Elegant Themes este un site Premium WordPress Theme Membership, deținut și condus de Nick Roach, care oferă nu numai cea mai bună ofertă în teme premium, ci și unele dintre cele mai bune și mai unice modele de acolo. Spre deosebire de alte site-uri cu teme premium, unde puteți naviga prin numeroase teme premium și le puteți cumpăra individual (la un preț ridicat), la Temele Elegante veți avea acces la tone de șabloane premium prin alăturarea programului de membru.


Sunt membru al Temelor Elegante de un an sau ceva și chiar îi iubesc. Toate lansările lor tematice au fost fantastice și mi-au făcut mult mai ușor să fac site-urile mele să pară uimitoare. Și având în vedere că sunt un astfel de fan al acestui site web, m-am gândit că a venit momentul să scriu un Elegant Themes Review.

Cum funcționează temele elegante

Etichetă de preț a temelor eleganteAșa cum spuneam, Temele Elegante funcționează pe baza de membru. Plătești 39 USD și vei avea acces la toate temele anterioare și viitoare dezvoltate în timpul tău ca membru (va trebui să plătești 39 USD pentru a reînnoi în fiecare an). După ce sunteți membru, puteți naviga și descărca orice temă pe site.

Acest lucru face ca Temele Elegante să fie unul sau probabil cel mai accesibil loc pentru a obține Teme Premium. În multe alte locuri, veți plăti peste 30 de dolari doar pentru 1 temă, în timp ce aici veți primi în jur de 40 (și mai multe când vor apărea altele noi).

De ce m-am alăturat

M-am alăturat inițial Temelor Elegante, deoarece căutam o temă pentru a rula WPExplorer, iar la vremea aceea nu eram mai mult dezvoltator web. Acum, desigur, mi-am proiectat și programat propria temă (dacă te uiți în jurul tău vei observa cât de specific este totul pentru nevoile site-ului meu).

Oricum, m-am alăturat și am descărcat de fapt o temă numită „egallery” pe care am început să o folosesc pe WPExplorer și mi-a plăcut cu adevărat. În acel moment, Nick Roach nu dezvoltase ePanel, dar tema provenea încă de la niște personalizări destul de frumoase din panoul de administrare, a funcționat bine chiar din cutie și arăta grozav..

Mai târziu, WPExplorer.com a luat o întorsătură și a devenit mai mult o prezentare tematică și site-ul blogului. Așa că m-am înscris la Programul de afiliere pentru a începe să câștig bani.

A meritat

A meritat? Pur și simplu, Da. Pentru început, a fost o modalitate foarte accesibilă de a obține câteva teme premium uimitoare pentru blogurile mele. În al doilea rând, Nick Roach face unele lucrări uimitoare cu aceste teme și săpând în partea din spate a temelor sale m-a ajutat să învăț câteva trucuri destul de grozave de design web / codare. În cele din urmă, programul de afiliere a avut un succes destul de mare. Nu numai că recomand să recomand un produs cu adevărat excelent, dar primesc bani pentru el. Și Temele Elegante oferă o plată extrem de ridicată de 50%.

Ce este cool despre teme elegante

Preț

Am vorbit deja despre acest lucru, dar doar pentru a aplica ceva mai mult. Temele elegante vă vor oferi probabil cea mai bună ofertă de temă Premium.

Proiecta

Ați verificat temele? Ele sunt grozave. Se pare că Nick Roach este întotdeauna înainte de curbă când vine vorba de tendințele de design web. Fiecare temă pe care o lansează este plină de tehnici și funcționalități super moderne. Nu numai că arată minunat.

ePanel

Pentru mine nu este o afacere atât de mare, dar pentru mulți dintre voi care nu doresc să vă pună mâinile dezordonate de la săparea și schimbarea întregului cod, fiecare temă elegantă are un „ePanel”, care este personalizat, super minunat al lui Nick Roach. și frumos panou de admin temă. De aici veți putea face tot felul de personalizări la tema dvs., precum și dezactiva și activa anumite funcții ale temei dvs..

Teme elegante ePanel

Scurtăturile

Temele elegante includ recent o listă uriașă de comenzi rapide la toate temele lor, care vă vor permite să adăugați cu ușurință butoane cool, cursoare, conținut cu file, coloane, conținut, social media, sfaturi despre instrumente și multe altele pe site-ul dvs. chiar prin postarea dvs. obișnuită. editor. Acest lucru înseamnă că puteți face site-ul dvs. AWESOME fără a fi necesar să atingeți mare parte din cod sau să lucrați în modul HTML.

Elegante teme Coduri scurte

Localizare temă

Toate temele au fost localizate pentru o traducere ușoară și completă în limba ta maternă. Cu fișierele .mo și .po incluse, puteți traduce cu ușurință tema într-o altă limbă (în mod implicit sunt în engleză), iar temele sunt deja livrate cu unele fișiere de pre-traducere pentru unele limbi, pentru a o face și mai ușoară.

Asistență și actualizări

Să ai o temă WordPress bine codificată și frumoasă nu înseamnă cu adevărat nimic dacă nu ești asigurat pentru longevitate. WordPress este în continuă schimbare și actualizare a platformei sale, ceea ce înseamnă că trebuie să vă asigurați constant că tema wp este actualizată și are toate cele mai recente caracteristici și codul cel mai actualizat. Utilizarea unei teme elegante este o alegere inteligentă, deoarece actualizează și adaugă în mod constant la toate temele lor, astfel încât nu trebuie să.

Și dacă ești un novician WordPress și / sau de dezvoltare web, nu te temi. Elegant Themes are un sistem de asistență excelent, unde puteți introduce orice problemă pe care o aveți în panoul de cont, iar Elegant Staff vă va ajuta să rezolvați problema dvs. Probabil ați folosit o temă gratuită în trecut, ați dat problema unei probleme și încercați să contactați dezvoltatorul de teme gratuite, dar nu ați auzit niciodată. Aceasta este problema cu teme gratuite … aproape că niciodată nu oferă sprijin sau ajutor. Însă, cu teme elegante, vă puteți asigura că site-ul sau blogul dvs. merge și funcționează fără probleme.

55+ Teme

Spre deosebire de multe alte site-uri cu tema wp, nu plătiți doar pentru 1 temă pe care o primiți 55 teme plus suportul premium și actualizările. Asta este o dezamăgire super bună.

Nu e un membru? Alăturați-vă temelor elegante

Dacă nu sunteți membru, este timpul să vă întoarceți și să vedeți despre ce este vorba. Și dacă o iubești, te rog să revii și anunță-mă, același lucru dacă îl urăști.
Alaturați teme elegante

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me