Conductor este un plugin WordPress de la Matt Medeiros al Slocum Studio care își propune să vă permită creează machete bogate în conținut fără a face codări. Procesul de creare are loc printr-o previzualizare live, frontend, oferindu-vă o idee realistă despre cum va arăta produsul final pe măsură ce lucrați la el.


Conductor vă permite să alegeți dintre aspectele disponibile, apoi să populați aspectul cu conținut. Acest conținut poate fi sub formă de postări și pagini de pe site-ul dvs. web, sau oricare dintre widget-urile active pe site-ul dvs..

O mare utilizare a acestui plugin este de a crea machete personalizate, care trageți conținut din anumite categorii sau tipuri de postări. Dacă doriți să afișați o selecție de postări sau produse pe o pagină, într-un anumit mod, atunci dirijorul își propune să înlăture o mulțime de durere și efort care altfel ar merge în codificarea propriei dvs. pagini de arhivă personalizate sau aspectul paginii de pornire..

Cu toate acestea, acest lucru nu poate face totul, așa că citiți mai departe pentru a obține scăderea completă a acestui instrument interesant de construire a layout-ului de conținut pentru WordPress.

Ce poți face cu dirijorul?

Conductorul ar putea fi descris ca fiind un instrument pentru crearea de pagini pentru WordPress. Cu toate acestea, caracteristicile sale îl fac un tip diferit de plugin față de multe alte opțiuni de constructor de pagini deja existente pe piață.

Deși nu vine cu șabloanele de pagini de destinație și o vastă bibliotecă de elemente de drag and drop găsite cu unele dintre celelalte pluginuri ale constructorului de pagini, Conductor are un set diferit de funcții și utilizări care îl fac la fel de valoros.

Creați afișaje personalizate de conținut

Când vine vorba de crearea machetei, Conductor nu reinventează roata și, în schimb, folosește intuitivul personalizator WordPress. Prin intermediul personalizatorului puteți acum să creați machete personalizate și apoi să alegeți ce conținut să fie afișat în aceste machete.

Ieșirea personalizatorului de conductor mic

Aceasta ar putea fi o listă de postări recente, specifice conținut dintr-un anumit tip de post sau taxonomie, sau multe altele.

Asistență pentru câmpuri personalizate, tipuri de poștă și taxonomii

Puteți chiar afișează conținut din câmpuri personalizate în aspect, ceea ce va fi util pentru oricine lucrează cu propriile câmpuri personalizate sau pentru cele care fac parte din alte pluginuri pe care le activează pe site-ul lor web.

Setări afișare conductor

De asemenea, obțineți o mulțime de controale utile care determină cât de mult din conținutul dvs. trebuie afișat în aspect și în ce format. Aceasta include dacă se afișează imaginea prezentată a postării – și dacă da, ce mărime – precum și conținutul complet al postării, doar un extras sau doar titlul, plus alte câteva opțiuni..

În plus, orice elemente pe care alegeți să le afișați pot fi târât și aruncat în loc pentru a obține doar aspectul corect de care aveți nevoie.

Previzualizare în timp real a frontendurilor

Pe măsură ce construiți aspectul și populați-l cu conținut, întregul proces are loc prin intermediul personalizatorului WordPress. Asta înseamnă veți primi o previzualizare în direct a vizualizării frontend a paginii dvs.. Această previzualizare în timp real elimină din fericire necesitatea de a menține salvarea, comutarea filelor și actualizarea care se regăsește cu alte instrumente de construire pentru WordPress.

Fie că vrei construiți-vă propriul aspect al paginii de pornire personalizate care îți prezintă imediat cel mai bun conținut pentru noii tăi vizitatori sau ai nevoie pentru a-ți construi propriile categorii sau pagini de arhivă de tip post, Conductor îți oferă instrumentele pentru a face acest lucru, toate fără a fi nevoie să editezi niciun cod direct.

Afișați orice widget activ

Pe lângă faptul că puteți insera widget-urile Conductor în aspectul dvs. pentru a trage conținut dintr-o serie de surse de pe site-ul dvs., puteți, de asemenea, să inserați orice widget care sunt active pe site-ul dvs..

Widget pentru introducerea conductorului

Aceasta include nu numai widget-urile standard WordPress, ci și cele de la orice alte pluginuri pe care le utilizați. Aceasta vă oferă o mulțime de opțiuni cu privire la ce tip de conținut trebuie afișat în machete.

Integrări transparente

Ca dirijor include integrare cu popularul plugin de constructor de magazine WooCommerce, îl puteți utiliza pentru a crea machete de pagini personalizate pentru a vă afișa produsele așa cum doriți. Aceasta include controale vizuale pentru alegerea informațiilor care trebuie afișate de la produsele respective, cum ar fi prețul, greutatea sau orice alt lucru păstrat în câmpurile personalizate.

Există, de asemenea, o serie de suplimente disponibile pentru dirijorul. Unul dintre care îi permite să se integreze cu tema AgentPress pentru Genesis Framework. Acest lucru va atrage oricine construiește un site web imobiliar cu WordPress.

Merită menționat și asta Dirijorul va funcționa cu orice WordPress temă. Pluginul acceptă pur și simplu stilul temei alese pentru a vă asigura că aspectele dvs. personalizate se vor integra perfect cu restul site-ului.

Cum am folosit dirijorul

Pe site-ul meu WordPress începusem recent să lucrez cu tipuri de postare personalizate și creasem un tip nou de postare pentru a afișa un anumit tip de conținut pe care îl publicau.

Am vrut atunci creați o pagină de arhivă care ar afișa vizitatorilor mele toate postările recente de la tipul respectiv. Cu toate acestea, am dorit ca această pagină de arhivă să fie diferită de pagina de arhivă obișnuită folosită de tema mea aleasă.

Am avut două opțiuni principale: să codez singură noua pagină sau să angajez un dezvoltator. Deoarece nu sunt foarte mult un coder, aceasta a fost o sarcină pe care am pus-o pe arzătorul din spate pentru o zi ploioasă.

Pagina de arhivă personalizată a dirijorului

Totuși, după ce am pus mâna pe dirijor, am fost ușor capabil să fac rapid creați-mi propria pagină de arhivă personalizată pentru a afișa cele mai recente postări de acest tip, așa cum mi-am dorit. Mai mult, aș putea apoi să reproduc acest proces și să construiesc pagini de arhivă personalizate pentru categorii, etichete și alte taxonomii personalizate utilizate pe site-ul meu, toate fără a fi nevoie să angajez ajutor extern sau să adânc în codul temei mele.

Aceasta este doar o utilizare pentru dirijor și sunt sigur că veți găsi multe altele, dar pentru mine ar justifica doar prețul de admitere.

Concluzie

La prima vedere, s-ar putea părea că Conductor nu are unele caracteristici care atrag atenția celorlalte instrumente de construire pentru WordPress. Cu toate acestea, este important să ne amintim este un alt tip de instrument, și poate unul care va atrage mai mult pentru cei care folosesc WordPress de ceva vreme și profită de unele dintre funcțiile sale mai avansate, cum ar fi tipuri de post personalizate, taxonomii personalizate și câmpuri personalizate și care doresc un mod rapid și ușor pentru a afișa acel tip de conținut în propriile machete personalizate.

Indiferent dacă sunteți un dezvoltator priceput, care dorește să economisească timp, sau cineva care trebuie să-și creeze machete bogate în conținut, fără să învețe să codeze, Conductor este un instrument pe care cu siguranță ar trebui să îl analizați mai atent.

Aflați mai multe despre dirijor

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me