Recenzie Youzer: Add-on BuddyPress bogat în caracteristici pentru WordPress

Recenzie Youzer: Add-on BuddyPress bogat în caracteristici pentru WordPress

Dacă site-ul dvs. WordPress are un aspect comunitar sau are mai mulți utilizatori, atunci această recenzie Youzer vă va prezenta un plugin util care ar putea ajuta la îmbunătățirea site-ului dvs..


Construit pentru a îmbunătăți pluginurile BuddyPress și bbPress, precum și funcționalitatea principală WordPress, Youzer este un set puternic de instrumente care adaugă șabloane și alte funcții pe site-ul dvs. web. Această recenzie va include cele mai bune caracteristici ale Youzer în mai multe detalii. Punctele de reper ale acestui plugin includ o mulțime de instrumente de comunicare și rețea, funcționalitatea de membru și directorul și o mulțime de șabloane și opțiuni de personalizare.

Obțineți Youzer pentru WordPress Vezi toate demonstrațiile și funcțiile

Așadar, dacă doriți să aflați mai multe despre motivul pentru care considerăm că Youzer este unul dintre cele mai bune pluginuri BuddyPress disponibile și ce poate face acest plugin pentru site-ul dvs. social, atunci citiți mai departe pentru revizuirea noastră completă Youzer.

Ce este Youzer?

Pagina de profil a utilizatorului

Youzer este un plugin comercial WordPress care a fost creat pentru a îmbunătăți pluginul BuddyPress. Prin urmare, dacă creați un site web social folosind BuddyPress sau deja executați unul, Youzer este direcționat în direcția dvs..

Odată ce BuddyPress este activ pe site-ul dvs., puteți apoi să instalați Youzer și să începeți să adăugați selecția de șabloane pe site-ul dvs. Aceste șabloane acoperă paginile de conectare și înregistrare ale utilizatorului, paginile profilului utilizatorului, precum și zonele de alimentare cu știri sociale și de știri globale pentru a numi doar câteva. După cum va demonstra această recenzie Youzer, toate aceste șabloane și celelalte caracteristici ale acestui plugin pot fi personalizate puternic prin interfața vizuală a panoului de control..

Această secțiune a recenziei Youzer va explora acum cele mai bune și mai utile funcții ale acestui plugin pentru a vă ajuta să decideți dacă acesta este instrumentul potrivit pentru actualizarea site-ului dvs. comunitar WordPress BuddyPress WordPress..

Opțiuni de integrare Youzer

Youzer funcționează cu WordPress și, pe lângă îmbunătățirea caracteristicilor profilului de utilizator ale acestei platforme de publicare, Youzer se integrează și cu alte pluginuri și servicii. În primul rând, Youzer a fost creat pentru a îmbunătăți și a îmbunătăți funcționalitatea pluginurilor BuddyPress și bbPress. Cu toate acestea, opțiunile de integrare nu se opresc aici. De exemplu, puteți utiliza pluginul Youzer pentru a vă integra site-ul cu serviciul de marketing prin e-mail MailChimp și pentru a vă dezvolta lista în același timp, oferind un mediu interactiv bogat în funcții pentru audiența dvs..

Caracteristici sociale Youzer

Un alt punct de vedere al lui Youzer este caracteristicile sale sociale. Integrând pluginul Youzer cu BuddyPress, puteți utiliza acest plugin pentru a adăuga câteva caracteristici cu adevărat utile în comunitatea dvs. sau pe site-ul de rețele sociale. Unele exemple includ peretele social extrem de funcțional și funcționalitatea pentru facilitarea prieteniei și conexiunilor între utilizatori de pe site-ul dvs. WordPress. În timp ce BuddyPress oferă o parte din această funcționalitate din cutie, Youzer îmbunătățește acest aspect al site-ului dvs. web.

Recenzie Youzer Caracteristica peretelui social

Puteți activa, de asemenea, alte funcții de bază sociale și comunitare cu Youzer, inclusiv grupuri, mesaje, mențiuni și notificări. Toate acestea ajută la îmbunătățirea site-ului dvs. WordPress și la crearea unui loc mai social – ceva care este vital dacă doriți ca comunitatea dvs. să înflorească.

Caracteristici de membru Youzer

De asemenea, Youzer are o mulțime de șabloane pentru paginile pe care ar putea să le vadă vizitatorii dacă executați un site de membru sau un tip similar de proiect. Pe lângă aspectul profesional al acestor șabloane, veți constata, de asemenea, că acestea conțin câteva caracteristici utile, precum câmpurile captcha și posibilitatea de a limita încercările de autentificare pentru a vă ajuta să vă păstrați site-ul în siguranță și securitate..

Când configurați aceste șabloane de conectare și înregistrare pentru site-ul dvs. WordPress, Youzer vă oferă o mulțime de opțiuni. De exemplu, puteți alege cu ușurință să activați logările sociale. Prin urmare, vizitatorii dvs. se pot înscrie folosind Facebook, Twitter sau un cont din alte rețele acceptate.

De asemenea, aveți opțiunea de a utiliza ferestre de tip pop-up și de a configura efectele de încărcare Ajax pentru a personaliza modul în care vizitatorii dvs. pot accesa formularele de autentificare și înregistrare a site-ului dvs. De asemenea, Youzer simplifică alegerea câmpurilor incluse în orice forme pe care le utilizați, ajutându-vă să captați toate informațiile de care aveți nevoie de la utilizatorii dvs..

Caracteristici ale directorului Youzer

Modelul directorului pentru membri BuddyPress

Fie că doriți să adăugați un director de membri pe site-ul dvs. WordPress, fie că doriți să îmbunătățiți zonele de director ale site-ului dvs. BuddyPress sau bbPress, Youzer are câteva caracteristici utile în acest domeniu. În pachetul de pluginuri, nu veți găsi doar șabloane pentru afișarea membrilor, ci și un director de grup și o informație globală.

Caracteristici ale profilului Youzer

Conținutul paginii de profil a utilizatorului

Indiferent dacă utilizați BuddyPress, bbPress sau WordPress pe cont propriu, Youzer vă poate ajuta cu adevărat să îmbunătățiți profilurile de utilizator de pe site-ul dvs. web. Printre funcțiile pentru îmbunătățirea acestui aspect al site-ului dvs., veți găsi o selecție de șabloane diferite, mai multe widget-uri pentru afișarea profilurilor de utilizator și opțiunea de a adăuga file personalizate la profilurile dvs..

Opțiuni ușoare de personalizare

Deoarece oamenii folosesc BuddyPress în multe moduri diferite, este vital să puteți personaliza orice suplimente pe care le instalați. Din fericire, în această privință, Youzer nu dezamăgește. După activarea Youzer pe site-ul dvs. WordPress activat BuddyPress, puteți accesa panoul de control al pluginului pentru a personaliza cum funcționează totul.

Panoul de administrare Youzer

Panoul de control

Opțiunile de personalizare acoperite de panoul de control includ culorile utilizate de plugin, setările de aspect și alte opțiuni de proprietăți afișate. Puteți alege, de asemenea, stilurile de aspect ale șabloanelor furnizate de plugin, inclusiv aspectul casetelor de autor.

Panou de control

Caracteristicile profilului utilizatorului

Pe lângă setările generale, Youzer vă oferă o cantitate bună de control asupra caracteristicilor profilului de utilizator al pluginului. Datorită acestui fapt, puteți defini cu ușurință modul în care profilele de utilizator sunt activate și afișate pe site-ul dvs. WordPress. Unele exemple de opțiuni și setări includ posibilitatea de a face profiluri de utilizator private, permițând utilizatorilor să își șteargă propriile conturi și să stabilească profilul implicit și fotografiile de acoperire.

Opțiuni de dispunere

Aspecte și widgets

Deoarece Youzer este un plugin WordPress foarte personalizabil și suplimentul BuddyPress, este ușor să alegeți dintre selecția de opțiuni de layout pentru a controla modul în care vor arăta profilurile și alte elemente de pe site-ul dvs. Dacă intenționați să utilizați oricare dintre widgeturile Youzer de pe site-ul dvs. web, atunci acestea pot fi personalizate și prin intermediul panoului de control al pluginului. Din fericire, toate diferitele widget-uri pot fi personalizate independent unele de altele pentru a vă asigura că site-ul dvs. funcționează și să arate modul în care doriți.

Setări de conectare socială

Setări de membru

Dacă doriți să le oferiți vizitatorilor dvs. posibilitatea de a vă înscrie pe site-ul dvs. web, atunci setările de membru vă permit să configurați cum funcționează acest aspect al site-ului dvs. web. Unele dintre aceste funcții pe care le puteți folosi includ opțiunea de conectare socială opțională, posibilitatea de a activa câmpurile de formulare captcha anti-spam și instrumentele de limitare a încercării de autentificare care vă pot ajuta să vă păstrați site-ul în siguranță.

Activarea suplimentelor

În cele din urmă, atunci când configurați Youzer în tabloul de bord WordPress, aveți opțiunea de a activa o mică selecție de suplimente premium. Aceste instrumente opționale pot adăuga și mai multe funcții pe site-ul dvs. web, inclusiv instrumente de partajare socială, posibilitatea de a crea tipuri de membri personalizate nelimitate și oferind mai multe reacții de activitate BuddyPress utilizatorilor dvs. De asemenea, puteți găsi legături rapide către documentația pluginului din panoul de control Youzer.

Detalii despre prețuri pentru plugin-uri Youzer

După cum am menționat, Youzer este un plugin WordPress premium, care este disponibil pentru achiziționare de pe piața CodeCanyon. Prețul curent al Youzer este de 49 dolari. Aceasta include accesul pe viață la actualizările pluginului și șase luni de asistență din partea creatorilor de pluginuri. Puteți prelungi această perioadă de asistență la 12 luni pentru un preț de 16,50 USD.

Având în vedere volumul mare de funcții utile din pluginul Youzer, acesta este un preț corect de plătit.

Concluzie privind revizuirea Youzer

Widgets pentru profil Youzer

Deși există multe suplimente excelente pentru BuddyPress și bbPress, nu există multe, dacă există, mai puternice și dotate cu funcții decât Youzer.

Dacă doriți să adăugați rapid o selecție mare de șabloane de înaltă calitate pe site-ul comunității BuddyPress, atunci Youzer este greu de învins. Pur și simplu încărcați fișierul plugin pe site-ul dvs. WordPress și apoi alegeți și alegeți care sunt funcțiile pentru a activa înainte de a configura modul în care vor funcționa pe site-ul dvs..

Dacă doriți să creați un site web axat pe comunitate cu WordPress, atunci un plugin precum Youzer este esențial.

Obțineți Youzer pentru WordPress Vezi toate demonstrațiile și funcțiile

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map