Înapoi cu o altă recenzie WordPress Hosting, de această dată este rândul său pe Flywheel. În acest articol voi explora noutățile și avantajele acestui serviciu de hosting foarte decent pentru WordPress, care are o mulțime de opțiuni. Planurile scalabile, migrațiile gratuite, site-urile de organizare, backup-uri nocturne, SSL gratuit sunt doar câteva dintre funcțiile pe care le veți găsi la Flywheel. Continuați să citiți pentru a vedea recenzia noastră despre serviciul lor sau faceți clic pe linkul pentru a vizita site-ul web pentru a afla mai multe.


Aflați mai multe despre volanta

Crearea unui nou site web cu Flywheel

Flywheel are un mod foarte particular de a începe experiența dvs. cu serviciul. Nu vă permit să alegeți un plan imediat, am decis să vă arăt procesul exact așa cum l-am experimentat. Plata nu este prima cu Flywheel, deoarece vă permit să vă configurați Demo site-ul întâi.

Trebuie doar să completați toate informațiile și apoi sunteți gata să creați primul dvs. site. Până în acel moment, nu există planuri prezentate. Acesta este un mod foarte unic de a începe. Flywheel a făcut mai ușor pentru persoanele care doresc să demonstreze serviciul (sau îl folosesc pentru a construi un site de demo pentru un client), dar poate deveni inconvenient pentru cei care consideră plata și configurarea ca două lucruri complet separate.

Flywheel vă permite să plătiți prin două moduri: fie plătiți-vă singuri, fie lăsați clientul să efectueze plăți odată ce preiau site-ul (notă: puteți adăuga și un site la planurile în vrac pe care le aveți deja).

După ce decideți cum doriți să plătiți, veți fi liber să alegeți un plan și după aceea… este timpul de creare. Îmi place că Flywheel a făcut mai ușor pentru persoanele care doresc să înceapă o demonstrație a serviciului, iar configurarea are mult sens pentru freelanceri. Dar, deoarece nu toți utilizatorii vor ateriza pe pagina bogată înainte de a începe să aibă informațiile despre planuri accesibile în timpul procesului de înscriere ar fi frumos.

Planuri de gazduire a volantelor

Iată planurile actuale pentru Flywheel. Acestea oferă planuri de găzduire WordPress gestionate complet pe platforma Google Cloud. Așadar, setările serverului sunt configurate și WordPress a fost deja instalat la înregistrare.

Preț gazduire flywheel

Pentru această recenzie am ales varianta Planul de pornire. Flywheel are un set adecvat de resurse, este puțin mai scump decât concurența, dar are SSL inclus, iar opțiunea pentru CDN este suficient de accesibilă. Singurul dezavantaj real al planurilor lor este spațiul limitat de stocare, care pentru majoritatea blogurilor nu va fi o problemă, dar ar putea deveni o problemă pentru site-urile medii-mari (în special site-urile cu trafic intens sau cu trafic ridicat).

Migrează-ți site-ul WordPress către Flywheel

Modul ideal de a începe să lucrez pe site este să import curent site-ul de referință așa că am testat mecanismul de migrare, ca întotdeauna.

Sunt câteva moduri în care puteți importa site-ul dvs. actual: modul obișnuit (aici este un ghid excelent pentru a migra către WordPress), oferind acreditări site-ului dvs. actual WP și acces FTP, direct prin WordPress.com (care este un bun adaos) sau printr-o încărcare ZIP – care este doar metoda perfectă pentru mine. Flywheel este suficient de sigură că veți dori să mergeți de la WP Engine la Flywheel, chiar au inclus această opțiune și acolo!

După ce vă gândiți la ce fel de metodă de migrare doriți, Flywheel vă va permite să alegeți tipul de migrare, fie o Migrare standard care poate dura până la 3 zile lucrătoare și este gratuit sau Migrare accelerată despre care se spune că se face în mai puțin de 8 ore.

Chiar dacă am scos corect fișierul, această metodă nu a funcționat pentru mine și m-am blocat la 99% așa că am contactat suport tehnic pentru ajutor. Mi-au răspuns foarte repede și mi-au cerut să le trimit fișierul zip, lucru pe care l-am făcut. Migrația s-a efectuat în mai puțin de 10 minute fără a fi necesară nicio taxă suplimentară, astfel încât, cu excepția cazului în care site-ul dvs. este într-adevăr imens, nu este neapărat nevoie să plătiți pentru o migrare accelerată, deoarece serviciul regulat funcționează bine.

Opțiuni panou volant

Odată ce site-ul este configurat, definirea domeniului este unul dintre cele mai ușoare lucruri de făcut. Flywheel vă oferă acces la toate setările DNS și acestea de fapt a incuraja tu pentru a le edita după cum este necesar.

Acest lucru ar putea fi un lucru confuz pentru utilizatorii noi, dar pentru persoanele care știu unde îndreaptă domeniile lor Flywheel nu vă va intra în cale. Acestea vă permit să vă definiți domeniile cu ușurință și vă vor oferi coordonatele pentru numele lor definite CNAME și IP-urile respective. Ele oferă chiar și un instrument ușor pentru a verifica dacă intrările DNS sunt încărcate corect.

Flywheel este cel mai puțin intruziv și ușor de servit pentru domenii și DNS. Este ca și cum ți-au spus: „Știm că doriți să vă configurați domeniul, astfel, iată datele, indicați-vă domeniul și verificați dacă funcționează … nu vom intra în așa fel” și este perfect.

Odată ce domeniul este configurat corect, panoul principal vă va permite să controlați memoria cache pe site-ul dvs. WP, să activați modul Debug și chiar să dezactivați Cache-ul pentru a vedea modificările instantaneu.. Volanta pare să fie în cache WordPress cu propria lor arhitectură de server web personalizată.

Servicii suplimentare de volane

Pe lângă lucrurile obișnuite, Flywheel oferă suport pentru copii de rezervă. Deși este încă o idee bună să faceți backup cu regularitate pe WordPress, aceasta este o copie excelentă pentru backup-urile dvs..

Și dacă acest lucru nu este suficient, Flywheel vă va permite să activați un serviciu multisau pentru 10 USD / lună în plus și un serviciu CDN pentru încă 10 USD.

Certificatele sunt gratuit atât timp cât folosiți Let’s Encrypt dar instalarea propriului certificat prin Flywheel vă va costa 10 dolari lunar, ceea ce nu este binePentru majoritatea utilizatorilor care plătesc 10 USD în plus pe lună pentru un certificat personalizat, probabil că nu merită. Deținerea propriului certificat nu este cu mult diferit de utilizarea celor încorporate în Cifrează, așa că recomandăm opțiunea gratuită pentru majoritatea.

Dacă aveți nevoie să vă construiți propriul magazin cu certificatul personalizat, vă veți simți mai bine cu un alt serviciu care nu vă percepe o taxă lunară.

Local de Flywheel

Local de Flywheel

O altă caracteristică exclusivă este Local by Flywheel. Cu Local puteți proiecta, construi și testa site-ul dvs. local (pe computer), apoi împingeți-vă rapid și ușor designul către site-ul dvs. live găzduit pe Flywheel. Cel mai bun dintre toate – aceasta este o caracteristică gratuită care funcționează excelent cu toate planurile Flywheel.

Suport clienți 24/7

Vă confruntați cu o problemă la 1:00? Nici o problema. Flywheel și-a reînnoit recent sistemul de asistență pentru a putea oferi clienților ajutor 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, 365 de zile pe an (da, chiar și sărbători). Cel mai bun este sprijinul uman real și nu doar un chatbot.

Componente bonus

Adăugări pentru Flywheel

Și pentru a rezuma totul, există câteva alte suplimente care ar putea fi interesate să știți că Flywheel oferă.

Informații privind performanța: Accelerați site-ul dvs. cu ajutorul Flywheel. Rezumatul lunar al vitezei și auditurile trimestriale vă vor ține pe parcurs.

Actualizări plugin-uri: Dacă uitați să mențineți lucrurile la zi, găzduirea dvs. vă va aminti pentru dvs. Actualizările periodice lunare ale plugin-urilor vă pot ajuta să vă păstrați site-ul în siguranță (deși recomandăm întotdeauna să testați actualizări singuri pe un site local sau în scenă).

Informații de securitate: La fel ca viteza dvs., vă puteți păstra site-ul în siguranță urmărind rapoartele dvs. lunare și trimestriale de la Flywheel.

Etichetare albă: Dacă sunteți designer, Flywheel ușurează găzduirea revânzării. O platformă cu etichetă albă face ușor să adăugați branding-ul și să le revindeți clienților.

Performanță gazduire flywheel

Deci, cum se compară Flywheel cu restul? Să punem serviciul la încercare.

Performanța site-ului web este foarte bună, cu un timp de răspuns mai mic de 1,5 secunde și solid Un scor din Pingdom.

Vizionând îndeaproape răspunsul antetului, puteți vedea că Flywheel utilizează o configurație personalizată a webserver-ului care pare a fi destul de optimizată pentru sarcină.

Un test de pe serverul australian dă, de asemenea, un rezultat excelent cu un altul A. Bună treabă!

GTMetrix arată, de asemenea, un rezultat superb și site-ul web încărcat în versiunea 1.6 confirmând că Flywheel are un server web frumos și cache în loc, făcând din acesta un serviciu excelent pentru orice dependent WP care are nevoie de performanțe foarte bune.

Ce mi-a plăcut

Flywheel are o interfață frumoasă intuitivă și ușor de utilizat, cu opțiuni standard, dar tone de accesorii suplimentare. Mi-a plăcut atitudinea „nu vă stăm în cale” față de domeniile și configurarea DNS, deoarece aceasta este ideală pentru o configurare rapidă, special pentru profesioniști.

Mi-a plăcut și modul în care răspund la bilete. Personalul de asistență este bucuros să vă ajute și să rezolve rapid. Și cel mai mult mi-a plăcut cu siguranță performanța.

Ce nu mi-a plăcut

Să ai un serviciu plăcut, cu un spațiu de depozitare foarte restrictiv, nu este plăcut și trebuie să plătești tone de bani pentru un serviciu și mai scump doar să folosești mai mult spațiu nu este deloc distractiv. Mi-ar plăcea să am mai multe opțiuni de spațiu de stocare pentru mix. Există tone de bloguri și reviste care nu primesc atât de multe vizite, dar consumă mult spațiu de depozitare iar Flywheel va fi un serviciu foarte costisitor pentru acest tip de activitate.

Cred că procesul de înscriere ar putea fi mai bun, deoarece planurile nu sunt vizibile decât după ce configurați site-ul dvs. web și alegeți o formă de plată. Acest lucru trebuie să se îmbunătățească. Fie oferiți o demonstrație gratuită (cu limită de 14 zile vizibilă), fie solicitați utilizatorului să se înscrie și să adauge informațiile de plată mai întâi (apoi configurarea după) – amestecarea celor două este confuză.

De asemenea, Flywheel nu oferă în prezent opțiuni de e-mail care ar putea fi o problemă. Deși vă putem recomanda cu mare încredere G-Suite dacă doriți să gestionați e-mailurile singuri.

Înveliți

Flywheel este o opțiune solidă de găzduire. Interfața intuitivă și ușor de utilizat, combinată cu suplimente precum backup-uri, organizare, abilitatea de a adăuga certificate SSL gratuite, compatibilitate multisite și CDN opțional face o afacere destul de bună. De asemenea, Flywheel oferă una dintre cele mai puțin intruzive metode de configurare a domeniilor și DNS (de asemenea, nu stăm în calea ta de atitudine) și acesta este un gest frumos.

În plus, dacă sunteți designer web independent, există câteva caracteristici suplimentare, cum ar fi opțiunea de a alege facturarea clientului și Local (pe care îl puteți utiliza pentru a conecta site-ul dvs. de dezvoltare locală la site-urile client live).

În partea cealaltă a mesei, spațiul de depozitare este foarte limitat, iar volanta este oarecum scumpă. Dar dacă nu aveți nevoie de tone de spațiu, este un serviciu bun, cu performanțe excelente și suport tehnic. Pentru mai multe informații, asigurați-vă că vizitați site-ul lor web.

Obțineți volant

În general, considerăm că Flywheel este un serviciu de găzduire WordPress bine gestionat, dar ce crezi? Ați încercat Flywheel? Sau aveți alte întrebări despre găzduirea lor? Spuneți-ne în comentarii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me