Ghidul pluginurilor de traducere WordPressPress

Ghidul pluginurilor de traducere WordPressPress

Cred că veți fi de acord cu mine atunci când spun că crearea unui site web multilingv nu este o sarcină ușoară. Mai ales pentru un începător.


Ce plugin de traducere alegeți? Traduceți site-ul dvs. manual sau automat? Angajați un traducător profesionist? Traducerea site-ului dvs. afectează clasamentul dvs. SEO?

Toate acestea (și multe altele) sunt întrebări pertinente pentru a vă pune în ceea ce privește traducerea site-ului dvs. WordPress.

Se dovedește că puteți traduce cu ușurință site-ul dvs. WordPress în mai mult de 200 de limbi folosind TranslatePress conecteaza.

Și în acest ghid, vă arătăm exact cum să instalați și să traduceți site-ul dvs. web cu unul dintre cele mai bune pluginuri de traducere WordPress din 2019 și nu numai.

Citiți mai departe pentru a afla cum puteți utiliza funcția Plugin WordPressPress Translate pentru a oferi conținutul și produsele dvs. vizitatorilor din întreaga lume, fără a sparge transpirația.

Ce este TranslatePress?

plugin-ul wordpress wordpress

Înainte să ne pierdem în suita impresionantă de caracteristici, să aflăm mai întâi mai multe despre acest plugin WordPress multilingv.

Ce este TranslatePress? TranslatePress este un excelent plugin de traducere WordPress realizat manual de aceiași tipuri minunate care v-au adus Cozmoslabs. Acesta este încărcat până la capăt cu toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a traduce orice tip de site web WordPress, inclusiv magazinele care funcționează WooCommerce. (da, puteți chiar traduce Produse WooCommerce).

TranslatePress este incredibil de ușor de utilizat datorită unei interfețe intuitive care permite traducerea tot conținutul de pe site-ul dvs. web la fel de ușor ca A, B, C. Cea mai bună parte este că puteți traduce site-ul dvs. pe front-end.

Conform unui test de viteză pentru performanța pluginului de traducere realizat de Răzvan Mocanu, TranslatePress este cel mai rapid plugin de traducere WordPress de pe web.

Aceasta este o veste serios bună dacă doriți să oferiți cititorilor dvs. traduceri super rapide. Rețineți că viteza paginii este una dintre cele mai importante Factorii de ranking Google SEO.

Dacă sunteți pe piață pentru un plugin de localizare WordPress, suntem siguri că vă va plăcea TranslatePress. Pluginul principal este liber. Cu toate acestea, veți avea nevoie de suplimente premium pentru a debloca întreaga putere a pluginului multilingv Traduceți WordPress. Din fericire pentru tine, avem mâinile noastre pe pachetul premium complet, așa că pregătește-te să te distrezi.

Acestea fiind spuse, permiteți-ne să acoperim câteva caracteristici cheie pentru a vă oferi un gust la ce să vă așteptați atunci când instalați pluginul pe site-ul dvs. iubit WordPress.

Caracteristici cheie pentru apăsare TranslatePress

caracteristici translatepress

La ce folosește un plugin WordPress care îți promite raiul, dar care oferă iad în ceea ce privește funcțiile? TranslatePress livrează o listă minunată de caracteristici care fac ca traducerea site-ului dvs. WordPress să fie o briză.

Vorbim despre caracteristici precum:

 • Posibilitatea de a traduce întreaga pagină, inclusiv conținut din coduri scurte, formulare și creatori de pagini
 • Poti traduce șiruri dinamice care sunt adăugate de WordPress, pluginuri și teme
 • Integrare perfectă cu API-ul Google Translate, ceea ce înseamnă că puteți accelera procesul de traducere. Aveți nevoie doar de o cheie a API-ului Google Translate și sunteți de aur
 • TranslatePress este GPL și auto-găzduit, ceea ce înseamnă că dețineți traducerile dvs. pentru totdeauna. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că puteți servi paginile traduse într-o manieră mai rapidă, deoarece acestea sunt stocate local, și nu pe serverele de traducere terțe
 • Puteți traduce site-ul dvs. pe front-end folosind o interfață ușor de utilizat, ceea ce vă face munca ușoară
 • 221 de limbi la momentul scrierii înseamnă că sunteți pregătit să preluați lumea fără sughiț
 • Plugin-ul este SEO-friendly văzând cum puteți traduce lama paginii, titlul paginii SEO, descrierea, precum și informațiile despre graficul social Twitter și Facebook. În plus, pluginul acceptă sitemap-ul SEO Yoast
 • TranslatePress funcționează din cutie cu WooCommerce, toate temele WordPress, creatorii de site-uri și tipurile de postări personalizate
 • Conturi de traducători care permit utilizatorilor să traducă conținut fără acces la admin (adăugați un nou cont de traducător navigând în Utilizatori -> Adăugare nou și alege Traducător ca rol)
 • Detectarea automată a limbajului utilizatorului
 • Căutați ca funcție care vă permite să vedeți site-ul dvs. așa cum îl văd utilizatorii
 • Comutator de limbă personalizabil
 • Suport de nivel mondial

Cum se instalează pluginul TranslatePress

versiunea premium translatepress

Lucrăm cu versiunea premium a TranslatePress pentru acest ghid. Ca atare, trebuie să cumpărați o licență de la Translatepress pentru a vă bucura pe deplin de această postare.

Acestea oferă trei pachete de preț și anume Personal la 89 dolari dolari pe an, Afaceri care costă aproximativ 157 USD / an și Dezvoltator asta vă va stabili 225 USD anual.

Alegeți un pachet care funcționează pentru dvs. Pentru acest ghid, am mers cu Afaceri pachet pentru a vă oferi imaginea completă.

Deoparte, să instalăm pluginul TranslatePress și să testăm procesul de traducere.

Instalarea plugin-ului WordPressPress Translate

Apropo, puteți instala pluginul principal din Depozit de pluginuri WordPress. Apoi, veți avea opțiunea de a trece la versiunea premium folosind suplimente ulterior.

După achiziționarea unei licențe de pe site-ul oficial, veți primi un e-mail cu linkurile de descărcare.

chitanță de cumpărare translatepress în gmail

În mod alternativ, puteți descărca pluginul principal și suplimentele (precum și să vizualizați cheia de licență) din contul dvs. TranslatePress, așa cum se arată mai jos.

Continuați și descărcați fișierul ZIP cu plugin-ul principal pe computerul dvs. atingând Descărcare plugin butonul așa cum se arată mai sus. Descărcați suplimentele și folosind Descărcare Addons buton.

Notă: Mai întâi trebuie să instalați pluginul principal, apoi suplimentele.

Instalarea principalului plugin TranslatePress

Navigheaza catre Pluginuri> Adaugă nou, apoi apasă pe Încărcați pluginul buton așa cum se arată mai jos.

încărcarea pluginului principal translatepress

Alegeți zip-ul principalului plugin (translatepress-multilingual.1.x.x) și faceți clic pe butonul Instaleaza acum butonul așa cum detaliem în imaginea de mai jos.

Așteptați până la finalizarea procesului de instalare, apoi apăsați pe Activați pluginul buton pentru a face rostogolirea mingii. Vezi imaginea de mai jos.

activarea plugin-ului wordpress wordpress

Acum, pluginul principal este gata de utilizare. Navigheaza catre Setări> Traducerea pentru a accesa pagina de opțiuni așa cum evidențiem mai jos.

elementul de meniu translatepress

Iată cum arată pagina cu opțiunile TranslatePress la momentul scrierii.

pagini de opțiuni translatepress

Înainte de a merge mai departe, trebuie să vă activați licența. Nu te teme, procesul este simplu.

Pentru început, trebuie să instalați și să activați unul dintre suplimentele plătite pentru a activa Licență fila din pagina Setări TranslatePress.

Continuați și instalați și activați unul dintre suplimentele plătite pe care le-ați descărcat mai devreme (urmați același proces pe care l-am folosit anterior pentru instalarea pluginului principal).

Deoarece am un lucru pentru WordPress SEO, am instalat suplimentul SEO Pack. Acum, pagina noastră de setări TranslatePress are fila de licență, așa cum se arată mai jos.

fila licenței translatepress

Acum să activăm licența. Navigheaza catre Setări> Traducerea și faceți clic pe butonul Licență fila.

Apoi, copiați / inserați cheia de licență din contul dvs. TranslatePress în Cheie de licență câmp și lovește Salvează modificările butonul așa cum se arată în imaginea următoare.

Activarea licenței translatepress

Apoi, apăsați pe Activați licența buton care apare așa cum este arătat mai jos.

activarea licenței translatepress

În acest moment, licența dvs. este activă și sunteți gata să petreceți petrecerea. Puteți instala și activa toate celelalte suplimente așa cum am făcut-o noi.

addonuri translatare

Arată bine – toate acele completări, nu? Deplasarea rapidă.

Setări TranslatePress

opțiuni translatepress

Cu pluginul și suplimentele instalate și licența activată, este timpul să vedeți opțiunile disponibile în acest excelent plugin de traducere.

Pentru a accesa pagina de setări / opțiuni, navigați la Setări> Traducerea în meniul dvs. de administrator WordPress, așa cum am făcut anterior.

Pagina cu opțiuni (denumită, de asemenea, versiunea General fila) găzduiește câteva setări care te ajută să lovești terenul.

Pe General fila, veți găsi o opțiune pentru a selecta:

 • Limba implicită a site-ului, care este limba originală în care a fost scris site-ul dvs. Pentru ghidul nostru, am ales engleza (Statele Unite).
 • Toate limbile în care doriți să vă faceți site-ul web disponibil (nu uitați, aveți acces la 221 de limbi în momentul scrierii).
 • Pentru a afișa limbi în numele lor nativ. Dacă alegeți Nu, acestea vor fi afișate în engleză. m-am dus cu DA.
 • Dacă doriți să forțați legături personalizate fără codificare de limbă pentru a păstra limba selectată în prezent.
 • Pentru a activa Google Translate.
 • Adăugați un comutator de limbă în meniul sau pe orice pagină prin intermediul shortcode.
 • Metoda de selecție a limbii pentru vizitatorii pentru prima dată.
 • Si asa mai departe…

După ce alegeți opțiunile generale, nu uitați să faceți clic pe butonul Salvează modificările butonul din partea de jos a paginii. Cu opțiunile generale setate, să ne traducem site-ul dvs. web.

Traducerea site-ului dvs. cu TranslatePress

editor vizual transparentpress

Traducerea site-ului dvs. cu TranslatePress este la fel de ușor ca 1, 2, 3. Lucrurile devin și mai ușoare, deoarece utilizați editorul vizual prezentat în imaginea de mai sus.

Pentru a traduce site-ul dvs. WordPress, faceți clic pe butonul Traduceți site-ul fila așa cum se arată mai jos.

Dacă faceți acest lucru, vă veți redirecționa către editorul vizual TranslatePress într-o nouă filă. Utilizarea editorului vizual este chestiunea celor care fac parte din gradul patru. Într-adevăr, este o chestiune de punct și faceți clic.

Traduceți Visual Editor Editor

Tot ce trebuie să faci pe traducătorul vizual este:

 • Alegeți secțiunea pe care doriți să o traduceți
 • Furnizați traducerea manual (traducerea automată este posibilă numai după activarea API-ului Google Translate)
 • Loveste Salvați traducerea butonul din partea de sus a ecranului

Veți fi de acord că este destul de simplu.

Să traducem proba noastră prezentată mai jos din engleză în spaniolă.

Din imaginea de mai sus, observați comutatorul de limbă evidențiat pe care l-am adăugat în meniul de sus. Cel din partea de jos a paginii apare automat. Puteți activa / dezactiva comutatoarele de limbă de pe General fila.

Cum se traduce pagina noastră de mostre?

Ei bine, am selectat fiecare secțiune pe care am vrut să o traduc (puteți alege toate elementele din pagină, dar am mers cu corpul paginii pentru acest ghid), am furnizat traducerea prin panoul din stânga și a apăsat pe Salvați traducerea buton. Consultați imaginea de mai jos pentru pașii în ordine.

Vedea? Este atât de simplu să traduceți site-ul dvs. WordPress cu pluginul TranslatePress. După ce am tradus pagina mea de probă, asta am primit când am schimbat limba în spaniolă.

Wow! Atât de ușor ��

Pentru a traduce site-ul dvs. în alte limbi, urmați același proces. Pentru a traduce automat site-ul, aveți nevoie de API-ul Google Translate. După traducerea automată, puteți verifica întotdeauna rezultatele pentru a vă asigura că totul este în regulă.

Concluzie

Traducerea site-ului dvs. WordPress cu TranslatePress este atât de ușor încât nu trebuie să căutați o altă soluție. Pluginul este ușor de configurat și extins, plus tot ce aveți nevoie este într-o singură pagină centrală de opțiuni.

În afară de asta, editorul vizual face ca traducerea site-ului dvs. să fie extrem de simplă, veți zâmbi de fiecare dată când aveți nevoie pentru a vă traduce site-ul.

Încă nu se vinde? TranslatePress oferă chiar și un detaliu Comparație de pluginuri de traducere WordPress de opțiuni gratuite și premium. Aceasta este o modalitate excelentă de a compara cele mai importante funcții pentru un plugin multilingv și de a vedea cum se compară TranslatePress cu alte soluții populare..

Am lăsat ceva afară? Ați folosit vreodată Traducerea în trecut? Care este pluginul dvs. preferat de traducere WordPress? Spuneți-ne gândurile în secțiunea de comentarii.

Traducere fericită!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map