Monarch Review: Partajare socială a plugin-ului WordPress de la ElegantThemes

Dovada socială este un lucru de frumusețe. Te diferențiază de mulțime, îmbunătățind în același timp valoarea mărcii tale. Un site cu doar 5 articole poate avea un trafic mai mare, comparativ cu unul cu 1500 de articole. Cu motoarele de căutare din ce în ce mai inteligente de astăzi, valoarea site-ului dvs. este afectată semnificativ de calitatea conținutului pe care îl găzduiește.


Partea de conținut este de datoria echipei tale editoriale. Promovarea depinde de echipa ta de marketing.

Ați avut vreodată probleme în găsirea pluginului de socializare perfect pentru site-ul dvs. WordPress? Sunt tone acolo, dar niciuna dintre ele nu se potrivește destul de mult. Pluginul X poate avea funcții, dar lipsește funcția # 4. Iar caracteristica # 4 ar putea fi ceva ce nu poți trăi fără. Oricât de multe plugin-uri există, fiecare dintre ele nu reușește o caracteristică semnificativă.

Să ne gândim o clipă, ce se întâmplă dacă ar exista un plugin – doar un singur plugin – care ar putea rezolva toate aceste probleme? Ar putea exista un astfel de plugin perfect pentru imagine? Ei bine, da! Există.

Monarch acceptă mai multe rețele sociale

Monarch acceptă mai multe rețele sociale. 25 Rețele. 5 locații. Google Analytics. Partajarea socială făcută corect.

Introduceți pluginul Monarch din Teme Elegante.

Ce face pluginul Monarch atât de special?

monarh-Dashboard-sm

Dacă doriți să săriți recenzia detaliată, următoarele puncte o acoperă pe scurt:

 • 5 locații diferite pentru a plasa butoanele de partajare socială
 • Declanșări care duc la pop-up-uri și fly-ins
 • Analize detaliate de partajare
 • Abilități extinse de personalizare
 • Comunitate masivă și suport bazat pe bilete
 • Documentație atotcuprinzătoare

Teme elegante este una dintre acele companii care nu produc articole în grabă. Planifică meticulos lucrurile și acoperă toate bazele înainte de a lansa un produs. Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai interesante caracteristici ale pluginului Monarch.

5 locații pentru plasarea butoanelor de partajare socială

Afișați butoanele de partajare socială în 5 locații diferite

Afișați butoanele de partajare socială în 5 locații diferite

Unele plugin vă oferă doar una, două sau trei regiuni pentru a plasa butoanele de partajare. Monarch vă oferă 5 regiuni vizate în care vă puteți plasa butoanele. Lucrul cel mai interesant este că aceste cinci regiuni au cea mai mare probabilitate de a fi observate și astfel au dat clic.

Locurile de amplasare ale plugin-ului sunt discrete pentru experiența de citire și întregul design are un aspect minimalist și (să ieșim și să-l spunem) „elegant”.

 • Bara laterală plutitoare
 • Conținut Inline – Conținut de mai sus sau de dedesubt
 • Pe imagini și videoclipuri
 • Pop-Up automat
 • Intrare automată

Bara laterală plutitoare este simplu – am văzut-o cu toții și aproape toate plugin-urile oferă asta. Conținut Inline plasează butoanele de partajare socială la început sau la sfârșit sau în ambele locuri din postarea dvs..

Partajarea butoanelor pe elementele media

Butoanele de partajare sunt plasate pe elementele media

Butoanele de partajare sunt plasate pe elementele media

Iată că lucrurile încep să devină foarte frumoase. Imaginile sunt stimuli naturali pentru animalul social din noi. Având în vedere acest lucru, o imagine mișto de ofertă va avea o șansă semnificativ mai mare de a fi împărtășit în rețelele de socializare.

Fiecare element media din site-ul dvs., inclusiv fotografii și videoclipuri, obține butoanele de partajare socială încorporate în ele. De îndată ce treceți mouse-ul peste oricare – butoanele de partajare socială se aprind. Monarch detectează automat toate elementele media din site-ul dvs. În cazul în care ați definit anumite elemente personalizate (cum ar fi o casetă de descărcare eBook elegantă), atunci îl puteți încerca pe codul scurt al Monarch pentru a permite partajarea socială.

declanșatoare

3 declanșatoare unice în Monarh

3 declanșatoare unice în Monarh

În termeni simpli, un declanșator este un semnal că un anumit eveniment a avut loc. Acest semnal este trimis către nucleul pluginului care determină cum să răspundă la acesta – adică ce acțiune trebuie efectuată. Îți zgârie capul când mâncărime. Declanșator = senzația de mâncărime. Acțiune = zgârierea capului.

Pluginul Monarch are câteva declanșatoare predefinite, inclusiv:

 • Timpul bun de modă veche (vă amintiți de bombele de timp din Die Hard?)
 • Când un utilizator este pe cale să părăsească o pagină
 • Când un utilizator ajunge la sfârșitul unei pagini

Tot ce trebuie să faceți este să specificați declanșatorul dorit împotriva și acțiunea și să-l urmăriți să se desfășoare ca la ceasornicar.

Cuvânt de precauție: Dacă utilizați declanșatorul de timp, trebuie să calculați un interval de timp eficient. Prea curând și veți pleca la fel de trist, prea târziu și ați pierdut un potențial tweet.

Trebuie să săpați adânc în analizele site-ului dvs. (vă recomandăm să folosiți Google Analytics pentru aceasta) și să aflați timpul mediu pe care un vizitator îl petrece pe site-ul dvs. Experimentați cu perioade de timp ulterioare pentru o performanță maximă.

Pop-Ups și Fly-Ins

monarh popups

Căsuța de mesaj automat de acționare socială se înalță din colțul din dreapta jos al paginii pentru a-ți saluta plăcut vizitatorul cu o casetă de partajare socială, bazată pe declanșatorul tău. Este discret și eficient, dar strălucitor.

Următorul este pop-up-ul clasic. Pentru cei care au auzit despre OptinMonster, ar putea fi suficient să spunem că acest plugin este în esență OptinMonster – doar cu partajare socială în loc de abonament prin e-mail, minus tehnologia de intenție de ieșire..

Puteți alege, de asemenea, modul în care pop-urile sunt prezentate vizitatorului din zece animații diferite – pășește, glisează toate direcțiile, viteza luminii, zoom-in, flip, sări, swing, etc. , apoi selectați pur și simplu nici o animație.

Personalizare

personalizare ușoară monarh

Un cuvânt mic, dar incredibil de puternic. Majoritatea pluginurilor vă oferă câteva opțiuni de personalizare de bază. Unii vă oferă multe. ET duce personalizarea la un nivel cu totul nou.

Iată câteva dintre proprietățile unice de personalizare pe care Monarch le oferă:

 • Personalizați titlul și mesajul tuturor pop-up-urilor și fly-in-urilor
 • Alegeți din 10 animații pentru introduceri pop-up și fly-in sau deloc
 • Afișează ferestrele de tip pop-up / fly-ins în funcție de declanșările pe care le definiți
 • 5 marcatoare diferite – bara laterală, partea de sus, partea de jos, pe media, fly-in și pop-up
 • Alegeți forma, stilul și alinierea butoanelor dvs. sociale
 • Personalizați textul, pictograma sau ambele din fiecare buton de partajare socială
 • Utilizați culorile originale ale mărcii butoanelor sociale sau reglați-le pentru a completa designul site-ului dvs.
 • Ascundeți numărul de cote dacă nu sunt deosebit de impresionante
 • Afișează numărul de acțiuni individuale sau un număr combinat (mai bine pentru dovada socială)
Monarch oferă tone de opțiuni de personalizare

Monarch oferă tone de opțiuni de personalizare

Acestea fiind spuse, pluginul oferă toate caracteristicile de bază pe care le oferă și alte plugin-uri, în cazul în care v-ați întrebat. Unele dintre aceste elemente esențiale includ:

 • Posibilitatea de a alege ce rețele să arate
 • Butoane suplimentare, cum ar fi „Tipărire” sau „Email”
 • Utilizați coduri scurte pentru a afișa socialul în cadrul unui widget text sau orice altă zonă permisă de coduri scurte din site-ul dvs.
 • Importă și exportă setările pluginului
 • Un tablou de bord atotputernic

Social Media Analytics

analitice monarhice

Monarch aduce analize puternice de partajare pe tabloul de bord. Pagina cu statistici de distribuire socială afișează numărul total de partajări, aprecieri și urmăriri. Puteți, de asemenea, să vă monitorizați creșterea (sau deprecierea) cu o vedere largă de 7 zile sau 30 de zile de analiză.

Analizarea cotelor sociale vă oferă o perspectivă puternică în domeniile care necesită adaptare, ceea ce duce la un model profitabil.

Prețuri

și prețuri

Monarch vinde cu 89 USD pe an și 249 USD pentru licență pe viață. Se poate susține că 89 de dolari pentru un plugin de partajare socială sunt un pic prea mult și poate au dreptate. Dar ține-ți caii! Ați uitat cele 87 de teme WordPress premium cu actualizări și asistență tehnică pe care le obțineți!

De asemenea, puteți obține pachetul pentru dezvoltatori la o plată unică de 249 USD. Acest lucru vă va economisi mulți bani pe termen lung. Dacă nu vă place ce face pluginul cu site-ul dvs., folosiți întotdeauna fereastra de rambursare de 30 de zile.

Concluzie

Monarch este unul de un fel de plugin de partajare socială care înțelege nevoia a utilizatorului. Fie că este un începător WordPress sau un webmaster experimentat – oricine se poate obișnui cu controalele pluginului, datorită acestuia intuitiv proiecta. Cu caracteristicile sale incredibile în afara raftului, combinate cu o comunitate de susținători și documentație precum enciclopedia, Monarch se ridică cu siguranță pe tronul celor mai bune pluginuri de partajare socială WordPress.

Ca întotdeauna, ne-ar plăcea să auzim de cititorii noștri. Ai folosit Monarch? Ce crezi despre? Pluginul dvs. actual face ceva pe care Monarch nu îl face? Anunță-ne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map