Cred că veți fi de acord când spun: Gestionarea unui cuplu de site-uri WordPress nu este o sarcină ușoară. Adică, cu un milion și una de sarcini, cum îți menții site-urile sănătoase fără să te descurci?


Se dovedește că puteți păstra cu ușurință filele pe site-urile dvs. web folosind un instrument de gestionare WordPress, cum ar fi InfiniteWP sau ManageWP. În postarea de astăzi, veți descoperi cel mai bun instrument de management WordPress pentru nevoile dvs. unice. Lansăm InfiniteWP împotriva ManageWP, două dintre cele mai bune instrumente de management WordPress de pe piață.

Contents

De ce să alegi Instrumentul de gestionare a WordPress?

Gestionarea unui site WordPress este relativ ușoară, dar atunci când adăugați mai multe site-uri web în repertoriul dvs., sarcinile sunt doar stivuite. Cu toate acestea, trebuie să actualizați periodic nucleul, temele și pluginurile WordPress. În plus, trebuie să verificați performanța site-urilor dvs. în termeni de SEO și viteză. Dacă nu este suficient, trebuie să păstrați copii de rezervă, să moderați comentariile și așa mai departe.

Dacă sunteți o agenție, un dezvoltator de teme WordPress sau orice alt WordPresser cu câteva site-uri web pentru a rula, obținerea unui instrument de gestionare a WordPress nu este o idee sigură. Un instrument de management vă va economisi mult timp și vă va menține sănătos.

Ce se întâmplă atunci când nu reușiți să vă gestionați site-ul?

Dacă nu actualizați site-ul WordPress în mod regulat, îl faceți foarte ușor pentru hackeri, iar acest lucru îl știu de prima dată. Ce zici de spam-ul care vă rănește credibilitatea și vă umple site-ul cu gunoi? Și dacă nu reușiți să păstrați copii de rezervă, veți avea greutăți să vă restabiliți site-ul în cazul în care se întâmplă cel mai rău, ceea ce vă fură timpul și veniturile.

Iată afacerea, trebuie să aveți grijă de site-urile dvs. web, dar realizarea manuală vă va înnebuni. Acesta este exact motivul pentru care aveți nevoie de un instrument de gestionare WordPress.

Să începem cu primele lucruri. Ceea ce în numele de a cere este un instrument de management WordPress?

Ce este un instrument de management WordPress?

Un instrument de administrare WordPress / serviciu / companie / orice doriți să îl numiți este orice instrument conceput pentru a eficientiza fluxul de lucru zilnic. În esență, un instrument de gestionare a WordPress vă permite să gestionați nu doar unul, ci atât de multe site-uri WordPress pe care doriți.

În câteva clicuri, puteți actualiza nucleul, temele și pluginurile WordPress pe mai multe site-uri web. În plus, puteți modera comentariile, păstra copiile de rezervă și face mult mai mult pe mai multe site-uri WordPress, fără a sparge transpirația.

Ce dintre cei mai buni concurenți de astăzi?

InfiniteWP vs ManageWP: Care este instrumentul de gestionare WordPress mai bun?

Înainte de a ajunge la funcții, prețuri, asistență și un astfel de lucru, ce zici de revizuirea companiilor din spatele fiecărui instrument de management WordPress?

Vorbim despre baza de utilizatori, despre filozofie și despre lucrurile care fac fiecare bifare. Nu este un lucru bun să aflați mai multe despre echipa care vă va ajuta să vă gestionați site-urile WordPress ca un șef? Si eu am crezut la fel.

ManageWP

ManageWP

Fondată de Vladimir Prelovac și condusă de o echipă veselă formată din 28 de angajați, ManageWP este un instrument uimitor de gestionare WordPress, la fel de frumos pe cât este de util.

Instrumentul a fost lansat oficial în 2012 ca fiind primul instrument de gestionare WordPress. De atunci, acesta a crescut în pasuri. Chiar băieți, cineva ar trebui să inventeze deja o mașină a timpului, astfel încât să putem scăpa de aceste tipuri de declarații redundante.

Astăzi, ManageWP servește peste 9.000 de clienți fideli care gestionează colectiv peste 280 de site-uri web. Instrumentul economisește aproximativ 40.000 de ore de muncă în fiecare zi. Uau.

Asta înseamnă că fiecare client economisește aproximativ 4 ore pe zi, ceea ce este impresionant. Unii dintre clienții lor includ WP Site Care, Carrie Dills, Elevarea WP și nu sunt doar o denumire.

Ce-i ține pe acești tipi în mișcare în proverbiala zi ploioasă?

Misiunea lor este simplă. ManageWP își propune să automatizeze mai multe sarcini de zi cu zi. De asemenea, acestea vă ajută să configurați cea mai bună afacere de întreținere WordPress. Este destul de un instrument și acești tipi înseamnă afaceri în ceea ce privește gestionarea WordPress.

A început să scrie cod în 1984, nu a privit niciodată în urmă. Mi-ar plăcea să schimb lumea, pur și simplu nu am încă codul sursă. În prezent blogging aici.  – Vladimir Prelovac

În iulie 2016, Vlad & Co. a lansat ManageWP Orion, o versiune mai puternică a ManageWP. Mai târziu în an, compania s-a alăturat companiei GoDaddy. În viitorul apropiat, ManageWP Orion se integrează cu planurile GoDaddy, dar va funcționa în continuare ca un serviciu independent pentru utilizatorii care găzduiesc în altă parte.

ManageWP este un găzduit Instrument de gestionare WordPress, ceea ce înseamnă că întregul proces este găzduit pe serverele ManageWP. ManageWP operează din Serbia.

InfiniteWP

InfiniteWP

La două luni după ce ManageWP a fost lansat, InfiniteWP a văzut lumina zilei. Rețineți, însă, că tipii au botezat InfiniteWP în 2010, dar instrumentul de management WordPress a rămas doar o idee timp de doi ani.

Astăzi, lucrurile stau cu totul altfel. InfiniteWP nu mai este doar o idee, ci instrumentul de gestionare WordPress la alegere pentru peste 470.000 de site-uri web. Unii dintre clienții lor mulțumiți (amabilitatea Twitter, desigur) includ Yoast, Templul Media și Honda printre alții.

Din ceea ce am putut să adun, InfiniteWP este alimentat de sângele, transpirația și lacrimile a patru tipi și anume David, Amrit, Yuvaraj și Kalyan. Și în timp ce ManageWP pare să pună în evidență echipa lor de 28 de oameni, InfiniteWP pare să laude clienții pentru progresul lor.

Toate comentariile, feedback-ul, criticile, cererile de funcții fac zilnic și mai interesante. Întreaga echipă este acum concentrată pe acest aspect și căutăm să ducem acest lucru la mari înălțimi.

InfiniteWP considerăm că este o platformă de gestionare a WordPress, bazată pe o comunitate, cu dezvoltatori terți care contribuie la o mulțime de suplimente în continuă creștere care se adresează fiecărei nevoi cu care se poate confrunta mediul WordPress. – Echipa InfiniteWP

Actualizări, actualizări și mai multe actualizări

Acești tipuri continuu să trimită actualizări și abia a doua zi au lansat un serviciu de backup independent, cunoscut Capsula timpului WP. InfiniteWP este un instrument de management WordPress pe care trebuie să îl testezi.

Instrumentul de administrare WordPress InfiniteWP rulează pe propriul server. Acest lucru înseamnă că instalați pluginul într-un sub-folder (de exemplu, Yourite.com/iwp), un proces care este destul de simplu. InfiniteWP are birouri în SUA și India.

Verdict: Care credeți că este instrumentul de gestionare WordPress mai bun în ceea ce privește echipa, baza de utilizatori și filozofia de funcționare? Personal, mă aplec spre InfiniteWP.

Caracteristici: InfiniteWP vs ManageWP

Acum că puteți spune ce este un instrument de gestionare a WordPress, să trecem în revistă caracteristicile oferite de fiecare instrument. Deoarece există o mulțime de funcții grozave în această secțiune, vom începe imediat.

Funcții ManageWP

Funcții ManageWP

De îndată ce vă creați contul ManageWP și conectați site-urile dvs. WordPress, veți fi tratat cu o listă impresionantă de funcții, inclusiv:

Configurare ușoară

Configurarea ManageWP este o problemă de a vă înscrie la un cont și de a adăuga site-urile dvs. web. Instalați pluginul ManageWP Worker automat pe fiecare site web pe care îl adăugați. Vom afla mai multe despre acest lucru atunci când vom configura ManageWP ulterior.

Panoul de bord central

Fie că aveți două sau 100 de site-uri WordPress, puteți să le administrați direct (și în siguranță) din tabloul de bord ManageWP. Nu vă faceți griji pentru securitatea autentificărilor dvs. de conectare, ManageWP nu vă stochează numele de utilizator sau parola.

Actualizări eficiente

Toate actualizările sunt afișate într-un ecran intuitiv care vă ajută să actualizați nucleul, temele și pluginurile WordPress pe mai multe site-uri web cu un singur clic. Puteți actualiza fiecare element individual dacă doriți.

Backup-uri Cloud

Odată ce mi-am pierdut site-urile web față de un notoriu hacker. După cum vă așteptați, am solicitat gazdei mele o copie de rezervă, dar nu au existat! ManageWP vă oferă gratuit o rezervă lunară de cloud! Puteți obține suplimentul de rezervă premium la o sumă suplimentară de $ 2 dolari / site / lună care vine cu funcția de clonare.

Obțineți o verificare gratuită de securitate pentru a localiza timpuriu programele malware

Programele malware nu pot fi niciodată bune pentru site-ul dvs. web. Nope Nope Nopety Nope. Puteți scana site-urile dvs. pentru a descărca malware cu un singur clic. Cât de suavă?

Verificarea performanței

Viteza de încărcare a paginii este un factor important de clasare în zilele noastre. Uite care-i propunerea: Oamenii urăsc absolut site-urile lente. Google penalizează și site-urile lente. O verificare a performanței din când în când vă arată ce este rupt și cum să îl remediați.

Și pentru o taxă mică de doar 1 USD / site / lună puteți ține evidența clasamentului dvs. SEO. Puteți vedea cum performanțele dvs. cheie SEO, descoperiți concurenții și mult mai ușor.

Monitor Uptime

Dacă sunteți un dezvoltator de teme WordPress, afacerea dvs. se învârte în jurul site-urilor demo. Când site-urile dvs. demo se deconectează, începeți să pierdeți bani. Dar nu trebuie să fiți un dezvoltator de teme WordPress pentru a pierde bani atunci când un site se deconectează.

ManageWP vă oferă Uptime Monitor, astfel încât să știți când site-ul dvs. este dezactivat. Puteți primi notificări prin e-mail, SMS sau Slack, deci da! Această caracteristică este un supliment suplimentar care costă doar 1 USD / site / lună. Există un pachet de 25 USD / lună care acoperă până la 100 de site-uri web, deci alege unul care funcționează pentru afacerea ta.

Rapoarte despre clienți: Dacă afacerea dvs. de întreținere a site-ului web implică trimiterea de rapoarte către clienții dvs., sunteți de acord că poate fi o sarcină helluva crearea de rapoarte care să-și mărească clienții din picioare. ManageWP înțelege prea bine acest lucru, motiv pentru care oferă un instrument de generare de raport cu un singur clic, care este destul de salvator de viață.

White Label ManageWP

Clienții dvs. nu știu că utilizați pluginul ManageWP Worker pe site-urile lor; puteți redenumi complet pluginul sau puteți ascunde complet faptul că utilizați ManageWP pentru a menține site-urile lor în stare bună. Acest lucru înseamnă că vă puteți marca afacerea de întreținere fără a sparge transpirația.

Colaborare

Au o echipă care face toată munca murdară? Excelent, puteți colabora cu ușurință cu alții fără să vă dezvăluiți parola ManageWP. Aceasta înseamnă că puteți colabora cu colaboratori și chiar puteți permite clienților să editeze anumite lucruri fără riscul de a pierde munca grea. Adăugarea colaboratorilor este la fel de ușoară ca plăcinta.

Integrare Google Analytics

Care este un instrument de gestionare a WordPress care nu vă ajută să vă urmăriți traficul? ManageWP vă oferă integrare Google Analytics, ceea ce înseamnă că puteți vedea statisticile dvs. de trafic chiar din tabloul de bord ManageWP. Puteți adăuga cât mai multe conturi Google Analytics.

modul de întreținere

Aveți nevoie să optimizați bazele de date sau să efectuați orice număr de activități de întreținere pe site-urile dvs. WordPress, ManageWP vine cu un mod de întreținere dedicat completat cu două șabloane premade. Aveți șabloane frumoase „Întreținere” și „În curând”, ușor de personalizat și de lansat.

Managementul comentariilor

Moderarea comentariilor poate influența dacă gestionați câteva site-uri web. Cu toate acestea, spamul este oribil și trebuie să meargă. Instrumentul de gestionare WordPress ManageWP vă ajută să luați taurul de coarne, până la modul de moderare a comentariilor. Cu un singur clic, puteți elimina spamul într-o rețea mare de site-uri web, precum un suprauman.

Fragmente de cod

Dacă vă place să săpați codul pentru a schimba setările pluginului, eliminați widget-urile de bord și, în general, sunteți grozav, cu siguranță vă va plăcea această caracteristică. Funcția de fragmente de cod vă permite să vă scrieți propriul cod PHP și să îl executați deodată în mai multe rețele. Puteți șterge sau păstra un istoric al fragmentelor.

Pluginuri vulnerabile? Nici o problema

Acum, datorită bazei de date WPScan Vulnerability, puteți localiza imediat pluginurile vulnerabile pe site-urile dvs., oferindu-vă șansa de a lua măsuri înainte ca inevitabilul să se întâmple. Plugin-urile vulnerabile sunt proaste, dar ManageWP are spatele.

Caracteristici InfiniteWP

Caracteristici InfiniteWP

Acum, să vedem exact cum InfiniteWP stăpânește cu ManageWP în ceea ce privește funcțiile. Oferă ceea ce este nevoie pentru a deveni un instrument de gestionare WordPress mai bun? Să săpăm.

Configurare ușoară

Deși instalarea instrumentului de administrare WordPress InfiniteWP nu este la fel de simplă ca instalarea ManageWP, este ușor de piratat. Instalați doar instrumentul InfiniteWP și pluginul client InfiniteWP pe site-ul dvs., conectați cele două și Voila! – e bine să mergi. Procesul este super-duper ușor, dar nu așteptăm să aveți probleme.

Conectare la un master

În opinia mea, ManageWP Orion este frumos, dar nu vă oferă o viziune de pasăre a site-urilor dvs. așa cum o face InfiniteWP. De fapt, este posibil să nu mai fi nevoie să folosești niciodată tabloul de bord WordPress. Gestionarea site-urilor dvs. WordPress folosind acest instrument de gestionare a WordPress este pururi.

Acțiuni rapide

Backup-urile site-urilor dvs., deschiderea tabloului de bord WordPress, scrierea de noi postări, editarea detaliilor site-ului și salvarea linkurilor / notelor specifice site-ului, printre altele, sunt doar la distanță. Într-adevăr, puteți economisi mult timp, deoarece tot ce trebuie să faceți este să faceți mouse-ul peste site-ul dvs., să indicați și să faceți clic.

Rezumatul site-ului

Niciun alt instrument de gestionare a WordPress, nici măcar ManageWP, nu vă oferă o imagine precisă și detaliată a site-urilor dvs. WordPress, cum ar fi InfiniteWP. Din nou, doar trecând peste site-ul dvs., puteți vedea toate copiile de rezervă disponibile, actualizări, versiunea WordPress, informații despre server și multe altele.

Actualizare cu un singur clic

Actualizarea pluginurilor, a temelor și a nucleului WordPress folosind instrumentul de gestionare WordPress InfiniteWP este cu adevărat o bucurie. După ce v-ați conectat la tabloul de bord InfiniteWP de sine stătător, localizați un buton „Actualizați totul” de lângă site-ul dvs. care face exact asta. Băiete, poți chiar să ascunzi toate pluginurile sau temele pe care nu vrei să le actualizezi niciodată.

Securitate îmbunătățită

Vorbind despre auto-găzduire, InfiniteWP trăiește pe propriul server de hosting, ceea ce înseamnă că ai control total asupra site-urilor tale WordPress. Spre deosebire de ManageWP, nu trebuie să partajați date sau să aveți încredere în detaliile de conectare cu o terță parte. Trebuie doar să integrați InfiniteWP cu site-ul dvs. WordPress și să experimentați un instrument de gestionare a WordPress ca niciun altul.

Backup și restaurare

ManageWP vă oferă o rezervă lunară cu planul lor gratuit. InfiniteWP vă oferă copii de rezervă nelimitate. Și vorbim despre backup-uri complete ale site-urilor care includ bazele de date și fișierele dvs. Funcția de rezervă vine cu opțiuni excelente, inclusiv posibilitatea de a-ți optimiza tabelele, exclude fișierele și folderele și multe altele. Restaurarea unei copii de rezervă este o problemă de a trece, a face clic și a face clic pe.

Ușor de gestionare a pluginurilor și a temelor

Verificați ce pluginuri sau teme sunt instalate pe toate site-urile dvs. WordPress sau instalați altele noi pe mai multe site-uri web WordPress cu un singur clic. Aceasta înseamnă că nu trebuie să instalați temele și pluginul de pornire pe mai multe site-uri individual, ceea ce economisește o tonă de timp.

Gratuit pentru viață

Aceasta este probabil cea mai bună caracteristică atât pentru instrumentele de gestionare WordPress. Ambele sunt libere să le folosească pe un număr nelimitat de site-uri. Cu toate acestea, veți avea nevoie de câteva suplimente premium dacă aveți nevoie de mai multe funcționalități. În comparație, însă, suplimentele premium InfiniteWP au mult mai multe de oferit decât cele ale ManageWP, iar acest lucru îl vom vedea în secțiunea următoare..

Scrieți postări

Puteți scrie și publica postări pe mai multe site-uri web WordPress direct de la InfiniteWP, o caracteristică care nu există în ManageWP. Vedeți de ce am spus că este posibil să nu mai folosiți niciodată tabloul de bord WordPress?

Actualizări periodice

Toți iubim creșterea, toți iubim progresul, mai mult dacă facem parte din ea. Înainte de a putea termina scrierea acestei postări, InfinteWP și-a actualizat tabloul de bord și pluginul Client InfiniteWP. Acești oameni înseamnă afaceri, motiv pentru care continuă să actualizeze acest instrument de gestionare WordPress cu noi funcții, corecții de erori și multe altele. Dacă sunteți înclinat, puteți participa la programul de testare beta.

Orientat catre client

Dacă te uiți în interiorul tabloului de bord InfiniteWP, vei înțelege rapid că acești tipi se concentrează mult pe tine. Acestea vă oferă un mod ușor de a raporta problemele, precum și un forum complet în care vă puteți trimite ideile. Din aceste idei InfiniteWP derivă cele mai bune caracteristici ale sale.

Verdict: în ceea ce privește funcțiile, ManageWP oferă mai multe funcții gratuit în comparație cu InfiniteWP. Totodată, funcțiile de bază de care aveți nevoie pentru a gestiona mai multe site-uri web sunt gratuite în ambele instrumente. În ceea ce privește oferta generală de funcții (gratuită și premium), InfiniteWP scoate în evidență ManageWP.

Prețuri: InfinteWP vs ManageWP

Au fost multe dezbateri cu privire la modelele de prețuri adoptate de fiecare instrument de gestionare WordPress. Planul de bază este gratuit pentru ambele instrumente, dar cheltuielile reale pot crește rapid atunci când introduceți suplimentele premium.

Prețuri ManageWP

ManageWP oferă un model de tarifare incremental, în sensul că cu cât site-urile web au mai multe plăți, chiar dacă prețurile pentru suplimentele premium variază între 1 și 2 dolari. Ideea de a fi mai mare ca prețul să fie că este posibil să nu aveți nevoie de aceleași suplimente pentru fiecare site web pe care îl gestionați, oferindu-vă flexibilitatea de a ajusta tarifele per-site în funcție de ceea ce utilizați. Așadar, dacă utilizați cele 25 de site-uri web maxime permise pe un plan de prețuri pentru freelancer și achiziționați toate suplimentele dvs. pe fiecare site, veți plăti cel mult 200 de dolari pe lună.

Cu toate acestea, Manage WP oferă pachete în pachet pentru agenții cu peste 25 de site-uri web. Dacă primiți pentru pachetul agenției, veți plăti între 150 și 225 dolari dolari pe lună pentru toate suplimentele premium. Rețineți că pachetele de pachete acoperă până la 100 de site-uri web.

Prețuri InfiniteWP

InfiniteWP oferă o schemă de prețuri mai standardizată. Planul gratuit acoperă site-uri nelimitate, la fel ca ManageWP, și livrează cu caracteristicile descrise mai sus. Dacă aveți nevoie de suplimente premium, veți plăti între 147 și 647 dolari dolari pe an.

Permiteți-mi să expun. Pachetul Starter, care costă 147 dolari pe an, acceptă până la 10 site-uri web, 1-3 zile de e-mail și 22 de suplimente în valoare de 2576 USD. Planul Enterprise care costă 647 de dolari pe an, acceptă site-uri web nelimitate, InfiniteWP Pentru echipe, 22 de suplimente și asistență prioritară prin e-mail.

În comparație, InfiniteWP oferă mai multe suplimente premium decât ManageWP. Vorbim despre suplimente precum un verificator de legături stricat, iThemes Security, autentificare cu 2 factori, WordFence Security, Sucuri Malware Scanner și un fișier de încărcat, printre altele.

Dacă aveți 25 de site-uri web, veți plăti 347 dolari pe an, iar acesta include 22 de suplimente și asistență de e-mail de o zi. Dacă aveți mai mult de 25 de site-uri web, spuneți că sunteți o agenție, vă simțiți mai bine cu planul agenției care costă 447 dolari pe an. Acest pachet vine cu toate suplimentele și asistența prioritară.

Verdict: În ceea ce privește prețul, InfiniteWP bate ManageWP zece nil. Pentru aproximativ 37 dolari dolari pe lună, primiți planul agenției care va fi livrat cu 22 de suplimente și site-uri web nelimitate. Planul agenției de la ManageWP costă între 150 și 225 dolari dolari pe lună, vine cu 7 suplimente și acceptă până la 100 de site-uri web.

Asistență: InfiniteWP vs ManageWP

Acum, să vedem cum se desfășoară fiecare companie în departamentul de asistență. Știți, puteți spune atât de multe despre o companie, în funcție de valoarea pe care o acordă pentru a sprijini baza de clienți.

Suport Gestionare WP

ManageWP are o secțiune de asistență excelentă. Acestea oferă un detaliu manualul utilizatorului care descrie totul, de la instalare la funcții și depanare, printre altele. Există întrebări frecvente generale și de vânzări care acoperă majoritatea întrebărilor pe care le-ați putea avea. Dacă aveți nevoie de asistență suplimentară, puteți contacta cu ușurință echipa de asistență.

Asistență InfiniteWP

Problema este inevitabilă, indiferent dacă ești un începător sau un WordPresser profesionist. InfiniteWP realizat este incredibil de ușor să găsești ajutor atunci când ești blocat. Acesta este motivul pentru care oferă o filă „Ajutor” din tabloul de bord de gestionare, ceea ce facilitează raportarea problemelor.

În plus, aceștia ușurează pentru utilizatori să ia contact prin intermediul site-ului lor web cu o filă „Asistență” care se lipeste de browserul dvs. Mai mult, aceștia au o conducere deplină forum de suport unde utilizatorii pot posta probleme precum și se pot angaja în discuții cu alți utilizatori. Inutil să spun, forumurile sunt destul de populare cu numeroase subiecte.

Verdict: Ambele instrumente de gestionare a WordPress oferă un suport adecvat, dar experiența dvs. depinde de gravitatea problemei dvs., așa că numai tu puteți judeca suprem aici.

Cum să configurați un instrument de gestionare WordPress

În această secțiune, parcurgem procesul de instalare a InfiniteWP și ManageWP, astfel încât să puteți instala instrumentul dvs. de gestionare a alegerii WordPress fără a sparge transpirația. Amintiți-vă că ambele instrumente sunt gratuite și relativ ușor de instalat chiar dacă sunteți începători. Să începem cu ManageWP.

Cum se instalează ManageWP

Configurarea ManageWP este o navigare lină până la capăt. Doar să te duci la ManageWP.com și înregistrați-vă utilizând e-mailul dvs.:

ManageWP - instrument de gestionare WordPress

După înscriere, vei răcori câteva secunde înainte să fii direcționat la următorul ecran, astfel încât să poți adăuga detaliile personale:

Instrumentul de gestionare wordpress ManageWP

După furnizarea detaliilor dvs., sunteți gata pentru următorul pas; adăugarea primului dvs. site web la ManageWP. Nu trebuie decât să completați câmpul și să faceți clic pe butonul „Adăugare site web”:

Instrumentul de gestionare WordPress ManageWP

Următorul pas implică conectarea site-ului dvs. web la ManageWP. Acest lucru înseamnă pur și simplu instalarea pluginului ManageWP Worker pe site-ul pe care l-ați adăugat în pasul anterior. Aici, puteți alege să instalați pluginul manual sau automat prin ManageWP. Îl alegi pe acesta din urmă, deoarece este mai rapid:

Instrumentul de gestionare WordPress ManageWP

Dacă totul merge bine, ar trebui să vedeți ecranul final așa cum se arată mai jos. Aici, puteți alege să adăugați un alt site web sau să accesați tabloul de bord ManageWP:

Instrumentul de gestionare WordPress ManageWP

Deoarece puteți adăuga mai multe site-uri web din tabloul de bord, faceți clic pe butonul „Accesați panoul de bord” pentru a lansa tabloul de bord:

Instrumentul de gestionare WordPress ManageWP

După cum vedeți, tabloul dvs. de bord ManageWP arată frumos. Activarea oricărei caracteristici este simplă, trebuie doar să punctați și să faceți clic. Aici puteți activa copii de rezervă, face verificări ale performanței, urmăriți traficul și multe altele.

Cum se instalează InfiniteWP

Instalarea instrumentului de administrare WordPress InfiniteWP este ușor de asemenea, dar procesul implică mai mulți pași decât ManageWP. În total, este atât de ușor că nu așteptăm să te confrunți cu probleme. Mergeți la InfiniteWP.com și introduceți e-mailul dvs. așa cum se arată mai jos:

InfiniteWP instrument de gestionare WordPress

În continuare, sunteți redirecționat către o pagină care conturează întregul proces de instalare. Primul pas implică descărcarea pluginului de instalare al panoului de administrare InfiniteWP:

InfiniteWP instrument de gestionare WordPress

În continuare, conectați-vă la tabloul de bord al administratorului dvs. WordPress și instalați pluginul de instalare InfiniteWP. Dacă aceasta este prima oară când instalați un plugin, accesați pluginuri -> Adaugă nou:

InfiniteWP instrument de gestionare WordPress

În continuare, încărcați, instalați și activați pluginul. După instalarea și activarea pluginului, ar trebui să vedeți notificarea prezentată mai jos. Faceți clic pe butonul „Instalare panou de administrare InfiniteWP”:

InfiniteWP instrument de gestionare WordPress

Pasul următor, alegeți un dosar pentru a instala panoul de administrare InfiniteWP. Poate fi orice folder, dar dacă utilizați un folder existent, conținutul va fi suprascris. Alegeți folderul IWP implicit și faceți clic pe butonul „Download & Install”. Puteți alege, de asemenea, să ștergeți pluginul după instalarea panoului de administrare:

InfiniteWP instrument de gestionare WordPress

Următorii pași sunt destul de direcți. (1) Acceptați acordul de licență (2) confirmați detaliile bazei de date (nu veți schimba nimic aici, decât dacă știți ce faceți), (3) creați detaliile de conectare și ați terminat:

InfiniteWP instrument de gestionare WordPress

Apoi faceți clic pe butonul „Deschideți panoul de administrare” și conectați-vă cu detaliile pe care le-ați creat pentru a accesa panoul de administrare creat recent:

InfiniteWP instrument de gestionare WordPress

După cum puteți vedea, tabloul de bord este curat și ușor de utilizat. Tot ce aveți nevoie pentru a gestiona site-urile dvs. pop-up de fiecare dată când treceți pe site-ul dvs. în bara laterală.

Care sistem de management este cel mai bun?

Deci, care este cel mai bun? Votăm că este egalitate! Administrarea mai multor site-uri WordPress nu mai trebuie să fie o provocare nici cu InfiniteWP, nici cu ManageWP. Ambele instrumente sunt libere de utilizat, dar prețul suplimentelor premium se poate acumula rapid dacă nu sunteți atenți, deci asigurați-vă că urmăriți ceea ce aveți nevoie și ceea ce nu aveți. Și ca în cazul oricărui plugin, temă sau serviciu, asigurați-vă că alegeți instrumentul care funcționează pentru dvs. și pentru afacerea dvs..

Bazându-vă pe alegerea pe gustul personal și pe detaliile pe care le prezentăm în această postare, ce instrument de management WordPress va alege? Între ManageWP și InfiniteWP, care vă fură ziua? Spuneți-ne în comentarii. Mulțumesc anticipat!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me