Ghid și recenzie pentru pluginuri Beaver Builder WordPress

Constructorii de pagini au fost discuția comunității WordPress de ceva vreme. Aceste instrumente sunt populare de mult timp, dar odată cu introducerea noului Block Editor, mulți s-au întrebat cât de relevanți sunt încă.


Cu toate că Block Editor este o caracteristică nouă intrigantă, totuși, nimic nu bate pluginurile pentru constructorul de pagini atunci când vine vorba de proiectarea de pagini și postări personalizate. Plugin WordPress Beaver Builder este un exemplu perfect al avantajelor pe care le oferă acest tip de instrumente – fiind atât ușor de utilizat, cât și surprinzător de puternic.

În această postare, vom arunca o privire atentă asupra Beaver Builder. Vom discuta despre caracteristicile sale cheie și prețurile, apoi vă vom arăta cum funcționează în acțiune, astfel încât să puteți decide dacă este soluția potrivită pentru construirea de pagini pentru site-ul dvs. web.

Să sărăm direct în noul nostru și să îmbunătățim ghidul actualizat pentru constructorul de pagini WordPress Beaver Build!

De ce ai putea avea nevoie de un WordPress Builder

Cu excepția cazului în care sunteți complet nou pe platformă, probabil nu sunteți familiarizați cu editorul clasic WordPress:

Editorul clasic WordPress

Deși funcțional, acesta a fost întotdeauna un sistem de oase goale. Aproape tot conținutul dvs. a fost adăugat la un singur câmp, inclusiv text, media și așa mai departe. Crearea de machete unice și adăugarea de funcții interesante a fost posibilă, dar deseori a fost necesară cunoștințele de codificare și / sau unele pluginuri suplimentare.

Recent, însă, dezvoltatorii WordPress au scos la iveală o versiune complet nouă a editorului, acum alimentată de Gutenberg:

Editor WordPress Gutenberg

Această schimbare a venit mult timp, dar nu este nimic deosebit de nou. Editorul de blocuri este o versiune simplificată a unui constructor de pagini – o soluție populară de utilizatorii WordPress de ceva timp.

Deși fiecare constructor de pagini WordPress este diferit, la un nivel de bază, toate sunt bazate pe același concept fundamental. Acestea vă oferă o selecție de elemente pre-construite și vă permit să creați conținut din piesele respective. Scopul este de a face mai ușor și mai intuitiv construirea de conținut cu machete și caracteristici unice, chiar dacă nu aveți experiență de proiectare sau codare.

Cu toate acestea, merită menționat faptul că editorul de bloc este o caracteristică foarte limitată. Vă permite să proiectați postări și pagini într-o manieră mai vizuală, dar oferă o bibliotecă mică de blocuri și puțin suport pentru machete complexe. Acesta este motivul pentru care încă merită să vă uitați în celelalte opțiuni de construire a paginilor dvs., cum ar fi pluginul despre care vom discuta în tot restul acestei postări.

Noțiuni de bază ale constructorului castor

Beaver Builder pentru WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Beaver Builder este unul dintre cele mai populare plugin-uri pentru constructor de pagini și într-un motiv întemeiat. Este simplu pentru ca începătorii să poată ridica, dar vine cu o gamă largă de opțiuni cu care să se joace. La un nivel fundamental, este un sistem drag-and-drop pentru crearea de postări și pagini – la fel ca orice alt constructor de pagini. Cu toate acestea, oferă și o mulțime de funcționalități suplimentare.

Unele dintre caracteristicile cheie ale acestui plugin includ:

  • O bibliotecă mare de „module” de conținut, variind de la opțiuni de bază (cum ar fi module text și imagine) la funcționalități mai avansate (module Call to Action, hartă și galerie, etc.).
  • O interfață de editare personalizată care vă permite să creați vizual pagini, postări și tipuri de postări personalizate și să vă vedeți imediat modificările.
  • Posibilitatea de a crea machete complexe cu mai multe coloane și de a ajusta dimensiunile, distanțarea și multe altele.
  • Secțiunile pre-construite și șabloanele de pagină care vă permit să începeți procesul de proiectare, pe care îl puteți modifica dacă este necesar.
  • Opțiunea de a crea și salva propriile șabloane pentru utilizarea ulterioară.
  • Opțiuni pentru adăugarea HTML personalizat și a propriilor clase CSS, pentru utilizatori mai avansați.

Desigur, toată această funcționalitate are un cost. În timp ce există un Beaver Builder Lite versiune disponibilă gratuit, oferă doar câteva module de bază și nu include multe caracteristici de bază cum ar fi șabloane și opțiuni de import / export. Cu toate acestea, versiunea lite este utilă pentru a oferi acestui constructor de pagini un test de testare și pentru a vedea dacă vă place cum funcționează.

Dacă intenționați să folosiți Beaver Builder cu seriozitate, veți dori să ridicați o licență premium pentru a avea acces la pachetul complet. Acestea încep de la 99 USD pentru utilizare pe site-uri web nelimitate și un an de asistență:

Prețuri pentru constructor Beaver

Acest instrument special face necesită o investiție avansată. Cu toate acestea, costul inițial poate fi plătit în timp economisit și un site web mai eficient pe termen lung, deci nu este o afacere rea dacă este în bugetul dvs..

Cum să începeți cu Beaver Builder

Când sunteți pe gard dacă alegeți sau nu un nou plugin pentru site-ul dvs. web, cel mai bun lucru este să aflați tot ce puteți despre el. Când vine vorba de creatorii de pagini, aceasta include cum arată, cum funcționează și ce opțiuni oferă.

În acest sens, haideți să parcurgeți ce este să alegeți Beaver Builder și să începeți să-l utilizați pentru a crea postări și pagini. Desigur, acest prim lucru pe care trebuie să îl faceți este să instalați și să activați pluginul.

În plus, veți dori să vă activați cheia de licență dacă ați achiziționat versiunea premium (pe care o vom folosi în acest tutorial). Apoi, puteți obține dreptul la muncă.

Pasul 1: Accesați editorul Beaver Builder

Când instalați pluginul, veți vedea o nouă filă Beaver Builder în tabloul de bord. Aici va fi salvat conținutul personalizat – de exemplu, dacă vă creați propriile șabloane unice.

Puteți crea, de asemenea, conținut cu creatorul de pagini accesând Beaver Builder> Adaugă nou. Alternativ, puteți merge pur și simplu la Pagini> Adăugare nou (sau echivalentul pentru postări și tipuri de postări personalizate). Veți vedea o nouă opțiune:

Lansarea Beaver Builder

Aceasta înseamnă că puteți crea conținutul dvs. în editorul WordPress implicit sau în constructorul de pagini. Să lovim Lansați Beaver Builder buton:

Editor de pagini Beaver Builder

După cum vedeți, veți fi transportat la o interfață complet nouă. Aici, puteți crea conținut și puteți vedea exact cum va arăta în pagină.

Pasul 2: selectați un șablon de pornire

Este demn de remarcat faptul că nu trebuie să utilizați șabloane dacă nu doriți. Puteți construi paginile și postările dvs. complet de la zero, adăugând orice module doriți. Cel mai simplu mod de a învăța este începând cu un șablon, ceea ce vom demonstra aici.

În meniul din partea dreaptă a editorului, selectați Template-uri fila din partea de sus și veți vedea o mulțime de opțiuni. Pur și simplu faceți clic pe un șablon sau trageți-l pe pagină și veți vedea versiunea completă:

Șabloane pentru constructor de castor

Aceasta vă oferă un aspect de pornire, împreună cu textul și imaginile de la locație. Din fericire, fiecare element aici poate fi înlocuit și modificat după bunul plac, astfel încât să puteți crea ceva unic site-ului dvs. web.

Pasul 3: Editați modulele individuale

Fiecare element individual din editorul Beaver Builder este un modul de sine stătut. Pentru a vedea ce ne referim, puteți trece peste o bucată de text, o imagine sau o caracteristică din șablonul de pornire. Veți vedea modulul prezentat în albastru și, dacă faceți clic pe acesta, veți vedea un nou meniu:

Setări modul Beaer Builder

Aceasta este caseta de setări pentru modulul respectiv. Conține toate opțiunile de personalizare pentru conținutul selectat. Prin urmare, exact ceea ce include, va depinde de tipul de conținut cu care lucrezi.

De exemplu, Fotografie modulul vă permite să modificați ce fișier este utilizat și să adăugați o legendă și / sau o legătură. De asemenea, puteți trece la Stil fila pentru a modifica alinierea imaginii, granița și multe altele:

Setări Beaver Builder Style

Cele mai multe module au, de asemenea, un Avansat fila, unde puteți regla marginile sale, faceți-o vizibilă doar pe anumite tipuri de dispozitive, adăugați HTML personalizat și așa mai departe:

Setări avansate Beaver Builder

După cum vedeți, personalizarea modulelor dvs. Beaver Builder este un cinch. Va fi nevoie de puțină experiență pentru a vă familiariza cu opțiunile pe care le oferă fiecare tip de modul, dar, după ce veți face acest lucru, veți găsi adăugarea în propriul dvs. conținut în cel mai scurt timp.

Pasul 4: Personalizați Organizarea și aspectul conținutului dvs.

Alături de efectuarea de modificări la module individuale, puteți, de asemenea, să personalizați pagina în ansamblu. Unul dintre modurile de a face acest lucru este prin adăugarea și eliminarea modulelor. Pentru a adăuga un modul, selectați pur și simplu unul din meniul principal al editorului și trageți-l în loc în pagină:

Modulul formularului de contact pentru constructor Beaver

Pe de altă parte, puteți elimina module apăsând pe X care apare când treci peste ele. De asemenea, puteți trage module în sus și în jos sau într-o parte în alta, pentru a le rearanja după bunul plac.

În plus, puteți modifica aspectul general al paginii. Pentru a vedea un exemplu în acest sens, treceți peste un modul și apăsați Editați Coloana> Setări Coloane:

Coloane de constructor castor

Aici, puteți găsi opțiuni referitoare la toate modulele din coloana particulară. Puteți modifica culoarea de fundal și spațierea coloanei, de exemplu, și chiar adăugați un chenar.

Acum treceți pe fundalul paginii și selectați Setări rând în colțul din dreapta sus:

Rânduri de constructor castor

Veți vedea un meniu similar, dar de această dată opțiunile se aplică la rândul relevant de module. Puteți seta rândul pe o lățime fixă ​​sau completă, puteți personaliza culorile și puteți efectua multe dintre aceleași modificări pe care le aveți la dispoziție cu coloane.

În cele din urmă, selectați din nou meniul principal al editorului și navigați la rânduri fila:

Opțiuni de coloană Beaver Builder

Aici puteți adăuga noi rânduri și coloane la pagina dvs., permițându-vă să schimbați aspectul dramatic. În plus, acesta este primul loc pe care doriți să îl mergeți dacă creați o pagină sau o postare de la zero. Puteți determina aspectul conținutului dvs. mai întâi, apoi adăugați module unde doriți.

Pasul 5: Extindeți setul de caracteristici al constructorului de pagini (opțional)

Merită menționat că există multe alte caracteristici și opțiuni în Beaver Builder – am zgâriat suprafața aici. Cu toate acestea, am trecut prin funcționalitatea cheie pe care trebuie să o înțelegeți pentru a începe. După aceea, abordarea practică este cea mai bună modalitate de a învăța frânghiile.

Cu toate acestea, înainte de a încheia, ar trebui să subliniem că există câteva modalități prin care poți să scoți mai mult din acest constructor de pagini. În primul rând, există un oficial Tema Beaver Builder, pe care îl primiți gratuit cu primele două niveluri de licențiere:

Beaver Builder Framework Framework

Puteți utiliza Beaver Builder cu orice temă doriți. Totuși, acesta este construit de la sol pentru a funcționa alături de constructorul de pagini. Acesta oferă un cadru de bază pe care îl puteți modela în mai multe tipuri și stiluri diferite de site-uri web.

Există, de asemenea, un supliment opțional, Beaver Themer:

Beaver Themer Addon

Cu acest supliment suplimentar, puteți utiliza și constructorul de pagini drag and drop de la Beaver Builder pe antetele și subsolurile site-ului, paginile de arhivă, 404 și paginile de căutare și multe altele. Acest lucru vă permite să proiectați aproape întregul site web folosind același sistem.

La 147 de dolari s-ar putea să nu se încadreze în fiecare buget, dar este un plus util pentru un site web pe care intenționați să îl generați, sau pentru dezvoltatorii și designerii care lucrează pe mai multe site-uri.


Alegerea unui constructor de pagini pentru site-ul dvs. web este un angajament mare. Modificarea modului în care creați și proiectați conținutul pe parcurs poate provoca probleme de compatibilitate, așa că cel mai bine este să începeți cu un instrument pe care știți că îl veți putea bucura pe termen lung.

din fericire, Castor constructor este o opțiune solidă atât pentru începători, cât și pentru utilizatori mai avansați. În plus, este ușor să începeți așa cum ați văzut mai sus.

Ați folosit vreodată Beaver Builder și cum a fost experiența dvs.? Partajează cu noi în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me