ProfileGrid Review: Calea simplă de a crea profiluri de utilizatori

Visezi să creezi o rețea socială incredibilă pe WordPress? Dacă da, vă va plăcea recenzia de azi despre ProfileGrid, un fantastic profil de utilizator și un plugin pentru comunitate.


Este clar că crearea unui site comunitar formidabil pe WordPress este la fel de dificilă ca să surprinzi o umbră, și cred sincer pentru tine. Cu toate acestea, nu vă îngrijorați mai mult, deoarece ProfileGrid scoate provocarea de a construi site-ul de membru pe care îl doriți.

Datorită unei liste extinse de funcții fantastice, ProfileGrid schimbă modul în care gândești site-urile comunității WordPress. Pluginul distruge complet vechiul mod de a crea site-uri sociale. Pentru a compensa acest lucru, obțineți un cadru modern pentru a falsifica site-urile comunitare care vă zguduie lumea.

În această recenzie, subliniez de ce ProfileGrid aruncă concurența complet în afara apei. Dar mă cunoști; Nu mă voi opri acolo. Instalez pluginul și vă arăt cum funcționează întregul lucru, astfel încât să puteți începe să vă construiți imediat comunitatea de vise.

Cum sună asta? Dacă vă place ceea ce citiți, să cântărim ancora și să navigăm deoarece există o tonă de acoperit.

ProfileGrid Recenzia: modelarea profilurilor și a comunităților utilizatorilor WordPress ca un Pro

profilegrid utilizatori plugin wordpress

Indiferent dacă sunteți un începător sau un utilizator WordPress puternic, ProfileGrid vă ajută să creați site-uri comunitare excepționale în câteva minute. În loc să pierzi zile în care îți configurezi rețeaua socială, vei fi activat imediat ce instalezi pluginul.

Da, ProfileGrid funcționează direct din cutie. Și partea cea mai bună? Plug-ul de bază este complet gratuit și open-source la WordPress.org. Asta înseamnă că puteți începe petrecerea chiar din interiorul tabloului de bord WordPress. Versiunea gratuită vă oferă un număr generos de funcții, dar puteți cumpăra întotdeauna suplimente premium atunci când apare nevoia.

În primul rând, ProfileGrid vă ajută să creați profiluri de utilizator frumoase și personalizabile pe site-ul dvs. WordPress. Cu toate acestea, această frumusețe este livrată cu opțiuni suplimentare de rețea comunitară / socială care ar putea rivaliza pe placul BuddyPress.

ProfileGrid te face să te simți ca un ninja tech; un vrăjitor de proiectare de fel. Cu alte cuvinte, pluginul vă permite să construiți site-uri din comunitate din această galaxie fără a scrie o linie de cod.

Pentru a activa funcțiile de rețea socială, trebuie doar să comutați butoanele și munca dvs. este finalizată. Oamenii care vă văd site-ul de socializare se vor întreba: „Cum dracu au făcut asta?”

Și devine mai bun: utilizatorii dvs. nu vor ști niciodată că utilizați WordPress, chiar dacă și când se autentifică.

De ce este așa? ProfileGrid vine cu excepțional în față și funcționalitate back-end.

Primul vă permite să oferiți o experiență incredibilă utilizatorului, păstrându-i pe utilizatori în afara zonei dvs. de administrare WordPress. Acesta din urmă face ca administrarea site-ului dvs. comunitar să fie ușor, fără să vă împiedicați cu opțiuni urâte.

ProfileGrid este complet compatibil cu bbPress și WooCommerce, permițându-vă să vă îmbunătățiți forumurile și magazinele de comerț electronic fără să spargeți transpirația.

Caracteristici ProfileGrid

Caracteristici profilgrid

Întotdeauna cred că un plugin este la fel de bun ca funcțiile pe care le oferă, iar ProfileGrid nu dezamăgește un pic. Pluginul împachetează destul de bine, oferindu-vă toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a crea profiluri de utilizator și comunități excepționale.

În timp ce acoperim cele mai multe caracteristici atunci când instalăm pluginul, m-am gândit că ar fi bine să enumărăm ce trebuie să ofere ProfileGrid dacă ar trebui să ne lipsească ceva mai târziu. În acest fel, veți avea o idee completă despre ce să vă așteptați de la un plugin de profil al utilizatorului, ca niciun altul.

Caracteristici dintr-o privire

Pluginul WordPress ProfileGrid comandă un set unic de funcții, cum ar fi:

 • Mai multe tipuri de profiluri de utilizator
 • Grupuri de utilizatori cu formulare de înregistrare separate
 • Managerii de grup și moderatorii
 • Limitele de membru pentru grupuri
 • Filtrare profil utilizator
 • Grupuri publice sau private
 • Membrii pot trimite solicitări de prieteni
 • Chat privat în direct la fel ca Facebook
 • Notificări utilizator
 • Mesaje
 • Utilizatorii se pot alătura mai multor grupuri
 • Câmpuri personalizate pentru îmbogățirea profilurilor de utilizare
 • Scurtăturile
 • Un tablou de bord uimitor și ușor de utilizat
 • O mulțime de setări globale
 • Pagini prestabilite: cont, autentificare, înregistrare, recuperare de parole și așa mai departe
 • Șabloane de e-mail personalizabile
 • Profil personalizabil și fotografii de copertă
 • Funcțiile puternice de restricționare a conținutului
 • Bloguri de utilizator frontal – Utilizatorii pot crea bloguri fără acces la tabloul de bord al admin WordPress
 • Stai, lista devine prea lungă?
 • Redirecționare personalizată după înregistrarea, autentificarea și deconectarea utilizatorului
 • Funcții de securitate, cum ar fi reCAPTCHA
 • Integrare gratuită PayPal
 • Cod SEO-friendly
 • Bine, să ne oprim la asta sau toată această postare va fi o listă lungă de funcții ��

Ideea este că ProfileGrid vine cu mai multe funcții decât veți avea nevoie vreodată. Și aceasta este doar versiunea gratuită; ar trebui să vedeți lista extinsă de suplimente premium.

Așa este, probabil, nu veți folosi toate funcțiile disponibile, dar știți ce spun ei; mai bine ai și nu ai nevoie decât ai nevoie și … știi cum merge. Pluginul îți oferă un sistem complet pentru a crea o rețea socială / un membru / site-ul comunității pe care tu și utilizatorii tăi îi plac.

Nu o transpirați dacă o mare parte din lista de funcții de mai sus nu are sens pentru dvs. După instalare, veți înțelege mai bine modul în care puteți utiliza instrumentul de bun augur care este ProfileGrid.

Cum se instalează ProfileGrid

Cu introducerea și caracteristicile ieșite din drum, permiteți-ne să instalăm ProfileGrid. Pluginul este disponibil pe WordPress.org, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă lăsați din tabloul de bord WordPress. Iată ce să faci.

În meniul dvs. de administrator WordPress, navigați la Pluginuri> Adaugă nou după cum subliniem mai jos.

instalarea unui nou plugin wordpress

Pe ecranul următor, introduceți „ProfileGrid” în caseta de căutare și faceți clic pe butonul Instaleaza acum buton așa cum se arată mai jos.

cum se instalează plugin-ul de wordpress profilegrid

După aceasta, activați pluginul făcând clic pe butonul pe care îl evidențiem în ecranul de mai jos.

modul de activare a plugin-ului profilegrid

De îndată ce activați ProfileGrid, pluginul creează automat pagini implicite, pe care le puteți vedea navigând în Pagini> Toate paginile așa cum se arată în imaginea de mai jos.

accesarea tuturor paginilor din tabloul de bord wordpress admin

Ar trebui să vedeți toate paginile ProfileGrid așa cum se arată mai jos.

profilegrid pagini implicite

În total sunt nouă pagini și anume:

 • Toate grupurile, care listează toate grupurile
 • Grupul utilizator implicit, care este grupul implicit pentru toți utilizatorii. Rețineți că puteți crea grupuri suplimentare după bunul plac
 • Am uitat parola unde utilizatorii pot recupera parolele pierdute
 • Conectați-vă, astfel încât utilizatorii să se poată autentifica din front-end
 • Profilul meu, care este pagina de profil a utilizatorului de pe site-ul comunității dvs.
 • Înregistrare, care permite utilizatorilor să se înregistreze pe site-ul dvs. din front-end
 • Căutați utilizatori astfel încât utilizatorii să se găsească ușor pe site-ul dvs.
 • Trimiteți un mesaj nou pe blog, care permite utilizatorilor să creeze postări pe blog în partea frontală
 • Bloguri utilizator – pagina care afișează blogurile utilizatorilor pe site-ul dvs.

Paginile sunt deja publicate și tot ce trebuie să faceți este să le adăugați în meniurile dvs. de navigare, după cum considerați potrivite. De exemplu, mai jos este cum arată pagina de înregistrare pe site-ul meu de testare, care utilizează tema Total WordPress.

Notă: Nu am editat un singur lucru; acestea sunt paginile implicite cu setări implicite.

Pagina de înregistrare

pagina de înregistrare profilegrid

Aici, utilizatorii se pot înregistra pe site-ul comunității dvs. cu ușurință. Formularul de înregistrare de mai sus este complet funcțional; nu trebuie să faceți nimic pentru a începe să acceptați înregistrările utilizatorilor.

Puteți redirecționa utilizatorii către orice pagină personalizată din setările de administrare ProfileGrid, după cum vom afla mai târziu în postare.

Pagină de conectare

pagina de autentificare profilegrid

Utilizatorii se pot conecta cu ușurință pe site-ul comunității dvs. cu ajutorul paginii de mai sus. Pagina implicită de autentificare WordPress este ascunsă utilizatorilor.

Pagina de profil

pagina de profil profilegrid

După ce un utilizator se conectează la site-ul dvs. web, acesta este redirecționat în mod implicit la pagina de profil, deși puteți seta o altă pagină în setările generale ProfileGrid. În plus, puteți personaliza cu ușurință pagina de profil implicită prezentată mai sus.

Însă, așa cum este, puteți vedea clar că are câteva file conținute de AJAX. Ca atare, nu trebuie să așteptați ca pagina să se încarce pentru a vizualiza diverse file, inclusiv Despre, grupuri, bloguri, mesaje, notificări, prieteni și setări.

ProfileGrid vine, de asemenea, cu o opțiune de a schimba profilul și de a acoperi fotografiile în mai multe clicuri. În plus, puteți seta toate fotografiile de profil la avatarurile Gravatar din Setările generale ProfileGrid.

Am uitat pagina de parolă

profilegrid a uitat pagina cu parolă

Dacă un utilizator uită parola, îl poate reseta cu ușurință prin pagina cu parola uitată prezentată în imaginea de mai sus. Tot ce trebuie să facă utilizatorul este să furnizeze adresa de e-mail sau numele de utilizator și să atingă Reseteaza parola buton.

Pagina implicită a grupului de utilizatori

profilegrid-default-user-grup

Fiecare utilizator care se înregistrează pe site-ul dvs. web este automat atribuit grupului pe care îl setați ca implicit. Nu vă faceți griji, administratorii pot șterge sau modifica grupuri cu ușurință.

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, pagina listează și toți membrii grupului. Există, de asemenea, un buton pentru a vă alătura grupului.

Trimiteți o nouă pagină pe blog

profilegrid trimite o nouă pagină de postare pe blog

Doriți să le oferiți utilizatorilor șansa de a trimite postări pe blog prin intermediul front-end-ului? Dacă da, ProfileGrid oferă doar funcția de care aveți nevoie.

Prin pagina Trimiteți un blog nou, conectat utilizatorii pot trimite pe blog-ul dvs. posturi bogate în media, fără a accesa tabloul de bord WordPress.

Utilizatorul poate atașa imagini, adăuga etichete și poate seta confidențialitatea conținutului cu ușurință. În plus, postările de pe blogul utilizatorului sunt stocate într-o locație diferită de postările dvs. WordPress.

Acum că înțelegeți ce fac unele dintre paginile implicite (și cum arată), permiteți-ne să acoperim unele dintre setările de administrare ProfileGrid, astfel încât să-l putem numi pe zi. La urma urmei, aceasta devine deja o postare îndelungată.

Setări AdminG ProfileGrid

setări de admin profilgrid

Secțiunea de setări de administrare ProfileGrid este locul în care obțineți toate caracteristicile dulci pentru a transforma site-ul comunității dvs. indiferent de modul în care doriți. Odată activat pluginul, obțineți un ProfileGrid element din meniul dvs. de administrator WordPress, așa cum se arată în imaginea de mai sus.

Să începem cu setările globale ProfileGrid.

Setări globale ProfileGrid

profilegrid setări globale

Setările globale ProfileGrid vă ajută să vă gestionați site-ul comunității fără a scrie cod. Puteți accesa setările globale navigând în ProfileGrid> Setări globale așa cum se arată în imaginea de mai jos.

profilul meniu setări globale

Ecranul de setări globale are câteva secțiuni și anume:

 • General
 • Securitate
 • Conturi de utilizator
 • notificări prin email
 • Unelte
 • Bloguri de utilizatori
 • Mesagerie privată
 • Sistemul de prieteni
 • încărcările
 • SEO
 • Restricții de conținut
 • Formulare de înregistrare
 • Profil Notificări
 • plăţile
 • Extensii

Voi trece pe scurt fiecare secțiune. Să începem cu secțiunea Generală.

General

setări generale profilegrid

Pentru a accesa secțiunea generală sub setări globale, navigați la ProfileGrid> Setări globale și faceți clic pe butonul General fila așa cum se arată în imaginea de mai sus.

Dacă faceți acest lucru, vă duceți la ecranul de setări generale prezentat în imaginea de mai jos.

profilegrid pagina cu setări generale

Uau! Ecranul de mai sus poartă o mulțime de setări frumoase. În plus, dezvoltatorul oferă instrucțiuni clare, ceea ce înseamnă că puteți face schimbări fără a vă ridica creierul. Puteți activa / modifica câteva caracteristici, inclusiv:

 • Șablon – Puteți crea și defini propriile șabloane, ceea ce înseamnă că puteți personaliza pe larg modul în care arată comunitatea / apartenența / site-ul dvs. social
 • Tema – Puteți alege o temă deschisă sau întunecată. Majoritatea oamenilor vor merge pentru tema ușoară, dar dezvoltatorul recomandă tema întunecată dacă tema dvs. WordPress are un fundal negru sau întunecat
 • Redirecționați automat pagina autorului către profilul lor – Dacă activați această caracteristică, vizitatorii care accesează pagina autorului vor fi redirecționați automat la pagina de profil a autorului.
 • Enable Gravatar – Nu este acest lucru evident?
 • Permiteți acces la pagina de conectare la Dashboard – Dezactivați această funcție pentru a redirecționa oaspeții către pagina de autentificare ProfileGrid. Dacă o activați, oaspeții vor utiliza pagina implicită de autentificare WordPress
 • Permite accesul la pagina de înregistrare a Dashboard-ului – Dezactivați această caracteristică pentru a redirecționa oaspeții către pagina de înregistrare ProfileGrid. Dacă o activați, oaspeții vor utiliza pagina implicită de înregistrare WordPress

Și există și mai multe …

 • Ascundeți Bara de instrumente WordPress – Puteți ascunde cu ușurință bara de instrumente de administrare WordPress pentru utilizatorii autentificați. Puteți să-l păstrați vizibil pentru administrator dacă doriți
 • Setați Limit pentru încercări de resetare a parolei – Puteți defini numărul de ori în care un utilizator își poate reseta parola
 • Permite mai multe atașamente – Puteți permite utilizatorilor să atașeze mai multe fișiere
 • Pagina de înregistrare WP implicită – Aici, puteți seta pagina dvs. de înregistrare implicită a utilizatorilor. Doriți să setați acest lucru pe pagina de înregistrare ProfileGrid
 • După ce conectați Redirecționați utilizatorul la – nu este evident?
 • După deconectare Redirecționați utilizatorul la – Acest lucru, de asemenea, evident … duh
 • Restul setărilor implică setarea paginilor implicite pentru toate grupurile, înregistrare, profil, autentificare, recuperare parolă, grup și trimitere blog utilizator.

După ce ați definit setările, derulați la partea de jos a paginii și apăsați pe Salvați buton așa cum se arată mai jos.

salvați setările generale profilegrid

Să trecem la următoarea parte a setărilor globale ProfileGrid: securitate.

Securitate

setări de securitate profilegrid

Navigheaza catre ProfileGrid> Setări globale și faceți clic pe butonul Securitate fila așa cum se arată în imaginea de mai sus. Dacă faceți acest lucru, vă duceți la pagina de securitate pe care o evidențiem mai jos.

pagina cu setări de securitate profilegrid

Pagina de securitate vă permite să consolidați securitatea site-ului dvs. Vă întreb ce este în magazin, adică. dacă imaginea de mai sus nu a dat totul? Ei bine, puteți activa reCAPTCHA, utilizatorii de deconectare automat după o perioadă de inactivitate, IP-uri de listă albă / lista neagră, precum și blocați adresa de e-mail și profanitatea.

După ce ați definit setările, nu uitați să faceți clic pe butonul Salvați butonul din partea de jos a paginii. În continuare, avem conturi de utilizatori.

Conturi de utilizator

setările contului utilizator profilegrid

Apasă pe Conturi de utilizator fila prezentată mai sus pentru a accesa ecranul cu setările contului de utilizator afișat în imaginea de mai jos.

pagina cu setările contului de utilizator profilegrid

În pagina de mai sus, aveți un control complet asupra aprobărilor de înregistrare a utilizatorilor, a fotografiilor de profil și copertă, e-mailuri de activare a contului, ștergere a profilului, confidențialitate a profilului și modificări prin e-mail, printre altele.

notificări prin email

profilegrid notificări prin e-mail

În continuare avem notificări prin e-mail. La naiba, simt că am omorât această recenzie. Sigur sper să vă distrați. Făcând clic pe butonul notificări prin email fila de mai sus te duce la pagina următoare.

pagina de notificări prin e-mail profilegrid

În pagina de mai sus, puteți face mai multe lucruri, cum ar fi:

 • Trimiteți notificări de înregistrare a utilizatorului către administratorul site-ului
 • Notificați administratorul dacă un cont are nevoie de examinare
 • Personalizați notificările prin e-mail pentru conturile care necesită revizuire
 • Anunțați administratorul când un utilizator șterge un cont
 • Activați SMTP, astfel încât să puteți trimite notificări prin e-mail de la un furnizor extern de e-mail în loc de serverele dvs.

Unelte

instrumente profilgrid

Sub instrumentele ProfileGrid, puteți importa și exporta utilizatori. În plus, puteți salva configurația dvs. ProfileGrid actuală sau încărcați un fișier cu setări de plugin.

Bloguri de utilizatori

setările blogului utilizatorului profilegrid

Sub Bloguri de utilizatori tab, veți găsi Setări blog pagina prezentată mai sus. În această pagină, puteți activa blogurile utilizatorilor și puteți activa / modifica o serie de setări ale blogului.

De exemplu, puteți seta starea implicită a postării blogului, precum și a activa imaginea, etichetele, editorul Tinymce și confidențialitatea conținutului. În plus, puteți notifica:

 • admin când un utilizator trimite o nouă postare
 • utilizator atunci când administratorul publică postarea

Cât de suavă?

Mesagerie privată

profilegrid mesagerie privată

Sub Mesagerie privată, puteți activa funcția de mesagerie privată, așa cum se arată în imaginea de mai sus. Mai mult, puteți activa notificările pentru mesajele necitite.

Sistemul de prieteni

profilegrid sistem de prieteni

Sub Sistemul de prieteni, puteți permite sau nu permiteți crearea de prieteni pe site-ul comunității WordPress. În plus, puteți permite membrilor să trimită solicitări ulterioare de prietenie unei persoane care a respins cererile anterioare.

încărcările

setări de încărcare profilegrid

Imaginile sunt o parte importantă a oricărui site web, mai mult un site social. În același timp, nu puteți permite utilizatorilor să încarce imagini cu orice dimensiune, care ar putea afecta negativ viteza paginii dvs. Dezvoltatorul din spatele ProfileGrid înțelege destul de bine acest fapt.

Pe încărcările ecran afișat mai sus, puteți specifica dimensiuni maxime de fișiere pentru fotografii de profil și de copertă. În plus, puteți defini calitatea imaginii pe o scară de la 1 la 100, 1 fiind cea mai mică calitate (dar performanță mai rapidă) și 100 fiind cea mai înaltă calitate (cu performanță redusă). Dacă alegeți o găzduire WordPress bună, aceasta nu ar trebui să fie o problemă.

În plus, puteți seta lățimea minimă a imaginilor de profil și de acoperire pentru a oferi o experiență uniformă pe site-ul dvs..

SEO

profilegrid seo setări

Nu puteți ignora valoarea SEO pentru WordPress în măsura în care conduce traficul organic pe site-ul dvs. social. Pentru a configura titlurile paginilor SEO și meta-descrierea, ProfileGrid vă oferă pagina de setări SEO prezentată în imaginea de mai sus. Puteți utiliza marcatoarele de profil ProfileGrid, de ex. {{display_name}} și {{site_name}} pentru a vă îmbogăți profilurile de utilizator în mod SEO.

Restricții de conținut

În setările globale ProfileGrid, nu se poate face nimic în ceea ce privește restricționarea conținutului.

Ce sa fac?

ProfileGrid vă permite să restricționați conținutul pe o pagină sau pe post. Când creați o pagină sau o postare, derulați în jos ProfileGrid Caseta de opțiuni și alegeți regulile de restricție a conținutului, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

restricții de conținut de profil

Aveți câteva reguli de restricție a conținutului. Puteți avea conținut accesibil pentru:

 • Toata lumea
 • Utilizatori conectați
 • Membrii grupurilor de autor
 • Prietenii unui utilizator
 • Doar tu

În plus, puteți face ca conținutul să fie accesibil pentru anumite grupuri, ceea ce este excelent dacă doriți să serviți conținut premium pentru, să zicem, să plătim doar membrii.

Profil Notificări

profilegrid notificări profil

Știați că puteți activa Trăi notificări de profil în ProfileGrid? Ei bine, dacă nu aveți idee, pluginul vă oferă și această opțiune, ceea ce înseamnă că puteți avea notificări de profil live la fel ca Facebook!

plăţile

profilegrid integrare gateway de plată

S-ar putea să credeți că aveți nevoie de abilități de codificare la nivel de dumnezeu pentru a începe să primiți plăți prin ProfileGrid. Nimic nu putea fi mai departe de adevăr. Datorită ușor de utilizat mai sus Setări de plată pagina, puteți configura rapid PayPal pe site-ul comunității dvs..

Pentru gateway-uri de plată suplimentare, veți avea nevoie Adăugări premium ProfileGrid.

Profilul Grid gratuit și suplimente premium

profilegrid gratuit și suplimente premium

În partea de jos a paginii Setări globale ProfileGrid, veți găsi o filă (a se vedea imaginea de mai sus) care vă duce la o pagină lungă de suplimente gratuite și premium, așa cum se arată mai jos.

profilegrid suplimente

În mod alternativ, puteți accesa pagina de mai sus navigând în ProfileGrid> Extensii.

Rețineți că pagina de extensie de mai sus se încarcă în administratorul WordPress. Sincer, însă, este doar un mic eșantion de suplimente disponibile.

Având setările globale ProfileGrid, ne permitem să acoperim celelalte funcții disponibile.

Alte setări ProfileGrid

Manager de grup

manager de grup profilgrid

Dacă credeți că ați văzut totul, sunteți într-o mare surpriză. Navigheaza catre ProfileGrid> ProfileGrid (vezi imaginea de mai sus) pentru a lansa Manager de grup ecran văzut mai jos.

manager de grup profilgrid

Pe ecranul de mai sus, puteți crea grupuri noi sau puteți modifica grupuri existente pe scară largă. Faceți clic pe butonul Setări link pentru a edita grupul curent (în cazul nostru acesta este Grup implicit de utilizatori). Apasă pe Câmpuri link pentru a adăuga sau edita câmpuri personalizate pe formularul de înregistrare care duce utilizatorii la acel grup specific.

Profilurile utilizatorilor

profilegrid profiluri de utilizator

Poate vă întrebați cum puteți vedea utilizatorii pe site-ul dvs. web. Este atât de ușor ca A, B, C. Navigați la ProfileGrid> Profilele utilizatorului pentru a lansa ecranul afișat în imaginea de mai sus. În pagină, puteți face destul de multe.

Puteți adăuga utilizatori noi, vizualiza detaliile utilizatorului, activa / dezactiva utilizatorii, șterge utilizatorii și atribui utilizatori la grupuri. Totul este bine pregătit. Gestionarea utilizatorilor dvs. este o briză cu ProfileGrid și nu sunt nimic de acoperire a zahărului.

Cereri de membru al grupului

solicitări de membru profilgrid

Când membrii încep să se alăture grupurilor, veți avea nevoie de un mod ușor de a aproba solicitările de membru. ProfileGrid are acea zonă bine acoperită. Navigați până la ProfileGrid> Cereri.

Șabloane de e-mail

șabloane de e-mail profilgrid

Marketingul prin e-mail este un mod incredibil de a ajunge la utilizatorii dvs. și de a vă crește site-ul comunității.

ProfileGrid vă oferă un hub central pentru a crea / edita șabloane de e-mail pentru toate etapele, indiferent dacă utilizatorul se alătură unui grup, activează un cont, resetează parolele etc. Pur și simplu navigați la ProfileGrid> Șabloane de e-mail și deblocați geniul dvs. de marketing prin e-mail.

Scurtăturile

shortcodes de profilgrid

Fără scurtăturile ProfileGrid, veți avea o zi grea să încercați să construiți fiecare pagină pe site-ul comunității dvs. De exemplu, dacă nu aveți codul scurt [PM_Registration ID = ”x”], ar trebui să creați de la zero pagini de înregistrare, care vă pot fura o bucată imensă din timpul dvs..

Acum tot ce trebuie să faceți este să copiați-lipiți un shortcode într-o nouă pagină, iar munca dvs. să fie finalizată. Pentru a vizualiza codurile scurte disponibile ProfileGrid, navigați la ProfileGrid> Shortcodes.

Pfiu! Ce lung lista de impresionant caracteristici?


ProfileGrid este un profil de utilizator fantastic și un plugin pentru comunitate pentru WordPress. Puteți utiliza pluginul pentru a adăuga funcții de rețea socială pe site-ul dvs. WordPress, pentru a îmbunătăți profilurile de utilizator și a îmbogăți profilurile de utilizator WooCommerce.

În plus, este ușor de instalat și configurat. Și datorită extensiilor, nu aveți limite la ceea ce puteți realiza într-o perioadă relativ scurtă.

Dă-i o lovitură și anunță-ne ce gândești. Până la urmă, înseamnă că îl poți testa fără riscuri. Tu ce crezi? Este ProfileGrid ceașca ta de ceai?

Vă rugăm să ne spuneți gândurile dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos. Creare fericită!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me