Înainte de a începe recenzia vreau să clarific câteva lucruri. În primul rând, am lucrat de mai multe ori cu Thesis pentru site-urile web ale clienților și în al doilea rând, wpexplorer.com este un afiliat al Tezei, ceea ce înseamnă că fac o comisie din orice vânzare de teză generată prin link-ul meu de afiliere. Acestea fiind spuse, am vrut să vă anunț că aceasta nu este recenzia dvs. medie de bs care sună mai mult ca o reclamă. Mai degrabă am vrut să creez o revizuire informativă a tezei, astfel încât să puteți înțelege mai bine totul despre temă.


Aș putea să stau ore întregi aici și să scriu despre cât de minunată este teza, probabil că mai degrabă citiți despre intrarea și ieșirea faptică a acestei teme..

Sunt multe de citit în această revizuire a tezei … Acesta este motivul pentru care am furnizat aceste antete mari și frumoase, astfel încât să puteți sări peste orice sună interesant. se bucura!

Vizitați teza

Care este Teza WordPress Theme Framework?

Teza este un cadru de temă premium WordPress dezvoltat de Chris Pearson și a devenit una dintre cele mai populare și descărcate / achiziționate teme Premium de acolo. De fapt, nu pot merge o singură zi fără să navighez pe web și să văd un site care rulează pe teză. Este de necrezut.

Ați întâlnit probabil multe bloguri sau site-uri care folosesc teza și, eventual, ați recunoscut aparițiile lor similare. În același timp, este posibil să fi văzut și multe site-uri care foloseau acest cadru și nu aveți idee. Motivul pentru acest lucru este că Teza este o temă minunată chiar „din afara cutiei”, dar poate fi personalizată foarte ușor, de asemenea, arata ca „orice”.

Dar ce este de fapt Teza? Bănuiesc că ați putea numi Thesis o temă WordPress, cu toate acestea, este mult mai mult decât atât. Este un cadru de cod și design construit în jurul WordPress care oferă un cod de site SEO SEO solid, plus flexibilitate de proiectare care nu necesită cunoștințe de HTML sau CSS pentru a face personalizări la designul site-ului dvs..

Panoul de control al administratorului tezei

Panoul de administrare al tezei este ceea ce face ca această platformă să iasă cu adevărat în evidență (în opinia mea). Sigur că multe teme de acolo vă permit să vă personalizați contul de twitter sau să încărcați un logo pentru antetul dvs., dar Teza este diferită. Această platformă puternică vă va permite să efectuați tone de ajustări, de la includerea paginilor din bara de navigare, până la selectarea unei foi de stil CSS personalizate. Veți avea puterea să vă personalizați site-ul complet, chiar prin zona dvs. de administrare WordPress.

Panoul de administrare face cu adevărat ușor pentru bloggerii care nu doresc să-și murdărească mâinile cu niciun cod, dar totuși vor să facă unele editări de bază pentru designul site-ului lor și să facă personalizări pentru optimizarea motorului de căutare pe pagina lor.

Captura de ecran a Panoului de Administrare

Iată o captură de ecran rapidă a uneia dintre paginile de setare a administratorului, astfel încât să puteți vedea mai mult sau mai puțin cum arată. Panoul de control este într-adevăr curat și folosește containerele drop down, astfel încât totul este bine organizat și puteți găsi ceea ce aveți nevoie fără să derulați în jos pentru totdeauna.

Panoul tematic al tezei

Personalizarea tezelor și a tecilor

Așa cum am menționat anterior, unul dintre cele mai bune lucruri despre DYI Thesis Theme este posibilitatea de a personaliza aspectul și funcția site-ului dvs. prin intermediul panoului de control al temei, ușor de utilizat și foarte intuitiv. Puteți, de asemenea, să personalizați aspectul site-ului dvs. prin intermediul a ceea ce se numește „teme pentru copii”, care sunt teme concepute pentru a lucra cu Cadrul de teză și pot fi încărcate prin panoul dvs. tematic și vor adăuga automat un nou stil / design site-ului dvs. . Există multe locuri în care puteți găsi piei Thesis și acestea sunt disponibile atât gratuit, cât și pentru cumpărare. Această abilitate face ca Teza să fie excelentă pentru bloggerii care nu doresc să cheltuiască oricând personalizarea site-ului sau care au nevoie de anumite funcții suplimentare care sunt disponibile prin alte skinuri. De asemenea, este un lucru excelent pentru designerii web care încearcă să utilizeze cadrul de teză pentru toți clienții lor.

Teza este foarte minunată pentru SEO?

Deși orice temă sau site poate fi editată pentru optimizarea motorului de căutare, mulți nu sunt optimizați pentru a începe. Acest lucru poate fi o adevărată dificultate pentru bloggerii amatori / inter-mediați, motiv pentru care Cadrul de teză a fost proiectat pentru a fi ușor motorul de căutare. De fapt, majoritatea oamenilor descarcă pluginuri externe, cum ar fi „All In One SEO”. Dar dacă ai putea să-ți creezi SEO în temă? Acest lucru ar face ca totul să funcționeze mai bine cu un cod mai curat și vă va face mult mai ușor să faceți modificări globale SEO pe site-ul dvs. În plus, teza este deja foarte bună în afara SEO, astfel încât să o instalați și să vă simțiți confortabil că site-ul dvs. va fi indexat.

Unele dintre componentele cheie care fac acest cadru bun în scopuri SEO sunt:

 • Etichete de titlu și câmpuri Meta Description ale paginilor / postărilor
 • Opțiuni fără index pentru pagini și psoturi
 • Alt text pentru imagini
 • Cod curat și simplu de back-end
 • Proiectare simplă – încărcare mai rapidă (Google a adăugat viteză ca o măsură a clasamentelor motoarelor de căutare)

Trebuie să vă amintiți că, prin simpla instalare a tezei pe site-ul dvs., nu veți clasifica automat numărul 1 pe Google, ci mai degrabă cadrul oferă o bază foarte bună și un cod curat care să vă ajute eforturile SEO să fie mai ușoare și, mai posibil, mai reușite.

Publicitate țintă cu teză și teză pentru afiliați

Iată o caracteristică îngrijită despre teza pe care o veți iubi: „Cutia multimedia”. Acesta este un bloc de reclamă 300px cu 250px (dimensiunea poate fi modificată) care este implicit în partea de sus a barei laterale și vă va permite să rotiți între diferite suporturi (imagini, video, adsense).

Și ce dacă? O casetă media rotativă. Sigur că acest lucru este adevărat, dar ceea ce face căsuța multimedia a tezei este atât de unică este că puteți edita ceea ce apare în acea zonă pentru fiecare pagină. Aceasta înseamnă că puteți oferi o publicitate mai bine direcționată pe baza conținutului paginii dvs. Deci, de exemplu, pe a Revizuirea tezei Postați că puteți avea un banner afiliat pentru Temele DIY și pe o postare despre WordPress SEO, poate doriți să aveți un link amazon către o carte SEO corespunzătoare. Pentru postările pe care nu aveți nicio legătură de afiliere pentru a le publica, puteți lua în considerare utilizarea acestui loc pentru Adsense.

În cele din urmă, cu caseta de presă veți putea oferi vizitatorilor relevanți și veți ajuta la creșterea vânzărilor afiliaților.

Cu cea mai recentă versiune a Tezei (1.7), există o nouă caracteristică pe care marketerii de afiliați le vor plăcea și este posibilitatea de a crea cu ușurință 301 de link-uri redirecționate din linkurile dvs. de afiliere. Acest lucru înseamnă că puteți transforma toate legăturile tale urâte de afiliere în cele care par a fi pe site-ul tău și cu bâlci destul. În acest fel, oamenii nu vor fi descurajați să facă clic pe ele și puteți ajuta la creșterea ratelor de clic.

Cât de unică este teza?

Unicitatea este foarte importantă pentru a genera loialitate pentru vizitatori și pentru a ajuta la încurajarea unei comunități pe site-ul dvs. Problema este că mulți oameni folosesc aceleași teme WordPress ca toți ceilalți, așa că atunci când navighezi pe web găsești site-uri care arată la fel ca orice alt site. Cel puțin pentru mine, aceasta este o adevărată dezactivare.

În prezent, există mii de persoane care folosesc teza și multe persoane folosesc teza cu setările de bază aplicate și nimic personalizat. Frumusețea este că acest cadru este atât de ușor de personalizat încât puteți face site-ul dvs. să arate 100% unic în doar câteva minute. În cele din urmă, depinde de dumneavoastră … Puteți să mergeți la designul simplu și de bază sau îl puteți edita puțin și nimeni nu va ști nici măcar că utilizați Framework.

Aceasta este ceea ce face ca Teza să fie atât de grozavă. Spre deosebire de multe alte teme de acolo, va trebui să faceți o mulțime de editare CSS și XHTML pentru a face site-ul dvs. să arate unic, dar cu Thesis puteți să vă conectați la panoul de administrare al doilea când îl activați și să faceți unele schimbări într-adevăr rapid și ușor. Sau puteți încărca anunțuri utilizând propria foaie de stil personalizată.

Este teza Tema perfectă?

Nicio temă nu este „perfectă”, deoarece orice temă poate fi practic îmbunătățită într-un fel sau altul, cu toate acestea, există probabil mulți utilizatori care ar susține că teza este foarte aproape de a fi o temă perfectă. Mai jos evidențiez câteva dintre avantajele și dezavantajele Tezei, astfel încât să puteți vedea ce lucruri sunt minunate și ce ar putea fi îmbunătățite.

Avantajele temei WordPress pentru teză

 • Cod curat și design minimalist
 • Motorul de căutare este prietenos și optimizat
 • Efectuați personalizări ușoare ale temelor fără a atinge niciun cod
 • Rationalizează cu teme personalizate pentru copii
 • Licență de dezvoltator relativ ieftină

Dezavantaje Tema WordPress Dezavantaje

 • Cost
 • Design simplu și implicit simplu
 • Aspect blogger – este posibil să nu fie la fel de bun pentru întreprinderile fără temă pentru copii
 • Cunoașterea CSS este încă foarte recomandată pentru a putea face modificări de design pe site-ul dvs.

Cât costă și este o afacere bună?

Există 2 opțiuni de stabilire a prețurilor pentru teză, opțiunea pentru dezvoltator și opțiunea personală. Licența de dezvoltator costă 164 USD, în timp ce cea personală este de doar 87 USD. Și deși acest lucru poate părea scump, mai ales în comparație cu prețul altor teme, este de fapt o afacere foarte bună pentru ceea ce obțineți. Puteți cheltui peste 500 de dolari plătind cuiva pentru un site web special conceput sau puteți cumpăra această temă pentru 87 de dolari și personalizați-o singuri. Dacă doriți ca site-ul dvs. să arate și să funcționeze excelent, precum și să se plaseze pe motoarele de căutare, atunci poate merita banii.

Mai jos puteți vedea cu ce vine fiecare din diferitele planuri … După cum vedeți, dacă intenționați să utilizați această temă pe mai multe site-uri, opțiunea pentru dezvoltator este încă mai ieftină, atunci cumpărați 2 licențe de opțiune personală!

Opțiunea dezvoltatorului 164 USD

 • Utilizarea nelimitată a tezei pe site-urile pe care le dețineți1
 • Acces la versiunile beta noi ale tezei înainte de lansarea finală! 2
 • Acces la Opțiunile site-ului Client, care vă permit să implementați teza pe site-uri pentru clienți3
 • Acces la răspunsuri și forumuri numai pentru membri
 • Actualizări ale tezei de viață
 • 30 de zile garanție înapoi

Opțiune personală $ 87

 • Utilizarea tezei pe un site web live și un server de dezvoltare localizat
 • Acces la opțiunea de actualizare a dezvoltatorului pentru doar 774 USD
 • Acces la răspunsuri și forumuri numai pentru membri
 • Actualizări ale tezei de viață
 • 30 de zile garanție înapoi

Plata pentru o temă WordPress

Îmi amintesc că atunci când am început prima dată cu WordPress eram foarte sceptică și reticentă în a cumpăra orice șablon și există mii de oameni acolo, care în prezent nu le place ideea de a plăti pentru o temă atunci când există mii, dacă nu milioane de teme gratuite acolo. . Totuși, m-am schimbat și sper că te-am convins oarecum și pe alți înțelepți.

Când vă gândiți la TONUL de funcții suplimentare, veți primi plătind puțin, dar pentru un șablon Premium. Gândește-te … Dacă achiziționarea unei teme premium ajută clasamentul motorului de căutare și crește chiar și câteva alte conversii din reclamele sau produsele site-ului dvs. decât a meritat în totalitate.

Și cel mai bine, cu Teme Premium, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că trebuie să păstrați legături de subsol, spam care ar fi putut fi adăugat la o temă gratuită și, cel mai important, veți putea modifica site-ul dvs. mult mai ușor, astfel încât să puteți evita tone de greutăți când încercați să vă personalizați site-ul.

Ar trebui să cumpăr teză?

Desigur, deoarece încerc să fac vânzări de afiliere aici, aș spune DA dați clic pe linkul de mai jos și cumpărați această temă ticăloasă. Totuși, în schimb vreau să vă ofer o listă cu câteva lucruri la care vă puteți gândi și, eventual, să vă notați răspunsurile, astfel încât să puteți vedea dacă merită cu adevărat pentru dumneavoastră. Și dacă aveți în vedere achiziționarea acestei teme, puteți face acest lucru prin linkurile mele și voi primi comisionul meu. Mulțumiri!

Lucruri de gândit înainte de cumpărare

 • 87 de dolari pentru o temă pe care o puteți personaliza cu ușurință și să o faceți să pară orice, este o afacere bună?
 • Dacă sunteți dezvoltator, Thesis vă poate ușura viața oferindu-vă un mod mai rapid de a crea site-uri pentru clienți?
 • Teza are câteva caracteristici SEO minunate și vine cu un cod frumos curat. SEO este o preocupare pentru tine?
 • Ar fi mai eficient să editați o temă din nou, încât să cumpărați sau să găsiți o nouă temă gratuită pentru fiecare site nou sau oricând doriți să schimbați aspectul unuia.
 • Teza vă va ușura viața? (are pentru mulți)
 • „22.100 de webmasters savy se bazează pe acest cadru” v-ar dori să vă alăturați?
 • Dacă o cumpărați și nu a fost atât de mișto pe cât credeți că va fi, merită să încercați 80 de dolari? (există o garanție de returnare de 30 de zile)

Teza acum cu o licență divizată

Pentru cei care vă preocupă licența GPL de WordPress, DYI Thesis a anunțat în urmă cu doar câteva săptămâni că au adăugat o licență divizată la tema lor, ceea ce face ca totul să aibă legătură cu WordPress GPL și tot codul Cadru al tezei să fie proprietatea temelor DYI..

Accesați teza pentru a afla mai multe și a cumpăra astăzi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me