Chiar dacă Media Temple ocupă de mult timp afacerile de gazduire, găzduirea lor WordPress gestionată este încă relativ nouă (a fost lansată abia în martie 2014). Dar nu lăsați asta să vă revină – noile lor planuri specifice WordPress sunt mai bune ca niciodată. În această postare, vom vorbi despre ce este inclus în planul de găzduire WordPress gestionat de Media Temple și vă vom arăta pas cu pas cât de ușor de ușor să configurați.


Obțineți Media Gazduire WordPress Gazduit de Templul

Funcții gestionate de găzduire WordPress

Ok, a venit timpul să săriți în ceea ce vine cu un cont de găzduire WordPress gestionat de la Media Temple. Multe dintre planurile de găzduire de la Media Temple includ funcții deosebite pe care le-ați dori pentru orice site web: lățime de bandă nelimitată pentru transferuri de date, 20 GB stocare SSD, un centru de cont all-in-one personalizat minunat, servere SSD super rapide, 1000 de adrese de e-mail și desigur suport minunat 24/7. Dar frumusețea planurilor lor de găzduire WordPress gestionate este caracteristicile adăugate pe care le obțineți, care au fost create special pentru utilizatorii WordPress.

Actualizări automate WordPress și securitate
WordPress include deja opțiunea pentru actualizări automate pentru soluții de întreținere și securitate, însă cu WordPress-ul gestionat de Media Temple, nu trebuie să vă faceți griji pentru actualizări. Ei testează meticulos și implementează fiecare actualizare pentru dvs., astfel încât instalațiile dvs. sunt mereu la zi.

Scanări Auto Malware
Securitatea ar trebui să fie o prioritate pentru orice webmaster, iar Media Temple vă face și mai ușor să adăugați un strat suplimentar de protecție pe site-urile dvs. WordPress. Planul lor de găzduire WordPress gestionat include scanări automate de programe malware care vă pot ajuta să vă protejați site-urile împotriva atacurilor de phishing și hack.

Instantanee de Backup zilnice
Un alt bonus de securitate este backup-urile automate zilnice ale site-urilor dvs. Pentru fiecare dintre instalațiile dvs. Media Temple stochează instantanee de rezervă de 30 de zile. Dacă se întâmplă ceva și trebuie să vă restaurați site-ul, tot ce trebuie să faceți este să mergeți la Setările contului dvs. de cont și să selectați una dintre copiile de rezervă dintr-o listă derulantă. Restaurarea cu un singur clic simplifică fixarea rapidă a site-urilor.

1-Faceți clic pe Etajare
Astfel, primiți 3 instalații cu planul dvs., dar puteți crea, de asemenea, 2 site-uri de eșalonare pentru fiecare. Acest lucru înseamnă că puteți testa în siguranță noi teme, să faceți modificări, să adăugați tipuri de post personalizate și multe altele, fără a fi necesar să creați o instalare locală a WordPress sau să încurcați cu site-ul dvs. live. Pentru dezvoltatori, acesta este un atu imens. În plus, există un plugin personalizat Site Stager care este activat automat pe fiecare dintre instalațiile dvs. WordPress, astfel încât unirea site-ului dvs. live cu unul dintre site-urile dvs. de înregistrare este la fel de ușoară decât câteva clicuri.

Site-uri de amenajare a templului media

Clonarea site-ului
O altă caracteristică cu un singur clic, puteți clona oricare dintre site-urile dvs. pentru a crea un duplicat perfect nou, pixel perfect ca nou site. Acest lucru ar putea fi foarte util dacă intenționați să dezvoltați un grup de bloguri, magazine sau alte site-uri similare unde doriți aceeași temă, pluginuri și chiar setări.

Teme exclusive
Cui nu iubește o temă gratuită frumoasă? Bineînțeles că avem o mulțime de teme minunate gratuite pe WordPress aici la WPExplorer, obțineți câteva teme gratuite frumoase atunci când folosiți găzduirea WordPress gestionată de Media Temple. Acestea sunt opțiuni excelente pentru blogul sau site-ul dvs. de portofoliu sau pentru a utiliza temporar în timp ce căutați o temă WordPress premium care să răspundă nevoilor dvs..

Teme media exclusiv teme

Deci doar pentru a recaperi, aceasta este găzduirea WordPress complet gestionată. Nu trebuie să ridicați un deget pentru a vă gestiona serverul sau pentru a vă actualiza instalațiile principale ale WordPress. Tehnologiile Media Temple au grijă de acest lucru pentru tine. În plus, veți obține tone de funcții nemaipomenite, precum punerea în scenă cu un clic, conturi de e-mail, asistență non-stop și multe altele. Există doar câteva avertismente de care ar trebui să fii conștient.

Limitări de gazduire WordPress gestionate

Pentru unii, prețul de pornire de 20 USD / lună pentru planul personal poate părea puțin scump în comparație cu alte planuri de găzduire care încep la prețuri mai mici (în general, alte planuri de găzduire partajate sunt foarte ieftine – dar și lente). Dar trebuie să vă amintiți că cheltuielile suplimentare pe care le plătiți sunt găzduirea completă a WordPress. Dacă doriți să economisiți bani, puteți oricând să verificați un plan de găzduire partajat în altă parte, dar nu veți primi funcțiile, viteza și asistența pe care le găsiți cu găzduirea administrată.

Există, de asemenea, un număr bun de plugin-uri interzise cu Media Temple, dar acest lucru nu ar trebui să vă afecteze prea mult odată ce aruncați o privire la listă. În mare parte, pluginurile nu sunt permise deoarece duplică funcții deja efectuate de Media Temple sau pentru că pot provoca probleme de performanță datorită modului de funcționare sau a cantității de resurse necesare..

Cealaltă caracteristică pe care o puteți rata este multisit. Am încercat să o activez și am trecut prin toți pașii bine. Am accesat site-ul meu prin FTP (puteți prelua informațiile dvs. SFTP chiar din pagina Setări contului contului dvs.), am editat fișierele .htaccess și wp.config și le-am activat prin tabloul de bord WordPress. Chiar am creat câteva sub-site-uri, dar din păcate niciunul dintre ele nu a funcționat – am fost doar dus înapoi la tabloul de bord al site-ului principal de fiecare dată când am încercat să merg pe un nou sub-site. Dar poate că aceasta este o caracteristică Media Temple ar putea lua în considerare adăugarea în viitor.

În afară de aceste câteva limitări, găzduirea WordPress gestionată de Media Temple este nemaipomenită. Are tone de funcții grozave pe care (sau clienții tăi) sigur că le va plăcea.

Suport templu media 24/7

O caracteristică care merită aruncată o privire mai atentă este suportul. Media Temple oferă asistență permanentă prin bilete, chat, telefon și Twitter – puteți obține ajutor oriunde și oricând aveți nevoie. Așa că, în timp ce încercam să activez mai multe site-uri, am decis să solicit sprijin. Trebuie doar să vă conectați la centrul de cont pentru a accesa link-uri de asistență pentru bilete, chat sau telefon. Așteptarea biletelor de asistență a fost puțin sub 5 ore și nu eram foarte pregătită să aștept atât de mult …

Suport pentru biletul Media Temple

Așa că, în schimb, am optat pentru suportul pentru chat. Cu doar 4 minute de așteptare am fost fericit să văd dacă pot ajuta.

Suport pentru chat-ul Media Temple

Ei bine, au făcut-o! Și nici nu a trebuit să aștept cele 4 minute. Un personal de asistență foarte util m-a ajutat cu confuzia mea multisolă și mi-a răspuns întrebărilor în timp record. Deci, suportul pentru chat primește cu siguranță un A + în opinia mea.

Ghid de pornire rapidă a Templului Media

Acum că știți despre toate bunătățile pe care le veți obține cu găzduirea WordPress administrată de la Media Temple, să vă oferim toate setările! Mai întâi conectați-vă la contul dvs. Media Temple. Din pagina de start a contului dvs. faceți clic pe butonul Admin.

Ecran de conectare la Templul Media

Aici sunt listate toate site-urile dvs. de configurare WordPress pe acest cont. Faceți clic pe butonul Adăugare site nou.

Media Temple Adaugă un site nou

Acum ar trebui să vedeți un ecran similar cu cel de mai jos care vă solicită să vă configurați contul de admin. Un lucru pe care îl menționăm din nou (și în aproape fiecare postare pe blog pe care scriem despre securitatea WordPress) este că nu ar trebui să aveți un cont de administrator cu numele Admin. Vă sugerăm cu tărie să creăm un cont de administrator cu un alt nume – numele, titlul locului de muncă, numele companiei, alegeți doar ceea ce vă veți aminti. Verificați dacă e-mailul admin corect este listat, apoi introduceți parola și faceți clic pe Create Site.

Media Temple Admin Detalii

Următorul Media Temple va face toată munca grea pentru instalarea WordPress, configurarea setărilor și adăugarea utilizatorului dvs. de administrator pentru dvs. În timp ce toate acestea se petrec în backend, veți vedea un ecran în curs de desfășurare ca acesta.

Configurarea templului media în curs

Durează doar un minut. Doar accesați-vă e-mailul sau urmăriți un videoclip amuzant YouTube pentru un minut, apoi reveniți și reîmprospătați-vă pagina. Site-ul dvs. ar trebui să fie bun pentru a merge. Doar faceți clic pe numele de domeniu temporar sau faceți clic pe instantaneul site-ului web (care este gol în acest moment de când nu ați adăugat încă temă sau conținut).

Site de gestionare a templului media

De pe acest ecran, puteți gestiona toate funcțiile dvs. minunate ale site-ului web, care vin cu gazduirea WordPress gestionată de templul Media. Primul sus – site-ul de înscenare. Puteți adăuga 2 site-uri de înscenare pentru fiecare dintre site-urile dvs. WordPress. Acest lucru este excelent pentru construirea de site-uri înainte de a dori ca acestea să fie live, sau pentru a fi utilizate ca zonă de testare, astfel încât să puteți regla o nouă temă înainte de a o activa pe site-ul dvs. live.

Media Temple Center Center

Pe această pagină există și opțiunea de a clona întregul site WordPress. S-ar putea să doriți să faceți acest lucru în scopuri de testare pentru a vă asigura că o nouă temă joacă frumos cu întregul conținut și plugin-uri necesare sau dacă doriți să reutilizați site-ul curent pentru a crea un nou.

Următoarea opțiune pe care o veți vedea în timp ce defilați este să importați un site web. Dacă aveți deja un site WordPress pe o altă instalație sau chiar pe o altă gazdă, îl puteți importa prin FTP. Tot ce aveți nevoie este un pic de informații (inclusiv serverul / adresa FTP, numele de utilizator și parola FTP, calea serverului WordPress și numele de utilizator și parola de administrare a site-ului pe care doriți să le importați) și puteți muta toate informațiile site-ului dvs. peste ( teme, pluginuri, conținut, comentarii și toate).

NOTĂ: Nu puteți migra un site de la WordPress.com la WordPress care se găzduiește de la sine folosind această opțiune pe Media Temple.

Ultima caracteristică de pe această pagină este pentru restaurările site-ului cu un singur clic. Cu Media Temple face automat o instantanee de rezervă a site-urilor dvs. în fiecare zi, iar apoi acestea economisesc ultimele 30 de zile pentru tine chiar aici. Dacă din anumite motive site-ul dvs. se rupe și trebuie să îl restaurați, tot ce trebuie să faceți este să selectați unul dintre backup-urile dvs. din lista derulantă și să faceți clic pe Restaurare. Este atât de ușor.

Există câteva alte link-uri utile pe care poate doriți să le profitați. Dacă faceți clic pe Setări, veți găsi informațiile dvs. despre domeniu și SSH / SFTP, un link pentru a vă conecta la phpMyAdmin și un link pentru a șterge întregul site. De asemenea, aici puteți schimba domeniul principal. Dacă ați achiziționat numele de domeniu de la Media Temple, le veți vedea afișate ca parte a listei derulante. Dacă ați achiziționat numele de domeniu din altă parte, va trebui să îl îndreptați către Media Temple Server (GHID ???). Dacă faceți clic pe e-mail, puteți gestiona orice cont de e-mail pe care l-ați configurat pe acest cont, iar linkul Tutoriale include ghiduri video utile pentru utilizarea opțiunilor din temele (mt).

Setări pentru centrul de cont Media Temple

Acum, după ce ați văzut Centrul de conturi, continuăm să ne ascundem și facem clic pe butonul WP Admin în colțul din dreapta sus pentru a accesa tabloul de bord WordPress..

Butonul de administrare Media Temple WP

Dacă utilizați în continuare numele dvs. de domeniu temporar, va fi doar o notificare pentru a vă aminti. O puteți ignora deocamdată sau faceți clic pe link pentru a schimba numele dvs. de domeniu principal. În afară de asta, veți observa că site-ul dvs. WordPress este totul configurat și gata de pornire!

Tablou de bord Media Temple WP

Există câteva link-uri suplimentare pe care nu le veți găsi pe toate instalațiile WordPress prin intermediul altor gazde. Media Temple adaugă propriul lor plugin (mt) Mail pentru a vă oferi acces rapid la conturile dvs. de e-mail, precum și pluginul site-ului Stager (care este încă în funcțiune), care face mai ușor crearea unui site de înregistrare și ulterior îmbinarea acestuia cu site-ul live. ca niciodată (nu vă temeți, există instrucțiuni detaliate pe pagina principală când faceți clic pe elementul de meniu Site Stager). Cealaltă caracteristică care îmi place foarte mult este link-ul Flush Cache din bara de administrare de sus. Când adaug conținut nou pe un site îmi place să arunc memoria cache, doar pentru a fi sigur că toată lumea vede postările recente corespunzătoare și ce nu. Acest link Flush Cache este mult mai convenabil decât să fie nevoie să navigați către o altă parte a tabloului de bord WordPress.

Pentru a configura site-ul dvs. WordPress, mai întâi doriți să selectați o temă. Navigați la Aspect> Teme în care puteți utiliza una dintre temele preîncărcate, trecând peste o temă și făcând clic pe butonul Activare. Sau încărcați-vă propriul dvs. făcând clic pe butonul Adăugare nou în partea de sus a ecranului pentru a încărca un fișier zip pentru o temă WordPress pe care ați descărcat-o în altă parte (tema noastră de vânzare de WordPress totală este excelentă pentru orice site, datorită super flexibilului, construit- în, constructorul de pagini glisare și plasare front-end și alte opțiuni excelente de personalizare).

Templu media Alegeți o temă

După alegerea unei teme, trebuie să accesați, de asemenea, Setări> Legături permanente pentru a vă asigura că slugurile dvs. de legături au formatarea dorită pentru site-ul dvs. web. Dacă doriți să instalați orice plugin, accesați plugin-uri> Adăugare nou, unde puteți naviga în biblioteca de pluginuri WordPress.org pentru pluginuri gratuite, cum ar fi Formularul de contact 7 sau WordPress SEO, sau încărcați plugin-uri premium pe care le-ați cumpărat..

După ce ați reglat bine toate setările site-ului dvs. web, puteți începe să adăugați conținut! În funcție de tema pe care o utilizați, este posibil să aveți un blog, un portofoliu, personal, mărturii sau alte tipuri de postări personalizate. După ce ați început să adăugați postări, categorii și pagini, nu uitați să vă configurați meniurile și să adăugați widget-uri la orice bară laterală sau zone de subsol pe care le-ați putea avea. Altfel, ai terminat! Dacă nu ați trecut de la numele de domeniu temporar, site-ul dvs. web nu locuiește încă. Fie utilizați legătura din avizul de bord WordPress, fie reveniți la pagina Setări pentru centrul de cont Media Temple pentru a selecta domeniul activ pe care doriți să îl utilizați pentru site-ul dvs..

Media Temple Site nou WordPress

Si asta e! În (sperăm) la mai puțin de o oră, aveți un site WordPress care funcționează pe deplin (mergeți!). Media Temple face ușor pentru orice utilizator, începător să pro, să obțină rapid configurarea site-urilor WordPress. Iar gestionarea site-urilor dvs. nu ar putea fi mai ușoară datorită minunatului centru de cont.

Media Temple Review Wrap Up

Așadar, acum când știi ce are de oferit Media Temple și ai văzut cât de ușor este să te apuci de găzduirea lor WordPress gestionată, ce te oprește? Lăsați-vă imediat și înregistrați-vă pentru un cont azi! Găzduirea WordPress administrată nu doar că vă va economisi timp, ci și cu toate funcțiile adăugate pentru băieți pentru viteză, securitate, e-mail, asistență 24/7 și orice altceva, este sigur că vă va economisi bani pe termen lung. Media Temple cunoaște site-urile web și cunosc WordPress.

Obțineți Media Gazduire WordPress Gazduit de Templul

Utilizați găzduirea WordPress gestionată de Media Temple? Sau ai? Ne-ar plăcea să știm ce credeți și să vă împărtășiți experiențele dvs. cu ceilalți cititori ai noștri în secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me