OptinMonster Review și Ghid de instruire: Popup WordPress și plugin pentru generarea de plumb

Câștigarea și menținerea cititorilor este o parte uriașă a rulării unui site web de succes. Dar cum faci asta? Cu puțin timp în urmă, am acoperit 15 moduri de a angaja vizitatorii și de a-i transforma în cititori. Unul dintre modurile de a determina oamenii să se întoarcă din nou pe site-ul dvs. web este să trimiteți buletine periodice care să facă legătura cu conținut nou și promoții. Pentru a-i determina pe oameni să se înscrie, poți întotdeauna să deschideți un widget de newsletter în bara laterală sau în subsol, dar este un pic plictisitor. În schimb, puteți adăuga un formular complet de opțiune pentru newsletter, care apare pe pagină și necesită atenție.


OptinMonster este un plugin fantastic de abonare la newsletter, care vă oferă posibilitatea de a crea forme optin minunate ca cutii luminoase, bare de subsol lipicioase și diapozitive. Am avut norocul de a oferi acest plugin o unitate de testare, așa că continuați să citiți pentru a afla mai multe despre cum funcționează pluginul și ce opțiuni sunt disponibile. Sau puteți doar să vă scufundați în el singur, obținând o copie a pluginului pentru dvs. (nu vă faceți griji, există o garanție de 30 de zile, deci dacă nu câștigați mai mulți abonați, veți primi toți banii înapoi – fără întrebări. )!

Obțineți OptinMonster acum

Prezentare video

Faceți un tur ghidat al pluginului. Vă vom parcurge în fiecare pas. Dacă doriți, mai jos există o transcriere completă și completă care acoperă mai mult decât videoclipul.

Instalează și activează OptinMonster

Noțiuni introductive este ușor, deoarece este la fel ca orice alt plugin. Trebuie doar să descărcați fișierele zip pentru a instala și activa pluginul OptinMonster. Faceți clic pe noul element de meniu tablou de bord OptinMonster, apoi faceți clic pentru a crea un nou Optin.

OptinMonster Noțiuni introductive

Acum trebuie doar să urmați pașii pentru a crea Optin.

Creați un Optin

Prima opțiune oferită este să selectați tipul de opțiune. Cutie de lumină este opțiunea implicită și va deschide o casetă de lumină în mijlocul ecranului vizitatorilor dvs. și este singura opțiune disponibilă dacă nu faceți upgrade la una dintre extensii (Subsol & Aluneca in sunt cele două extensii disponibile în acest moment, pe care le puteți citi mai multe despre mai jos, dar mai multe opțiuni sunt în lucrări).

Configurare OptinMonster

setari generale

Configurați setările generale, începând cu a-i da un nume optinului.

OptinMonster Configurarea setărilor

De aici puteți seta și întârziere la încărcare timp. Acest lucru poate fi util atunci când utilizați optinul pe postări pentru a oferi vizitatorilor timp să citească articolul înainte de a încărca opțiunea. Sau pentru paginile de produse, s-ar putea să doriți să încărcați o anumită opțiune dacă au căutat peste produs mai mult de 10 secunde.

Asigurați-vă că setați tasta durata cookie-urilor astfel încât membrii care au vizualizat și închis opțiunea dvs. nu o vor mai vedea până când nu își vor șterge cookie-urile sau timpul pe care l-ați setat (implicit este setat la 7 zile). În acest fel, vizitatorii nu se enervează văzând aceeași opțiune de fiecare dată când vin pe site-ul dvs..

Puteți adăuga, de asemenea, un URL de redirecționare astfel încât, atunci când utilizatorii finalizează opțiunea, sunt duși la o pagină de mulțumire, confirmare de succes, pagină de finalizare sau chiar la o altă pagină de ofertă. De exemplu, puteți redirecționa utilizatorii către o pagină cupon specială atunci când completează optinele.

Opțiunea pentru optin dublu ar trebui să fie deja selectat pentru dvs. Acest lucru îi face pe utilizatori să confirme că, de fapt, doresc să se înscrie la newsletter-ul tău.

Există, de asemenea, o opțiune de a încărca optina pe a doua pagină vizualizate de un utilizator. În acest fel vă puteți orienta către cititori de calitate superioară care vă văd mai multe site-uri.

Apoi selectați-vă furnizor de email (AWeber, Campaign Monitor, Constant Contact, GetResponse, iContact, InfusionSoft, MadMimi sau MailChimp). În funcție de furnizorul dvs., va trebui să furnizați o autorizare sau o cheie API sau să înregistrați pluginul la furnizorul dvs., astfel încât OptinMonster să poată accesa lista dvs. de corespondență. Nu vă faceți griji – pentru orice opțiune pe care o selectați, pluginul oferă un link de ajutor util care vă arată exact unde puteți găsi informațiile de care aveți nevoie.

Faceți clic pe Salvați design și Optin. Dă-i un minut, ar putea dura câteva secunde sau câteva minute pentru a-ți salva optina.

Proiecta

Acum trebuie să alegeți un design pentru optina dvs..

OptinMonster Design

Există patru teme implicite incluse pentru tipul Lightbox. Alegeți unul și faceți clic pentru a deschide personalizatorul de proiectare.

Personalizator OptinMonster Design

Există o mulțime de opțiuni pentru a utiliza fonturi, culori, text și imagini personalizate pentru a crea opțiunea perfectă. Modificați categoriile Titlu și etichetă, Conținut și Câmpuri și butoane pentru a vă proiecta optina. După ce ați terminat, faceți clic pe Salvați, apoi pe Închidere.

Setări de ieșire

Ultimul pas pentru configurarea optinului dvs. este de a gestiona setările de ieșire.

Setări de ieșire OptinMonster

Mai întâi asigurați-vă că verificați opțiunea de a activa opțiunea dvs., astfel încât să apară pe site-ul dvs..
Activează-ți optinul pe întregul site, verificând să-l încarci la nivel global sau folosește celelalte opțiuni disponibile pentru a-l încărca doar pe postări specifice adăugând în ID-urile postării (pentru a obține un ID de postare, mergi la o postare ca și cum ai merge la editați-l, în adresa URL a postării veți vedea „post = #”, numărul respectiv este ID-ul dvs. de postare), pe anumite categorii de postări sau pagini specifice. După ce ați terminat, faceți clic pentru a salva Setarea de ieșire optin.

Dacă trebuie să efectuați modificări ale optinului dvs., îl puteți accesa făcând clic pe elementul de meniu tablou de bord OptinMonster și făcând clic pe pictograma Setări de lângă opțiune. Faceți clic pe opțiunea Modificare pentru a edita setările generale sau proiectarea sau faceți clic pentru a edita Setările de ieșire sau pentru a vizualiza un raport.

OptinMonster Optin

Asta e! Felicitări – ați primit prima configurare optin all. Acum putem merge mai departe și aruncăm o privire la funcția de raportare excelentă inclusă cu Pluginul OptinMonster, precum și unele dintre extensiile disponibile în prezent.

Raportarea

Adăugarea în opțiune ar trebui să vă ajute să creșteți lista de e-mailuri în cel mai scurt timp. Dar dacă sunteți deloc curios de cât de bine funcționează, puteți utiliza fila Rapoarte.

Raportare OptinMonster

De aici puteți vedea statistici pentru opțiunile dvs. în funcție de ziua săptămânii, trimestrul sau anul. Puteți, de asemenea, vizualiza rapoarte pentru toate opțiunile combinate sau puteți utiliza derularea Vizualizare raport Rapidare pentru a selecta o anumită opțiune pentru a revizui. Aceasta este o modalitate crescută de a urmări cât de mulți oameni completează cu succes optinul dvs., care campanie optin face cel mai bine și care postări sau pagini au cele mai mari rate de conversie.

A / B Încercări de divizare

Dacă doriți într-adevăr să vă optimizați optinele, OptinMonster are încorporat testul de divizare A / B încorporat chiar în plugin. Pe ecranul principal OptinMonster, trebuie doar să faceți clic pe pictograma Setări de viteze și să faceți clic pe opțiunea „Split Testing”. Aceasta va crea o clonă a optinei tale. Faceți clic pe pictograma Setări angrenaj pentru clonă și selectați Modificare pentru a regla tipul, setările generale și / sau designul. Pluginul va afișa aleatoriu optinele și va urmări ratele de conversie ale ambelor, astfel încât să puteți compara rapid care funcționează mai bine pentru dvs. Pentru a șterge o optină

Extensii OptinMonster

Footer & Slide-In

Aceste extensii ale pluginului OptinMonster vă vor oferi mai multe opțiuni de tip optin.

Extensii tip OptinMonster Optin

Opțiunea de subsol este o bară de notificare care se lipeste în partea de jos a ecranului cititorului în timp ce defilează pe site-ul dvs. Opțiunea de diapozitiv este o alternativă în colțul din dreapta jos al ecranului, care glisează în sus și în jos în viziunea utilizatorului, fără a împiedica vizualizarea conținutului dvs. Acestea sunt atât opțiuni grozave, cât și mai subtile pentru a vă afișa optina.

Intenția de ieșire

Această extensie analizează mișcările cursorului unui vizitator pentru a stabili când urmează să părăsească site-ul dvs. web. În acest fel, pluginul poate afișa un optin creat de dvs. special pentru a menține cititorii interesați și pentru a-i determina să se aboneze la una dintre campaniile dvs..

Intenția de ieșire OptinMonster

Concluzie

OptinMonster este un excelent plugin cu caracteristici cu adevărat utile. Nu numai că puteți crea campanii direcționate, dar puteți vedea dacă funcționează chiar din tabloul de bord. În plus, pluginul se integrează perfect în instalația dvs. de WordPress și este foarte ușor de utilizat, astfel încât nu ar trebui să aveți probleme pentru a vă activa funcțiile și în câteva minute. OptinMonster este un atu imens când vine vorba de crearea listei dvs. de corespondență și ar trebui să vă arătați cu siguranță!

Obțineți OptinMonster acum

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map