Este universal acceptat faptul că media socială este indispensabilă atunci când vine vorba de promovarea conținutului online. Cu toate acestea, poate fi obositor să actualizați manual toate conturile de social media de fiecare dată când creați o nouă postare. Acest lucru este valabil mai ales dacă site-ul dvs. WordPress oferă zilnic numeroase articole. Din fericire, există un plugin pentru automatizarea procesului.


Afișaj automat pentru rețele sociale (SNAP) este un instrument care te eliberează de sarcina grea și intensă în timp de a posta cele mai recente link-uri către diferitele canale de socializare pe care le folosești. Este literalmente unul dintre cei mai buni prieteni pentru orice blogger care pretinde că este un expert în social media. În acest articol vom acoperi cele mai importante caracteristici ale SNAP și cum să configurați pluginul pentru cele mai bune rezultate.

Backlink-urile sunt frumoase

Dacă cunoașteți tehnicile de bază ale optimizării motoarelor de căutare (SEO), sunteți mereu în căutarea de backlink-uri. Acestea sunt linkuri către site-ul dvs. de pe alte site-uri web Sunt valoroase, deoarece, pur și simplu, cu cât ai mai multă expunere online, cu atât este mai probabil să obții clicuri.

În timp ce există o anumită îngrijorare că link-urile de pe site-urile de socializare sunt irelevante pentru clasamentele de căutare, nu există nicio îndoială că ei sunt încă vizibili pentru oameni. Oricum ar putea să nu facă rău și aproape sigur vă va ajuta să aveți o varietate de link-uri către site-ul dvs. de pe numeroase canale de social media.

În timp ce site-urile de socializare pot să nu conteze foarte mult pe clasamentele dvs., așa-numitele site-uri Web 2.0 sunt, din această scriere, un instrument folosit frecvent de profesioniștii SEO pentru a îmbunătăți clasamentele de căutare. Acestea includ site-uri precum Tumblr, WordPress, LiveJournal și Blogger, printre altele.

Iată o veste bună: SNAP acceptă site-urile Web 2.0, precum și site-urile de socializare. Acesta este și motivul pentru care SNAP este atât de puternic pentru persoanele interesate să creeze o prezență online înfloritoare. Automatizează crearea de backlink-uri pentru dvs., inclusiv adăugarea acelor link-uri către canale de socializare și site-uri Web 2.0 foarte populare. Pe scurt, puteți utiliza SNAP pentru a face site-ul dvs. mai vizibil atât pentru motoarele de căutare, cât și pentru oameni.

Caracteristici ale SNAP

agrafă

SNAP funcționează astfel încât, imediat ce ați terminat publicarea postării, funcționează în culise pentru a accesa rețelele de socializare preferate și conturile Web 2.0 și pentru a efectua actualizările pentru dvs. Acesta va posta link-ul pe care tocmai l-ați creat cu un text adecvat, de obicei titlul și / sau un extras care este, în esență, licența articolului sau cât mai multe cuvinte ale site-ului. Desigur, pentru site-urile în care o imagine este justificată (de exemplu, Facebook), vă puteți aștepta ca și imaginea dvs. prezentată să apară și cu actualizarea.

În prezent, există 27 de rețele diferite acceptate, o listă completă este disponibilă pe site-ul de descărcare a pluginului. Nu vă limitați la un număr maxim de conturi cu SNAP. Cu alte cuvinte, dacă aveți un cont Twitter personal și profesional, puteți configura SNAP pentru a le publica pe ambele conturi.

Configurarea SNAP

Configurația SNAP apare sub dvs. Setări opțiune din meniul de navigare din partea stângă a consolei de administrare. După ce ați ajuns pe pagina de configurare, decideți ce conturi doriți să adăugați. Mai jos, puteți vedea lista de conturi alese pentru o instalare specifică a SNAP.

snap2

Pentru fiecare cont, adăugați informații specifice, cum ar fi adresa URL a contului, numele de utilizator și datele de acreditare. Trebuie menționat că configurarea unora din aceste conturi va necesita utilizarea unei chei API. Recuperarea cheii API va implica un efort din partea dvs., dar instrucțiuni plugin căci acest lucru sunt limpede.

Pentru fiecare cont, va trebui, de asemenea, să specificați cum doriți să apară postarea în actualizare. Faceți acest lucru cu ajutorul etichetelor auto-explicative furnizate de SNAP. De exemplu, cu Diigo contul de mai jos, puteți vedea că titlul postării se va potrivi cu titlul postării WordPress („% TITLE%”). Textul postării se va potrivi cu extrasul postării WordPress („% EXCERPT%”). Extractul respectiv se va conforma logicii pe care o folosește tema dvs. WordPress pentru a afișa extrase. Iată câteva alte etichete pe care le acceptă SNAP:

 • % URL% – adresa URL a postării.
 • % SURL% – adresa URL scurtată a postării.
 • % IMG% – adresa URL a imaginii prezentate.
 • % RAWEXCERPT% – extrasul postării (după scriere).
 • % ANUNȚĂ% – textul până la eticheta sau primele N cuvinte ale postării.
 • %TEXT COMPLET% – corpul procesat (text) al postării.
 • % RAWTEXT% – corpul (text) al postării, așa cum este scris.
 • % ORID% – ID-ul original. Post ID pentru WordPress.
 • %ETICHETE% – etichetele post.
 • % CATS% – categoriile post.
 • % HTAGS% – etichetarea postării ca hashtag-uri.
 • % HCATS% – categoriile post ca hashtag-uri.
 • %NUMELE AUTORULUI% – numele autorului.
 • % AUTHORTWNAME% – numele de utilizator Twitter din setările utilizatorului (autorului).
 • %NUMELE SITE-ULUI% – numele blogului / site-ului.
 • % CF-CustomFieldName% – conținutul câmpului personalizat cu numele specificat.
 • % CT-CustomTaxonomyName% – lista taxonomiilor personalizate asociate postării.
 • % HCT-CustomTaxonomyName% – lista taxonomiilor personalizate asociate postării ca hashtag-uri.

Diigo

Asigurați-vă că selectați eticheta corectă pentru site-ul corect. De exemplu, nu ați dori probabil să utilizați% FULLTEXT% pentru un tweet, deoarece tweeturile sunt limitate la 140 de caractere.

SNAP vă oferă, de asemenea, flexibilitate despre cum se adaugă postările dvs. pe diverse site-uri de socializare. De obicei, veți defini setări globale care sunt considerate implicite. Apoi, aveți opțiunea de a trece peste aceste setări în timpul editării postării. Veți vedea consola de administrare SNAP adăugată chiar sub editorul de text vizual și puteți face acolo modificările corespunzătoare pentru a trece peste valorile prestabilite, așa cum se vede mai jos.

snap1

Nimic nu înseamnă că social media adoră mai mult decât adresele URL scurtate, în special pe site-urile de microblogging precum Twitter. Din fericire, SNAP va scurta adresa dvs. URL (probabil) lungă care a fost creată din titlul postării. Aveți opțiunea de a selecta un scurtător URL din bit.ly, goog.gl, YOURLS, sau chiar puțin cunoscutul scurtător URL integrat în WordPress.

Caracteristici Premium SNAP

La fel ca multe alte pluginuri WordPress, SNAP este oferit atât ca versiune gratuită, cât și ca versiune premium, numită SNAP Pro. Versiunea premium oferă un set de funcții mai bogat la un preț de 49,95 USD pentru un singur site și 99,95 USD pentru mai multe site-uri.

Pentru început, SNAP Pro oferă asistență pentru ambele Google+ și pinterest. Acestea sunt canale de social media care sunt bunuri imobiliare în marketing digital, așa că bloggerii serioși cu privire la a face o declarație online ar trebui să ia în considerare realizarea investiției în versiunea premium doar din acest motiv..

De asemenea, SNAP Pro vă oferă opțiunea de configurare atunci când postările dvs. vor fi publicate pe diverse site-uri, utilizând funcția WP-Cron a instalării dvs. WordPress. Acest lucru înseamnă că, dacă aveți un număr mare de postări publicate simultan, puteți programa actualizările corespunzătoare pe conturile de social media, astfel încât să nu vă inundați prietenii / urmașii deodată cu o cantitate excesivă de actualizări. SNAP vă oferă, de asemenea, opțiunea de a stabili o limită maximă zilnică pentru numărul de postări pe care le expulzați pe site-urile alese.

snap3

Dacă sunteți într-adevăr conștient de programul dvs. de înregistrare, SNAP Pro vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a vă limita postarea automată la anumite zile din săptămână și la orele specifice. Acest lucru este util dacă urmați anumite analize care vă recomandă cele mai bune perioade de a posta pe anumite canale de social media.

Versiunea premium a SNAP oferă, de asemenea, suport pentru Reddit. Fii atent totuși cu abuzul Reddit. Acest site este notoriu pentru afectarea spammerilor cu un „interdicție de umbră” – interdicție care nu pare a fi o interdicție. Cu alte cuvinte, puteți posta și comenta în mod normal, doar că nimeni altcineva nu poate vedea ce postezi. SNAP Pro oferă de asemenea mai bine LinkedIn a sustine. Cu versiunea gratuită, puteți posta pe pagina de profil. Cu toate acestea, cu versiunea premium, puteți posta pe pagina companiei dvs..

Împachetându-l

SNAP este un plugin puternic care nu numai că are potențialul de a-ți îmbunătăți clasamentul motorului de căutare, dar și de a face conținutul tău mai vizibil pentru persoanele care navighează pe diverse site-uri de socializare și web 2.0. Este un instrument excelent pentru orice blogger profesionist care petrece prea mult timp manual copierea și lipirea linkurilor și extrase pe alte site-uri în scopuri promoționale..

Cum îți place să creezi backlinks pentru ultimele tale postări? Folosești o soluție automatizată sau o faci manual? Simțiți-vă liber să ne informați în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me