Fiecare dezvoltator WordPress are propriul său set de instrumente, pluginuri și procese care le fac viața mai ușoară și le economisesc timp atunci când dezvoltă sau gestionează site-uri. Unul despre care veți auzi recolta timp și din nou este DesktopServer. Pe scurt, DesktopServer creează un mediu de server web pe computerul dvs. local și vă permite să rotiți rapid și ușor site-urile WordPress care rulează local. Acesta a fost creat de ServerPress și este disponibil atât pentru Mac cât și pentru PC într-o versiune gratuită și premium.


Obțineți Desktop Server →

Înainte de DesktopServer, ar trebui să instalați MAMP, WAMP sau XAMPP și să îl configurați singur pentru fiecare site nou pe care doriți să-l rulați (editați fișierul gazdă, creați baza de date etc.). În special pentru non-dezvoltatori, nu este un proces foarte ușor de utilizat, în special dacă doriți să rulați mai multe site-uri. Chiar și pentru dezvoltatorii care nu au nicio problemă de a face legătura cu porturile, bazele de date și altele asemenea, DesktopServer este preferat, deoarece face procesul mult mai rapid. DS poate crea un site nou cu câteva clicuri de mouse și câteva secunde. Instalează toate fișierele WordPress necesare și creează baza de date pentru dvs. Dar tocmai acolo începe minunatul.

De ce să executați WordPress local?

desktop-server-locale-uri

Pentru non-dezvoltatori, existența unei versiuni locale a site-ului dvs. oferă o cutie de nisip – o zonă sigură în care vă puteți juca cu site-ul dvs. Puteți testa pluginuri, modifica teme etc fără a vă perturba site-ul live. Puteți încerca cea mai recentă actualizare WordPress și vedeți preventiv dacă va provoca ravagii cu site-ul dvs. Nu mai trebuie să vă temiți butonul Actualizare, deoarece veți fi pregătiți pentru ceea ce se va întâmpla!

Pentru dezvoltatori, un mediu local vă permite să scrieți și să testați codul personalizat înainte de a-l împinge pe un server în scenă sau live. Puteți, de asemenea, să lucrați fără a fi necesar să fiți conectat la internet.

Un avantaj secundar este faptul că aveți o copie de rezervă locală a tuturor site-urilor pe care ați lucrat. Acest lucru este util atunci când un client revine cu o problemă sau o nouă sarcină – aveți mediul dvs. de dezvoltare și testare gata de plecare. Deoarece aceste site-uri nu sunt live pe internet, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la menținerea și actualizarea acestora în scopuri de securitate.

Blueprints

desktop-ul-server-plan

Este posibil să aveți câteva pluginuri sau configurații preferate pe care doriți să le utilizați pe aproape fiecare site WordPress pe care îl construiți. Funcția de model a DesktopServer vă permite să creați această configurație de bază, astfel încât atunci când creați un site nou, acesta are deja toate pluginurile pe care doriți să le accesați, economisind timp suplimentar.

Importați un site existent

De multe ori nu creezi un site total de la zero – lucrezi cu un site care este deja live pe internet și vrei să-l aduci într-un mediu local pentru a te juca cu el sau pentru a face unele modificări fără codificarea cowboy. “. Există numeroase pluginuri, cum ar fi Duplicator, BackWPUp și altele pe care le puteți rula pe site-ul dvs. live pentru a crea un fișier zip al întregului site, inclusiv baza de date. Funcția de importare a DesktopServer este compatibilă cu multe dintre acestea, permițându-vă astfel să introduceți cu ușurință site-ul existent în configurația dvs. locală și să lucrați imediat la acesta..

desktop-server-rapidă-deployImplementare directă

După ce ai construit noul tău site local, trebuie să-l recuperezi pe server. Există numeroase modalități de a face asta, inclusiv utilizarea de pluginuri și / sau manuale. Dar versiunea premium a DS vine cu o caracteristică de implementare directă care simplifică procesul. Acest lucru este deosebit de avantajos pentru non-dezvoltatori.

Susțineți oameni minunați

Echipa DesktopServer este extraordinară. Stephen Carnam, dezvoltatorul din spatele DesktopServer a fost cunoscut să sune oamenii personal pentru a-i ajuta cu probleme (știu pentru că atunci când eram un utilizator nou, m-a sunat să asist, la sfârșit de săptămână nu mai puțin) și oferă asistență minunată. Acești tipi sunt membri activi ai comunității WordPress și pur și simplu rock. Deci nu numai că obțineți un produs grozav, dar susțineți și o echipă minunată.

Asta nu e tot

Nu am acoperit toate caracteristicile în detaliu aici, dar pentru a vă face o idee despre ce altceva poate face DesktopServer – puteți, de asemenea: să faceți o copie a oricăruia dintre site-urile dvs. locale existente cu apăsarea unui buton, să partajați un site local pe o rețea LAN pentru testarea pe dispozitive mobile, integrați DesktopServer cu funcțiile de previzualizare live a Dreamweaver și Coda2.

Încercați-l gratuit

DesktopServer vine atât în ​​arome gratuite, cât și premium. Versiunea gratuită nu are toate caracteristicile, dar va fi adecvată pentru unii utilizatori. Dezvoltatorii sau persoanele care gestionează mai multe site-uri vor dori probabil să obțină versiunea Premium (care are în prezent un preț de 99,95 USD).

Descărcați Desktop Server →

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me