MotoPress Page Builder: Revizuirea actualizărilor semnificative

Editorul de conținut MotoPress este unul dintre cei mai cunoscuți constructori de pagini WordPress pentru niște site-uri multifuncționale. Este un plugin cu multe de oferit, în special pentru utilizatorii fără expertiză tehnică: elemente de conținut drag-and-drop, numeroase machete predefinite și blocuri de layout ușor întinse, toate elementele de conținut la cerere și opțiuni mult mai utile. Este foarte apreciat în rândul utilizatorilor și dezvoltatorilor ca instrument pentru construirea unui site web la cheie.


În ultimele 2 luni au avut loc o mulțime de actualizări considerabile ale plugin-urilor, ceea ce a influențat creșterea utilizărilor pentru o perioadă scurtă de timp. Actualizările indică așteptările utilizatorilor de site-uri moderne: majoritatea doresc să aibă instrumente mai rapide și mai bogate funcțional într-un singur loc, fără a fi nevoie să instalați și să gestionați mai multe pluginuri suplimentare. Prin urmare, obiectivul principal a fost de a face editorul mai puternic, mai rapid și mai ușor de folosit.

Funcții MotoPress noi și îmbunătățite

Să trecem la detalii și să vedem ce caracteristici noi au sporit competitivitatea editorului printre alți constructori de pagini WordPress de pe web.

Timp îmbunătățit de lansare a pluginului

Munca de personalizare începe mai ușor, deoarece pluginul se lansează acum de 2 ori mai rapid. Momentul este totul în fiecare afacere, așa că un astfel de salt până la ușor era firesc.

Editare frontend

A fost odată o destinație mult așteptată și acum punctul de basculare în schimbul de date al editorului. Construirea standard a paginilor „în vid” a fost înlocuită cu editarea WYSIWYG frontend. Acum, în loc de backend-ul obișnuit al administratorului, administratorul site-ului poate vedea pagina web reală pe frontend și setul de instrumente editor din stânga. Toate instrumentele sunt ascunse în mod implicit pentru a menține zona de editare lipsită de obstacole. După ce doriți să adăugați orice element de conținut nou, faceți clic pe + Adăugați butonul roșu în partea de sus, alegeți funcționalitatea necesară din listă, apoi glisați-o pur și simplu pe pagină. Rezultatul final al actualizărilor dvs. este vizibil la fel ca în pagina Previzualizare.

Editor Frontent MotoPress

Manager de stil nou

Când vine vorba de ajustarea stilurilor prin CSS, majoritatea utilizatorilor non-tehnici simt frustrarea. Creatorul actualizat deschide mai multe oportunități pentru a lucra cu designul paginii fără a merge la CSS, dar bifând opțiunile necesare în loc de Managerul de stil actualizat. Pentru a începe să creați și să utilizați stilurile, faceți pur și simplu clic pe orice element de conținut adăugat> accesați Stiluri> Apăsați Editare Stil element.

Manager de stil nou

Utilizând acest manager, aveți libertate deplină de a modifica următorii parametri ai elementului de conținut:

  • Culoare de fundal
  • Culoarea textului
  • Tipul de fundal (imagine, gradient, nu)
  • Garniture
  • Margini
  • Stiluri de graniță (implicit, solid, punctat, punctat, dublu, canelură, creastă, intrare, început)
  • Parametrii de bordură, raza și culorile.

Opțiuni Style Manager MotoPress

Un bun pas înainte, pluginul a fost furnizat cu posibilitatea de a salva și reutiliza stilurile dvs. personalizate. Această opțiune elimină foarte mult orice lucru posibil de repetare. Dacă doriți să aplicați aceleași stiluri oricărui alt element de conținut, nu uitați să îl salvați: după configurarea noilor stiluri, faceți clic pe Aplicare> alegeți Salvează ca. Fiecare set de stiluri va fi salvat ca o presetare nouă stocată sub Stiluri de element și presetări din fila Stiluri.

Opțiunea Salvați stiluri personalizate

Testarea pe dispozitivele din zona de administrare

În spatele acestei actualizări a existat o logică coerentă, deoarece nivelul traficului mobil este în continuă creștere și este foarte important să testăm rapid dacă toate dispozitivele asigură satisfacerea experienței utilizatorului. Previzualizarea online pe diferite dispozitive din backendul de administrare a fost implementată în Editorul MotoPress, pur și simplu pentru că a devenit o opțiune obligatorie. Mediul de emulație încorporat (emulatorul permite sistemului computerului să se comporte ca altul) în instrumentele editor rulează o previzualizare cu un clic a paginii site-ului dvs. pe computere desktop, telefoane mobile și dispozitive tabletă. Pentru a simți utilitatea emulatoarelor online, faceți clic pe butonul Previzualizare receptivă din partea de sus a ferestrei și alegeți dispozitivul necesar pentru a previzualiza site-ul. Verificați exemplul unei previzualizări a tabletei:

Previzualizare tablete

Sau telefon mobil:

Previzualizare telefon mobil

Lățimea completă și înălțimea completă a rândului disponibil

Soluția pe ecran complet (de imagine, video, text, tabel etc.) este una dintre tendințele actuale de design web foarte apreciate de designeri și iubite de clienți. În afară de plăcerea ochiului, modul ecran complet al unui element de conținut este utilizat pentru a evidenția orice parte a site-ului, pentru a prezenta imaginile / videoclipurile în detalii apropiate, pentru a contrasta părțile elementelor de design pentru a crește lizibilitatea (mai mare față de mai mic ) sau să le echilibreze, etc. Folosind această nouă opțiune, puteți întinde rândul blocului de conținut pe care îl editați până la marginile ecranului viewport.

Pentru a aplica o Lățime completă sau Înălțimea completă a rândului, faceți clic pe pictograma Rândul din blocul de conținut necesar> accesați fila Setări rânduri din dreapta> bifați „Complet” în „Lățimea containerului” și / sau bifați „Completați înălțimea” a ferestrei ‘. Blocul de conținut va fi ajustat la diverse browsere și dispozitive pentru o vizualizare corectă.

Rând Lățimea completă și înălțimea completă

Controlează frecvența deschiderii unui widget Splash Screen

Probabil o actualizare minoră, dar ar putea deveni foarte utilă pentru site-urile web care utilizează o pagină splash pentru a rula o aplicație, software sau o pagină simplă de apel la acțiune. Setând această opțiune, puteți controla cât de des ar trebui să apară widget-ul paginii splash pe site, astfel încât să nu fie enervant sau distractiv pentru oaspeții site-ului. Pentru a seta frecvența, accesați setul de instrumente Editor de conținut, alegeți widgetul Splash Screen și plasați-l pe pagina> navigați la setările sale din dreapta și derulați în jos la opțiunea „Afișează”: setați dacă ar trebui să apară întotdeauna sau o dată.

Widget ecran Splash

Linia de jos

Puteți încerca toate opțiunile noi în acțiune chiar GRATUIT, întrucât Editorul de conținut are și un versiune freemium. Pluginul principal al MotoPress, Content Editor este într-un proces continuu de corecții și îmbunătățiri obișnuite. Tehnologii echipei încearcă să fie cu ochii pe cerințele comunității WordPress cu creștere rapidă și să modifice în mod constant produsul în bine, astfel încât noile actualizări nu te vor aștepta.

Spuneți-ne dacă aveți întrebări despre acest plugin de constructor de conținut minunat. Sau dacă utilizați deja MotoPress, ne-ar plăcea să auzim ce credeți despre plugin în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me