Notă: De la postarea inițială a acestei recenzii, Mojo Themes a suferit numeroase modificări și s-a extins pentru a include Mojo Marketplace. Opiniile și caracteristicile partajate în articol nu mai sunt relevante.


Am vrut să-mi iau astăzi ceva timp pentru a trece în revistă tema de pe piața mea recentă preferată / șablonul de site, Mojo Themes. Dacă ați vizitat vreodată Themeforest și ați iubit-o, atunci veți iubi și temele Mojo.

Este un site foarte similar care oferă teme premium WordPress, Teme Tumblr, șabloane HTML / CSS, șabloane PSD și Email. Și cred că în curând vor adăuga secțiuni pentru surse Joomla, Drupal și alte surse de dezvoltatori web premium, cum ar fi pluginuri.

Cu toate că există multe site-uri, cum ar fi Elegant Themes, care oferă doar WordPress Themes, Mojo Themes oferă o varietate de șabloane diferite pentru a răspunde diferitelor platforme. Acest lucru este excelent pentru dezvoltatorii web care caută să creeze cu ușurință site-uri web pentru clienții lor sau pentru persoane precum mine, care tind să dețină mai multe domenii simultan și sunt interesate să cumpere și să vândă domenii.

Ce oferă temele Mojo?

Mojo Themes oferă diverse șabloane premium pentru unele dintre cele mai populare platforme precum WordPress și Tumblr, precum și modele simple HTML / CSS. Din câte am văzut toate temele lor sunt foarte bine concepute (Temele Mojo vor accepta doar lucrări de calitate) și chiar dacă există încă foarte puține șabloane, pentru că sunt un site relativ nou, există încă multe șabloane pentru diferite nișe..

Cumpărați și vindeți teme

Unul dintre cele mai tari lucruri despre Mojo Themes este că nu numai că puteți merge acolo pentru a cumpăra câteva teme destul de grozave, dar vă puteți înscrie și la membru gratuit și să începeți să vindeți propria lucrare.

Mojo Themes face foarte ușor pentru oameni să înceapă să câștige niște bani mari prin vânzarea temelor / șabloanelor lor. Configurarea propriului site web și obținerea traficului poate fi dificilă și necesită mult timp, dar Mojo Themes are deja toate acestea, astfel încât să puteți începe să vindeți imediat. Și cel mai bine, atunci când vindeți ceva pe Mojo Themes, primiți un 50% comision care este mult mai mare decât veți găsi în alte locuri de pe piață.

Alătură-te forțelor

Iată cel mai tare lucru despre Temele Mojo – „Program Collab„. Mojo Themes oferă primul program de colaborare, care permite dezvoltatorilor și proiectanților să lucreze împreună pentru a crea produse pe care le pot vinde pe piață.

Practic, atunci când vă conectați la contul dvs. există un buton de încărcare pentru fiecare categorie, în cadrul fiecărei categorii există un formular aproape de sfârșitul numit „Alăturați forțe” unde introduceți numele de utilizator al partenerilor și e-mailul înregistrat. Astfel, oricând faceți o vânzare, comisioanele vor fi împărțite automat între toate părțile din parteneriat.

Acesta este unul dintre cele mai bune lucruri despre temele Mojo după părerea mea. Există multe persoane de acolo care au abilități nebunești de design web, dar care nu pot codifica în valoare de prostii (și invers). Abilitatea forțelor comune oferă șansa oamenilor cu abilități diferite de a se reuni și de a crea ceva nemaipomenit. Personal îmi place să codez Temele WordPress, dar nu atât de mult să le proiectez. Mă gândesc să unesc forțe cu un designer web imediat ce am timp, pentru a putea veni cu o temă WordPress.

Pentru afiliați

Motivul principal pentru care m-am alăturat Mojo Themes a fost, evident, pentru programul lor de afiliere, deoarece am vrut să adaug temele lor la WPExplorer.com și să câștig bani din ele. Programul de afiliere plătește foarte bine la 30% comision și au propriul sistem de afiliere, așa că nu trebuie să utilizați un terț prost, cum ar fi e-junkie sau shareasale. Pentru mine acesta este raiul – urăsc absolut utilizarea acestor servicii de afiliere de la terți.

Crearea de legături de afiliere: Link-urile de afiliere sunt foarte ușor de făcut creați și vă puteți conecta la orice pagină de pe site-ul lor, inclusiv previzualizările temelor. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați următoarele la sfârșitul oricărei url-uri Mojo-Themes – „? R = nume de utilizator“.

Am început să le comercializez temele acum aproximativ 3 săptămâni și până acum am făcut 85 de dolari. În comparație cu alte teme WordPress premium, am descoperit că rata de clic a Mojo-Themes este foarte bună și că oamenii își cumpără de fapt temele. În timp ce la WooThemes îmi este nevoie de aproximativ 1.000 de clicuri pentru a obține 1 vânzare (șchiop).

Deci, dacă vă gândiți să vă alăturați programului de afiliere de la Mojo-Themes, mergeți pentru asta. Este super ușor de utilizat, temele pe care le veți promova sunt în cea mai mare parte grozave, comisioanele sunt bune, iar suportul este remarcabil (au răspuns în termen de 1 zi la toate întrebările mele).

Temele mele Mojo preferate WordPress

Bine, așa că este aproape tot ce trebuie să știi despre Mojo Themes, trebuie să le verifici pentru a aprecia totul – ps: design-ul site-ului este destul de fain (merită să arunci o privire).

Am vrut să împărtășesc cu voi tema mea preferată de WordPress disponibilă la Mojo Themes și dacă ați fost la WPExplorer.com este posibil să știți care este aceasta, din moment ce o prezint pe pagina principală și pe toate paginile tematice. Tema se numește Studiou folio și este probabil una dintre cele mai tari teme WordPress pe Mojo Themes.

Folio Studio are un design foarte elegant și unic – ceea ce este cu adevărat greu de găsit în aceste zile printre teme gratuite. Tipografia este uimitoare, totul nu este doar ușor de citit, dar și plăcut pentru ochi. Și glisorul prezentat pe pagina principală este nemaipomenit.

Concluzii / Comentarii?

Nu sunt tipul de persoană care scrie în mod normal recenzii, dar mi-a plăcut foarte mult apartenența la Mojo Themes și m-a intrigat puțin ideea de a scrie o recenzie a Mojo Themes, mai ales că ar fi o modalitate bună de a scoate cuvântul. despre acest site și sper să fie implicate mai multe persoane, deoarece este un site web relativ nou.

În orice caz, dacă aveți experiență cu Mojo Themes, vă rog să comentați mai jos și anunțați-vă gândurile. Mulțumiri!

act de renunțare: Sunt un afiliat al Mojo-Themes.com, dar NU a fost plătit pentru a scrie această recenzie. De asemenea, sigla Mojo Themes Monster este marcă comercială a Inc. Mojoness.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me