1. 1. Ghid pentru începători pentru înțelegerea funcțiilor interne WordPress
 2. 2. Ce este WordPress Caching și de ce este important?
 3. 3. Cum funcționează Cache-ul WordPress?
 4. 4. Cum se instalează și se instalează Cache WordPress cu WP Super Cache
 5. 5. Cum să configurați memoria cache WordPress cu cache total W3 (W3TC)
 6. 6. Acum citesc: Recenzie MaxCDN: Cel mai bun CDN pentru WordPress?

O rețea de livrare de conținut (CDN) este un sistem interconectat de computere de pe Internet care oferă conținut web rapid către numeroși utilizatori, prin duplicarea conținutului pe mai multe servere și direcționarea conținutului către utilizatori în funcție de proximitate. Este o necesitate absolută pentru site-urile web cu trafic ridicat și site-urile de comerț electronic. Astăzi vom analiza MaxCDN – una dintre cele mai populare companii CDN din industrie.


MaxCDN a fost inițiat de Chris Ueland în 2009. Acestea oferă o gamă largă de servicii CDN, inclusiv servicii specializate pentru sisteme majore de gestionare a conținutului (CMS), cum ar fi WordPress, Magneto. Cu soluții atât pentru site-uri web individuale, cât și pentru companii la nivel de întreprindere, MaxCDN a aclamat rapid titlul mărcii CDN # 1.

Lecție de istorie:

fuziune maxcdn

Până în ultima lună a anului 2013, compania mamă a MaxCDN a fost NetDNA – un furnizor CDN la nivel de întreprindere. Pe 17lea din decembrie, blogul lui MaxCDN a anunțat o reuniune tată-fiu sub un singur nume – MaxCDN. În aprilie 2014, MaxCDN angajează peste 50 de persoane situate în diferite părți ale lumii.

Chops de server:

rețea maxcdn

Rețeaua globală de evaluare a MaxCDN este formată din 53 de locații PoP, cu 22 în America de Nord și 31 în Europa. În Asia și America de Sud, au făcut echipă cu ISP-uri de renume pentru a oferi cea mai rapidă rețea de furnizare de conținut.

Baza de clienți a MaxCDN:

baza de clienți maxcdn

MaxCDN are o armată impresionantă de clienți în spatele tronului său. Companii de găzduire WordPress administrate de lider în industrie, precum WPEngine și ZippyKid, s-au unit cu MaxCDN pentru a aduce clienților săi timpii de încărcare a paginii web super rapide, indiferent de locația lor. Alte companii notabile includ Forbes, The Washington Post, The Next Web, AndroidCentral, TemplateMonster, Test de pagini web, Cumpărați reclame de vânzare, StumbleUpon și Yoast.

De ce să folosiți un CDN?

Un CDN îmbunătățește drastic timpul de încărcare a site-ului dvs. distribuind conținutul static pe toate serverele din rețeaua lor globală de evaluare. Când un vizitator solicită o pagină, fișierele statice sunt furnizate de pe serverul CDN care este cel mai apropiat fizic de locația sa (vizitatorul). Fișierele statice includ fișiere JavaScript și CSS, imagini, fonturi web personalizate și alte obiecte web.

Avantajele folosirii unui CDN:

 • Există o creștere semnificativă a vitezei site-ului și a performanței generale
 • O cantitate substanțială din lățimea de bandă a serverului gazdă este salvată
 • Echilibrarea încărcăturii în timpul „vârfurilor de trafic”
 • Un site rapid ajută la îmbunătățirea ratei de conversie și a clasamentului motorului de căutare (Google consideră viteza site-ului drept unul dintre factorii săi de clasare)

Beneficiile utilizării MaxCDN

Am enumerat câteva dintre funcțiile care îmi plac cel mai bine despre MaxCDN. Sper să le găsești la fel de interesante și utile ca și mine:

1. Panou de control ușor de utilizat

tablou de bord maxcdn

MaxCDN are un panou de control all-inclusive, ceea ce face ca realizarea sarcinilor să fie un eveniment spontan, chiar și pentru primul utilizator. Am încărcat câteva capturi de ecran ale panoului de control MaxCDN.

trageți zonele

Crearea și gestionarea zonelor push / pull în MaxCDN se plimbă în parc.

rapoarte maxcdn

rapoarte panoul îmi oferă cele mai recente informații despre consumul de lățime de bandă a site-ului meu.

2. Mai multe tipuri de zone CDN:

video la cerere

Un CDN oferă în mod tradițional Pull Zones și Push Zones. MaxCDN oferă, de asemenea, o zonă VOD și o zonă live. Diferența de bază dintre cele două este faptul că o zonă VOD este utilizată pentru streaming video preînregistrat, în timp ce aceasta din urmă este utilizată pentru a transmite video în direct. După cum puteți spune din link-uri, întrebările frecvente sunt bine documentate.

3. Asistență CMS multiplă:

suport cms

MaxCDN oferă documentare și documente video vaste pentru a vă ajuta să configurați MaxCDN cu mai multe platforme CMS, portaluri de comerț electronic și software de forumuri. Baza de cunoștințe a MaxCDN conține toate tutorialele lor într-o manieră curată, organizată. Iată o listă cu toate platformele CMS acceptate în prezent: WordPress, Drupal, Joomla, Magneto, PrestaShop, OpenCart, X Cart, SocialEngine, IPBoard, vBulletin și PyroCMS.

4. Asistență pentru clienți cunoscuți

Fiecare companie trebuie să ofere asistență clientului bună. Cu asistență gratuită pentru telefon, fax, e-mail și chat – 365 de zile pe an, asistența clienților MaxCDN nu este excelentă. Clienții Enterprise primesc un manager de asistență dedicat, pe care îl pot apela în funcție de solicitare. Nu mai așteptați fără sfârșit, răspundeți de la roboți cu cuvinte prestabilite. Vei primi soluții, adaptate nevoilor tale.

Permiteți-mi să împărtășesc o experiență personală cu voi. Am contactat asistența clienților MaxCDN prin intermediul portalului de chat. Câteva zile mai târziu primesc un e-mail cu oferindu-mi o reducere. Am un abonament de o lună pentru doar un dolar!

5. Securitate serioasă

Jurnalul de activitate

Contul dvs. MaxCDN este protejat folosind SSL, autentificare cu doi factori, alerte de e-mail proactive, listă de date IP și un jurnal complet de activități. Puteți adăuga noi membri în contul dvs., astfel încât să poată crea / modifica zone fără să partajați detaliile contului. Acest lucru este extrem de util pentru echipele care operează sub un singur cont. Deschideți imaginea pentru un aspect mai bun.

6. API

MaxCDN oferă o API puternică pentru o integrare ușoară în aplicațiile dvs., în limbajul de programare ales. Au depozite în GitHub pentru următoarele limbi:

 1. .NET
 2. Rubin pe șine
 3. Piton
 4. PHP
 5. Perl
 6. Nod (NPM)

7. Prețuri competitive

prețuri standard 2

MaxCDN oferă un preț foarte rezonabil, în ciuda valorii sale de marcă. Un abonament anual va primi două luni gratuit. Planurile încep de la 9 USD pe lună, cu o limită de 2 zone. Același plan te-ar costa 90 USD anual (în loc de cele 108 USD obișnuite).

Prețurile pentru volum mare încep de la 499 USD / lună pentru 10 TB, inclusiv un apel de configurare 1 la 1. Și ghiciți ce, reducerea anuală se aplică și aici!

8. Program de afiliere lucrativ

Program de afiliere

Programul de afiliere al MaxCDN merită o mențiune specială. Ei își tratează clienții, precum și persoanele care le aduc clienți – cu respect egal. Minimul câștigat pe recomandare este de 20 USD. Maxim? Un semestru în scădere a maxilarului, dublu semestru finanțând 12 500 USD. Pentru a face lucrurile și mai irezistibile, au o echipă de afiliere dedicată pentru doi oameni care ne va ajuta – prin telefon, e-mail sau Skype!

9. Ei dau înapoi

Ai auzit vreodată despre metrou care îi hrănește pe cei fără adăpost în noaptea de vineri? MaxCDN face același lucru pe Internet. Ei bine, nu îi hrănesc pe cei fără adăpost pe cuvânt, dar sponsorizează o multitudine de proiecte open source – unele consumatoare serioase de lățime de bandă precum Bootstrap CDN, jQuery și FontAwesome. Aruncați o privire la toate proiectele sponsorizate de MaxCDN. Acesta este cu adevărat un efort lăudabil din partea MaxCDN și au respectul meu.

Concluzie: Când ar trebui să folosesc un CDN?

Tânără femeie frumoasă în afaceri se poartă la locul de muncă

După cum vă puteți imagina, un serviciu CDN nu este gratuit. Deși există CDN-uri gratuite pentru WordPress, cum ar fi CloudFlare sau Incapsula, care funcționează foarte bine până la un anumit punct, vine un moment în care este necesară o tranziție. Este important să investești în ceva, întotdeauna există o problemă de valoare pentru bani – „bang for the buck”, dacă vrei. Deci, la ce moment începeți să folosiți un CDN?

 • Persoanele cu site-uri web cu trafic ridicat (peste 500 de vizitatori / zi) cu multe imagini ar trebui să utilizeze un CDN.
 • Dacă site-ul dvs. web are mai puțin de trei luni și primește în jur de 100 de vizualizări de pagină zilnic, atunci un CDN nu are rost – serverul dvs. ar trebui să fie suficient pentru a gestiona încărcarea
 • Site-urile de comerț electronic ar trebui să utilizeze un CDN chiar din prima zi. Orice campanie publicitară prin intermediul canalelor de televiziune, radio sau social media precum Facebook sau Twitter ar conduce o cantitate imensă de vizitatori pe site-ul dvs. CDN ar echilibra încărcarea serverului și ar preveni timpul de oprire.

Ca întotdeauna, ne-ar plăcea să vă auzim gândurile. Care este CDN-ul tău preferat? Care este consumul dvs. zilnic de lățime de bandă? Asteptam sa auzim de tine! Dacă aveți întrebări, formularul de comentarii este al dumneavoastră.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me