Deși iubesc internetul și am creat probabil un site web sau două ale mele, nu pot proiecta o pagină web pentru a arăta așa cum știu. Abilitatea mea de codare nu este în concordanță cu imaginația mea. Suna familiar? Și apoi s-au introdus constructorii de pagini și am respirat un suspin de ușurare!


Am vorbit despre plugin-uri WordPress pentru constructor de pagini de multe ori înainte, deoarece există doar atât de multe opțiuni excelente. Ei bine, Designmodo și-a lansat recent propriul constructor de pagini pentru ca noi să adăugăm la acea listă – Qards. Aici este un mic gust de Qards pot face pentru tine.

Patroni: Pablo Demo

Pentru ce se poate folosi Qards ?

Qards este un excelent plugin WordPress cu care ai putea construi pagini web minunate și poate chiar și un site web, pagină după pagină. Puteți utiliza acest constructor de pagini drag and drop pentru a crea pagini web frumoase, elegante și responsive fără nicio limită.

Folosirea Qards este foarte mult ca să joci lego cu o grămadă de cărți, să le încadrezi și să faci piesele potrivite. Pluginul face acest proces un deliciu și extrem de ușor.

Paginile pe care le creați nu au niciuna din caracteristicile temei dvs. sau ale celorlalte pagini, începeți cu un ecran gol și continuați de acolo. Cu Qards puteți edita fiecare detaliu minuscul pe pagina web recent creată, toate fără a atinge o linie de cod.

Panouri: Vitrine

Înseamnă că puteți crea aproape orice pagină web potrivită oricărui scop, aș putea crea o pagină de cumpărături sau o pagină web pentru un blog personal cu un design minim sau o pagină de destinație cu un layout în stil grilă pentru site-ul fotografiei. Qards este anunțat ca un plugin care funcționează cu orice temă WordPress și, probabil, ar trebui să facă acest lucru. Deci, indiferent de tipul de site sau temă pe care o derulați, acest plugin ar trebui să fie util dacă vreți să construiți o pagină web minunată.

Și dacă sunteți expert în proiectare și vă cunoașteți drumul, vă puteți adăuga și codul. Dar vom ajunge la asta mai târziu.

Folosind Qards

Cărți: Adăugare pagină nouă

O fereastră de adăugare simplă Pagina nouă este disponibilă pe tabloul de bord Qards WordPress, magia începe de aici. Puteți adăuga și salva câte pagini doriți de aici. După ce creați o pagină nouă, sunteți întâmpinat de acest ecran.

Și aveți o serie de opțiuni disponibile, și anume:

  • Acoperi
  • Imagine
  • Text
  • Caracteristică
  • Grilă
  • Meniul
  • Subsol
  • Abonati-va

Carduri: Adăugarea cărților

Interfața cu utilizatorul este foarte intuitivă și ușor de utilizat. Oricine a folosit vreodată un constructor de drag and drop înainte va găsi folosind acest plugin o briză.

Deci, după ce creați o nouă pagină, puteți adăuga carduri sau blocuri de conținut care pot fi oricare dintre cele 8 elemente menționate anterior. Odată ce adăugați un singur bloc, bara laterală dispare și puteți privi pagina web fără nicio distracție. Acum, din nou, puteți da clic pe pictograma plus din partea de jos a ecranului și adăugați alte blocuri de conținut. Acestea apar una după alta. Întregul proces este foarte fluid și neted.

Acum am adăugat trei blocuri de conținut aleatoriu, iată cum arată.

Panouri: blocuri de conținut

Reglarea fină a blocurilor dvs. personalizate

Puteți utiliza Qards pentru a adăuga imagini noi, videoclipuri, schimba poziția textului pe pagina dvs. web, alegeți între afișarea / neprezentarea antetului, a eroului și a butoanelor. Culorile pot fi modificate și blocurile de conținut pot fi mutate în sus și în jos prin diferite niveluri. Din această interfață puteți dubla blocul de conținut și, de asemenea, puteți personaliza CSS. Puteți adăuga, de asemenea, videoclipuri pe ecran complet de pe YouTube în fundal. Imaginea de mai jos oferă un exemplu pentru ce modificări pot fi încorporate în blocurile de conținut odată ce acestea sunt adăugate.

Panouri: editarea blocurilor

Un bloc de conținut grilă este întotdeauna la îndemână pentru orice site web care necesită afișarea portofoliului. Un exemplu ar fi un broker de acțiuni care afișează un portofoliu din cele mai bune tranzacții ale sale. Opțiunile grilei fac posibilă adăugarea cu ușurință a plăcilor noi, decideți ce elemente ale fiecărei țiglă sunt afișate, alegeți machete, utilizați o grilă perfectă și selectați, de asemenea, numărul de coloane din grilă.

Orice modificare de formatare, cum ar fi fontul sau culoarea textului dintr-o singură țiglă, este replicată în toate plăcile grilei prin amabilitatea articolelor Style Sync..

Panouri: Sincronizarea stilului de grilă

Caracteristica este un element care poate fi utilizat pentru a atrage atenția asupra oricărui aspect specific al unei pagini web. Ai putea să o folosești pentru a transforma cartea sau produsul cel mai vândut în lumina reflectoarelor. Poziția și dimensiunea imaginii pot fi modificate și culorile de fundal pot fi modificate.

Panouri: element de caracteristică

Imaginile adăugate la blocurile de conținut pot fi ușor modificate și se poate face o mare cantitate de editare. Poziția imaginii, culorile, linkurile încorporate și căptușeala pot fi editate cu Qards.

Panouri: Imagini

Editorul de text inline ușurează orice lucru de personalizare și formatare a textului. Puteți seta etichetele de antet, puteți face caractere aldine, faceți cursiv, adăugați link-uri și puteți schimba fontul la fel de ușor cum ați face cu un document Word. Aceasta înseamnă că veți ști cum apare site-ul dvs. web și când introduceți text nou sau modificați text vechi.

Cărți: editare in linie

În mod similar, adăugați un meniu, un subsol, un antet și o bară de abonament cu blocurile de conținut disponibile în mod implicit pe Qards. Puteți crea un meniu lipicios, dacă acest lucru se potrivește cu pagina web pe care intenționați să o creați. Totul se face cu câteva clicuri ale mouse-ului și partea de editare este foarte intuitiv ca în cazul blocurilor de conținut anterioare.

Panouri: Pagina de debarcare a mostrelor

Toate blocurile de conținut pot fi eliminate, redate în jos și în jos pe pagina web și duplicate. Și, de asemenea, puteți modifica CSS dacă aveți încredere că puteți face pagina dvs. web să arate și mai bine cu o notă personală.

Editați HTML și CSS

Pentru experții WordPress și cei curioși cărora le-ar plăcea să profite la maxim acest plugin și să aibă un pic de abilitate de proiectare, puteți face legătura un pic cu codul și să obțineți aspectul paginii web la exact ceea ce aveți nevoie. Puteți accesa opțiunea CSS personalizată și puteți modifica CSS și HTML pentru toate blocurile de conținut după bunul plac. Apoi puteți actualiza previzualizarea și alege să păstrați sau nu modificările.

Panouri: HTML și CSS

În plus, puteți accesa setările de aspect din tabloul de bord al administratorului dvs. WordPress și puteți modifica elementele CSS ale paginilor dvs. de web și, de asemenea, setările CSS globale ale aspectelor paginii dvs..

Panouri: Setări

Dacă utilizați CSS Hero, funcționează foarte bine în tandem cu Qards. Puteți citi mai multe despre asta aici.

Simțindu-te îndoielnic ?

Vizionați acest videoclip și veți înțelege cât de ușor este de utilizat acest plugin.

Qards și WooCommerce

Deși teoretic puteți crea un număr mare de pagini web pentru site-ul dvs. cu Qards, acest plugin vă servește cel mai bine atunci când îl utilizați pentru a crea una sau câteva pagini ca parte a site-ului dvs. general. De exemplu, un site web cu o singură pagină sau o pagină de produs cu cele mai vândute sau o pagină de portofoliu, etc. Iată cum puteți folosi puterea Qards cu WooCommerce și să vindeți mai bine. Acest videoclip vă va arăta cât de ușor puteți folosi Qards pentru a vinde mai bine!

De ce îmi place Qards?

Pot crea de la zero o pagină web minunată, fără a fi nevoie să atingeți o linie de cod. Ușor de accesat și modificat CSS. Pluginul este simplu și intuitiv de utilizat, chiar și un începător WordPress nu ar trebui să fie prea dificil să utilizeze acest plugin.

Cardurile pot fi utilizate pentru a crea site-uri web cu o pagină excelentă și pot salva fiecare dintre aceste pagini. De fiecare dată când vă răzgândiți, elementele din pagini pot fi modificate și utilizate în scopuri cu totul noi și reordonarea blocurilor de conținut vine la îndemână.

Acest constructor de pagini drag and drop este ideal pentru a crea pagini specifice pentru orice site web. Îl puteți folosi pentru a vă prezenta produsul și pentru a-i atenua pe clienți sau investitori afișând portofoliul de muncă. Constructorul devine deosebit de util atunci când trebuie să creați pagini web specifice în scopuri foarte specifice.

Panouri: diverse opțiuni

O mulțime de opțiuni pentru mine să folosesc și să personalizez paginile mele web și toate acestea nu sunt complicate de utilizat. Odată ce obțineți acel blocaj, folosirea pluginului vine în mod natural.

Editorul de text inline este din nou foarte util în prezicerea apariției paginii web ca și când modific text. Același lucru este valabil și în cazul editării codului, pot vedea previzualizarea și aleg să păstrez sau să scap de modificări, nu trebuie să-mi fac griji pentru a face o mizerie.

Îmi poate economisi mult timp și efort, pe care altfel ar fi trebuit să-l creez în crearea de pagini web de fiecare dată când am un proiect care necesită o pagină web specială. Qard-urile pot salva orice proiectant sau coder ore și ore de muncă care pot fi cheltuite productiv creând altceva.

Un singur dezavantaj l-am găsit totuși, ar fi frumos dacă aș putea adăuga imagini din media actuală, galeria mea de WordPress.

Prețuri Qards

Qards are un tarif unic de 99 $ și va trebui să îl utilizați cu un singur site web. La 199 $, îl puteți folosi pentru 5 site-uri web. Având în vedere timpul în care este probabil să economisiți cu Qards, probabil că merită banii.

Tarife: prețuri

Concluzie

Qards este un plugin minunat, intuitiv, pentru a trage, arunca și construi pagini web frumoase. În orice caz, dacă nu sunteți mulțumit de Qards, puteți cere întotdeauna banii înapoi, Design Modo oferă o perioadă de garanție de întoarcere foarte generoasă de 20 de zile.

Obțineți Qards pentru WordPress

Deci, ai încercat vreunul dintre Qards? Care au fost gândurile tale despre plugin? Ne-am bucura sa primim vesti de la tine!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me