Local by Flywheel Review: Construiți medii WordPress locale instantaneu

Local rapid de către Flywheel este un instrument revoluționar de dezvoltare locală WordPress, cu o reducere peste restul. Fost cunoscut sub numele de Pressmatic, Local by Flywheel ambalează de două ori pumnul la zero dolari. Yap, Local by Flywheel este absolut gratuit pentru a descărca și utiliza!


Blocuri, pixuri, cani și alte lucruri gata, veți învăța azi.

Ești un dezvoltator WordPress, un designer sau un Joe obișnuit care încearcă să testeze WordPress. De cele mai multe ori, biciți mediile locale pentru a-ți derula proiectele, astfel încât să cunoști dezvoltarea locală. Dacă nu ești tu, poate ești celălalt tip care învață frânghiile. Este bine, ești la locul potrivit.

Ați putea utiliza MAMP, VVV, DesktopServer, XAMPP, WAMP sau altceva. Pur și simplu, construiți site-uri (și alte aplicații) la nivel local. Mai precis, creați (sau doriți să construiți) site-uri WordPress, teme, pluginuri și alte aplicații WP pe computer.

Dar cât de eficient este aplicația dvs. de dezvoltare locală? Puteți trimite e-mailuri de test fără a inunda căsuța poștală sau a expune căsuța poștală la amenințări externe? Puteți comuta între medii server, testați site-ul pe mai multe dispozitive sau editați ușor adresele URL locale? Cât timp costă să configurați un mediu de bază de dezvoltare locală pentru fiecare dintre clienții dvs.?

Vom fi de acord că acestea sunt toate întrebările pertinente pe care să le întrebați. Și în încercarea de a răspunde la aceste întrebări și mai multe, vă vom orienta către o aplicație de dezvoltare locală WordPress robustă, care urmărește să vă atenueze majoritatea problemelor de dezvoltator. Doamnelor și domnilor, întâlniți-vă Local de Flywheel.

Ce este local de Flywheel?

Am vrut să vă adresez pentru a vă anunța că Flywheel a lansat recent Local by Flywheel, o aplicație GRATUITĂ și robustă de dezvoltare locală WordPress, care are deja un TON de buzz pe Twitter și în cadrul comunității WordPress. Fost cunoscut sub numele de Pressmatic, Local by Flywheel oferă o modalitate fără încurcătură de a bici site-urile WordPress locale. Deși Pressmatic a fost descărcat anterior de 129 de dolari, am decis să îl oferim gratuit.

Acest lucru a fost acum 12 zile de la e-mailurile noastre, dar din rezultatele noastre, Local by Flywheel a intrat în direct pe 1 decembrie anul Domnului nostru 2016:

Local de către Flywheel Anunț Twitter

Dacă sunteți un utilizator Pressmatic sau Flywheel existent, probabil că știți deja acest lucru deoarece, potrivit Morgan Ryan, Flywheel a trimis actualizări fiecăruia dintre voi. Ce? De asemenea, aș face mult zgomot dacă aș achiziționa un instrument neprețuit de această natură.

Fost cunoscut sub numele de Pressmatic, Local by Flywheel este prima și cea mai recentă achiziție de către Flywheel, tipii care se mândresc să furnizeze servicii de hosting WordPress gestionate.

Dezvoltatorii locali au motive să zâmbească

Acest instrument se adresează designerilor, dezvoltatorilor și oricărei alte persoane care se confruntă cu dezvoltarea locală. Între tine și mine, este o aplicație locală de dezvoltare a WordPress pe steroizi.

Local by Flywheel joacă la punctele sale forte – aceleași puncte forte care vă oferă o modalitate de a vă simplifica fluxul de lucru WordPress. Vorbiți despre lucruri precum viteza, simplitatea completă, suportul SSL, flexibilitatea și multe altele.

În afara casetei, Local by Flywheel vă va economisi mult timp. Aceasta este cea mai mare recompensă – timpul economisit și știm că minți dacă spui că nu ai nevoie de un minut în plus în ziua ta.

Puteți sări această secțiune următoare dacă lecțiile de istorie trimit frisoane la nivelul coloanei vertebrale.

Local de Flywheel Scurt istoric

Local de către inginerul Flywheel Clay Griffiths

Clay Griffiths a lansat Pressmatic în iulie 2016 și, într-o perioadă relativ scurtă, a creat instrumentul într-una dintre cele mai bune aplicații locale de dezvoltare WordPress pe care le veți găsi vreodată. Este tată, soț, co-fondator la teme Headway și inginer la Flywheel la momentul scrierii.

În timp ce Clay lucra din greu pentru a duce Pressmatic la mari înălțimi, Flywheel transforma visele în inovație și pe piață pentru „… o platformă de dezvoltare locală frumoasă și modernă…” Flywheel a dorit întotdeauna un astfel de instrument, sau așa cum Dusty îl spune „… în în spatele minții noastre, știam întotdeauna că o vom construi. ”

Dar Clay i-a bătut deja pe Ricky, Tony și Dusty la pumn cu Pressmatic. El avea deja „… o platformă frumoasă, modernă de dezvoltare locală …”, care se distingea printre toate celelalte instrumente disponibile pentru dezvoltarea WordPress locală. Mai important, un instrument care reflecta viziunea de bază a Flywheel.

În loc să reinventeze roata, trio-ul a făcut ceea ce ar trebui să facă orice întreprinzător astept; au inițiat o achiziție și i-au oferit lui Clay un job lucrativ. Astăzi, Pressmatic este cunoscut sub numele local de Flywheel și este pregătit pentru un viitor mai luminos în noua sa casă.

Când au dat mâna pe afacere, Flywheel a primit un produs de cinci stele (pentru a atrage și mai mulți clienți), iar Clay și familia s-au bucurat de solvabilitate:

Această achiziție și angajare îmi vor oferi mie și familiei mele mult mai multă stabilitate decât am avut de mult timp și îmi va permite să mă concentrez mai bine pe Headway în timpul liber ”, a spus Griffiths. „Aceasta include extinderea viitoarei versiuni 4.1 și lucrul din greu pentru a ne asigura că suportul și alte probleme restante sunt rezolvate pentru toți clienții noștri. – După cum se vede pe WPTavern.

Da, iată ce a spus Flywheel:

După cum ar avea soarta, cam în momentul în care am început să căutăm să lansăm oficial proiectul, ne-am conectat cu Clay la Pressmatic și am decis că are sens să începem o conversație și, eventual, să lucrăm împreună … Cu cât discutăm mai mult, cu atât ne-am dat seama că am avut viziuni foarte asemănătoare și că, probabil, a existat o oportunitate de partener și de a construi ceva cu adevărat mare și de impact. – Dusty Davidson, co-fondator Flywheel.

În rezumat, Local by Flywheel este „angajamentul companiei de a construi standardul de aur pentru dezvoltarea locală a WordPress”. Este un instrument de care fiecare dezvoltator / designer WordPress are nevoie în setul lor de instrumente profesionale WordPress. Local by Flywheel este redefinirea dezvoltării locale a WordPress și este gratuită. Dacă vă plac freebies-urile cu un pic de adjective, este și frumos ��

Funcții locale de Flywheel

Haideți să descărcăm acest instrument pentru a descoperi exact ce vă așteaptă în partea cealaltă a acestei lungi recenzii.

Localul de Flywheel se mândrește cu o listă extrem de lungă de caracteristici, fără să mai vorbim de viitoarea versiune PRO care se livrează cu și mai multe bunătăți. Acestea sunt câteva dintre caracteristicile care vă vor economisi mult timp și bani garantat.

Medii flexibile de server

Datorită Local by Flywheel, puteți – cu un singur clic – să alegeți între Apache și NGINX pentru a vă testa site-ul în diferite medii de servire. Și din moment ce PHP vine în mai multe arome, puteți comuta între versiuni cu un simplu clic. Aveți la dispoziție cinci versiuni PHP, inclusiv PHP 7.0.3 și multe altele sunt pe cale de a veni.

Xdebug și PHPStorm sunt incluse ca adaosuri și, da, aveți și Opcache. Puteți schimba versiunile și chiar schimba domeniul site-ului dvs. fără a vă pierde progresul, deoarece totul rămâne în funcțiune în timp ce bazele de date se actualizează în siguranță.

Viteză și simplitate

De la interfața utilizatorului, la funcțiile și ecranul de administrare intuitiv, Local by Flywheel vă oferă posibilitatea de a reduce timpul petrecut în configurarea mediilor locale. Această aplicație este simplă, rapidă și funcțională. Este simplu de configurat și de utilizat, care este perfect în conformitate cu misiunea de operare a lui Flywheel de a ajuta designerii să facă ceea ce le place.

Credem cu adevărat că designerii și agențiile web ar trebui să se poată concentra pe ceea ce fac cel mai bine și nu trebuie să vă faceți griji pentru o grămadă de mumbo-jumbo tehnice. – Dusty

Instalare ușoară WordPress

În timp ce unele (sau mai degrabă cele mai multe) aplicații de dezvoltare locală vă vor arunca o bilă curbă atunci când aveți nevoie să instalați WordPress, Local by Flywheel vă oferă un proces fără probleme, care face crearea de site-uri WordPress instantanee o briză.

Există și mai multe. În timp ce este construită o aplicație de dezvoltare locală pentru WordPress, puteți crea site-uri non-WordPress cu ușurință. Tot ce trebuie să faci este să creezi un site WordPress tipic și să ștergi toate fișierele WordPress. Puteți șterge orice tabele legate de WordPress din bazele de date, trebuie doar să mențineți vie conexiunea la baza de date.

Arată-ți munca cu stil

Aveți un site WordPress pe care nu așteptați să-l afișați prietenilor, fanilor, colaboratorilor sau unui client? Excelent! Local by Flywheel are exact funcția de care aveți nevoie pentru a crea URL-uri partajabile pentru a vă prezenta site-urile WordPress locale în întreaga lume.

Acest lucru simplifică aprobarea proiectului, deoarece anterior ați fost probabil să implementați servere la distanță sau să încărcați și să configurați serverele locale din nou. Acum, puteți afișa site-uri clienților dvs. cu un singur clic și dezactivați funcția când ați terminat.

Clienții pot chiar să vizualizeze mediile lor locale în timp real, fără a-ți perturba fluxul de lucru, ceea ce este un salvator de viață. Ce minunat.

Local de către Flywheel + Tunel HTTP / HTTPS

Local by Flywheel are o funcție de tunel alimentată de ngrok, care vă permite dvs. sau cititorilor dvs. să vă vizualizeze site-ul WordPress de pe orice dispozitiv mobil, tabletă sau computer de pe glob. Aveți nevoie doar de o conexiune la internet în direct.

Aceasta este o veste excelentă, deoarece puteți testa ușor compatibilitatea și reacția browserului. În plus, această caracteristică vă permite să testați integrări ale unor terți, cum ar fi API-urile PayPal, Stripe și REST.

Mailcatcher

Trimiterea e-mailurilor de testare de pe site-ul dvs. local WordPress este inevitabilă. Este ceva ce dezvoltatorii fac tot timpul. Dar poate să devină rapid și fără gust dacă trebuie să lupți cu o căsuță poștală inundată. Mai mult, Google avertizează că acordarea de aplicații de dezvoltare locală în contul dvs. Gmail va face ca contul respectiv să fie vulnerabil la atacurile potențiale.

Mailcatcher atenuează această problemă prin interceptarea e-mailurilor de la PHP sendmail și salvarea acesteia într-o casetă centrală pentru vizualizare și depanare. Nu mai inundați căsuțele dvs. poștale! Aceasta înseamnă, de asemenea, că puteți trimite e-mailuri atunci când sunteți offline.

Planuri, Clone și Exporturi

Pentru început, nu trebuie să începeți de la sol de fiecare dată când începeți un nou proiect. Imaginați-vă tot timpul pe care l-ați economisi dacă nu ar fi trebuit să instalați și să activați plug-in-urile, temele de pornire, opțiunile de configurare etc..

Puteți salva orice site creat de Local cu Flywheel ca șablon cunoscut sub numele de Blueprint (mai multe despre asta într-o secundă). Acest Blueprint vă permite să reproduceți șablonul de start cu ușurință, deoarece restabilește toate fișierele, inclusiv fișierele de configurare, bazele de date și setările locale.

Acesta nu este sfârșitul, puteți clona site-urile dvs. WordPress locale cu un singur clic pentru a crea copii de rezervă complete (fișiere, baze de date și configurare server).

În plus, puteți exporta și importa site-uri WordPress locale cu ușurință. Exportul și importul site-urilor restabilește toate fișierele, bazele de date, configurația și setările locale. Puteți alege să excludeți fișierele din exporturile dvs. pur și simplu alegându-le. Toate acestea ar trebui să vă ofere o grabă.

Alte caracteristici dintr-o privire

Crearea unei rețele (WP Multisite) este la fel de ușoară ca să alegeți dacă vă plac instalațiile de subdomeniu (https://subdomain.network.dev) sau subdirector (https://network.dev/subdirectory/).

Și cu SSH și WP-CLI (WordPress Command Line Interface), puteți avea acces SSH root la fiecare dintre site-urile dvs. În plus, există fișiere jurnal pentru versiunile Apache, MySQL, NGINX și PHP.

Toate site-urile locale pe care le creați sunt HTTPS gata și cu un singur clic, puteți suprima notificările browserului pentru certificatele semnate de sine. Ce zici de asta?

În curând: implementați drept în volan

Cuplă local cu Flywheel și ai un flux de lucru care va oferi rezultate concrete. Imaginează-ți acest lucru: Creați un site web în mod corect, obțineți feedback de la clienți sau afișați-vă munca folosind adresele URL demo. Personalizați site-ul pentru conținutul inimii dvs. și când este gata, publicați direct pe Flywheel. Puteți încerca chiar și Flywheel gratuit, iar experiența lină vă va lăsa să poftească mai mult. Impresionează-mă.

Da, în zilele următoare, veți putea implementa site-uri către Flywheel cu un singur clic. Cu toate acestea, între timp, puteți implementa site-uri pe care le faceți cu Local prin intermediul formular gratuit de migrare. Un plugin cum ar fi Duplicator va veni la îndemână atunci când migrați site-ul.

Cerințele minime locale de către Flywheel sunt OS X 10.9 și 1 GB spațiu liber pe disc. Când o versiune Windows va intra pe piață, Flywheel spune:

Atat de curand! Este primul pe foaia de parcurs, astfel încât va fi disponibil în curând.

Ne pare rău utilizatorii de Windows, va trebui să așteptați un pic mai mult, dar așteptarea merită în fiecare secundă.

Dacă sunteți un utilizator Pressmatic existent, puteți trece cu ușurință la Local by Flywheel. Pur și simplu ștergeți aplicația Pressmatic din Mac, apoi descărcați și instalați Local. Rețineți că migrarea de la Pressmatic la Local prin Flywheel nu va afecta site-urile dvs. ��

Cum se instalează local prin Flywheel

Acum că sunteți la îndemână de căldură, acest instrument aduce la masă zero dolari și, cu cerințele de sistem minime, să parcurgem procesul de instalare doar pentru distracția acestuia.

Accesați local.getflywheel.com și faceți clic pe butonul Descărcare. Aceasta lansează un formular scurt în care trebuie să introduceți numele și e-mailul. Trimiteți informațiile dvs. pentru a iniția descărcarea:

Local by Flywheel Download

Acest lucru este foarte ușor.

Pachetul de instalare este de aproximativ 400 MB, ceea ce înseamnă că îl veți avea pe Mac în cel mai scurt timp. După ce aveți pachetul, extrageți-l și faceți clic pe fișierul de aplicații Local by Flywheel pentru a începe lucrurile.

După ce ați terminat cu procesul ușor de instalare, veți ajunge pe primul ecran de Local. Aici, puteți începe fie să creați un site nou, fie să configurați câteva setări. Totul depinde de tine:

Local de Flywheel Welcome

Și aici, setările:

lLocal prin Setări Flywheel

Puteți schimba o mulțime de setări și configurați-vă mediul pe lungimi mari, așa că nu ezitați să priviți în jur.

Crearea unui nou site WordPress

Faceți clic pe butonul Site-uri, apoi pe butonul Adăugare site. Nu uitați, puteți crea multe site-uri în acest fel, fiecare izolat în propriul container pentru a reproduce un server de producție:

Local de Flywheel Welcome

Apoi, intră în ecranul Setare site. Completați opțiunile pentru site-ul dvs. …

Local de către Flywheel Setarea site-ului Partea 1

… personalizează-ți mediul …

Local de către Flywheel Sit Setup Partea 2

… și în sfârșit configurați opțiunile dvs. WordPress:

Local de Flywheel Opțiuni WordPress

Cu informațiile furnizate, ești bine să mergi. Apăsați butonul Adaugă site în partea de jos. Ecranul final de configurare a site-ului va apărea:

Local de către Flywheel Adaugă site

După câteva secunde, Local by Flywheel vă prezintă toate detaliile primului dvs. site local WordPress:

Local după setările site-ului Flywheel După instalare

Puteți accesa administratorul dvs. WordPress (trebuie doar să faceți clic pe butonul Administrator), să vă mirați de noua creație (apăsați butonul Vizualizați site-ul), verificați baza de date și prezentați-vă munca prietenilor și clienților, navigând la Utilități..

Configurați imagini cu amabilitatea celei mai grațioase Diane Laidlaw, designer web independent din Londra, Marea Britanie:

Local de către Flywheel Blueprints

Din lipsă de cuvânt mai bun, am adăugat această postare cu termenul Blueprints, deci să vedem despre ce este vorba. Modelele sunt doar șabloane pe care le puteți utiliza ca bază pentru proiecte conexe. Un Blueprint conține plugin-uri, setări, teme și orice altceva.

Aceasta înseamnă că puteți crea diferite planuri pentru diferite tipuri de site-uri web, fie că este vorba de comerț electronic, portofoliu, site-uri de știri etc..

Tot ce trebuie să faci este să proiectezi un șablon ca și cum ai face un site normal și să îl salvezi ca un Blueprint. Puteți alege oricând orice Blueprint doriți de fiecare dată când începeți un nou proiect:

Local de Flywheel Salvare Blueprint

Local de către Flywheel Pricing

Cea mai bună parte a acestui shebang este prețul. Ei bine, funcțiile (cum ar fi adresele URL demo + Blueprints) poartă și ziua, dar nimic nu poate învinge faptul că Local by Flywheel este absolut gratuit. Nici nu trebuie să fii client Flywheel pentru a te bucura de un instrument amabil!

Există o versiune Local Pro în lucrări și există zvonul că toți utilizatorii Pressmatic existenți vor primi Pro-ul gratuit, deci da, banii dvs. sunt în siguranță. Dar știi zvonuri. În orice caz, Local by Flywheel este instrumentul uimitor, este posibil să vă așteptați ca versiunea Pro să vă arunce peruca.

Dezvoltatori precum Jeff Matson, Rich Tabor și mulți alții se încântă de această aplicație, deoarece 1) Local by Flywheel este într-adevăr un adevărat câștigător în care se dezvoltă dezvoltarea WordPress locală și 2) Flywheel este o estimată gazdă WordPress gestionată.

Concluzie

Supraveghetorii presatici nu sunt prea convingători pentru a trece din moment ce Local este practic același instrument de dezvoltare cu care te-ai obișnuit, doar că acum se livrează cu un pumn în plus. Dezvoltatorii care au luat Local by Flywheel pentru un spin s-au îndrăgostit și, în cele din urmă, i-au făcut acestui băiat rău aplicația lor de dezvoltare.

Și tu? Ești pregătit pentru călătoria vieții tale? Dacă sunteți gata pentru aventură, începeți să descărcați acum copia dvs. gratuită de Local. La urma urmei, nu aveți nimic de pierdut, deoarece instrumentul este gratuit, dar trebuie să faceți un plan pentru tot timpul pe care îl veți salva.

Până data viitoare, urale ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me