Recenzie pentru plugin-uri Amelia: rezervare ușoară pentru programare pentru WordPress

Nu toate plugin-urile de rezervare WordPress sunt toate făcute. Unele dintre ele nu au caracteristicile necesare pentru a efectua o operațiune eficientă de programare, în timp ce altele arată vechi și depășite. Nu doriți niciunul dintre acestea, dar se pare că Plugin de rezervare Amelia dorește să se asigure că toți utilizatorii sunt mulțumiți atât de funcționalitate, cât și de stil.


În această recenzie a pluginului pentru rezervare Amelia, vom vorbi despre cele mai bune caracteristici ale sale, de ce credem că este una dintre cele mai bune rezervări de plugin-uri WordPress disponibile și cum este un motor de rezervare extrem de personalizabil pentru multe tipuri de companii..

INVATĂ MAI MULTE DESPRE AMELIA

Ceea ce face ca motorul de rezervare Amelia să fie diferit?

Amelia este considerată un plugin de rezervare la nivel de întreprindere. Prin urmare, întreaga dvs. echipă se poate conecta la motor și poate gestiona programările care vin. Este un sistem destul de ușor, totuși primiți încă o suită completă de instrumente pentru gestionarea serviciilor, locațiilor, clienților și plăților..

Toate acestea se realizează prin tabloul de bord WordPress, unde toate setările și instrumentele Amelia sunt consolidate într-o interfață de utilizator elegantă.

Așadar, dacă aș argumenta cele două lucruri care fac ca motorul de rezervare Amelia să iasă în evidență, aș spune interfețele backend și frontend. Am vorbit deja un pic despre backend, dar este important să ne dăm seama cât de fluide sunt rezervările prin plugin.

În primul rând, pluginul de rezervare Amelia poate fi personalizat pentru mai multe tipuri de industrii. de exemplu, un consultant de drept nu ar avea nicio problemă în crearea unui modul puternic pentru a aduce noi clienți.

Iată câteva dintre celelalte afaceri despre care se cunoaște că beneficiază de pluginul Amelia:

  • Băi și spa
  • Săli de sport și antrenori personali
  • Centre de reparații
  • Clinici private
  • Saloane de înfrumusețare
  • psihologii
  • Industria turismului
  • Orice tip de medic
  • Multe altele

Amelia Booking Plugin Review: Demo

Și asta este extraordinar despre Amelia. Începeți prin apucarea unui șablon și adăugarea câmpurilor necesare pentru motorul dvs. de rezervare. Apoi, puteți ajusta brandingul pentru a se potrivi cu tema dvs. actuală, fără a fi necesar să codificați modul în sine. Acesta este un asistent de rezervare pas cu pas care ghidează clienții prin procesul de programare pentru cea mai mică confuzie posibilă.

Cele mai bune caracteristici de la Amelia

Cu pluginul de rezervare Amelia puteți personaliza motorul de rezervare pentru propria afacere și puteți integra un sistem de plată pentru clienții dvs. pentru a vă trimite bani imediat. În plus, există o mulțime de informații despre backend pentru a vedea cât de multe întâlniri au trecut și ce trebuie să gestionați.

Ce altceva te poți aștepta de la Amelia?

Angajați, ore și locații multiple

Motorul Amelia este destul de flexibil cu orele și angajații. De exemplu, permite rezervarea cu mai mulți angajați. Pluginul are opțiuni pentru vânzarea mai multor servicii sau defalcarea lor în categorii.

De asemenea, mă bucur de caracteristicile locației de afaceri, ceea ce înseamnă că o sală de gimnastică ar putea să colecteze programări în funcție de locația cea mai apropiată de client.

Un calendar ușor de gestionat

Un calendar poate fi vizualizat pe partea frontală și în backend. Utilizați setările pentru a vedea și afișa filtrele în funcție de personal, locații și servicii. În plus, Amelia include o vizualizare calendaristică comună, cu opțiuni pentru dezvăluirea diferitelor vizualizări, cum ar fi lunar sau zilnic.

Calendar comun Amelia

O interfață de rezervare cu instrumente de căutare

Amelia oferă o bară de căutare, care a devenit norma pentru multe site-uri de rezervare. În acest fel, utilizatorul este în măsură să tasteze câteva cuvinte cheie care se potrivesc preferințelor sale de căutare. După aceea, motorul de rezervare decide care rezultate sunt cele mai relevante pentru client.

Amelia Booking Plugin Review: Interfață de rezervare cu instrumente de căutare

Un exemplu excelent ar fi pentru un antrenor personal într-o sală de sport. Această sală poate avea zeci de antrenori în personal, dar personal îmi plac doar doi pentru regimentul meu de antrenament. Prin urmare, aș spune motorului de rezervare că îl doresc pe John ca antrenor la o anumită dată.

Pluginul de rezervare Amelia va livra apoi toate orele disponibile pentru John la această dată.

Un catalog pentru servicii și categorii

Serviciile sunt deseori defalcate pe categorii speciale. De exemplu, o sală de yoga are tot felul de clase, dintre care unele nu sunt potrivite pentru toți clienții. Așadar, puteți avea o galerie frumoasă bazată pe grilă pentru a prezenta toate aceste servicii. Aceasta funcționează cu un cod scurt, astfel încât galeria poate fi introdusă oriunde pe site-ul dvs. web.

Amelia Booking Plugin Review: Catalog de servicii și categorii

Combinați acest lucru cu asistentul de rezervare pas cu pas și bara de căutare, iar Amelia creează o interfață de utilizator minunată.

Cat costa?

Pluginul de rezervare Amelia este vândut de pluginurile TMS. Licența individuală a site-ului (din mai 2019) este de 59 USD pe an pentru un singur site, ceea ce reprezintă un preț incredibil pentru un astfel de plugin de întâlnire puternic. Această licență este utilizată pe un singur site – indiferent dacă este propriul dvs. site sau un client. Acest lucru oferă acces la toate funcțiile minunate și puternice ale pluginului pentru rezervarea și încărcarea utilizatorilor finali (cu excepția fiind zone restricționate ale site-ului dvs. web, de exemplu, atunci când utilizatorii trebuie să plătească pentru prima dată inainte de accesarea formularului de rezervare).

Deci, după cum vedeți, prețul este destul de rezonabil. Acest lucru include chiar și un an complet de asistență pentru clienți, ceea ce face ca prețul să merite în opinia noastră.

La fel ca în cazul tuturor pluginurilor CodeCanyon, nu este necesară extinderea asistenței. Taxa de 59 de dolari este o plată unică care oferă pluginului actualizări pe viață.

Asistență clienți din partea dezvoltatorilor Amelia

Amelia Booking Plugin Review: Suport

Asistența clienților pentru Amelia este asigurată de TMS-Plugins, care sunt cunoscute pentru răspunsuri pline de ajutor. Acest lucru este esențial atunci când afacerea dvs. se bazează pe un motor de rezervare pentru a menține clienții care vin prin ușile dvs..

După cum se menționează în secțiunea de prețuri, utilizatorii Amelia primesc asistență timp de șase luni cu licență obișnuită. Puteți extinde acest ajutor la 12 luni și puteți continua să plătiți dacă doriți chiar mai mult decât atât.

Pluginurile TMS au un sistem de ticketing pe propriul site web, astfel încât să puteți interacționa direct cu echipa de asistență. Din ceea ce am experimentat, echipa de suport este foarte receptivă și cunoașterea acestui plugin special.

De asemenea, este plăcut să vezi că comentariile sunt completate cu răspunsuri din partea dezvoltatorilor. Acest lucru este excelent pentru toate întrebările dvs. de vânzare. În general, se pare că nu ar trebui să aveți nicio problemă în a lua legătura cu asistența pentru clienți dacă plătiți pentru Amelia.

Cine ar trebui să ia în considerare plugin-ul pentru rezervare / numire Amelia?

Aș susține că, dacă aveți nevoie de un motor de rezervare sau de programare pentru afacerea dvs., considerați-o pe Amelia drept una dintre alegerile dvs. numărul unu. Este riscant să instalați un plugin gratuit și să încercați să vă derulați întreaga afacere în jurul său. Nu există nicio garanție de asistență de calitate și cine știe dacă pluginul va fi în jur de doi ani?

Cu Amelia, primiți o echipă excelentă de asistență, un motor de rezervare cu multe funcții și opțiunile de personalizare de care aveți nevoie pentru a încadra instrumentul de rezervare pe site-ul dvs. curent.

În plus, pluginul funcționează cu o gamă largă de companii și industrii, precum medici, săli de sport și saloane. Așadar, încearcă Amelia și verifică demonstrațiile înainte de a-ți cumpăra.

Aflați mai multe despre Amelia

Dacă aveți întrebări despre această recenzie a pluginului de rezervare Amelia, informați-ne în comentariile de mai jos. Sau dacă ați utilizat pluginul și doriți să le distribuiți, ne-ar plăcea să știm ce credeți despre acest puternic plugin de rezervare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me