Un an Nou fericit tuturor! Ne bucurăm să ne vedem din nou și am dorit să începem anul nou chiar cu un cadou de găzduire uimitor de la prietenii noștri de la Flywheel! Acum este un moment nemaipomenit pentru a porni un blog nou, iar găzduirea WordPress administrată de la Flywheel vă face ușor să vă concentrați pe crearea de conținut de calitate în loc să vă gestionați serverul. Continuați să citiți pentru a afla ce face exact Flywheel atât de grozav!


Flywheel este clasat în primele 5% din gazdele web, ceea ce nu ar trebui să fie o surpriză. Sunt minunate. Nu numai că sunt experți WordPress, dar oferă și funcții nemaipomenite, precum punerea în scenă, migrații gratuite, memorie în cache integrată, acces sftp, monitorizare malware, backup-uri auto, suport uimitor și multe altele!

Ce aveți nevoie într-o gazdă (Sugestie: Flywheel are totul)

Flywheel este un webhost minunat care oferă găzduire WordPress gestionată pentru bloggeri noi, dezvoltatori cu experiență și designeri independenți. Sunt nemaipomenite din atâtea motive pentru care nu le-am putea acoperi pe toate într-o singură postare, dar iată câteva dintre cele mai mari motive pentru care se lovesc!

1. Ușor și ușor de utilizat

uşor

A avea o platformă de găzduire cu care vă este ușor să lucrați este foarte important – și Flywheel este la fel de ușor pe cât devine. Acestea oferă funcții excelente pentru do-it-yourself, precum și opțiuni nemaipomenite, concepute special pentru dezvoltatorii web (cum ar fi posibilitatea de a construi un site într-o zonă de amenajare fără costuri, apoi transferați site-ul și facturați-vă clientului dvs. atunci când mergeți live ).

O parte din ceea ce face ca Flywheel să fie atât de ușor de utilizat este faptul că acestea sunt o gazdă WordPress administrată. Acest lucru înseamnă că se ocupă de instalarea și gestionarea WordPress pe serverul dvs., așa că tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți la un plan și să indicați numele dvs. de domeniu (pe care îl puteți apuca de la NameCheap sau GoDaddy).

migraţii De asemenea, sunt simplificate cu Flywheel, deoarece fac ridicarea grea pentru tine, gratuit. Trebuie doar să completați formularul de migrare, iar maeștrii lor de WordPress vor începe. Ei vă copiază site-ul, apoi îl mută pe Flywheel, tot ce trebuie să faceți este să alegeți un plan de găzduire.

După configurare, puteți testa noi modele web și plugin-uri utilizând funcția încorporată a Flywheel Site-uri de așteptare. Doar activează-ți site-ul de înscenare și poți copia perfect (și fără efort) site-ul live pentru testare. După ce ați terminat, importul modificărilor din zona dvs. de înregistrare pe site-ul dvs. live este la fel de ușor ca un singur clic al unui buton.

Și dacă aveți întrebări, puteți să vă adresați întotdeauna la volan a sustine echipă. Trimiteți un bilet prin e-mail 24/7. Sau dacă mai degrabă vorbiți cu unii, puteți să le dați un apel sau să porniți un live-chat cu un reprezentant prietenos de luni până vineri (ora 21:00 – 19:00 CDT). Flywheel oferă unul dintre cele mai rapide momente de răspuns în rândul gazdelor, iar echipa lor este instruită în toate aspectele legate de găzduirea WordPress, astfel încât să puteți obține ajutorul de care aveți nevoie rapid.

2. Găzduire rapidă

rapid

Continuăm să creștem viteza site-ului și cât de importante sunt primele impresii pe web, astfel încât este crucial ca gazda dvs. să vă poată servi site-ul rapid. Cititorii noi nu vor să aștepte 10 secunde pentru încărcarea gazdei dvs. ieftine. Așa că faceți-vă o favoare și investiți puțin într-o gazdă excelentă gestionată precum Flywheel. Utilizează memoria cache integrată pe server pentru a vă menține rapid funcționarea site-ului (nu sunt necesare pluginuri suplimentare)

Deci, cum își mențin site-urile clienților care funcționează atât de rapid? Flywheel își stabilește fiecare plan minunat Servere private virtuale (VPS), care este mult mai bună decât orice opțiune partajată pe care o puteți găsi în altă parte. De ce este VPS mult mai bun decât distribuit? Este ușor scalabil pentru afacerea dvs., oferă mai multă confidențialitate și securitate și vă oferă acces la mai multe resurse, astfel încât site-ul dvs. web să funcționeze mai bine. Singurul motiv pentru care unii bloggeri aleg găzduirea partajată prin VPS este evitarea nevoilor de a-și gestiona propriul server. Dar cu Flywheel puteți obține toate avantajele unui VPS de la o cunoscută gazdă WordPress gestionată, care va avea grijă de serverele dvs. pentru dvs..

Flywheel se foloseste de asemenea 10 locații server, astfel încât să puteți alege o locație cea mai apropiată de sursa de trafic. În acest fel, site-ul dvs. se va încărca și mai rapid pentru cea mai mare parte a cititorilor dvs. (adică, dacă majoritatea cititorilor dvs. provin din estul Europei, centrul de date din Londra este probabil cel mai bun pariu).

Dar, dacă doriți cu adevărat să accelerați site-ul dvs., Flywheel oferă un avantaj Adăugarea CDN te-ar putea interesa. Prin actualizarea la aceasta, Flywheel se va asigura că cititorii tăi din întreaga lume vizualizează imagini în cache care au fost stocate pe serverele cele mai apropiate de acestea. Și din moment ce sunt unul dintre liderii din industria lor, știți că vizitatorii dvs. de la Shanghai la Syracuse vă vizionează paginile cu viteză..

3. Site-uri securizate WordPress

sigur

Probabil că nu aveți timp să vă concentrați asupra fiecărui aspect al celor mai bune practici de securitate WordPress, motiv pentru care o gazdă bună vine la îndemână. Flywheel vă ajută să vă păstrați site-urile în siguranță cu câteva funcții încorporate pe care sunteți sigur că le place.

Prima și cea mai evidentă caracteristică de securitate este actualizări WordPress gestionate. Una dintre numeroasele avantaje ale găzduirii WordPress administrate este aceea că nu veți uita niciodată să actualizați instalarea de bază. Pentru a asigura un mediu web sigur, Flywheel menține site-ul la zi cu fiecare nouă versiune WordPress.

Copii de rezervă automatizate înseamnă că nu trebuie să vă amintiți să faceți manual o copie a bazei de date. Flywheel o face automat, în fiecare seară. Dar aveți, de asemenea, opțiunea de a vă autentifica în contul dvs. și de a rula propria copie de rezervă oricând doriți. Dacă ar trebui să vă retrageți site-ul dvs. web folosind unul dintre fișierele dvs. de rezervă, este la fel de ușor ca să faceți clic pe un buton.

Securitatea fără hacker este unul dintre sloganurile Flywheels. Ei impun parole puternice pentru fiecare client / utilizator, limitează încercările de autentificare pentru a tăia atacurile de forță brută și a angaja blocare IP inteligentă (ceea ce înseamnă că, odată ce o adresă IP este prinsă încercând să fie obraznice, acestea sunt blocate de toate celelalte site-uri Flywheel).

În plus, au făcut parteneriat Sucuri, un expert de securitate lider în WordPress, pentru a oferi o primă notă Scanare malware fără costuri suplimentare Prin urmare, toate acestea, plus implementarea proprie a câtorva protocoale de bază de securitate (modificări regulate de parolă, instalare de pluginuri și teme din surse de renume, etc.) înseamnă că site-ul dvs. web de pe Flywheel va funcționa în siguranță și sigur..

4. Extra

in plus

Așa cum am spus anterior, există multe motive timide Flywheel este o opțiune excelentă de găzduire și oferă o mulțime de funcții suplimentare pe care sigur le va plăcea. Una dintre ele fiind 100% impresionantă timpul de funcționare. O gazdă bună ar trebui să aibă încredere în capacitatea lor de a-ți menține site-urile în funcțiune și mulți au o garanție de disponibilitate de 99,99% sau 100%, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. ar trebui să „coboare” doar din cauza întreținerii serverului (care de obicei necesită doar o câteva minute și este efectuat în timpul nopții când, oricum, ai prea puțin trafic fără). Flywheel este o gazdă în care puteți avea încredere pentru a vă menține site-urile în funcțiune și s-a dovedit că au un nivel de funcționare 100% lună după lună.

Au și ei fara bauturi, vreodată. Planul pentru care v-ați înscris este ceea ce plătiți, așa că nu trebuie să vă faceți griji pentru site-ul dvs. a fost prezentat într-o postare Buzzfeed. Creșterea traficului nu va avea ca rezultat băuturi ridicole, precum unele planuri de găzduire partajate. Cu toate acestea, pe măsură ce popularitatea site-ului dvs. web crește, Flywheel ușurează adaptarea la un plan mai mare care se potrivește nevoilor dvs. de resurse.

Iar ultima caracteristică interesantă despre care vrem să știți este faptul că Flywheel oferă un ajutor cărți electronice Colectie. Ca proprietar de afaceri online sau blogger extraordinaire, trebuie să înveți mereu să rămâi în fața concurenței și să-ți crești cititorul sau baza de clienți. Flywheel știe cât de important este, motiv pentru care se eliberează regulat ebooks utile (GRATUIT) pe care oricine îl poate descărca pentru a fi mai bun la meseria sa.

Volanta în sălbăticie

Așadar, ne-am împărtășit de ce s-ar putea să doriți să utilizați singuri Flywheel, dar ce cred clienții reali despre găzduirea WordPress administrată de Flywheel? Văzând că Flywheel este pe locul 1 pentru fericirea clientului, cred că este sigur să spun că oamenii îi iubesc. Iată câteva recenzii reale ale clienților:

volant-tweeturi

Este randul tau

Dacă doriți să aflați mai multe, trebuie doar să treceți pe site-ul Flywheel, unde puteți citi articole și să vizionați videoclipuri despre tot ce au de oferit (cum ar fi globalizarea, planurile în vrac, integrarea PayPal, fișierele de jurnal, suplimente și multe altele).

Flywheel gestionat WordPress Gazduire

Ce crezi despre Flywheel? Ne-ar plăcea să vă împărtășiți experiența dvs. cu volanul cu ceilalți cititori. Sau aveți întrebări la care vă putem răspunde? Lasă-ne un comentariu mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me