CSS Erou

Personalizați aspectul site-ului dvs. web cu doar doar câteva clicuri! CSS Hero este un instrument ușor pe care oricine îl poate adăuga fonturi personalizate, culori, chenare, margini și multe altele la postările și paginile dvs. Cum ar putea ceva mai grozav să se îmbunătățească?


Cum să vă personalizați site-ul dvs. WordPress

Până acum probabil credeți că trebuie să fiți un dezvoltator pentru a face modificări personalizate pe site-ul dvs. WordPress. Nu mai! CSS Hero este un personalizator de teme editabile live, care vă oferă puterea de a crea un site WordPress care vi se potrivește dvs. sau afacerii dvs. Vă vom arăta cât de ușor este să vă personalizați site-ul cu CSS Hero (la fel de ușor ca 1, 2, 3) și să împărtășim câteva dintre numeroasele motive pentru care este o opțiune excelentă pentru dvs..

1. Obțineți CSS Hero

Aceasta este partea cea mai importantă – trebuie să apucați o copie a CSS Hero! Alegeți un plan potrivit pentru dvs. Indiferent de planul pe care îl alegeți, aveți la dispoziție un an pentru a activa CSS Hero pe site-ul dvs. (sau site-uri web dacă ați ales un plan personal sau Pro), dar apoi puteți face modificări personalizate pe site-ul dvs. pentru totdeauna!

2. Asigurați-vă că sunteți gata de erou

Înainte de a putea începe să faceți schimbări, trebuie să vă asigurați că utilizați o temă pregătită pentru Hero. Puteți vedea o listă cu Eroe testate teme pe site-ul Eroilor CSS – și tema noastră totală Total este pe cale să fie anunțată ca și Hero pregătit!

Dacă nu vedeți tema pe care doriți să o utilizați, nu va fi trist – puteți folosi CSS Hero cu orice temă! Încearcă mai întâi să folosești Mod rachetă cu tema ta. Prin aceasta, CSS Hero face cel mai bine să definiți elementele CSS din tema dvs., astfel încât să puteți începe să personalizați. Dar dacă acest lucru nu funcționează cu tema dvs., puteți utiliza funcția Instrument de configurare rapidă pentru a ne mapa elementele CSS (acest lucru durează puțin mai mult decât celelalte opțiuni).

3. Indicați, faceți clic și personalizați

css-erou-editare

Acum partea distractivă – personalizări! După ce ați activat CSS Hero pe site-ul dvs. web, puteți personaliza tone de funcții diferite. Doar treceți pe elementele paginii pentru a vedea ce poate fi editat (CSS Hero va evidenția elementele cu o casetă albastră atunci când faceți pasul) și faceți clic pentru a începe editarea.

css-erou-particularizare

Când faceți clic pe un element CSS Hero vă va prezenta o listă de opțiuni (cum ar fi Text, fundal, graniță, căptușire, marjă, dimensiune etc.). Vă rugăm să salvați când ați terminat. Și dacă doriți să anulați o modificare pe care ați făcut-o, folosiți opțiunile de resetare încorporate pentru secțiuni pentru a reveni la setările elementului original.

Mai multe caracteristici care fac CSS Eroare minunat

Există mai multe motive pentru a iubi CSS Hero, deoarece într-adevăr este ușor pentru utilizatorii noi și dezvoltatorii experimentați să modifice teme. Există, de asemenea, o mulțime de opțiuni încorporate în CSS Hero pe care le puteți utiliza pentru modificările profesionale ale temei. CSS Hero acceptă CSS modern proprietăți precum gradienți și umbre de cutie, include culegerea inteligentă a culorilor astfel încât să puteți alege culori din aplicații (Photoshop, Fireworks etc.) sau fișiere de pe desktop și 600+ fonturi și glife (plus un plus de asistență pentru fonturi Typekit și terțe părți).

Există, de asemenea, opțiuni integrate pentru editare și personalizare afișaje responsive. În timp ce editați, selectați una dintre opțiunile de afișare pentru a testa modul în care tema dvs. modificată va funcționa în mod sensibil și va face modificări suplimentare dacă este necesar. Este o modalitate excelentă de a vă asigura că vizitatorii dvs. vă pot citi mesajele și paginile de pe orice dispozitiv.

Și dacă veți obține planul PRO, veți obține și Inspectorul Eroilor CSS ceea ce îți oferă puterea de a utiliza CSS Hero ca și cum ai face un instrument de inspecție a browserului. Acesta este un instrument excelent pentru dezvoltatori, deoarece vă oferă o setare familiară pentru a copia, lipi și edita CSS-ul din mers.

Oh, și nu trebuie să vă faceți griji pentru că CSS Hero încetinește site-ul. Nu are efect deloc operarea instalării WordPress. Pluginul folosește resurse doar atunci când utilizați editorul live, astfel încât admin-ul și site-ul live vor funcționa la fel de normal.

CSS Hero, un personalizator de 5 stele

Am examinat o mulțime de producători, dar CSS Hero este un personalizator. În loc să adăugați aceleași elemente de pagină ca toți ceilalți care folosesc aceeași temă ca tine, CSS Hero îți oferă puterea de a-ți face mai mult, fără a fi necesar să înveți CSS în weekend.

Obțineți CSS Hero

Sperăm să încercați CSS Hero! Funcționează excelent cu tone de teme și pluginuri populare, inclusiv cele de la WPMU Dev (indiciu pentru mâine). Ne-a plăcut foarte mult să o încercăm și știm că o vei face!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me