Revizuire MailOptin: formulare optin WordPress simple și impresionante

Indiferent dacă faceți bloguri, configurați un magazin de comerț electronic sau configurați o prezență web pentru compania dvs. mică, cei mai experimentați marketing vă vor spune cât de important este un formular de e-mail pentru succesul dvs. Cu toate acestea, există atât de multe pluginuri din care puteți alege, iar unele sunt prea scumpe sau nu au funcțiile de care aveți nevoie. MailOptin oferă o soluție excelentă, având în vedere că are un plan gratuit, împreună cu mai multe pachete premium accesibile. În această recenzie MailOptin, vom trece peste caracteristicile sale principale, de la buletine informative automate la formulare optin moderne, apoi vom vorbi despre cine ar trebui să ia în considerare MailOptin pentru construirea listelor de e-mailuri..


Aveți opțiunea de a descărca gratuit MailOptin Lite plugin din directorul pluginului. Sau puteți face upgrade la MailOptin Pro pentru mai multe ferestre de tip pop-up, testare A / B, direcționare avansată și multe altele.

MailOptin Revizuirea caracteristicilor

Când ați instalat pluginul MailOptin, acesta afișează mai multe file din meniul MailOptin. De exemplu, puteți conecta formularele dvs. de optin la servicii precum AWeber și MailChimp sau puteți sări direct la proiectarea campaniilor dvs. de e-mail..

Revizuire MailOptin: Link de meniu

Puțin câteva funcții sunt incluse în MailOptin, așa că ne vom concentra pe cele care ies în evidență cel mai mult. Văzând cum este acesta un plugin de optin, să începem cu ce tipuri de formulare sunt disponibile.

O largă varietate de forme de optină

Când începeți cu formularele de optin, veți observa câte variații sunt oferite. Cel mai frecvent este pop-up-ul lightbox, dar MailOptin are, de asemenea, forme laterale / widget-uri, formulare înainte / după postare, formulare inline (încorporate) și butoane de apel la acțiune..

Recenzie MailOptin: Eșantion Optin

O altă opțiune se numește bara lipicioasă, care vă permite să tastați un mesaj și să introduceți câteva câmpuri și butoane. Plasați acest lucru în partea de sus a site-ului sau în partea de jos.

Revizuire MailOptin: bara de notificări

Sunt, de asemenea, un mare fan al diapozitivului, care se aruncă la vedere în partea de jos stânga sau dreapta a ecranului. Este mult mai puțin „în fața ta” decât pop-up-urile, astfel încât să creezi un mediu mai puțin intruziv în timp ce le oferi oamenilor posibilitatea de a se înscrie la buletinul informativ.

Revizuire MailOptin: Slide-in

Șabloane frumoase

MailOptin oferă mai multe șabloane pentru fiecare tip de formă de optină. Deci, când încep să construiesc o campanie în tabloul de bord, văd tot felul de șabloane pentru ferestrele de tip lightbox. Unele dintre ele sunt colorate, în timp ce altele sunt simple și la obiect. Unele dintre ele se concentrează chiar și pe anumite industrii cu imaginile incluse.

Revizuire MailOptin: șabloane

Tabloul de bord prezintă filtre pentru trecerea la alte categorii de forme optin. De exemplu, s-ar putea să doriți să vedeți doar barele de notificare lipicioase sau, probabil, diapozitivele.

Revizuire MailOptin: Categorii

Instrumente de proiectare prin intermediul personalizatorului WordPress

Majoritatea personalizărilor sunt realizate prin intermediul personalizatorului WordPress. Aceasta este o veste bună pentru cei cu experiență WordPress, deoarece nu trebuie să publicați toate setările dintr-un nou plugin. În imaginea de mai jos am opțiunea de a configura un mesaj de succes. Există, de asemenea, unele răspunsuri automate și notificări prin e-mail pentru noi oportunități. Formularul de optină este afișat în dreapta pentru editări în timp real. Nu este un editor drag-and-drop, dar în timpul testării mi s-a părut destul de intuitiv și ușor de învățat.

Revizuire MailOptin: personalizator

În stânga sunt furnizate numeroase file. Așadar, puteți ajusta culorile pentru a se potrivi cu marca dvs. și puteți scădea chiar CSS personalizate pentru un control complet.

Revizuire MailOptin: css personalizat

Reguli de afișare și cookie-uri

Regulile de afișare și declanșatoarele sunt destul de importante pentru a nu enerva clienții și a-i viza pe cei care nu s-au înscris încă. Imaginea de mai jos vă permite să vă ajustați cookie-urile, astfel încât cineva care a văzut deja pop-up-ul cu câteva zile în urmă (sau orice altceva doriți să îl setați) nu trebuie să-l mai vadă.

Revizuire MailOptin: reguli pop-up

MailOptin are reguli de afișare excelente. De exemplu, puteți decide să afișați fereastra pop-up când faceți clic pe un buton sau poate când un utilizator încearcă să părăsească site-ul. Împreună cu aceasta, aveți opțiuni pentru programarea optinelor, vizând pe cei care utilizează AdBlock sau afișarea doar a formularelor de optin în anumite pagini.

Revizuire MailOptin: reguli de afișare

MailOptin Analytics

De la afișări la conversii și abonați, toate analizele MailOptin sunt stocate în tabloul de bord WordPress. Sunt ușor de înțeles și oferă imagini rapide despre progresul tău.

Revizuire MailOptin: Analytics

MailOptin Prețuri

Puteți descărca Pluginul MailOptin Lite gratuit și totuși primiți o selecție frumoasă de funcții. Pentru MailOptin Lite (versiunea gratuită) primiți câteva dintre următoarele caracteristici:

 • Trei forme optine.
 • Mai multe module de apel la acțiune.
 • Asistență pentru formularele optin pentru bara laterală și widget.
 • Formele Lightbox și pop-up.
 • Optin formulare care merg înainte sau după o postare pe blog.
 • Direcționarea la nivel de pagină.
 • Notificări care ies la abonați atunci când publicați o nouă postare.
 • O opțiune de a programa atunci când buletinele informative sunt trimise.
 • Un șablon de e-mail care să răspundă.

Alte câteva funcții sunt incluse în planul MailOptin Lite, dar aceasta este principala imagine de ansamblu. Multe companii vor constata că versiunea gratuită este suficientă pentru a începe. De asemenea, este un bun început pentru cei care doresc să testeze pluginul înainte de a se angaja la o plată.

În ceea ce privește versiunea plătită, Pop-uri MailOptin & Optins prin e-mail premium poate fi descărcat de pe site-ul oficial. Acest site web oferă, de asemenea, câteva demonstrații excelente și instrucțiuni de backend, astfel încât să aveți un gust de ceea ce vă puteți aștepta.

Unele dintre instrumentele care vin cu versiunea premium includ:

 • A / B testare split pentru formularele dvs..
 • Trimitere de newsletter automatizată și declanșată de evenimente.
 • Forme suplimentare de optină care s-au dovedit că cresc conversiile.
 • Reguli și declanșatori mai buni.
 • Funcție de detectare AdBlock pentru a solicita ca oamenii să nu vă blocheze anunțurile.
 • Analitică avansată.
 • CSS personalizat.
 • O zonă a Băncii de plumb pentru a obține informații mai avansate despre abonații dvs..
 • Mult mai mult.

Așa se face că funcțiile sunt împărțite între planurile gratuite și premium. Dar ce ar trebui să vă așteptați să plătiți dacă faceți upgrade la prima MailOptin?

Este împărțit în trei planuri la un preț rezonabil, iar pluginul are o garanție de rambursare de 14 zile dacă nu sunteți mulțumit.

 • Standard – 69 USD pe an pentru un singur site, cu opțiunea de a plăti 99 USD pe trei site-uri. Acest plan Standard conține toate caracteristicile MailOptin Lite, împreună cu testarea A / B, apel la acțiuni, ferestre de tip lightbox, formulare de bare laterale, înainte / după notificări post, bare de notificare, mai multe declanșatoare, shortcodes, o integrare a formularului Elementor și multe altele.
 • Pro – 169 USD pe an pentru asistență pe 10 site-uri. Aceasta vă oferă toate caracteristicile din planurile anterioare, precum și backup-uri de conversie, programare campanie optin, detectare referință optin, detecție AdBlock, detectare vizitatori noi și retur, analize avansate, un răspuns automat și o digerare automată lunară sau săptămânală pe care o puteți a trimite.
 • Agenţie – 269 USD pe an pentru asistență pe site-uri nelimitate. Vă oferă toate funcțiile din planurile anterioare, asistență prioritară prin e-mail, integrări WooCommerce, integrări cu descărcare digitală ușoară și alte integrări de aplicații terțe.

În general, MailOptin oferă prețuri destul de rezonabile, deoarece majoritatea caracteristicilor principale sunt incluse în pachetul Standard. Ar fi frumos să avem integrări WooCommerce și EDD fără a fi nevoie să plătim pentru planul agenției, dar acesta este singurul dezavantaj.

Cine ar trebui să ia în considerare pluginul WordPress MailOptin?

Este greu de susținut că nimeni nu ar trebui să ia în considerare MailOptin pentru crearea listelor de e-mailuri. Are suport pentru majoritatea furnizorilor de e-mail majori, șabloanele sunt solide și chiar vă puteți integra cu magazinele de comerț electronic. În ceea ce mă privește, MailOptin oferă un mod accesibil de a colecta și gestiona e-mailuri pentru toți.

Obțineți Mail Optin Lite   Economisiți 10% pe MailOptin Pro

Dacă aveți întrebări cu privire la revizuirea noastră MailOptin, funcțiile pluginului sau cum să începeți, informați-ne în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me