Exchange iThemes este facturat ca: un sistem simplu de comerț electronic pentru WordPress. Este o soluție creată pentru oricine dorește să își construiască și să gestioneze propriul magazin online, fără a fi nevoie să apeleze la o opțiune găzduită cu taxe lunare recurente..


Indiferent dacă intenționați să construiți un magazin online complet, sau doriți doar posibilitatea de a vinde un singur produs de pe blogul dvs. WordPress, iThemes Exchange ar putea fi doar ceea ce căutați.

Deși există numeroase soluții de comerț electronic pentru WordPress, Exchange își propune să se diferențieze de concurență, permițându-vă obține-ți magazinul online în câteva minute. Plug-ul de bază – care este liber de utilizat – poate fi extins printr-o selecție de suplimente. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a crește caracteristicile magazinului dvs., în conformitate cu inventarul și veniturile dvs..

Așadar, având în vedere acest lucru, să aruncăm o privire asupra modului în care puteți merge despre configurarea propriului magazin online cu iThemes Exchange pentru a vă ajuta să decideți dacă aceasta este cea mai bună alegere pentru nevoile dvs..

Cum să vinzi produse fizice și digitale online cu iThemes Exchange și WordPress

Plug-ul de bază pentru iThemes Exchange este liber de utilizat și este găzduit în Depozitul de pluginuri WordPress.org. Acest lucru înseamnă că puteți instala pluginul direct din zona de administrare WordPress și puteți construi imediat magazinul.

Adăugați iThemes Exchange

Configurarea schimbului de iThemes

După instalarea pluginului, este afișat expertul de configurare pentru a vă ajuta să parcurgeți procesul de vânzare a produselor online. Aceasta înseamnă întregul proces de a începe foarte ușor iar prima întrebare la care să răspunde este: ce ai de vânzare?

Ce ai de gând să vinzi

Opțiunile care acoperă ceea ce puteți vinde include descărcări digitale, cum ar fi cărți electronice, muzică sau alte fișiere; și produse fizice, cum ar fi haine sau gadgeturi. Există o altă opțiune care este de a vinde acces la site-ul dvs. web și conținutul său sub forma unui site-ul de membru.

Pentru a activa această opțiune, va trebui să instalați suplimentul de membru premium. Complementul este disponibil singur sau ca parte a pachetului Pro – o selecție de alte suplimente utile, precum și alte versiuni care vor fi lansate în viitor.

Cu toate acestea, dacă intenționați pur și simplu să continuați vânzarea de produse fizice sau digitale de pe site-ul dvs. WordPress, puteți alege opțiunea corespunzătoare pentru a trece la pasul următor.

Încasarea plăților

Următoarea întrebare de răspuns este: cum veți accepta plățile? iThemes Exchange vă oferă opțiunea de a accepta plăți offline, dar este la fel de ușor să configurați magazinul pentru a accepta plăți prin PayPal.

Configurați PayPal

În timp ce obțineți opțiunea de a utiliza PayPal Secure, utilizarea opțiunii PayPal Standard este cea mai rapidă modalitate de a continua. Pentru a începe să acceptați plățile prin PayPal, este doar un caz în care introduceți adresa dvs. de e-mail PayPal și alegeți o monedă.

Există, de asemenea, un add-on gratuit pentru colectarea plăților prin Stripe, dacă doriți să oferiți și clienților această opțiune. in orice caz, este foarte recomandat că ați citit diferențele dintre opțiunile disponibile pentru a vă ajuta să stabiliți care este cea mai bună alegere pentru magazinul dvs. online.

Adăugarea primului dvs. produs

iThemes Exchange include un produs de probă care vă va ajuta să vă familiarizați rapid cu interfața pentru adăugarea listărilor de produse pe site-ul dvs. web.

in orice caz, procesul de creare a listelor de produse este foarte ușor pentru a ajunge să mă prind. Deși oricine a creat conținut în WordPress înainte va avea un avantaj față de cei care nu au, utilizatorii noi nu ar trebui să aibă probleme să completeze casetele de autoexplicare pentru a crea primul lor produs.

Pagina de listare a produselor

Pe lângă titlul, descrierea și prețul produsului, aveți posibilitatea de a încărca o selecție de imagini, precum și de a scrie o descriere extinsă a produsului. Când configurați lista cu produse, puteți activați urmărirea stocurilor, stabiliți o perioadă de disponibilitate pentru produs și multe altele. Acest lucru vă asigură că vă puteți vinde articolele într-un mod care corespunde cel mai bine cerințelor dvs..

Opțiuni avansate de produs

Dacă vindeți descărcări digitale pe site-ul dvs. web, spre deosebire de sau produse fizice, atunci puteți încărca orice fișier pentru produs. Întrucât totul are loc prin intermediul bibliotecii media WordPress, este pur și simplu un caz de a trage și arunca acele fișiere în site-ul dvs. web și de a le da un nume.

Adăugați descărcare nouă

Odată ce înregistrarea dvs. de produse începe să prindă formă, îl puteți previzualiza pentru a vedea cum va arăta clienții dvs. potențiali.

Listă de produse de schimb de produse iThemes

Când sunteți mulțumit de aspectul său, puteți publica lista de produse pentru a fi setat în direct pe site-ul dvs. web. În doar câteva clicuri de mouse și minute din timp. acum aveți produsul listat online. Acest lucru vine complet cu abilitatea de a colecta plăți și distribuie automat descărcări digitale, sau expediați manual produse fizice.

Gestionarea paginilor magazinului dvs. online

Acum aveți cel puțin un produs online, este timpul să aruncați o privire asupra paginilor magazinului dvs. Aceasta include pagina de listare a produselor, paginile de cont personalizate și profiluri și paginile cu informații despre achiziție. Din fericire, iThemes Exchange creează aceste pagini esențiale pentru dvs. și vă oferă o modalitate de a le gestiona.

Pagini de schimb de iThemes

Aceste pagini pot fi gestionate din setările pluginului. Puteți personaliza, de asemenea, oricare dintre ele, așa cum ați face o pagină WordPress obișnuită. Este o idee bună să adăugați unele dintre aceste pagini la zonele de navigare ale site-ului dvs., cum ar fi zonele widget sau meniurile principale.

Meniu Magazin

Acum, vizitatorii dvs. pot găsi produsele dvs. și se pot deplasa în jurul magazinului dvs. cu ușurință.

Personalizarea și modernizarea magazinului online

Totuși, iThemes Exchange nu se oprește acolo. Există, de asemenea, o pagină cu setări cu siguranță aruncați o privire. Prin setări, puteți introduce informațiile despre magazin și codul dvs. fiscal, precum și definirea modului în care gestionați înregistrările clienților și toate celelalte aspecte importante ale rulării unui magazin online de succes.

Dacă doriți să adăugați mai multe funcții în magazin, este disponibilă o selecție de suplimente. Pro Pack-ul de actualizări premium include caracteristici precum posibilitatea de a trimite facturi, de a adăuga variante de produse, de a accepta plăți recurente și multe altele.

Acum că ați enumerat primul dvs. produs și ați configurat magazinul, tot ce a mai rămas de făcut este pentru a alege o temă de comerț electronic adecvat WordPress.

Concluzie

După cum puteți vedea iThemes Exchange, de fapt, este foarte ușor să adăugați produse pe site-ul dvs. WordPress pe care vizitatorii dvs. le pot achiziționa. Prin utilizarea PayPal pentru a colecta plăți, iThemes Exchange include tot ceea ce aveți nevoie pentru a crea gratuit un magazin online cu WordPress.

Desigur, există mult mai mult pentru a înființa un magazin online decât adăugarea capacității de a enumera și vinde produse de pe site-ul dvs. web.

Alegerea unei teme și a unui plugin adecvate, precum și crearea listărilor de produse este locul unde începe aventura. După aceea, a sosit timpul să vă concentrați pe obținerea de vizitatori în magazinul dvs., pe gestionarea așteptărilor clienților și, cel mai important, pe toate, în gestionarea detaliilor clientului într-o manieră responsabilă, sigură și sigură. Acest lucru este în plus pentru a vă asigura că sunteți familiarizat cu regulile fiscale pentru fiecare dintre locațiile geografice pe care produsele dvs. sunt disponibile, fără să vorbim despre abordarea abilităților tehnice necesare pentru rezolvarea problemelor care pot apărea.

WordPress și iThemes Exchange o fac face foarte ușor să enumerați articolele de vânzare și colectarea plăților de la clienții dvs. printr-un procesor de plăți precum PayPal – asigurați-vă că sunteți pe deplin pregătiți înainte de a intra în lumea interesantă a comerțului electronic.

Aflați mai multe despre iThemes Exchange

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me