Link Whisper: Mai inteligent WordPress Linking

Link Whisper: Mai inteligent WordPress Linking

În lumea SEO, câștigați unele și pierdeți unele. Dar ar fi o rușine să pierdem în măsura în care legătura internă merge. Este rău, mai ales când Șoapta Link, subiectul recenziei de astăzi, vă oferă exact ceea ce aveți nevoie pentru a face legătura internă ca un profesionist.


Deși ignorat de majoritatea oamenilor, adăugarea de legături interne este excelentă pentru experiența utilizatorului (UX) și optimizarea motoarelor de căutare. Utilizatorii pot găsi rapid conținut relevant, iar motoarele de căutare pot indexa mai mult conținutul dvs. fără niciun sughiț. În plus, conectarea internă poate stimula implicarea și scade rata de respingere, deoarece utilizatorii petrec mai mult timp pe site-ul dvs. web.

Totuși, conectarea internă este obositoare, mai ales dacă aveți o tonă de conținut. Și dacă nu ești atent, s-ar putea să termini cu conținut orfan de pe site-ul tău, ceea ce este la fel de rău ca să nu ai conținut deloc. La urma urmei, de ce să te deranjezi să creezi conținut pe care nimeni nu îl vede?

Accesează pluginul Link Whisper și puteți să vă luați la revedere de la toate problemele interne de conectare. În postarea de astăzi, descoperiți de ce acest plugin de legătură internă WordPress este unul dintre cele mai bune instrumente pentru orice proprietar de site-uri. În plus, vă arătăm exact cum funcționează pluginul, ceea ce înseamnă că puteți lovi terenul.

Fără alte detalii, permiteți-ne să vă creăm linkurile într-un mod care să beneficieze utilizatorii și eforturile SEO. Vă rugăm să nu plecați fără să vă împărtășiți gândurile în secțiunea de comentarii de la sfârșitul postării. Dacă știți de un plugin care să bată Link Whisper, ne-ar plăcea să auzim și despre asta ��

Ce este Link Whisper?

link șoptește pluginul de wordpress intern care leagă

Link Whisper este un plugin fantastic WordPress care vă permite să adăugați și să gestionați linkurile interne pe site-ul dvs. Datorită caracteristicilor, cum ar fi textul inteligent de ancoră, inteligența artificială (AI) și raportarea, puteți deține link-uri interne pe site-ul dvs. ca un șef.

Potrivit dezvoltatorului, „Link Whisper te ajută să iei ceea ce a fost odată o corvoadă intensivă în timp (care devine și mai mare pe măsură ce site-ul tău crește) și o transformă într-o oportunitate pentru tine de a avea un site optimizat mai bine decât concurenții.”

Nu sună deloc rău. Mai ales partea care scrie „… o oportunitate pentru tine de a avea un site optimizat mai bine decât concurenții.” Ceea ce nu trebuie să iubești despre asta?

Alți proprietari de site-uri web fac rau și despre Link Whisper:

Link Whisper a eliminat 90% din munca implicată în legarea internă. Ceea ce a fost cândva o sarcină care mi-a luat mult timp să fac, sau a fost foarte dificil pentru un VA să facă corect, acum durează doar câteva minute și se face așa cum îmi doresc. Având în vedere valoarea de conectare internă în SEO On-Page, acest plugin nu este un brainer. – Jared Bauman

Iar ratingurile de 5 stele continuă să vină. Dezvoltatorul a proiectat Link Whisper pentru a face o treabă și a o face corect. Este unul dintre cele mai bune pluginuri interne de conectare pentru WordPress. Sper să vă arăt de ce în câteva secunde, mai ales acum că știm ce este Link Whisper și ce face.

Funcții de șoaptă de legătură

caracteristicile de șoaptă de legătură

Partea cea mai bună despre Link Whisper este faptul că nu este prea complicat, ca multe alte plugin-uri. Este cât se poate de simplu, ceea ce înseamnă că nu veți pierde timpul configurarea unei horde de setări complicate. Este totul de tip plug and play, dar înainte să ajungem la toate acestea, să acoperim ce oferă Link Whisper în ceea ce privește funcțiile.

Sugestii de legătură automată

link șoptește sugestii de legătură automată

Link Whisper este un plugin intuitiv de conectare internă a WordPress. Pluginul folosește AI incredibilă pentru a sugera linkuri interne contextuale și relevante în timp ce scrii postarea ta. Asta e corect; nu trebuie să părăsiți editorul de postare WordPress pentru a găsi și a face link către conținut relevant pe site-ul dvs. web.

Indiferent de numărul de articole de pe site-ul dvs., Link Whisper combină conținutul dvs. pentru relevanță atunci când sugerați posibile link-uri. După aceea, trebuie să bifați o casetă de selectare lângă o sugestie de legătură internă relevantă, iar activitatea dvs. s-a încheiat.

Smart Anchor Text

link șoptește text de ancoră inteligentă

Text ancorat este o parte esențială a furnizării unui UX mai bun și îmbunătățirii clasamentului SEO. Un exemplu bun este textul de ancoră pe care l-am folosit pentru legătura din propoziția precedentă. Dacă faceți clic pe link, sunteți conștienți că veți merge la o pagină care vă spune mai multe despre textul de ancora.

Și asta face un text ancoră. Oferă utilizatorilor și motoarelor dvs. de căutare informații contextuale și relevante despre conținutul destinației linkului. Dacă mulți oameni se conectează la site-ul dvs. web folosind „teme WordPress”, de exemplu, site-ul dvs. web poate fi bine pentru acel text de ancorare, chiar dacă nu l-ați utilizat în conținutul dvs..

Niche Pursuits LLC, tipii din spatele Link Whisper, cunosc bine acest fapt, motiv pentru care au făcut incredibil de ușor să adăugați texte de ancoră relevante la linkurile dvs. Cu alte cuvinte, pluginul sugerează automat textul de legătură pentru linkurile dvs. Și dacă nu îți plac sugestiile de tip ancoră, poți adăuga sau elimina cuvinte cu un singur clic!

Raportare detaliată a legăturilor

link șoptește raportarea legăturilor interne

Știți câte articole orfane aveți pe site-ul dvs.? Pariez că nu aveți toți banii mei. Și aceasta este o problemă uriașă, deoarece s-ar putea să aveți conținut excelent pe care vizitatorii și motoarele de căutare nu îl pot găsi. Cu toate acestea, nu transpirați, deoarece puteți transforma lucrurile arătând link-uri interne către conținut pe care utilizatorii și motoarele de căutare altfel nu l-ar vedea.

Și partea cea mai bună? Pluginul Link Whisper vine cu rapoarte de link-uri interne care vă ajută să puneți un deget pe structura de legătură a site-ului dvs. Puteți vedea toate postările și paginile fără legături interne. În plus, puteți vedea numărul de legături interne și externe provenite din fiecare articol.

În plus, puteți adăuga cu ușurință linkuri interne la articolele dvs. în vrac. Nu trebuie să accesați fiecare articol căutând link-uri; aveți un tablou de bord central care face procesul prea ușor. Acum, trebuie să aflați cum veți folosi tot timpul pe care îl veți salva.

Link Whisper Setări globale

setări de șoaptă de link

Din nou, ecranul cu setările Link Whisper nu este prea complicat. Aveți câteva opțiuni ușor de utilizat pentru a vă personaliza legăturile și sugestiile interne. În loc de o mulțime de setări avansate, pluginul păstrează lumina ecranului de setări. Mulți utilizatori nu vor trebui să schimbe nicio setare pentru a utiliza pluginul.

Dacă trebuie să schimbați modul în care pluginul tratează link-urile interne de pe site-ul dvs. Web, Whisper Link vă oferă câteva opțiuni. De exemplu, puteți deschide toate linkurile interne într-o nouă filă cu un singur clic. În plus, puteți ignora numerele și anumite cuvinte fără a sparge transpirația.

În afară de asta, puteți alege ce tipuri de posturi accesorizează plugin-urile pentru link-urile interne oferindu-vă șansa de a captura toate linkurile interne (sau lipsa acestora) pe care le doriți. În plus, puteți comuta în modul de depanare în cazul în care trebuie să identificați erori pe site-ul dvs. Web. Folosirea Link Whisper este o briză și nu exagerez nimic.

Link Tutoriale și asistență Whisper

link-uri șoapte tutoriale

Vorbind despre erori și chestii, Link Whisper vine cu tutoriale video pentru a vă ajuta în cazul în care sunteți blocat dintr-un motiv sau altul. Mi-ar plăcea să presupun lucruri, dar abia veți viziona videoclipurile, deoarece pluginul este simplu de utilizat. Dar dacă aveți nevoie de ajutor, videoclipul va veni la îndemână.

În plus, Link Whisper vine cu o bază de cunoștințe detaliate care acoperă întrebări frecvente (FAQ). Dar dacă ai nevoie de ajutor direct, poți crea întotdeauna un bilet pentru a te bucura de asistență de talie mondială. La urma urmei, Link Whisper este un plugin WordPress premium, ceea ce înseamnă că veți primi asistență profesională.

În plus, puteți consulta întotdeauna Nichel Pursuits blog pentru postări inspirate pe site-urile de nișă pentru toate lucrurile. Ele acoperă o gamă largă de subiecte care se referă la construirea de site-uri web de nișă de succes și afaceri online. Dar am săpat; permiteți-ne să instalăm acum pluginul.

Cum se instalează Link Whisper WordPress Plugin Linking intern

Link Whisper este un plugin premium, ceea ce înseamnă că nu îl poți descărca din repo pluginul WordPress. Îndreptați-vă spre Site-ul oficial Link Whisper și faceți clic pe butonul Obține link-ul șoptește acum buton, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

site-ul oficial de șoaptă a link-ului

Apoi, alegeți licența în funcție de nevoile dvs., făcând clic pe butonul respectiv Incepe buton, după cum ilustrăm în ecranul de mai jos.

legătura de șoaptă

Deoparte: După cum se vede în imaginea de mai sus, aveți la dispoziție trei pachete de prețuri. Aveți o licență cu un singur site, care costă 67 dolari dolari pe an. În afară de asta, aveți licența cu 3 site-uri și 10 site-uri la 97 $ și respectiv 147 USD pe an. Mergeți întotdeauna pentru pachetul care corespunde bugetului și nevoilor dvs..

În ecranul următor, alegeți metoda de plată preferată (PayPal sau card), furnizați detaliile dvs. și faceți clic pe butonul Cumpărare butonul din partea de jos a acelei pagini, după cum evidențiem mai jos.

pagină de șoaptă a link-ului

După finalizarea achiziției, site-ul web vă redirecționează către contul dvs., după cum se arată mai jos.

link cont personalizat whispepr

Din pagina contului, puteți vizualiza licența și descărca pluginul Link Whisper. Mai mult, Link Whisper vă trimite un e-mail prietenos cu instrucțiunile de descărcare și activare.

link-ul de șoaptă de activare

Apoi, descărcați pluginul pe computer.

Instalarea Link Whisper

După aceea, conectați-vă la tabloul de bord de admin WordPress, navigați la Plugin-uri, și faceți clic pe Adăuga nou așa cum detaliem mai jos.

instalarea șoaptă de legătură

Pe Adăugați pluginuri , faceți clic pe ecranul Încărcați pluginul buton. Apoi, apăsați pe Alege fișierul pentru a selecta pluginul Link Whisper descărcat mai devreme, apoi apăsați pe Instaleaza acum buton. Consultați imaginea de mai jos pentru pași.

încărcarea pluginului pentru șoaptă

După aceea, faceți clic pe butonul Activați pluginul buton, după cum se arată mai jos.

activând șoapta link-ului

După ce activați pluginul, accesați meniul de administrare WordPress și faceți clic pe Șoapta Link, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

link șopti elementul de meniu wordpress

În ecranul Link Whisper, introduceți cheia de licență și faceți clic pe butonul Activati Licență buton, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

activarea licenței de șoaptă a linkului

N / B: Puteți găsi cheia de licență în contul dvs. Link Whisper sau e-mailul de descărcare / activare pe care l-ați primit.

La activarea cheii de licență, Link Whisper deblochează elemente de submeniu suplimentare, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

link elemente de meniu șopti

Si asta e; sunteți gata să utilizați pluginul Link Whisper pentru a vă îmbunătăți rapid legăturile interne. Utilizarea pluginului este la fel de simplă ca A, B, C. De exemplu, pentru a vizualiza rapoartele, navigați la Link Whisper> Raport, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

link rapoarte șoapte

Pentru a vizualiza setările Link Whisper, navigați la Link Whisper> Setări în tabloul de bord de admin WordPress, după cum subliniem mai jos.

setează legătura în șoaptă

Vedea? Destul de simplu până la capăt.

Aveți nevoie de mai multe detalii? Iată un scurt videoclip care vă arată cum puteți utiliza Link Whisper.


Link Whisper este o soluție excelentă pentru toate problemele dvs. interne de legătură. Pluginul este ușor de configurat și utilizat; ar trebui să fii în funcțiune în câteva minute. Acesta vă oferă o mulțime de opțiuni pentru a adăuga link-uri interne în vrac sau individual, la rândul dvs., economisindu-vă o tonă de timp și bani.

Cu prețurile care încep de la doar 67 dolari dolari pe an, nimic nu ar trebui să te împiedice să implementezi linkuri interne pe site-ul tău WordPress ca un profesionist. Pluginul este de la dezvoltatori de renume și marketing online, ceea ce înseamnă că sunteți în mâini sigure.

Șoapta de 10 $ Off Link pentru cititorii WPExplorer

Te gândești să obții Link Whisper pentru a îmbunătăți legarea internă și SEO pe site-ul tău? Cu exclusivitatea noastră WPEXPLORER cod promoțional puteți economisi 10 USD – făcând o licență personală doar 57 USD pentru primul an!

Economisiți 10 USD pe Link Whisper

Ce părere aveți despre dvs. Plug-ul de legătură internă Whisper? În schimb, utilizați un alt plugin intern de conectare? Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile în secțiunea de comentarii de mai jos. Mulțumesc anticipat!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map