Revigui Posta veche, cunoscut anterior ca Tweet Old Post, este un plugin spre deosebire de oricare altul. Rezolvă două probleme interesante pe care aproape fiecare persoană care lucrează pe WordPress se confruntă la un moment dat.


În primul rând, vă dați seama că postările voastre vechi – cele care în cele din urmă vă părăsesc pagina de pornire și ajung în arhivele voastre – nu mai văd niciodată lumina zilei. Sigur, este posibil să obțineți trafic de căutare organică, dar nu este întotdeauna atât de fiabil, deși unele dintre aceste postări vechi ar putea fi cele mai bune pe care le-ați scris vreodată.

A doua problemă este legată de social media. Când am început să postez pe Twitter și Facebook mi-am dat seama de o preocupare principală: este nevoie pentru totdeauna de a gestiona un program legitim de social media. Chiar dacă vi se pare distractiv să proiectați imagini și să împărtășiți link-uri sau sfaturi interesante pe paginile de socializare, vă preia productivitatea ca un vid Dyson.

Și asta este o problemă uriașă, pentru că toata lumea este acum pe rețelele de socializare și pierdeți un potențial imens de creștere dacă nu împărtășiți în mod constant conținut relevant pentru care clienții dvs. ar putea considera atrăgători.

Pe scurt, Revive Old Post reunește vechile tale posturi și mai multe sisteme sociale într-un frumos tip de armonie. Vă ajută la vechile postări și la tweet-urile sau le împărtășește pe Facebook, Twitter sau LinkedIn la întâmplare, făcându-l astfel încât să nu fiți nevoiți să pierdeți timpul prețios. Pluginul folosit pentru a lua postările și pentru a le trimite pe tweet-uri, dar de atunci sunt integrate cu alte site-uri de socializare, necesitând o schimbare a numelui.

Reviguiți procesul de configurare a postării vechi

Pentru a începe totul, este destul de simplu. Doar accesați backend-ul site-ului dvs. WordPress, navigați la fila Plugin-uri din partea stângă a tabloului de bord și căutați pluginul Revive Old Post. Faceți clic pe butonul Instalare și activați-l pentru a continua.

Revivează postările vechi - Postare automată pe rețelele de socializare

Fila setări Revive Postare veche apare din nou pe partea stângă a tabloului de bord și se numește Revive Postare veche – suficient de simplu. Faceți clic pe fila principală pentru a începe configurarea sistemului dvs. de partajare automată. În fila Conturi puteți conecta trei conturi sociale diferite. Pur și simplu faceți clic pe butoanele Twitter, Facebook sau LinkedIn pentru a introduce propriile acreditări pentru a vă conecta.

Acest lucru este cât se poate de ușor. Acestea includ câteva anunțuri și link-uri de afiliere în zona principală a tabloului de bord, dar sunt în lateral, așa că nu va deranja cu adevărat. De asemenea, nu trebuie să alegeți toate cele trei conturi. Dacă aveți doar un cont Twitter, faceți clic pe buton și conectați-vă în câteva secunde.

Conturi

Veți observa că toate setările pe care le puteți modifica sunt bine organizate în mici file din partea de sus a paginii. Pluginul nu are de fapt multe funcții, așa că este destul de ușor să-ți menții composure-ul și să-l reglezi rapid. Este demn de remarcat faptul că pluginul nu are caracteristici inutile, deci nu veți găsi nicio dezordine.

Când te duci la setari generale pagină puteți schimba diverse opțiuni, cum ar fi câte ore doriți să așteptați între fiecare partajare automată. Aceasta este setarea principală care trebuie modificată, deoarece este posibil să doriți ca o postare să iasă o dată pe zi, de mai multe ori pe zi, sau chiar o dată pe săptămână..

Mai multe alte funcții sunt disponibile pentru editare în acest pas, așa că nu ezitați să modificați lucruri precum vârsta pe care doriți să o atingeți în arhivele dvs. de poștă și numărul de postări de partajat cu fiecare rundă.

Mă bucur Varsta minima setare, deoarece dacă deja împărtășiți cele mai recente postări în mod automat sau manual, nu doriți ca acest sistem să le trimită din nou. De asemenea, puteți urmări cât de mult trafic v-a câștigat pluginul prin Google Analytics și puteți elimina anumite tipuri de posturi specifice pe care nu doriți să le distribuiți.

De exemplu, eu personal nu aș dori niciodată să tweetez una dintre paginile mele web sau facturile, așa că le-aș elimina din coadă.

setari generale

Formatarea postărilor

Deplasarea pe Format post fila, puteți vedea câteva opțiuni de setare pentru includerea textului implicit în fiecare postare care iese. Sunt îndrăgostită de această zonă, deoarece în etapele inițiale ale acestui plugin nu puteți include un hashtag sau un nume de utilizator în tweet-uri..

Există, de asemenea, o mică setare pentru a utiliza un scurtător URL, astfel încât tweeturile să nu apară foarte mult. Alte setări includ personalizarea lungimii postării, incluziuni suplimentare de text și locul în care doriți să apară link-ul la expirarea postării.

Simțiți-vă liber să navigați spre Facebook și LinkedIn pagini dacă doriți să le modificați și pe acestea. Aceste file sunt destul de similare cu Stare de nervozitate pagină.

Format post

Programare personalizată și alte funcții Pro

Când navigați la Programare personalizată fila, îți vei da seama rapid că trebuie să plătești o taxă suplimentară pentru a o folosi. Aceasta este una dintre caracteristicile minunate incluse în versiunea premium. Programarea personalizată vă permite să setați anumite intervale de oră și chiar să modificați câte postări doriți să trimiteți pe parcursul săptămânii. De exemplu, este posibil să doriți ca două postări să fie trimise luni doar cu una duminică.

Programare personalizată

Iată ce mai primiți cu versiunea Pro:

  • Formatare postare LinkedIn
  • Postarea pe Facebook și Twitter cu imagini
  • Selectarea tipurilor de postare pe care doriți să le partajați

Sincer, nu aș dori niciodată să folosesc pluginul decât dacă aș putea elimina totul, cu excepția postărilor mele de pe blog, așa că opțiunea Pro de 75 $ este o necesitate pentru mine.

Dacă doriți cu adevărat să vă automatizați programele sociale, acesta este unul dintre cele mai bune moduri de a face acest lucru. Prin urmare, aș spune că merită o singură dată taxa de 75 USD. Doar asigurați-vă că veți utiliza pluginul în viitor. Nu uitați, nu doar automatizați site-urile dvs. sociale; veți obține, de asemenea, o oportunitate unică de a accesa arhivele dvs. și de a face din nou postările dvs. de blog relevante.

Odată ce totul este gata de pornire, puteți da clic pe butonul Începeți să împărtășiți buton în partea de jos. Pluginul include și un Consultați Exemplu postare buton, care este excelent pentru a vedea cum vor arăta postările înainte de a comite.

Începeți să împărtășiți

Excluderea postărilor pe care nu vreți să le trimiteți niciodată

Chiar și după ce eliminați grupurile de postări generale, cum ar fi paginile și facturile, puteți găsi anumite elemente care nu ar trebui trimise niciodată. Dacă mergeți la Excludeți postările fila din partea stângă a tabloului de bord puteți selecta postări individuale care nu ar trebui trimise niciodată prin intermediul sistemului.

Excludeți postările


Revive Old Post este unul dintre cele mai bune pluginuri pentru partajarea socială acolo și primești bonusul suplimentar de a da CPR acelor postări vechi despre care credeai că au murit. 75 de dolari nu reprezintă o schimbare în creștere, dar pe termen lung, este logic să eliminați banii dacă doriți ca vechile postări să obțină expunere prin intermediul rețelelor de socializare și le oferim un 5.0, deoarece este într-adevăr unul dintre cele mai bune pluginuri sociale disponibile.

Spuneți-ne în secțiunea de comentarii dacă aveți întrebări despre pluginul Revive Old Post!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me