Restrângeți revizuirea și Ghidul Pro Pro Content

Restricționează conținutul WordPress Plugin

Salut din nou prieteni! Ne-am întors cu o altă ofertă minunată pentru tine. De această dată este pentru pluginul WordPress Restrict Content Pro din pluginurile lui Pippin, care vă va permite să creați cu ușurință un site de membru. Acum să vedem de ce acest plugin este atât de grozav!


Motive pentru adăugarea de membri pe site-ul dvs. web

Pot exista motive pentru a adăuga un sistem de membru pe site-ul dvs. web. Iată câteva dintre motivele pentru care ați putea dori sau trebuie să adăugați doar o secțiune de membri pe site-ul dvs. web.

Porniți propriul dvs. magazin online

Restricționează opțiunile planului de conținut Pro

Calitatea de membru este o modalitate excelentă de a vă câștiga viața de pe site-ul dvs. web și, dacă doriți să vindeți pachete de produse sau servicii pe site-ul dvs., veți dori să integrați propria platformă de membru. Restrict Content Pro vine cu suport complet pentru planuri cu o mulțime de opțiuni de personalizare, astfel încât să puteți edita prețul, durata, nivelul de acces și multe altele. Și pluginul are chiar și suplimente de integrat cu Download Monitor (astfel încât să puteți gestiona propriile descărcări de pe propriul site), precum și AffiliateWP (dacă doriți să începeți propriul program de afiliere).

Crește-ți afacerea

Restricționează conținut Pro Conținut restricționat

Puteți oferi, de asemenea, apartenență gratuită, ceea ce reprezintă o modalitate excelentă de a vă dezvolta afacerea. Cu o secțiune de membri puteți oferi mai multă valoare și puteți câștiga mai mulți cititori. Aici la WPExplorer avem utilizatori care se conectează la temele noastre exclusive gratuite pe care le puteți găsi doar pe site-ul nostru. Dacă doriți să oferiți orice formă de conținut exclusiv sau exclusiv pentru membri, Restrict Content Pro este o modalitate excelentă de a face acest lucru.

Adăugați abonamente cu Pro Continere restricționată

Adăugarea de membri pe site-ul dvs. web nu trebuie să fie greu – Restrict Content Pro face foarte ușor! Instalați pluginul și configurați opțiunile pentru abonamentele dvs., gestionați-vă membrii, exportați date financiare și multe altele.

Restricționează abonamentele Pro Pro

Totul este disponibil din tabloul de bord WordPress și este clar etichetat (cu descrieri) pentru a vă ajuta să înțelegeți și să utilizați pe deplin fiecare dintre funcțiile de la îndemână. Și puteți adăuga mai multe niveluri, upgrade-uri și chiar coduri de reducere.

Restricționarea raportării Pro Content

Oh, există și o secțiune de raportare destul de stelară. Puteți vizualiza graficele pentru câștigurile și înscrierea dvs. (care sunt atât filtrabile în funcție de nivel de abonament, cât și de timp, astfel încât să puteți monitoriza progresul dvs.).

Ce setează să restricționeze conținutul Pro în afară de concurenți

Știm că există multe opțiuni gratuite și premium de luat în considerare, însă pentru mulți bloggeri și antreprenori WordPress Restrict Content Pro este una dintre cele mai bune opțiuni. În primul rând, puteți încercați gratuit pluginul prin descărcarea Restricționează conținutul WordPress gratuit de pe WordPress.org. După ce știți că este pluginul potrivit pentru dvs., actualizarea la versiunea Pro este la fel de ușoară ca alegerea planului.

Pluginul a fost și el codat cu un scop. Știm Pippin de foarte mult timp și știm că este unul dintre cei mai buni dezvoltatori de plugin-uri, cu mâna în jos. De ce altcum ar fi WordPress.org să aibă încredere în el pentru a examina trimiterile? Când creează un plugin, cum ar fi Restrict Content Pro, fiecare linie de cod și fiecare caracteristică a pluginului sunt selectate cu gândire și cu scopul. Acest lucru face ca un plugin puternic, fiabil și sigur.

Dar backend-ul pluginului nu este singurul factor important, Restrict Content Pro este și el foarte important ușor de folosit. Toate opțiunile și funcțiile sunt disponibile chiar din tabloul de bord WordPress (cum ar fi rapoartele de câștiguri și înscrieri, facturi pdf sau opțiuni de export către datele de membru și de plată). Și există coduri scurte, astfel încât să puteți insera formulare, să restricționați conținutul, să adăugați detalii despre abonamente și multe altele, oriunde ați avea nevoie de ele.

În plus, dacă aveți o întrebare, puteți găsi răspunsul în secțiunea documentație online completă. Totul se află acolo, de la instalare și folosirea codurilor scurte, până la documente centrate pentru dezvoltatori despre cârligele și funcțiile. Și mai bine, există videoclipuri și capturi de ecran care vă pot parcurge fiecare pas din fiecare ghid, astfel încât să puteți urma. Și fără șansă să nu găsiți un răspuns sau dacă aveți o solicitare de funcții, Restrict Content Pro echipa de suport este fericit să vă ajute. Trebuie doar să trimiteți o solicitare și o tehnică vă va contacta în cel mai scurt timp.

Oh, și deși nu este specific pentru Restrict Content Pro, un membru al pluginului premium pentru unul dintre pluginurile puternice ale lui Pippin vă oferă acces la tutoriale exclusive și resurse de pe site-ul său web. O resursă excelentă pentru orice utilizator de WordPress!

Și restricționați conținutul Pro se pot descurca atât mai mult, cu suplimente

Restricționează suplimentele de conținut Pro Pro

Vrei și mai mult? Există o mulțime de funcții pe care le puteți adăuga la instalarea dvs. Restrict Content Pro cu ajutorul suplimentelor. În prezent, există 12 suplimente gratuite și premium create de Pippin, pentru Download Monitor, AffiliateWP, WP Job Manager, MailChimp, Braintree Payment Gateway, Campaign Monitor, Wysija Add On, Matematica Verificare, integrare bbPress, CSV Import Import, Reduceri pentru membri EDD și Aplicați parolele puternice.

Și există 9 suplimente suplimentare de 3-party pentru a fi pornite, pentru ActiveCampaign, ConvertKit, iDevAffiliate, MailChimp Pro, BuddyPress, taxamo, GetResponse, Termeni și condiții și reduceri EDD. Puteți vedea și afla mai multe despre toate Restricționează suplimentele Content Pro pe site.

Restricționează conținutul Pro, un plugin de top notch

Oferim Restrict Content Pro 5 stele pentru o utilizare ușoară, disponibilitatea suplimentelor și extensiilor și calitatea documentației. Este un plugin excelent pentru începători, deoarece opțiunile sunt ușor de înțeles și de configurat, dar este la fel de potrivit pentru dezvoltatorii avansați care vor profita de cârligele de acțiune, fișierele șablon și multe altele.

Obțineți restricționare conținut Pro azi

Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem înapoi mâine pentru o altă ofertă exclusivă nouă dintr-una dintre resursele noastre preferate pentru WordPress – Might Deals!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map