Kinsta Managed Review WordPress Hosting (2019)

Kinsta este unul dintre cei mai reputați furnizori de găzduire WordPress, gestionați de platforma Google Cloud. În acest articol, vom examina serviciul de găzduire WordPress administrat de Kinsta și vom evalua performanța acestuia.


Kinsta WordPress Gazduire

Ce vom acoperi

La fel ca majoritatea furnizorilor de găzduire WordPress gestionați, Kinsta oferă performanțe de top și suport stelar. Cu toate acestea, ceea ce o diferențiază de concurență sunt diversele sale servicii cu valoare adăugată care completa oferta sa de hosting de WordPress gestionată de bază.

Ar trebui să subliniem că nu am evaluat performanța lui Kinsta față de alți furnizori de hosting WordPress gestionați. Intenția noastră pentru acest Kinsta din 2019 revizuiește-o pentru a evidenția caracteristicile suplimentare – în afară de găzduirea WordPress gestionată – care îl diferențiază pe Kinsta de concurență.

Desigur, vom împărtăși rezultatele testelor de performanță efectuate pe Kinsta folosind propriile noastre Tema totală. Dacă sunteți în mod special în căutarea unor repere, le puteți găsi cu ușurință pe Google cu un simplu „Kinsta vs. ” căutare.

Ca și în cazul tuturor recenziilor noastre, intenția noastră nu este să vă convingem să cumpărați Kinsta, astfel încât să putem primi o comisie de afiliere. Intenția noastră unică este să vă prezentăm o revizuire a serviciului din perspectiva unui an Utilizator final. Brian, care conduce conținut la Kinsta, a fost suficient de amabil să împărtășească un cont demo de 30 de zile, pe care l-am obișnuit la maxim. (Mulțumesc, Bri!)

Iată o prezentare rapidă a ceea ce vom acoperi:

 • Prezentare generală a stivei tehnice a lui Kinsta
 • Panoul de bord Kinsta în profunzime (aceasta este partea cea mai bună, vă promit)
 • Backup-uri WordPress în Kinsta
 • Instrumente de optimizare a performanței
 • Securitate WordPress cu Kinsta
 • Analiza Kinsta – inclusiv traficul și monitorizarea performanței
 • Repere de performanță
 • Planuri de prețuri, oferte comune și suplimente
 • Suport și concluzie

Să începem!

Prezentare generală a Stack-ului de gazduire WordPress Gestionat de Kinsta

Kinsta este complet construit pe „nivelul de rețea premium” al Platformei Google Cloud. Acest lucru îi oferă lui Kinsta acces la serverele de top cu cea mai mică latență din peste 20 de centre de date Google din Cloud. Puteți (și ar trebui) să alegeți un centru de date cel mai aproape de traficul de origine predominant al site-ului dvs. De exemplu, din moment ce majoritatea potențialilor mei vizitatori sunt din India, am selectat centrul de date din Mumbai în contul de testare.

Fiecare aparat Kinsta găzduit în Google Cloud are 96 de procesoare și sute de gigabyte de memorie RAM. Fiecare site WordPress găzduit în Kinsta este găzduit în propriul său container software izolat (în cadrul Google Cloud). Aceasta înseamnă că, dacă planul dvs. Kinsta are trei site-uri WordPress, veți avea trei containere izolate. Această izolare software oferă două avantaje distincte:

 1. Site-urile dvs. pot scala la cerere, fără nicio perioadă de oprire. Acest lucru este deosebit de util pentru a naviga prin „efectul Shark Tank” – de exemplu, când site-ul dvs. atinge prima pagină a Reddit sau este prezentat pe HackerNews sau chiar pe Shark Tank!
 2. Site-ul dvs. rămâne neafectat chiar și atunci când site-ul altcuiva este compromis în același cloud public. O soluție de container conține securitate prin design.

În ceea ce privește software-ul serverului, Kinsta rulează pe o stivă optimizată de Nginx (server web) și MariaDB și oferă mai multe versiuni de motoare PHP, de la 7.1 până la ultima versiune 7.3 (din decembrie 2018). Există multe alte funcții de securitate și performanță despre care vom discuta în cadrul acestui tutorial. Să explorăm acum tabloul de bord genial.

Explorarea tabloului de bord MyKinsta

captură de ecran de MyKinsta Dashboard

Panoul de bord MyKinsta

S-a numit chiar propriul portal de management al site-ului Kinsta MyKinsta, este un tablou de bord fantastic, intuitiv, pentru a gestiona toate site-urile dvs. WordPress. Tabloul de bord Kinsta urmărește filozofia de design care este simbolul tabloul de bord WordPress pe care îl știm și îl iubim cu toții.

La fel ca tabloul de bord al admin WordPress, veți primi opțiunile principale pe bara laterală albastră din stânga. Fiecare modul are propriile sale sub-setări care urmează un aspect similar de proiectare.

Tabloul de bord MyKinsta acoperă orice, de la administrarea site-urilor, backup-uri WordPress, analize de site-uri, facturare, asistență și gestionarea utilizatorilor. În secțiunile viitoare, vom acoperi cele mai importante module.

Kinsta Site Management Module

captură de ecran a modulului de gestionare a site-ului MyKinta

Modulul de gestionare a site-ului MyKinta

Managementul site-ului modulul din tabloul de bord MyKinsta vă oferă informațiile de acces extern ale site-ului dvs., inclusiv sFTP, SSH și acces la baza de date, inclusiv phpMyAdmin. Puteți schimba ușor parolele dvs. SFTP și phpMyAdmin printr-un singur clic.

Primul lucru pe care îl observi este verdele TRĂI pictogramă care este afișată proeminent în fiecare sub-modul în tabloul de bord MyKinsta. Puteți comuta la STADIALIZAREA mediu făcând clic pe Schimbarea mediului în colțul din dreapta sus.

Managementul domeniului în MyKinsta

captură de ecran a tabloului de bord de administrare a domeniului din kinsta

Managementul domeniului în Kinsta

domenii fila vă permite să gestionați domenii care se potrivesc instalării dvs. WordPress. Aici, puteți adăuga / elimina domenii și configura un domeniu primar și secundar pentru site-ul dvs. De asemenea, puteți profita de adresa URL temporară a lui Kinsta (sitename.kinsta.cloud) dacă doriți să testați site-ul dvs., înainte de a-l migra.

Backup-uri WordPress cu Kinsta

captură de ecran de gestiune de backup WordPress în Kinsta

Managementul copiilor de rezervă WordPress în Kinsta

Am subliniat întotdeauna importanța luând backup-uri regulate a site-ului dvs. WordPress. Sincer, am fost impresionați de nivelul de seriozitate al lui Kinsta cu backup-urile WordPress.

 • Backup-uri zilnice automate: În primul rând, Kinsta creează automat o copie de rezervă a site-ului dvs. WordPress în fiecare zi. Îl puteți restaura cu un singur clic. Copiile de rezervă sunt păstrate timp de două săptămâni.
 • Backupuri manuale: Puteți crea până la 5 copii de rezervă manuale, care sunt de asemenea stocate timp de două săptămâni.
 • Copii de rezervă descărcabile: De asemenea, puteți crea o copie de rezervă care poate fi descărcată în fiecare săptămână, valabilă 24 de ore de la crearea copiei de rezervă. Acest lucru este util în cazul în care doriți să păstrați o copie de rezervă separată a site-ului dvs., în afara Kinsta.
 • Copii de rezervă generate de sistem: În afară de backup-urile zilnice, Kinsta va genera automat copii de rezervă ale site-ului dvs. atunci când efectuați oricare dintre aceste evenimente: (i) utilizați instrumentul de căutare-înlocuire din tabloul de bord MyKinsta, (ii) împingând un mediu STAGING LIVE și (iii) restaurați un backup la mediul LIVE Copiile de rezervă generate de sistem sunt de asemenea păstrate timp de 14 zile.
 • Backupuri pe oră: Pentru site-urile cu trafic ridicat și site-uri critice pentru misiuni, Kinsta oferă opțiuni de rezervă mai frecvente. Puteți face backup la un site la fiecare șase ore pentru o sumă suplimentară de 50 USD / site / lună, iar copiile de rezervă pe oră costă 100 USD / site / lună.

Pe lângă copiile de siguranță accesibile pentru utilizator, Kinsta stochează și instantanee de disc persistente ale fiecărei mașini din infrastructura lor la fiecare 4 ore timp de 24 de ore și apoi la fiecare 24 de ore dincolo de două săptămâni. Instantaneele (care conțin backup-ul dvs.) sunt stocate în diferite centre de date din locația în care au fost create inițial. Acest lucru înseamnă că sunt concediați în caz de greve de dezastre.

Instrumente de gestionare WordPress MyKinsta

captură de ecran a instrumentelor de gestionare WordPress MyKinsta

Instrumente de gestionare WordPress MyKinsta

Acesta este de departe unul dintre lucrurile mele preferate de la Kinsta. Aceste instrumente vă permit să faceți sarcini obositoare în câteva clicuri. Să explorăm fiecare dintre ele:

 1. Ștergeți memoria cache a site-ului: Disponibilă și în tabloul de bord WordPress, puteți utiliza această opțiune pentru a șterge memoria cache a site-ului dvs. WordPress direct de pe tabloul de bord MyKinsta.
 2. Certificat SSL: Acest lucru creează un nou certificat SSL pentru site-ul dvs. WordPress folosind Let’s Encrypt. Odată generat, puteți actualiza / elimina certificatul SSL sau puteți adăuga unul personalizat.
 3. Forța HTTPS: Această opțiune vă permite să activați HTTPS oriunde pe site-ul dvs. – inclusiv imagini și alte resurse, cum ar fi fișiere CSS și JavaScript. Acest lucru este foarte util atunci când doriți să vă asigurați că întregul dvs. site rulează complet pe o conexiune criptată end-to-end.
 4. Motor PHP: Kinsta vă oferă versiunile PHP 7.1 la cea mai recentă, adică PHP 7.3. Puteți selecta orice versiune folosind acest instrument. Rețineți că PHP 7 este incredibil de rapid decât predecesorul său.
 5. Reporniți PHP: Când modificați versiunea PHP sau vă confruntați cu un plugin sau un conflict de teme, de multe ori vă poate ajuta o simplă repornire PHP. Folosind această opțiune, puteți reporni PHP fără a fi nevoie să vă conectați la site-ul dvs. prin SSH, direct din tabloul de bord MyKinsta.
 6. Noua monitorizare a relijiei: New Relic este un serviciu de monitorizare a aplicațiilor, destinat utilizatorilor avansați care doresc să își monitorizeze performanța site-ului WordPress la niveluri extrem de granulare. Kinsta oferă integrare directă cu New Relic, care poate fi activată cu o simplă cheie API. Echipa lor de asistență poate, de asemenea, să activeze New Relic la sfârșitul lor pentru dvs. temporar, dacă rezolvați o problemă de performanță cu o interogare sau un plugin.
 7. Căutați și înlocuiți: Acest instrument vă permite să găsiți și să înlocuiți orice valoare din baza de date WordPress. Aceasta este o funcție foarte puternică și trebuie utilizată cu precauție extremă. Mai întâi ar trebui să comutați la mediul de înscenare, să faceți o copie de rezervă manuală a site-ului dvs. și apoi să utilizați acest instrument.

În afară de aceste instrumente, Kinsta oferă instrumente de îmbunătățire a performanței, cum ar fi CDN, reguli de redirecționare la nivel de server și jurnalele de acces brute. Să ne uităm la ele.

Kinsta CDN

captură de ecran de kinsta cdn

Kinsta CDN

KeyCDN s-a asociat cu Kinsta pentru a oferi lățimea de bandă CDN gratuită în toate planurile lor de găzduire WordPress gestionate. Puteți activa / dezactiva CDN-ul sau puteți șterge memoria cache – toate cu un singur clic.

Kinsta CDN servește tot conținutul static al site-ului dvs., cum ar fi imagini, CSS și fișiere JavaScript. În ceea ce privește limitările, dimensiunea maximă a fișierului este limitată la 100 MB și numai fișierele din conținutul wp și wp-include pot fi incluse în CDN.

Kinsta oferă lățimea de bandă CDN gratuită în planurile lor de găzduire care variază de la 50 GB în planul Starter, până la 1 TB în planurile Enterprise. Băuturile CDN sunt taxate cu 0,1 USD / GB.

DNS Kinsta

captură de ecran de Kinsta DNS

Instrument de gestionare DNS Kinsta

Serverul de nume de domeniu (DNS) este primul punct de atingere între site-ul dvs. vizitator. Funcția de bază a unui DNS este să îndrepți adresa URL a site-ului (de exemplu, google.com) către adresa IP a serverului de găzduire (172.217.163.110). Continuați, introduceți adresa IP în browserul dvs. și Google se va deschide! DNS este de obicei configurat în panoul de control al domeniului sau în panoul dvs. de găzduire web (cPanel, WHM, etc.).

Kinsta DNS este un serviciu de găzduire DNS premium oferit de Kinsta gratuit tuturor clienților. Spre deosebire de Google Cloud, Kinsta DNS este construit pe Amazon Web Service DNS premium Route53. AWS, adică Kinsta DNS oferă o rezoluție DNS de mare disponibilitate și latență scăzută pentru toate site-urile dvs. web. Consola de administrare DNS este ușor de utilizat și acceptă adăugarea cu un clic a înregistrărilor MX de la G Suite.

Bacsis: Pentru site-urile web cu trafic ridicat care găzduiește DNS cu registratorul lor de domenii, vă recomandăm cu mare încredere să migrați la DNS Kinsta – pentru a vedea o îmbunătățire a performanței instantanee în timpul de rezoluție DNS.

Reguli de redirecționare WordPress cu MyKinsta

captură de ecran a tabloului de bord Kinsta URL redirection management

Tabloul de bord de gestionare a redirecționării URL-ului Kinsta

Când utilizați managerul de redirecție integrat WordPress, funcția wp_redirect () funcție se numește. Acest lucru adaugă mai multă încărcare la CPU-ul serverului dvs. (crește timpul de încărcare a paginii) și crește baza de date WordPress.

Kinsta vă permite să implementați reguli de redirecționare a URL-ului pentru site-ul dvs. WordPress la nivel de server. Execuția codului este semnificativ mai rapidă și nu se bazează pe WordPress pentru a redirecționa către adresa URL finală. De asemenea, acceptă expresii regulate (RegEx) încorporate pentru un control mai bun. Puteți adăuga reguli individuale sau le puteți importa în masă dacă transferați de la o gazdă.

Debugarea cu jurnalele de acces brute ale Kinsta

captură de ecran a jurnalelor de acces la serverul brut din Kinsta

Jurnalele de acces la server brut în Kinsta

Kinsta oferă, de asemenea, acces direct la jurnalele sale brute, în scopuri de monitorizare și depanare. Aceasta include accesul la jurnalul de erori, la jurnalul de acces brut și la jurnalul de performanță al cache-ului Kinsta.

Caracteristici de securitate WordPress Kinsta

În ceea ce privește securitatea, există o mulțime de mecanisme sub capotă pentru a asigura siguranța site-ului dvs. de la diverse atacuri malware și DDoS. Pentru a vă asigura că site-ul dvs. WordPress este complet actualizat, Kinsta aplică automat patch-uri de securitate minore (non-core) imediat ce devin disponibile. Dacă în cazul în care site-ul dvs. este hacked, Kinsta îl va repara gratuit, gratuit.

captură de ecran a funcției de securitate Kinsta IP Deny

IP Kinsta Refuză caracteristica de securitate

În ceea ce privește accesul extern, puteți accesa site-ul doar prin sFTP, SSH sau WP-CLI criptate (fără FTP). Puteți utiliza instrumentul de refuz IP pentru a bloca conectarea anumitor adrese IP la site-ul dvs. Mai mult, Kinsta interzice automat adresele IP cu peste șase încercări de conectare eșuate într-un minut.

Alte câteva caracteristici de securitate includ:

 • Blocarea GeoIP este inclusă pe toate planurile.
 • Kinsta a eliminat automat versiunea PHP pe care o utilizați din anteturile HTTP de pe site-ul dvs..
 • Restricțiile lor open_basedir nu permit nici executarea PHP în directoarele comune care sunt predispuse la scripturi dăunătoare.
 • Solicitările XML-RPC sunt blocate implicit pentru a vă feri de atacurile de forță brută.

Autentificare cu doi factori pentru contul dvs. Kinsta

Kinsta oferă o autentificare cu doi factori (2FA) ca strat de securitate suplimentară care împiedică accesul neautorizat la contul dvs. Kinsta, chiar dacă parola dvs. este compromisă. Acesta este unul dintre aceste caracteristici „gheață pe tort” pe care MyKinsta trebuie să le ofere.

captură de ecran de autentificare cu doi factori atunci când vă conectați la MyKinsta

Autentificare cu doi factori atunci când vă conectați la MyKinsta

Puteți activa autentificarea în doi factori prin conectarea numărului dvs. de mobil și obținerea de coduri de conectare unice prin SMS. În mod alternativ, puteți utiliza o aplicație de autentificare, cum ar fi Google Authenticator sau Authy, pentru a obține coduri atunci când telefonul dvs. este offline.

După ce activați autentificarea în doi factori, de fiecare dată când vă conectați, veți primi un cod unic prin SMS sau în aplicație, în funcție de configurația dvs..

Rețineți că activarea 2FA în contul dvs. Kinsta nu activează 2FA pentru site-urile dvs. WordPress. Avem un ghid separat pentru a configura autentificarea în doi factori pe site-ul dvs. WordPress.

Kinsta User Management

captură de ecran de MyKinsta User Management

Panoul de bord MyKinsta User Management

Această caracteristică este destinată companiilor cu mai multe părți interesate, care găzduiește unul sau mai multe site-uri de pe Kinsta. Puteți invita utilizatorii să acceseze contul dvs. Kinsta, atribuind privilegii de acces bazate pe rol și site-uri, cum ar fi:

 • admin, care are acces la toate site-urile.
 • Dezvoltator, cu acces la site-uri, dar fără facturare.
 • Facturare, în care oamenii pot vedea doar facturarea și detaliile companiei.

Jurnalul de activitate

captură de ecran a jurnalului de activitate al utilizatorului MyKinsta

Jurnalul de activitate al utilizatorului MyKinsta

Jurnalul de activități afișează toate activitățile importante din contul dvs. Kinsta și site-urile găzduite – desfășurate de toți utilizatorii. Exemple includ crearea site-ului, modificări ale înregistrării DNS, mesaje din suport și multe altele.

Monitorizați starea pluginului pe tabloul de bord MyKinsta

captură de ecran de Monitorizarea stării pluginului WordPress în MyKinsta

Monitorizarea stării pluginului WordPress în MyKinsta

Tabloul de bord MyKinsta oferă și un instrument de stare a pluginului care vă permite să vizualizați pluginurile WordPress pe care le-ați instalat, versiunile acestora și dacă au sau nu o actualizare disponibilă. Și după cum știm cu toții, menținerea actualizată a temei și a pluginurilor dvs. este una dintre cele mai bune practici de securizare a site-ului dvs. WordPress.

Kinsta Analytics

Din tabloul de bord, Kinsta Analytics vă oferă detalii, performanțe la nivel de server și valori de trafic. Deoarece Kinsta are un preț în funcție de numărul de vizite pe lună, este important să aveți acces detaliat la jurnalele de vizite..

Cum calculează Kinsta vizitele?

Primul lucru de înțeles este faptul că raportul de trafic al lui Kinsta este diferit de raportul dvs. Google Analytics. Acest lucru se datorează faptului că GA folosește JavaScript, ceea ce înseamnă că vă arată doar vizitatorii umani, nu orice altceva (cum ar fi bots și crawler) care vă accesează site-ul. În majoritatea scenariilor, GA nu poate, de asemenea, să numere vizitatorii care utilizează blocanți de anunțuri.

Cu toate acestea, Kinsta știe acest lucru și are câteva funcții în vigoare și recomandări care vă pot ajuta:

 • Kinsta nu numără vizitele unor cunoscuți agenți de utilizare „bot” și filtrează cât mai mult datele din analitice..
 • Puteți interzice cu ușurință IP-urile, dacă este necesar, cu instrumentul de refuz al IP-ului.
 • Un Firewall pentru aplicații web (WAF), cum ar fi Cloudflare sau Sucuri, poate fi utilizat în combinație cu Kinsta. Aceste servicii au baze de date extinse cu privire la ceea ce ar trebui tratat ca trafic „prost”, iar traficul de la aceste adrese IP „rele” este împiedicat să lovească vreodată site-ul Kinsta. Acest lucru vă poate ajuta să reduceți costurile de găzduire.

Kinsta vă oferă o vizionare a unei păsări cu privire la vizitele site-ului dvs., utilizarea lățimii de bandă, utilizarea CDN (dacă aveți activat) și traficul desktop vs trafic. Pentru mai multe informații despre modul în care Kinsta calculează vizitele, consultați-le articol aprofundat.

PS: Am acoperit cheltuielile cu traficul și consumul de CDN în secțiunea de planificare și prețuri a articolului.

Analiza performanței la nivel de server

În afară de statisticile vizitatorilor, Kinsta Analytics oferă, de asemenea, analize detaliate la nivel de server cu privire la performanță, coduri de răspuns HTTP, cereri de memorie cache și solicitări geo și IP.

Iată câteva dintre valorile de top ale fiecărui modul:

PHP și performanța bazei de date: Timpul mediu de răspuns PHP + MySQL, debitul PHP, limita de lucru, cererile AJAX și o listă de scripturi PHP care au cel mai mare timp de răspuns PHP + MySQL. Pentru site-ul de demo din tutorialul nostru, acestea au fost scripturile de actualizare a temei și a pluginului.

Coduri de răspuns HTTP: Acest lucru vă oferă o imagine de ansamblu asupra stării generale de răspuns a site-ului dvs. la toate interogările HTTP primite – traficul de bot și de persoane.

 • Codurile de răspuns din 200 sunt complet fine.
 • 300 denotă redirecție. Prea multe redirecții nu este un lucru bun.
 • Codurile de răspuns cuprinse între 400 și 500 reprezintă o eroare și ar trebui să fie reduse la minimum, deoarece împiedică performanțele și scorurile SEO.

Performance Cache: Acest raport vă arată cât de performant este memoria cache a site-ului dvs. WordPress. În mod ideal, ar trebui să existe un număr mare de accesări în cache, lipsă de memorie în cache mai mică și expirări cache mici. Aceasta denotă că totul funcționează optim, iar majoritatea cererilor vizitatorilor sunt primite din cache-ul WordPress – asigurând cea mai bună performanță posibilă.

Geo & IP: Aceasta vă oferă o imagine de ansamblu asupra originii traficului asupra principalelor țări, orașe și adrese IP.

Kinsta Performance Benchmarks

Nicio recenzie de găzduire nu este completă fără anumite repere. Să vedem câteva repere de performanță ale găzduirii WordPress administrate de Kinsta.

Am creat o instalare demo WordPress în Kinsta și am găzduit-o în centrul de date India din Google Cloud și am folosit următoarea configurație:

 1. Tema: Propria noastră temă totală și a folosit un layout de portofoliu cu multe imagini pe prima pagină. Rețineți că imaginile nu au fost optimizate, deoarece este o temă demonstrativă. Puteți și ar trebui să vă optimizați toate imaginile în WordPress.
 2. CDN a fost activat
 3. Centru de date: Mumbai, India

Repere de performanță Kinsta GTmetrix

captură de ecran a reperelor de performanță Kinsta - Gtmetrix

Repere de performanță Kinsta – GTmetrix

GTmetrix a acordat lui Kinsta un scor PageSpeed ​​de 93% (gradul A) și scorul YSlow de 89% (gradul B). Scorul YSlow a fost afectat din cauza imaginilor neoptimizate. Testul a fost efectuat și de pe serverele din Canada, în timp ce centrul de date se află în India.

Mărimea paginii a fost de 774KB cuprinzând 28 de solicitări HTTP și a fost complet încărcată în 1,8 secunde.

Kinsta WebPageTest Benchmarks de performanță

captură de ecran pentru reperele de performanță Kinsta WebPageTest

Repere de performanță Kinsta – WebPageTest

Am efectuat zece teste continue de la centrul de date India. Durata de încărcare a paginii complete a fost de 1,4 secunde cu o dimensiune de pagină de 760KB și 28 de solicitări. Toate clasele au fost A.

Repere de performanță Kinsta LoadImpact

captură de ecran a reperelor de performanță Kinsta LoadImpact

Repere de performanță Kinsta – LoadImpact

Am efectuat un test LoadImpact pe Kinsta de la centrul de date din Singapore, cu 50 de utilizatori concurenți timp de 12 minute. Rezultatele au fost destul de impresionante – timpul mediu de răspuns a fost de 74 de milisecunde, cu 75 de solicitări / secundă.

Planuri de prețuri Kinsta explicate

Planuri de prețuri Kinsta

Primul lucru pe care îl veți observa despre Kinsta, la fel ca majoritatea celorlalți furnizori de găzduire, este că nu este ieftin. De fapt, misiunea lui Kinsta a început din cauza standardelor slabe privind ceea ce era acceptabil pentru gazduirea ieftină de atunci.

În 2013, aceștia și-au propus să creeze cel mai bun găzduire WordPress gestionat posibil și au taxat corespunzător pentru aceasta. Rapid înainte în 2019, au unele dintre cele mai bune mărci care folosesc Kinsta – până la General Electric, TripAdvisor, Intuit, FreshBooks, Ubisoft până la Buffer și Drift.

lui Kinsta Incepator costurile planului $ 30 / luna și include un site WordPress, 20.000 de vizite, o migrare gratuită și 50 GB lățime de bandă CDN. Kinsta oferă o garanție de returnare de 30 de zile și cote diferite de site-uri acceptate, migrații gratuite și lățimea de bandă CDN în toate planurile lor.

Planurile lui Kinsta sunt împărțite în trei categorii:

 1. Planuri Starter & Pro: $ 30- $ 60 / lună care susține 20-40k vizite / lună.
 2. Planuri de afaceri 1-4: 100 $ – 400 $ / lună care sprijină 100-600k vizite / lună
 3. Planuri de întreprindere 1-4: 600 $ – 1500 $ / lună cu 1-3 milioane de vizite / lună
 4. Orice lucru mai mare necesită planuri de întreprindere personalizate.

Următoarele sunt caracteristicile implicite care sunt disponibile în toate planurile de găzduire Kinsta:

 • CDN gratuit cu lățime de bandă variabilă
 • SSL gratuit cu Let’s Encrypt și posibilitatea de a importa certificate SSL personalizate
 • O migrare a site-ului gratuită. Migrații suplimentare suplimentare pentru planuri superioare
 • Copii de rezervă automate zilnice, backupuri manuale și păstrarea copiilor de rezervă de 14 zile (planurile Business și Enterprise au păstrarea copiilor de rezervă de 20 și 30 de zile)
 • Firewall GCP pentru un plus de securitate
 • Mediu de instalare, acces SSH și sFTP la toate serverele
 • Optimizări automate ale bazei de date MySQL
 • Acces multi-utilizator la tabloul de bord MyKinsta
 • Asistență 24/7 și garanție de returnare de 30 de zile
 • 2 luni gratuit în abonament anual

Note Aditionale:

 • Băuturile de vizită costă 1/1000 de vizite. Băuturile de trafic CDN costă 0,1 USD / GB
 • Clonarea site-ului și multisitul WordPress sunt acceptate în planul Pro (60 USD / lună). Clonarea site-ului este diferită de stadializarea site-ului
 • Site-urile WooCommerce și membrii sunt recomandate pe planul Business 1 (100 USD / lună). Puteți să îl utilizați în planul Starter

Suplimente disponibile pentru toate planurile:

 • Railflare Cloudflare, Elasticsearch, Redis: 100 USD / lună / site pentru fiecare supliment
 • Proxy invers Nginx: 50 USD / lună / site
 • Copii de rezervă suplimentare: 100 USD / lună / site pentru copii de rezervă pe oră și 50 USD / lună / site pentru copii de rezervă de 6 ore

Suport Kinsta

captură de ecran de suport kinsta care rulează pe interfon

Asistență Kinsta care rulează pe Intercom

Întregul sistem de asistență al Kinta rulează pe Intercom, ceea ce înseamnă 24 × 7 suport pentru chat. Comunitatea WordPress apreciază, în general, sprijinul acordat de Kinsta, subliniind expertiza lor tehnică în managementul serverului, securitatea și performanța WordPress..

În timpul revizuirii, am contactat asistența de două ori – odată când nodul meu de pe site-ul Kinsta și-a luat timp pentru a fi configurat (echipa de asistență a clarificat că este nevoie de până la 20 de minute pentru a configura un nou site), iar a doua oară a fost când am încercat pentru a adăuga o înregistrare TXT lungă la DNS Kinsta. Echipa de asistență a adăugat-o rapid pentru mine.

captură de ecran a bazei de cunoștințe kinsta

Baza de cunoștințe a lui Kinsta

Un alt lucru care mă impresionează este efortul persistent al lui Kinsta în crearea de articole de înaltă calitate bazate pe cunoștințe și legate de WordPress. Au ghiduri și ghiduri fantastice WordPress, resurse pe diverse teme de marketing online și preferatul meu personal – lecții detaliate despre călătoria lor antreprenorială.

Strategia de marketing a conținutului Kinsta a avut nevoie de mult timp și resurse pentru a crea, ceea ce în cele din urmă și-a creat imaginea de marcă ca „oameni de găzduire cu cunoștință” în comunitatea WordPress. Nu mai vorbim de traficul de căutare mereu în creștere!

Înveliți

Creșterea afacerii dvs. online nu este o sarcină ușoară. Fiecare nou proces, caracteristică sau îmbunătățire vine cu propriul set de provocări.

Pe măsură ce traficul site-ului dvs. crește, devine important să faceți upgrade la un furnizor de hosting de încredere. Da, furnizorii de hosting gospodăriți percep o primă, dar, în schimb, obțineți liniște sufletească.

Kinsta oferă asistență excelentă pentru clienți, optimizare a performanței și măsuri proactive de securitate pentru a vă asigura că site-ul dvs. rulează în condiții de top.

GET HOSTING KINSTA

Sperăm că v-a plăcut această recenzie de peste 3.600. Dacă avem ceva pe care doriți să îl includem, vă rugăm să ne informați. Ca întotdeauna, așteptăm cu nerăbdare comentariile voastre!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map