Prezentare generală a sistemului de gestionare a ticketingului și a evenimentelor WordPress Tickera

Tickera Evenimentul WordPress Ticketing

Tickera a trecut printr-o serie de schimbări uriașe și, cu excepția faptului că este un sistem de ticketing pentru evenimente, Tickera nu are aproape nimic de-a face cu lansarea inițială revizuită acum câțiva ani. Este un complet complet nou!


Au realizat o revizuire completă a părții vizuale a pluginului, au adăugat o multitudine de noi opțiuni și au adăugat câteva alte, la selecția lor deja vastă de suplimente, ceea ce a crescut numărul total impresionant. 22 de suplimente

În plus, și-au revizuit și site-ul, care are un apel vizual complet nou și, sincer, pare nemaipomenit și este foarte bine organizat, deși a înghesuit această cantitate de informații pe site-ul cu siguranță a fost destul de o provocare. Deci, înapoi la plugin …

Ecran de instalare Tickera

Dacă începeți să instalați Tickera pentru prima dată, veți fi întâmpinat cu asistentul frumos de instalare asta vă va ajuta să parcurgeți configurația inițială pentru a vă duce mai repede posibil.

setări

În timpul instalării, vi se va întreba dacă doriți să rulați Tickera ca fiind de sine stătător sau însoțit de WooCommerce, care necesită apoi un supliment pentru Bridge pentru WooCommerce. Da, ai citit-o corect – Tickera a fost pe deplin compatibilă cu WooCommerce de ceva vreme acum, care vă permite să vindeți bilete Tickera ca orice alt produs WooCommerce. După cum știi, WooCommerce este una dintre cele mai bune metode de a construi un magazin online cu WordPress, iar prin Tickera păstrezi toate funcționalitățile suplimentare pe care WooCommerce le oferă în ceea ce privește funcțiile de comerț electronic. Destul de convenabil dacă deja executați WooCommerce și vindeți alte articole pe site-ul dvs. web.

Crearea de evenimente și bilete

Crearea de evenimente este destul de ușoară și simplă, cu un pic de informații organizate logic necesare pentru a vă introduce cu privire la evenimentul dvs..

Tickera Events

Și după ce ați terminat de creat evenimentul dvs., vi se va sugera să creați tipuri de bilete asociate evenimentului dvs., care este, de asemenea, o briză cu o mulțime de opțiuni bine organizate.

Bilete Tickera

… Și puteți face asta de câte ori doriți – ceea ce înseamnă că puteți avea tot atâtea evenimente cu câte tipuri de bilete asociate acestora. Nu există limite!

După ce ați terminat cu munca ușoară de a crea tipuri de evenimente și bilete, este timpul pentru o lucrare și mai ușoară de a plasa coduri scurte adecvate în oricare dintre paginile sau postările dvs. pentru a afișa orice informații despre evenimentul dvs. și / sau bilete.. Spunem „mai ușor”, deoarece există un „constructor de coduri scurte” îngrijit, care va crea un cod scurt pentru dvs. pe baza selecției și a opțiunilor dvs..

add-SHORTCODE

Cu toate acestea, chiar și fără a plasa shortcodes prin intermediul shortcode builder, puteți avea tot ce aveți nevoie pentru a vinde biletele, deoarece pagina de eveniment oferă o funcție îngrijită pentru a afișa biletele asociate la acel eveniment.

tickera-frontal

Și cel mai bun lucru este că Tickera va juca frumos cu aproape orice temă WordPress bine codată acolo și va alege un stil care să se îmbine în mod impecabil pe site-ul dvs. web (poate dați teme gratuite WordPress de la WPExplorer).

Gateway-uri de plată

Acum, pentru a începe să vindeți orice, veți avea nevoie de un cont de comerciant pentru o parte din Gaterele de plată acceptate de Tickera. Și există o mulțime de selectate din moment ce Tickera în sine acceptă în mod direct mai mult de o sută de gateway-uri de plată, astfel încât, oriunde te-ai afla pe planetă, există șanse mici de a nu putea găsi cel puțin câteva gateway-uri de plată acceptate disponibile în țara voastră. Și chiar dacă acest lucru se întâmplă și niciuna dintre gateway-urile de plată acceptate nu sunt disponibile în țara dvs., nu cădeați în disperare și verificați dacă un gateway de plată pe care doriți să îl utilizați este acceptat de WooCommerce, deoarece Tickera este complet compatibil cu acesta.

de plată gateway-uri

Formulare personalizate

Indiferent dacă utilizați Tickera ca de sine stătător sau dacă folosiți WooCommerce ca platformă de vânzare pentru biletele Tickera, puteți folosi acest lucru minunat Adăugare Formulare personalizate. Acest add-on vă va permite să creați formulare de checkout personalizate în orice mod doriți și să colectați tot felul de informații suplimentare despre participanții dvs. cu butoane radio, casete de selectare, zone de text, intrări de text și meniuri derulante la dispoziția dvs. pentru a le aranja după cum doriți. Și pentru a completa totul, toate aceste informații pot fi plasate pe șablonul biletului prin elementele corespunzătoare șablonului de bilet și pot fi exportate prin intermediul Adăugare la export CSV cu toate celelalte date dacă decideți acest lucru.
aplicații pentru mobil

Scanarea biletelor

Deci, ai vândut toate biletele pentru evenimentul tău. Ce urmeaza? Aparent, va trebui să scanați biletele respective la ușă. IOS-ul Tickera și Aplicații Android s-au dovedit la fel de fiabile pe teren, dar pe lângă acestea, au făcut un pas mai departe și au creat Add-on Reader pentru coduri de bare care va permite plasarea codurilor de bare (precum și a codurilor QR) pe bilete și scanarea prin utilizarea oricărui scaner standard de coduri de bare din partea din spate a site-ului. Cu toate acestea, dacă nu vă simțiți confortabil, permițând accesul altor persoane în partea din spate, le puteți folosi fantasticul Începeți aplicația Chrome Desktop. Fiind o aplicație Chrome, este multiplă platformă, ceea ce înseamnă că o poți rula practic oriunde poți instala browserul Google Chrome. De asemenea, cu această aplicație puteți scana biletele offline, care este o caracteristică foarte binevenită, dat fiind faptul că nu toate evenimentele sunt organizate în zonă cu o bună acoperire a internetului și uneori lipsesc complet.

crom-app-checkin

Complementele Tickera

Și acolo îl aveți … ar fi mult mai ușor să închei această recenzie dacă nu există atât de multe opțiuni și atât de multe Complementele Tickera. Dar, având în vedere că o putere enormă se află exact în aceste suplimente, ar fi nedrept să nu le menționăm pe toate, pe lângă Bridge for WooCommerce și Readerul de coduri de bare despre care am scris deja:

 • Calendarul evenimentelor Tickera adaugă un calendar frumos decorat al evenimentelor tale
 • Export CSV adaugă funcționalitatea exportului de rapoarte CSV bazate pe evenimente cu câmpuri selectabile
 • Coduri bilet seriale creează numere de bilet secvențiale arbitrare cu prefix personalizat, umplutură de numere, sufix etc..
 • Termeni si conditii acest lucru ar trebui să fie de la sine …
 • Fonturi personalizate pentru șabloane de bilete adaugă posibilitatea de a încărca propriile fonturi .ttf și de a le folosi pe șabloanele biletului
 • Check-in Traducere de aplicații pentru a traduce fiecare aplicație de check-in pentru iOS, Android sau Chrome
 • Notificări de check-in să trimiteți un e-mail de bun venit cu orice conținut pe care îl doriți participanților de îndată ce biletul este înregistrat
 • Coduri de reduceri în vrac perfect pentru a adăuga cantități mari de coduri de reducere
 • Prețuri bazate pe roluri au prețuri de bilet diferite pentru roluri diferite de utilizator
 • Client Connect pentru integrare Customer.io
 • Mijireh Checkout integrare
 • Poarta de plată Mollie integrare
 • Notificări slabe pentru a fi notificat prin Slack când fiecare bilet este vândut pe site-ul dvs. web
 • pushover pentru a primi o notificare push pe dispozitivul Android sau iOS pentru fiecare achiziție de bilete reușită
 • MailChimp integrare
 • Sendloop integrare
 • Twilio SMS Notificare
 • PayPal Plăți în lanț obțineți o reducere din fiecare dintre biletele vândute în rețeaua dvs. multisite WordPress
 • Stripe Connect pentru a colecta o reducere din fiecare dintre biletele vândute în rețeaua dvs. multisite WordPress

Învelire

Tickera este o opțiune excelentă pentru adăugarea de evenimente pe WordPress și vânzarea biletelor pentru evenimente proprii. Sperăm că această imagine de ansamblu v-a oferit o privire bună la ceea ce poate face acest plugin minunat. Ați încercat noul Tickera? Sau poate aveți câteva întrebări despre asta? Spuneți-ne în comentariile de mai jos – ne-ar plăcea să aflăm de la voi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map