Media Temple WordPress Review Gazing

Următoarea linie pentru o recenzie de gazduire este binecunoscutul Templu Media. Această companie oferă o mulțime de planuri pentru orice fel de necesități de găzduire, dar cele mai atractive pentru noi (evident) sunt planurile Managed WordPress Hosting.


Astăzi am să trec în revistă Planul personal care găzduiește WordPress Temple Media. Voi trece peste funcții și performanțe pentru a vă oferi o privire la ce vă puteți aștepta de la Media Temple.

Funcții de gazduire WordPress Temple Media

Media Temple oferă două planuri pentru WordPress (Personal & Pro), iar caracteristicile sunt foarte bune în comparație cu concurența.

Pentru început, Media Temple oferă 50 GB stocare pe Planul personal, care este superb de orice standard și o limită de până la 250.000 de vizite. De fapt, ambele planuri au un preț atât de bun încât mă simt tentat să îl notez mai mare decât restul numai pentru funcții. Media Temple oferă Chat expert 24/7 (ceea ce am testat de fapt) și am avut Etapă și clonare, 30 de zile de rezervă & restaurați și Detectarea programelor malware și îndepărtarea cu ambele planuri.

Singurul dezavantaj al ofertei lor este lipsa de asistență gratuită Let’s Encrypt (va trebui să o integrați singur). Certificatele SSL nu sunt ieftine, dar dacă luați în considerare costul deja mai mult decât rezonabil al opțiunilor de găzduire de la Media Temple, adăugarea pe SSL este posibilă.

(mt) Interfață de găzduire

La prima vedere interfața pare superbă. Stilul modern vă permite să gestionați cele mai multe caracteristici ale planului prin intermediul admin tab. Orice altă opțiune poate fi găsită acolo, inclusiv CloudTech, Security & CDN, care este, de asemenea, un plus frumos. Plus servicii suplimentare care vă oferă acces la controlul CloudFlare gratuit, precum și la centrul de asistență dacă aveți nevoie de asistență.

Poti adăugați hosting sau domenii la planul principal făcând clic pe butonul Adaugă domeniu buton (sub Servicii în panoul dvs. de administrare) și urmând, împreună cu intuitiv și ușor de a lucra cu promptări.

După ce selectați un domeniu pentru administrator, veți fi întâmpinați de starea site-ului web, din acest meniu puteți crea mai multe site-uri (conform planului dvs.) sau le puteți elimina. Puteți importa și un site activ, ceea ce voi face.

Templul mass-media nu necesită nicio plugin extern pentru a fi instalat, va cere numai acreditări FTP și WordPress. Odată terminat, site-ul dvs. ar trebui să fie online și gata la domeniul dvs. desemnat.

Fapt amuzant: puteți juca chiar un joc cu spațiu spațial și să încercați să bateți scorul mare în timp ce așteptați! După finalizarea procesului, site-ul dvs. ar trebui să fie activ. Din păcate, pentru mine, nu a fost. După a treia oară când am încercat să import site-ul am lovit un zid și apoi am decis să pun la dispoziție suportul tehnic expert 24/7.

Suport pentru gazduire templu media

Contactarea asistenței tehnice a fost o astfel de experiență bună. Pentru început, butonul de chat este chiar acolo tot timpul. Orice faceți pe Media Temple, conversația cu personalul de asistență este la un clic distanță. Am explicat problema mea expertului de asistență și au subliniat rapid că trebuie să import pe un site live.

Așa că, după ce mi-am creat site-ul live, am importat pe baza a ceea ce mi-a spus suportul tehnic …

Chiar și atunci când mesajul după aceea spune că va trebui să aștept până la 2 ore, site-ul meu a fost gata să meargă în mai puțin de 15 minute. Acest mod alternativ de importare a funcționat prima dată și suportul tehnic a fost capabil să-mi rezolve problema în mai puțin de 1 minut!

Funcții suplimentare (mt) de găzduire WordPress

Odată ce site-ul a fost migrat, aș putea începe să lucrez cu opțiunile oferite.

Media Temple oferă manipularea physmminmin mysql, care este incredibil de generos având în vedere modul în care cei mai mulți furnizori de găzduire WordPress își limitează clienții și oferă opțiunea de a gestiona temele instalate pe site-ul dvs..

Înainte ca site-ul să poată fi live, aveam nevoie să aloc un domeniu (un subdomeniu în acest caz), ceea ce știu pentru un fapt, poate fi complicat, în special în ceea ce privește serviciile administrate de hosting. Media Temple a reușit să mă surprindă încă o dată cu un alt administrator de domeniu extrem de puternic.

Templul Media va vă permite să vă setați propriul domeniu personalizat și gestionați-vă singur intrările DNS deci ești de fapt control total a domeniilor dvs. Acestea nu impun nicio limitare și modul în care sunt configurate opțiunile lor chiar te invită să te ocupi de libertatea site-ului tău.

Puteți chiar îndrepta domeniul dvs. către Media Temple și puteți lăsa serviciul să gestioneze intrările DNS. Modul în care au această configurare este extrem de ușor de utilizat. Până în prezent, fără îndoială, Media Temple este unul dintre cel putin restrictiv Am gestionat serviciile de gazduire WP Am fost testat și cu un panou de control intuitiv, care este, de asemenea, modern.

Performanță gazduire templu media

Odată ce site-ul a fost live la mediatemple.thetechieblog.com Am putut să testez performanța acestuia.

De la San Francisco, performanța este la fel cu ceea ce am văzut de la alte servicii.

Performanța din Australia este, de asemenea, foarte bună, cu o medie mai mică de 5 secunde.

De asemenea, aruncând o privire la răspunsul antetului, putem vedea că Media Temple folosește un fel de mecanism de memorie în cache pe site-ul nostru, acest lucru combinat cu Asistență gratuită Cloudflare și bonusul suplimentar al CDN, care este un alt serviciu pe care îl oferă ca supliment, ar face o îmbunătățire a performanței uimitoare.

Luând numere direct de la GTMetrix, puteți vedea că timpul de încărcare este mai mic de 4 secunde. Această combinație cu pluginul WP Caching și suportul CloudFlare ar face acest serviciu ideal pentru performanță.

Înveliți

Media Temple încalcă toate regulile de găzduire tradițională WordPress administrate oferind mai multă flexibilitate, cu o cantitate imensă de suplimente și servicii suplimentare precum: Backup & Restore, Scanare Malware, suport Cloudflare, un serviciu CDN, control complet asupra domeniilor și DNS, tone de spațiu de stocare și suport tehnic cu adevărat bun.

Toate aceste opțiuni combinate reprezintă un an serviciu incredibil de bun, atât de bine că zdrobeste complet toate celelalte servicii de hosting WP gestionate Am testat până acum. Dacă sunteți în căutarea unui serviciu de gazduire gestionat WP, Media Temple are una dintre cele mai bune de pe piață, perioada.

Ați încercat găzduirea WordPress Media a Media Temple? Ne-ar plăcea să aflăm despre experiența ta. Sau dacă aveți întrebări, nu ezitați să puneți în secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me