos.

Importarea unui site

Importarea unui site

Actualizare … Totul!

Așa, așa este minunatul. După ce ai depus toate eforturile de configurare a site-urilor tale, există o recompensă. Reveniți la tabloul de bord principal și ați prezentat cu o serie de instrumente. Cel pe care îl folosesc cel mai mult este ilustrat mai jos.

Ia actualizare!

Actualizați-vă!

Acum puteți doar să faceți clic și să faceți clic Tot în diferitele secțiuni și sunt sigur că totul va funcționa. Am tendința să fiu un pic mai ales, pentru că vreau să știu ce plugin este actualizat, ce este nou în el și cel mai important – va cauza o problemă pentru site-ul XYZ.

Așadar, puteți deschide aceste opțiuni și puteți vedea mai multe detalii despre exact ce pluginuri au actualizări.

Mai multe detalii despre actualizări

Mai multe detalii despre actualizări

managewp-changelogÎn acest fel puteți citi changelog (faceți clic pe numărul versiunii pentru a-l vedea), apoi când sunteți fericiți că știți ce se întâmplă, faceți clic pe actualizare toate lângă un anumit plugin și va lansa pluginul pentru toate site-uri care îl au.

Prima dată când faci asta aduce adevărată satisfacție!

Acces direct la tabloul de bord WordPress

managewp-admin

Aceasta este cu siguranță caracteristica numărul 2 care îmi place.

Din meniul barei laterale aveți opțiunea „Deschideți Admin aici”, face exact asta.

În tabloul de bord ManageWP vi se prezintă tabloul de bord WordPress al site-ului, verificați o setare, editați o postare orice doriți.

Cu siguranță, bate cu logare manuală în fiecare site individual.

Echipa și mie îmi place asta când facem asistență pentru clienți, citim un salt de bilet direct pe tabloul de bord al site-ului în întrebări, rezolvăm problema.

Vrei mai mult?

Ei bine, există multe altele, permiteți-mi să vă ofer un turneu în alte vârfuri pe care le folosesc regulat.

Managementul utilizatorilor este excelent. Ai un nou membru al echipei și ai dori să le creezi un cont pe _theas_ 11 site-uri sau pe toate site-urile din grupul _that_, fără probleme. Același lucru se întâmplă atunci când membrul echipei a părăsit, revocă accesul sau modifică rolul (de exemplu, de la editor la abonat) pe mai multe site-uri dintr-o dată.

Comentariile sunt, de asemenea, ceva ce repar în mod regulat, toate dintr-o singură dată. În loc să vă conectați la fiecare site pentru a face spam sau pentru a aproba comentarii, le puteți vedea pe toate în ManageWP și le puteți acționa după cum considerați de cuviință.

Există opțiunea de a crea postări și pagini direct din tabloul de bord, dacă rulați un grup de site-uri proprii, aș putea vedea că aceasta ar fi o caracteristică frumoasă, permițându-vă să creați conținut în rețeaua dvs. de site-uri dintr-un singur loc. Majoritatea site-urilor pe care le administrez mai jos clienților, deci ceva pe care îl folosesc des.

Copiile de rezervă sunt cu siguranță o caracteristică esențială a ManageWP, dar voi fi sincer și spun că nu am fost încă acolo. În prezent, folosind un amestec de BackupBuddy și Vaultpress, mutarea copiilor de rezervă în ManageWP a fost plasată în coșul meu „când am timp liber”. Voi ajunge acolo, întrucât îmi doresc să văd cum funcționează.

gestionez-wp-tools-uri webPentru fiecare site, interfața vă oferă, de asemenea, legături rapide către o grămadă de servicii pe care le veți recunoaște. Sigur că puteți obține aceste marcaje, dar face lucrurile mai repede să poți sări doar direct la serviciu, cu numele de domeniu deja definit.

Încercați-l cu proba gratuită

Ca întotdeauna, este bine să fii în măsură să faci un proces gratuit pentru a te juca cu un instrument ca acesta. ManageWP.com oferă o probă gratuită de 14 zile, din memorie puteți încărca doar 5 site-uri în timpul procesului, dar este suficient de redat în timp ce testați lucrurile.

Cel mai mult noroc de gestionarea site-urilor dvs. WordPress! Și nu ezitați să postați un comentariu aici dacă aveți o întrebare specifică despre experiența mea cu serviciul sau dacă doriți să adăugați câteva gânduri proprii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me