Dacă sunteți un utilizator WordPress experimentat, probabil că ați auzit de Genesis, un cadru tematic uimitor și puternic de oamenii de la StudioPress (Copyblogger Media). Această recenzie va explica exact ce este Genesis și caracteristicile care o fac o temă atât de fantastică pentru WordPress. Dacă nu ați auzit de Geneză, această recenzie vă va ajuta să vă ridicați viteza. Să ne scufundăm!


Cadrul Genezei

La nivelul cel mai de bază, Geneza este a cadrul tematic pentru WordPress. Aceasta înseamnă că este o temă existentă proiectată pentru a fi construită, accelerând astfel procesul de dezvoltare a oricărui site web bazat pe acesta. Orice temă ar putea fi considerată un cadru, dar ceea ce face din Genesis un cadru adevărat este flexibilitatea pe care o oferă prin intermediul sistemului de cârlig (vezi mai jos).

Flexibilitatea Genezei

Geneza-cadru de revizuire

Genesis este de departe una dintre cele mai flexibile teme pentru WordPress și acesta este marele punct de vânzare. Dacă sunteți confortabil folosind sistemul de cârlig WordPress și creând funcții PHP (chiar și cele de bază), veți vedea cât de flexibil este Genesa. Cu cele mai multe teme, utilizatorii se limitează la personalizarea site-ului lor prin panouri cu opțiuni tematice și zone de widget. Cu toate acestea, Genesis oferă un sistem complet de cârlige care vă permite să introduceți orice conținut dorit în aproape orice locație de pe site-ul dvs. web. De exemplu, să zicem că vreau să introduc un bloc de reclame Adsense după căsuța de postare și autor, dar înainte de subsolul meu. Geneza are un cârlig numit genesis_before_footer asta mă va lăsa să mă fixez în acel loc exact și să-mi adaug codul. Pot chiar să fiu fantezistă și să folosesc unele condiționări doar dacă vreau să fie afișate reclame pe anumite zone ale site-ului meu (adică numai postări pe blog). Acesta este doar un exemplu de modul în care personalizați Genesis cu cod, mai degrabă decât cu opțiuni. Cu câteva coduri simple, controlul dvs. asupra site-ului dvs. web crește exponențial.

Genesis-cârlig-vizual-ghid

RESURSĂ: Există prea multe cârlige pentru a discuta în acest post, dar aici este un lucru minunat ghid vizual pentru diverse cârlige Genesis. Cu siguranță, ar trebui să studiați acest ghid dacă sunteți interesat de Geneză, deoarece vă va ajuta să înțelegeți flexibilitatea Genezei.

Geneza este slabă și bine codată

Dacă utilizați o temă care împachetează un panou cu opțiuni complet suflat, tema dvs. va fi umflată. Dezvoltatorul acelei teme poate face o treabă bună pentru a reduce o parte din această înflăcărare, dar va exista întotdeauna bloat. Atunci când o temă conține zeci de opțiuni pentru a regla lucruri precum culori, fonturi etc., tema nu conține doar mai multe fișiere, dar acele opțiuni sunt salvate în baza de date. Acest lucru se adaugă la mulțimea generală a unui site web WordPress. Geneza nu este codată numai curat, ci are foarte puține opțiuni tematice implicite. Deoarece aproape toată personalizarea se face prin cod, nu este nevoie de o mulțime de opțiuni tematice. În afara cazului, Genesis include opțiuni pentru lucruri precum actualizări automate, aranjare implicită, pesmet, comentarii și trackbacks, precum și alte câteva. De asemenea, include opțiuni SEO încorporate, care sunt dezactivate automat atunci când aveți WordPress SEO prin Yoast instalat (doar un alt mod pe care Genesis funcționează pentru a reduce balonarea). Aceste opțiuni, însă, sunt destul de de bază și universale, astfel încât sunt incluse în mod implicit. Din nou, orice personalizare adevărată va trebui făcută cu cod sau plugin.

Motor de căutare optimizat

Performanța și optimizarea sunt două mari avantaje pentru utilizarea Genezei. Baza de cod curat îmbunătățește performanța site-ului dvs. web, care vă ajută la clasarea motoarelor de căutare (viteze mai bune de încărcare a paginilor = clasamente mai bune de căutare). De asemenea, Geneza este codată folosind marcarea HTML5 actuală și microdatele Schema.org, care ajută la a spune motoarelor de căutare despre conținutul tău. Aceasta este o modalitate excelentă de a îmbunătăți clasamentul site-ului dvs. de căutare, deoarece permite motoarelor de căutare precum Google să determine mai bine cât de relevant este conținutul dvs. pentru o anumită căutare. Genesis conduce cu adevărat pachetul în termeni de standarde de performanță și optimizare.

Teme pentru copii

Aș fi putut include teme pentru copii în secțiunea de flexibilitate, dar temele pentru copii din Genesi merită să fie menționate. În primul rând, dacă nu știți care este o temă pentru copilul WordPress, este o temă care moștenește funcționalitatea părintelui său, dar permite personalizări care nu vor fi suprascrise la actualizarea părintelui. Dacă utilizați o temă comercială WordPress, care este întreținută și actualizată de dezvoltator, ar trebui să utilizați o temă pentru copii.

Geneza este proiectată pentru a fi utilizată cu teme pentru copii. Când achiziționați Genesis, vine cu fișierele de bază / părinți Genesis și o temă pentru copii exemplu pe care ar trebui să o utilizați dacă nu veți folosi încă un alt design. Nu doriți niciodată să hack (modificați) fișierele principale ale Genesis! Utilizați întotdeauna o temă pentru orice personalizare, chiar dacă singura dvs. personalizare este o linie simplă de HTML în antetul dvs..

genesis-copil-teme

Dacă nu ați făcut-o deja, ar trebui să răsfoiți temele disponibile pentru copii disponibile de la StudioPress. Au zeci de teme frumos concepute pentru copii, care sunt gata să iasă din cutie. Puteți achiziționa unul cu nucleul Genesis sau în alt moment. Dacă achiziționați mai întâi nucleul Genesis, veți primi o reducere de 25% din partea clientului la achizițiile viitoare (acest discount este bun și la pachetul all inclusive). Există, de asemenea, o tonă de teme pentru părți terțe disponibile pentru Genesis, așa că asigurați-vă că faceți unele căutări pe Google!

Comunitate Genesis și sprijin

Geneza este atât de uimitoare încât am avut nevoie să trimit un singur bilet, iar echipa de asistență StudioPress a fost imediat pe ea. Am avut un răspuns în termen de o oră și a fost lansată o actualizare a doua zi care mi-a rezolvat problema. Aproape că nu am nevoie de sprijin și de a obține acest lucru rapid atunci când fac acest lucru este de prim rang în cartea mea.

Geneza-suport-comunitate

După ce am lucrat cu Genesis de câteva luni acum, unul dintre cele mai bune lucruri despre acesta este comunitatea utilizatorilor Genezei. Deoarece Geneza are peste 100.000 de site-uri web, există în mod evident mulți utilizatori și un număr mare de experți. Mulți dintre acești experți sunt suficient de grozavi pentru a-și împărtăși cunoștințele cu comunitatea prin tutoriale și fragmente de cod. Multe dintre ele sunt, de asemenea, foarte accesibile prin blogurile și conturile lor de social media și sunt de obicei dispuși să ajute când sunt întrebați (cereți întotdeauna ajutor frumos și nu vă așteptați niciodată). După cum am menționat în postarea mea despre motivul pentru care folosesc Geneza, am inclus câteva persoane care merită să fie urmate în comunitatea Genesis, deoarece sunt foarte cunoscute și de ajutor. Iată lista (cu siguranță nu cuprinzătoare):

În cele din urmă, dacă utilizați deja Genesis sau sunteți interesat să aflați mai multe, puteți deveni membru al grupului Genesis slack (gratuit și neafiliat cu StudioPress). Este o resursă excelentă cu sute de membri în toată comunitatea Genesis. Simțiți-vă liber să puneți întrebări și să vă împărtășiți gândurile.

Review Review – Înfășurare

Sperăm că acum știți mai multe despre cadrul Genezei și cât de minunat este. Când am început pentru prima oară, fac așa ceva doar pentru a-l testa și pentru a putea spune că l-am folosit. Aș putea să mă lovesc pentru că nu încerc mai repede! Sunt foarte fericit că am început să îl folosesc și acum (și va fi) instrumentul meu principal de dezvoltare pentru construirea de site-uri web cu WordPress. Dacă sunteți pe gard, vă încurajez să încercați cel puțin. Pentru mai puțin de 60 USD (inclusiv asistență pe viață și actualizări), primiți o valoare extraordinară la un risc financiar mic. Testează-l, experimentează, află despre el și bucură-te! Simte-te liber să-mi pui orice întrebări în comentarii sau pe blogul meu, EngageWP.com.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me