Revizuirea cupoanțelor afiliaților: stimulează conversiile și obține mai multe vânzări

Sunteți un marketer afiliat care dorește să impulsioneze ratele de clic și vânzările pe site-ul dvs. web? Dacă da, cu siguranță vă va plăcea această recenzie a pluginului WordPress cupoane de afiliere.


Cred că veți fi de acord când spun: crearea unui site de afiliere de succes este o provocare. Totul de la găsirea celor mai bune oferte până la marketing și transformarea utilizatorilor în clienți nu este o glumă.

Ca atare, nu ai nevoie decât de cele mai bune instrumente pentru a progresa ieftin, rapid și fără a-ți scoate părul. Dacă sunteți pe piață pentru un astfel de instrument, spuneți un salut bun Cupoane de afiliere.

În această postare, descoperiți funcțiile care fac cupoanele afiliaților unul dintre cele mai bune pluginuri de afiliere pe care le veți obține pe internet.

De asemenea, configurăm și testăm drive-ul, astfel încât să puteți lovi terenul. Dacă acest lucru sună interesant, să lăsăm știftul și să dansăm!

Ce este Cupoane de afiliere?

Plugin pentru wordpress cupoane de afiliere

Primele lucruri, mai întâi, ce este exact Cupoanțele de afiliere și ce face? Într-o linie, cupoane de afiliere este un plugin WordPress frumos care vă ajută să vă promovați cupoane și oferte uşor.

Datorită unei suită interesante de funcții, puteți utiliza pluginul pentru a stimula eficient conversiile pe site-ul cuponului dvs. de afiliere.

Dacă, la fel ca mulți alți afiliați, utilizați cupoane și oferte metoda de promovare a produselor și serviciilor, vă va plăcea în special pluginul WordPress Cupoane de afiliere.

Pluginul vă ajută să creați cupoane cu ușurință și apoi să le afișați frumos pe site-ul dvs. web, ceea ce se traduce prin conversii mai bune pentru dvs..

În plus, sfârșești economisind mult timp în timp ce obții mai multe vânzări, deoarece pluginul este incredibil de ușor de utilizat.

Pluginul are un panou de administrare intuitiv și stiluri atrăgătoare care fac promovarea produselor dvs. o adiere.

Adus de dumneavoastră de către un dezvoltator extraordinaire flowdee, Affiliate Coupons este bine codat, ușor și soluția perfectă pentru orice marketer serios.

Vine în două arome. A versiune gratuită care este perfect pentru toți afiliații și versiune premium care împachetează și mai multe caracteristici pentru utilizatorul de energie.

Acum că știți care sunt cupoanțele de afiliere, să continuăm și să descoperim caracteristicile care vor face visele dvs. de marketing afiliat să devină realitate.

Caracteristici cheie pentru cupoane de afiliere

Un plugin este la fel de bun ca funcțiile pe care le oferă. Deci, cum se împotrivește cupoanțele afiliaților împotriva concurenței din punct de vedere al funcțiilor? Citiți mai departe pentru a afla mai multe.

Design receptiv și mobil mobil

În această perioadă și vârstă, nu vă puteți permite să rulați un site web rigid, greu de utilizat pe smartphone-uri și alte dispozitive mobile.

Un design rigid este deosebit de dezavantajos pentru un marketer afiliat care dorește să crească vânzările, deoarece potențialii sunt mai susceptibili să facă clic pe butonul din spate cu mult înainte de a ajunge la cupoanele dvs..

Profesioniștii din spatele cupoanelor de afiliere știu acest lucru, motiv pentru care au creat pluginul 100% receptiv și prietenos pentru mobil.

Acum, nu trebuie să vă faceți griji, pluginul vă va încurca designul indiferent de dispozitivul pe care îl utilizează clientul.

Indiferent de dispozitiv, toți utilizatorii vor avea o experiență lină pe site-ul dvs., ceea ce înseamnă lucruri grozave pentru linia de jos.

În plus, cupoanțele afiliate acceptă pe scurt paginile mobile sau AMP accelerate.

Compatibilitate cu toate temele WordPress

Ați instalat vreodată un plugin care a încurcat tema WordPress? Poate că unele stiluri au intrat în conflict și lucrurile au fost peste tot.

Dacă nu a fost cazul, probabil că un stil de plugin nu s-a potrivit prea bine cu restul temei, iar câteva granițe nu erau în acord.?

Ați avut vreodată să schimbați o temă în întregime doar pentru a lucra cu un anumit plugin? Știm cum incompatibilitatea plugin-theme vă poate lăsa cu un gust rău în gură.

Ei bine, unele plugin-uri sunt de notorietate pentru a vă încurca tema, dar cupoanele de afiliere nu sunt unul dintre ele. Datorită codificării excelente, a șabloanelor încorporate și a unui pumn de coduri scurte, puteți utiliza pluginul oriunde pe site-ul dvs. fără probleme de compatibilitate.

Stiluri multiple și CSS personalizate

Fiecare site web are diferite stiluri, dintre care unele sunt de preferință personală. Și asta se întâmplă pentru că front-end-ul este la fel de important ca și back-end-ul.

Dacă utilizați un plugin de cupoane și oferte care nu permite personalizarea, cupoanele dvs. vor arăta din loc. Sau urât.

La urma urmei, nu doriți un plugin cupoane de afiliere care vă permite să afișați cupoane și oferte în propriile dvs. stiluri unice?

Dacă acesta este un răsunător da, atunci vă veți bucura de faptul că cupoanele de afiliere sunt livrate cu opțiuni extinse de personalizare. Pe deasupra multiplu stiluri și șabloane pre-făcute, puteți personaliza pluginul prin CSS până când renunțați.

Nu este totul, puteți personaliza șabloanele gata făcute și crea propriul dvs. Șabloanele disponibile includ Standard, Grilă, Listă și Widget.

Aceasta înseamnă că cupoanele dvs. vor arăta exact cum le vedeți în minte și se vor potrivi cu restul site-ului dvs. web. Armonia în stil este întotdeauna excelentă pentru conversii mai bune și cu care nu poți contesta psihologie.

Mai mult, pluginul vine cu mai multe widget-uri care vă permit să vă afișați cupoanele în bara laterală și în alte zone de widget-uri. Două teme de culori încorporate, adică., Întuneric și Ușoară, face lucrurile și mai interesante.

Cupoane de afiliere Click-to-Reveal

În plus, versiunea premium vine cu o caracteristică nouă și strălucitoare cunoscută sub numele de Faceți clic pe Dezvăluiți. Funcția este populară în rândul afiliaților, deoarece vă ajută să ascundeți codurile de reducere până când utilizatorul face clic pe cupon. Acesta este un mod minunat de a adăuga un apel la acțiune pe site-ul dvs. web și poate chiar ajuta la creșterea ratelor de conversie. Vorbim despre afișare și opțiuni de styling interminabile!

Opțiuni puternice de cupon

Stiling deoparte, un plugin care se livrează cu opțiuni puternice de back-end este întotdeauna o idee binevenită. Adică, de ce să te concentrezi pe front-end când motor asta nu este nimic despre care să scrii acasă?

Asta ar fi ca și cum ai îmbrăca o pisică cu imprimeu de leopard și chiar mă înțeleg cu analogiile mele �� Dar știi deja cum merge aceasta; nu puteți pentru viața de a spune că aveți un leopard.

Același caz este valabil și pentru plugin-uri, opțiunile front-end nu sunt nimic dacă back-end-ul se blochează. Cupoanele de afiliere nu suge, doamnelor și bărbaților.

Dimpotrivă, vine cu un panou de administrare puternic, care este încărcat cu toate opțiunile de care aveți nevoie pentru a crea și promova cupoane precum profesioniștii.

Iată o listă care vă arată ce vreau să spun (veți vedea mai multe când vom instala pluginul). Pe panoul de administrator, puteți:

 • Creați mai mulți furnizori și pre-definiți link-uri de afiliere
 • Adăugați un număr nelimitat de cupoane și oferte
 • Definiți cupoane personalizate și pagini de oferte
 • Legați cupoanele către furnizori cu un clic
 • Faceți clic, copiați și vizualizați statistici
 • Activați urmărirea evenimentelor
 • Ascundeți datele și cupoanele expirate
 • Descrieți-vă cupoanele
 • Categorizează cupoanele
 • Stil folosind CSS personalizate
 • Evidențiați și caracterizați cupoane individuale
 • Obține literalmente imposibilul ��

Suport de clasă mondială superioară

Am mai avut un sprijin slab înainte și nu pot să-l doresc celui mai rău dușman al meu. Mă doare foarte mult când nu puteți găsi ajutor atunci când aveți nevoie. De obicei, un sprijin slab are ca rezultat stresul și pierderea veniturilor.

Deci, ce se întâmplă dacă aveți probleme în timp ce utilizați pluginul cupoane de afiliere? Vei fi blocat sau vei primi sprijin în timp util și de ajutor? Să vedem cum puteți obține sprijin.

Pentru început, există o bază de cunoștințe care răspunde la multe întrebări pertinente. Această secțiune răspunde pre-vânzare, instalare, depanare, extindere, stilare, licențiere și alte întrebări.

În al doilea rând, primiți o secțiune de întrebări frecvente (FAQ) care răspunde la multe întrebări la o singură pagină, ceea ce este convenabil să spun cel mai puțin.

Dacă opțiunile de mai sus nu reușesc, puteți ridica întotdeauna un bilet de asistență pentru a comunica direct cu echipa de asistență profesională.

Deoparte, permiteți-ne să instalăm și testăm cupoanțele afiliate.

Cum să instalați și să utilizați cupoane de afiliere

Instalarea pluginului cupoanelor de afiliere este ușoară. Indiferent dacă sunteți începător sau profesionist, puteți configura totul în zece minute. Configurarea opțiunilor și stilarea cupoanelor este ușor de asemenea, dar nu-mi iau cuvântul pentru asta, hai să lucrăm.

Instalarea cupoanelor afiliate

Pentru a face rularea mingii, trebuie să instalați versiunea gratuită. În caz contrar, versiunea premium nu va funcționa. Acest lucru se datorează faptului că versiunea premium este construită pe partea de sus a pluginului gratuit, dar are câteva funcții utile care salvează ziua.

Fără alte detalii, conectați-vă la tabloul de bord WordPress și navigați la Pluginuri> Adaugă nou. Pe ecranul următor i.e.., Adăugați pluginuri, introduceți „Cupoane de afiliere” în caseta de căutare a cuvintelor cheie, apoi faceți clic pe butonul Instaleaza acum buton odată ce găsiți pluginul.

cupoane de afiliere

După aceea, activați pluginul făcând clic pe butonul Activati butonul care înlocuiește butonul Instaleaza acum buton pe același ecran.

Dacă ați achiziționat o copie a versiunii profesionale, mai întâi va trebui să descărcați copia Affcoups.com. Apoi conectați-vă înapoi la tabloul de bord al admin WordPress și navigați la Pluginuri> Adaugă nou. Dar în loc să căutați ca și cum am făcut cu versiunea gratuită, faceți clic pe butonul Încărcați pluginul în partea de sus a ecranului, așa cum se arată mai jos.

versiunea pentru cupoane de afiliere

Apoi, apăsați pe Alege fișierul apoi butonul Instaleaza acum butonul așa cum detaliem în imaginea de mai jos.

instalarea cupoanelor afiliate versiune pro

Așteptați procesul de instalare finalizat și apoi Activati pluginul. În acest moment, cupoanele afiliate sunt gata de utilizare. Acum, să creăm un cupon de probă.

Crearea unui cupon

Crearea de cupoane cu cupoane de afiliere este o muncă ușoară. Dar înainte de a adăuga un cupon, trebuie să adăugați un furnizor. Navigheaza catre Cupoane de afiliere element de meniu și faceți clic pe Furnizori așa cum se arată mai jos.

adăugarea unui nou furnizor la cupoane de afiliere

Apoi, apăsați pe Adăugați furnizor buton așa cum este detaliat mai jos.

adăugarea unui nou furnizor

După aceea, completați informațiile furnizorului și apăsați pe Publica butonul subliniat în imaginea de mai jos.

Acum că avem un furnizor, să creăm primul nostru cupon. Navigați la nou Cupoane de afiliere element de meniu și faceți clic pe Adăugați cupon așa cum arătăm mai jos.

crearea de cupoane noi utilizând pluginul cupoanelor de afiliere

Acest lucru duce la crearea cuponului afișată mai jos. Completați formularul cu detaliile cuponului și apăsați pe Publica buton după cum evidențiem. Ecranul dvs. ar putea arăta altfel, deoarece, după cum probabil vă puteți spune, testez editorul Gutenberg. Fie că sunteți în tabăra Gutenberg sau în redactorul clasic, procesul rămâne aproape același.

adăugând cupon nou

După crearea cuponului, navigați la Cupoane de afiliere> Toate cupoanele pentru a vedea cuponul dvs., precum și codul scurt de utilizat. Vezi mai jos imaginea pentru mai multe detalii.

Am mers mai departe, am creat o nouă pagină și am lipit codul scurt. Următoarea imagine vă arată cuponul nostru de probă. Rețineți că, folosesc tema Douăzeci și șaptesprezece.

Nu este deloc rău, având în vedere toate celelalte opțiuni de afișare la dispoziție.

Pentru toate celelalte setări, navigați la Cupoane de afiliere> Setări în meniul dvs. de administrator WordPress, așa cum se arată mai jos.

Ghid de inițiere rapidă

Primul ecran pe care îl întâlniți sub Setări este Ghid de inițiere rapidă. Pe acest ecran (prezentat mai jos), aflați cum să configurați pluginul și cum să afișați cupoanele în mai multe moduri.

setările cupoanelor de afiliere

După cum puteți vedea, există o mulțime de coduri scurte puternice pe care le puteți utiliza pentru a insera cupoanele. Utilizați doar parametrii pe care îi preferați. De exemplu, puteți pune la dispoziție un cod scurt pentru a afișa cele mai noi cupoane active pe care să le adăugați la pagina dvs. de pornire:

[affcoups max = "4" orderby = "date" hide_expired = "true"]

Licensing

Al doilea ecran pe care îl vedeți după aceea este Licensing. Aici puteți adăuga cheia de licență pentru a primi actualizări periodice și asistență profesională.

Pagini cu cupoane

În continuare avem Pagini cu cupoane prezentat mai jos.

Pe ecranul de mai sus, puteți alege:

 • Creați pagini pentru fiecare cupon (pe care v-aș recomanda dacă adăugați conținut substanțial la cupoane, dacă doriți ca cupoanele dvs. individuale să apară în rezultatele căutării Google)
 • Redirecționați mai întâi linkurile și butoanele către paginile cupon
 • Definiți un slug personalizat pentru paginile cu cupon unic
 • Includeți cupoane în rezultatele căutării dvs. la fața locului

General

După aceea, avem General panou evidențiat mai jos.

 General panoul este cel mai lung deoarece este acolo unde se află toată acțiunea. Puteți face multe pe ecranul de mai sus și multe sunt setări importante, așa că v-aș recomanda cu siguranță să nu omiteți această pagină.

De aici veți putea defini valorile prestabilite importante ale cuponului, cum ar fi șablonul de comandă și configurația implicită. De asemenea, puteți defini lungimea extrasă a cuponului, puteți edita / personaliza textul butonului și adăugați CSS personalizate.

Urmărire și statistici

Ecranul următor este Urmărire și statistici care include câteva opțiuni utile.

Pe ecranul de mai sus, puteți vedea că există o opțiune de dezactivat urmărirea încorporată. Dar nu văd de ce ai vrea să faci asta, cu excepția cazului în care întâmpini probleme.

Deși a doua opțiune merită activată. Astfel poți urmări clicurile cu Google Analytics, Google Tag Manager și Matomo (anterior cunoscut sub numele de Piwik). Acest lucru vă oferă o perspectivă asupra convertirii cupoanelor.

Ajutor și asistență

Și în sfârșit vine Ajutor și asistență ecran.

Deși ecranul nu oferă informații de contact sau link direct către asistența biletelor, acesta oferă informații care ar putea fi utile în cazul în care întâmpinați probleme cu pluginul. Ecranul afișează jurnalele de erori și, mai important, o instantanee rapidă a versiunilor dvs. WordPress și PHP. Dacă aveți vreodată să vă confruntați cu probleme care rulează pluginul, începeți aici înainte de a contacta asistența (probabil vor avea nevoie de aceste informații pentru a vă ajuta).

Recenzii pentru clienți cupoane afiliate

Oamenii se ocupă de pluginul WordPress cupoane de afiliere, și ce nu este de dorit. Pluginul este ușor de utilizat chiar dacă este complet până la capăt, cu funcții uimitoare. Versiunea gratuită are 5 stele aproape perfecte WordPress.org să vă vedeți singur) împreună cu recenziile neplăcute ale clienților profesioniști.

La sfârșitul zilei, este sigur să spuneți că sunteți în mâinile bune cu Flowdee și Co., deoarece – între voi și mine – acesta este un plugin excelent.

Prețul cupoanelor afiliate

Pentru confortul pe care îl oferă acest băiat rău, sincer cred că prețul este prea mic. Dezvoltatorii vă oferă trei pachete de prețuri în funcție de numărul de site-uri, așa cum se arată în imaginea de mai sus.

În momentul scrierii, 39 USD personal pachetul acceptă un site, 99 USD în plus pachetul include trei site-uri și $ 199 Pro pachetul poate fi utilizat pe până la zece site-uri. Și, desigur, există versiunea gratuită disponibilă pe WordPress.org.

Gânduri finale pentru revizuirea cupoanelor noastre de afiliere

Știm cu toții că, în calitate de marketer afiliat, ai foarte puțin spațiu pentru a face greșeli în eforturile tale de promovare. Ai nevoie de toate cele mai bune instrumente pe care le poți obține. Dacă utilizați cupoane și oferte pe site-ul dvs., cupoane afiliate este adevărata ofertă.

Cupoane de afiliere este un plugin strălucit pentru afacerea dvs. afiliată. Este ușor de utilizat și vine cu o mulțime de caracteristici interesante (cum ar fi acele șabloane multiple). În plus, grăbește cu adevărat procesul de adăugare și gestionare a cupoanelor pe site-ul dvs. web. Nu veți uita niciodată să eliminați din nou un cupon expirat. În general, aș recomanda să încercați pluginul. Între versiunile gratuite și cele pro pot funcționa pentru fiecare buget.

Obțineți cupoane de afiliere     Încercați demonstrația live

Ați încercat să folosiți pluginul Cupoane de afiliere pentru WordPress? Care sunt gandurile tale? Aveți o întrebare sau o sugestie? Vă rugăm să ne spuneți gândurile dvs. în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me