Ghid de revizuire și găzduire WordPress GoDaddy

GoDaddy Review de gazduire WordPress gestionat

Ultima dată am făcut o analiză aprofundată pe Cloudways, acum este rândul serviciului de gazduire WordPress Managed GoDaddy și a modului în care acesta se opune concurenței. În acest articol vă voi arăta detaliile despre serviciul GoDaddy, inclusiv binele și răul.


GoDaddy are un serviciu pentru toată lumea, fie că este un singur utilizator de blog, o agenție de dezvoltatori, o revistă sau un creator de aplicații, par să aibă totul acoperit, dar nu vă lasă să vă gândiți că totul este soare. Nu este. Astăzi vă voi arăta avantajele și contra contra ofertei lor pentru piața WordPress.

Planuri de găzduire WordPress GoDaddy

Planurile WordPress sunt împărțite în 4 tipuri, Basic, Deluxe, Ultimate și Developer planul dezvoltator fiind singurul care are 5 domenii limită. La prima vedere, toate planurile par ultra accesibile și sunt într-adevăr – mai ales cu specialul nostru $ 1 Gazduire WordPress promo. Nu uitați să luați în considerare faptul că reducerea promoțională se aplică numai contractelor de 36 de luni. Cu cât este mai scurt termenul selectat, cu atât mai puțin veți primi o reducere.

Planurile mi se par destul de simple, dar voi analiza mai multe detalii mai târziu. Planul pe care l-am primit pentru revizuire este cel de la Deluxe, care vă permite să faceți un Site-ul de înregistrare cu un singur clic ca un bonus frumos și are spațiu de stocare adecvat pentru ceea ce costă. Voi reține că conturile de e-mail nu sunt incluse (deloc) cu planurile WordPress, dar puteți adăuga conturi de e-mail profesionale de la GoDaddy contra cost (planurile încep de la 2,99 USD / lună).

În primul rând – Voi încerca să import și site-ul meu de referință, cel pe care l-ați văzut în recenzia mea de gazduire Cloudways anterioară.

Interfața este la fel de ușoară ca plăcinta. Este atât de ușor că este greu să faci o greșeală.

Odată ce oferiți datele de conectare pe site, GoDaddy va merge mai departe și va instala un plugin special care va avea grijă de migrația reală, procesul curge atât de ușor încât mă simt tentat să recomand acest serviciu oricui nu înțelege un lucru despre găzduire și doriți să migrează doar un site fără a trebui să plătească o singură oră de suport tehnic.

Odată ce migrarea s-a încheiat, vă întâmpinați cu acest frumos panou construit.

Panoul GoDaddy WordPress este frumos, le dau asta, nu se poate nega, este ușor de citit, ușor de lucrat cu și extrem de ușor de utilizat, principalul Performanță al site-ului web este o analiză frumoasă în timp real a stării site-ului dvs. Acesta curge și este ușor de înțeles, detaliile planului sunt ușor de văzut în colțul din dreapta sus și există o fereastră superioară superioară care arată starea actualizărilor curente.

Adăugate funcții de găzduire GoDaddy

Dacă tocmai ați importat site-ul dvs., îl puteți clona sau copia pentru a lucra în altul cu funcționalitatea convenabilă a clonelor.

De asemenea, vă puteți asigura site-ul cu ajutorul adăugării SSD GoDaddy Opțiuni.

GoDaddy nu părea să prindă valul actual certificate gratuite care sunt oferite prin Comodo și Let’s Encrypt pentru mai multe servicii de găzduire. În schimb, GoDaddy preferă să promoveze propriile opțiuni SSL premium, deși puteți adăuga manual un certificat SSL gratuit. După un pic de cercetări am găsit acest post pe forum în cazul în care utilizatorii au stabilit că este posibil să se folosească Criptați cu găzduirea WordPress GoDaddy Managed, dar numai pe planurile care includ acces SSH (astfel încât utilizatorii de bază nu au noroc).

Acesta este un lucru rău, deoarece panoul de control GoDaddy nu vă va permite să vă controlați domeniul, să vă cumpărați propriul certificat sau să îl importați pe cel pe care îl aveți. Trebuie să gestionați certificatele prin interfața lor, la prețurile lor, care, este suficient să spun că sunt mult prea mari pentru a fi o alegere bună pentru marea majoritate a noilor utilizatori WordPress.

Deci, în afară de faptul că trebuie să cumperi un certificat foarte scump pentru SSL, serviciul este în mare parte gestionabil, nu? Ei bine, pentru noi utilizatori WordPress da. Dar pentru utilizatorii avansați ai greși, deoarece nu există nicio modalitate de a modifica domeniul curent odată ce importați site-ul dvs., decât dacă cumpărați un domeniu personalizat de la GoDaddy!

După cum puteți vedea din capturile de ecran, după ce migrați site-ul dvs., GoDaddy va folosi pluginuri personalizate pentru a-l menține, iar site-ul va avea modificarea domeniului lacomi pentru a vă împiedica să gestionați acest lucru din wordpress.

Acest lucru poate crea o problemă reală, după cum vedeți, deoarece serviciul este foarte accesibil, dar site-ul dvs. web este legat de serviciile GoDaddy precum domeniile și certificatele SSL. În acest moment, am vrut doar să creez un nou site web cu domeniul personalizat și apoi să încărc backup-ul meu, deoarece funcția de import va bloca site-ul meu de la alte modificări, dacă nu plătesc mai mult.

Instalarea unui site WordPress de la Scratch

Instalarea unui site web de la zero este foarte usor și GoDaddy vă va avertiza că trebuie să vă actualizați manual DNS-ul. Acest lucru este excelent, în afară de faptul că IP-ul raportat este greșit. Odată ce site-ul este instalat, IP-ul raportat în panoul principal va fi diferit, urmați în schimb acel IP.

Vi s-a oferit alegerea de a instala site-ul pe Centrul de date din America de Nord sau Europa.

Înainte de a fi creat site-ul web, GoDaddy vă va cere noile acreditări.

Acest lucru a fost într-adevăr promițător. Întregul proces a fost foarte ușor și am avut credința că instalarea unui site web de la zero ar putea nega ceea ce lipsește din funcția de import, dar din păcate … m-am înșelat din nou.

Odată ce site-ul a fost creat, suntem din nou la început. Panoul principal.

Primul lucru pe care îl observați este că, nu există nicio indicație despre faptul că puteți schimba fișierele din WordPress-ul dvs. creat recent. Nu există nici o funcție de import, nici o funcție de restaurare și cel mai important niciun manager de fișiere.

Deși acest lucru este perfect în regulă pentru utilizatorii sau blogurile noi WordPress, aceasta ar putea fi o veste proastă pentru utilizatorii avansați de WordPress care doresc să își personalizeze instalarea WordPress. Am încercat să mă conectez manual prin FTP, dar nu există niciuna – GoDaddy WordPress hosting acceptă doar funcționalitatea SFTP pentru a încărca propriile fișiere. Deși acest lucru poate părea un pic incomod la început, deoarece SFTP poate fi mai lent decât FTP-ul normal, este o alegere mai sigură (în opinia WPExplorer este mai bună) pentru conectarea la site-ul dvs. WordPress.

Efectuarea unei restaurări a bazei de date nu a fost dificilă, deoarece am avut acces la phpmyadmin, iar funcția de import a funcționat bine. Dar imediat ce am încercat să șterg și să încărc propriile mele fișiere WordPress, am primit următoarea eroare.

Există unele fișiere în WP Core care sunt blocate pentru a fi șterse – care este excelent pentru noii utilizatori WordPress. Aceasta este o caracteristică încorporată pentru a vă asigura că nu vă confundați accidental site-ul dvs. WordPress. Dar aș dori să vă reamintesc că acesta este contul nostru de WordPress și am accesat SFTP prin intermediul acredităților deja furnizate în cadrul panoului. Faptul că GoDaddy blochează anumite fișiere WordPress de la utilizatori ar putea avea probleme pentru dezvoltatorii serioși.

Acest lucru înseamnă că nu veți putea restaura copii de rezervă personale ale instalării dvs. WordPress (împreună cu controlul propriilor dvs. domenii și certificate) și este o veste tristă.

Pentru întregul proces de evaluare comparativă a GoDaddy a trebuit import site-ul meu de referință și utilizați doar adresa http temp pe care o oferă GoDaddy. De ce? Deoarece nu există nicio modalitate de a importa propriul site web folosind propriul dvs. domeniu, în afară de a-l importa dintr-o altă gazdă și de a preda controlul domeniului dvs. către GoDaddy.

Performanță de găzduire GoDaddy

Să vorbim despre performanță. O rundă completă de 10 teste arată că performanța este echitabilă de la Dallas, de la gât și la ceafă cu ceea ce am primit în cadrul evaluărilor Cloudways de la Dallas.

Din Australia performanța este, de asemenea, foarte bună.

Un test complet la GTMetrix arată că performanța ar putea fi mai bună, însă în fața caching-ului.

Un lucru de luat în considerare aici este faptul că GoDaddy utilizează deja un mecanism de memorie în cache furnizat de propriile pluginuri, care sunt instalate la timp de import deci rezultatele sunt deja memorate în cache. Este suficient să spunem ca cache nu este atât de bun dacă acesta este rezultatul.

Ce mi-a plăcut

Mi-a plăcut panoul de control, mi-a plăcut modul în care curge și modul în care este concepută interfața. Este super intuitiv și ușor de urmărit și este garantat să fie o potrivire perfectă pentru un începător WordPress. Fila de performanță este un plus frumos, iar procesul de importare este atât de simplu încât aș dori ca alte servicii să facă la fel. Funcția de rezervă și de înscenare este, de asemenea, un bonus frumos.

Ce nu mi-a plăcut

GoDaddy nu vă permite să modificați fișierele principale ale WordPress, ceea ce înseamnă că nu există nicio instalare personalizată și nici o încărcare personalizată a site-ului dvs. Nu există nicio modalitate de a configura un domeniu personalizat și de a încărca backup-ul, doar că nu este posibil. De asemenea, nu există conturi de e-mail incluse, așa că va trebui să cheltuiți bani în plus pentru a adăuga asta. Puteți vedea că serviciul este accesibil, dar costul total odată ce factorizați serviciul de e-mail adăugat crește prețul total față de concurenții GoDaddy.

Ceea ce nu pot rezista, însă este faptul că nu puteți modifica propriile fișiere odată ce acestea sunt încărcate prin procesul de import GoDaddy și nici nu puteți încărca propria instalare. Acest lucru face ca GoDaddy o potrivire slabă pentru dezvoltatori sau utilizatori avansați de WordPress.

De asemenea, singura modalitate de a importa site-ul dvs. este prin opțiunea de import și care va bloca domeniul automat. După importarea site-ului dvs., sunteți obligat să cumpărați un domeniu prin GoDaddy.

Nu în ultimul rând, nu puteți utiliza cu ușurință funcțiile SSL în afara GoDaddy. Acest lucru face dificilă utilizarea certificatelor gratuite sau personalizate, dacă nu imposibil. Dacă utilizați GoDaddy, cel mai bun pariu este să mușcați glonțul și să investiți într-un certificat SSL premium direct de la GoDaddy sau să vă abțineți să utilizați SSL în totalitate.

Asta sunt doar prea multe limitări continuând pentru ca GoDaddy să se asigure că ești plata serviciilor suplimentare, ceea ce este sincer, destul de șchiopat în această zi și vârstă. Dacă accesați serviciul GoDaddy, pierdeți prea mult controlul asupra proiectului dvs. și acest lucru nu este acceptabil.

Înveliți

În general, serviciul WordPress GoDaddy a fost surprinzător și i-aș da doar un 2 din 5. În opinia mea, panoul ușor și intuitiv și fila de performanță frumoasă nu pot echilibra faptul că nu vă va permite să importați propriile backup-uri (sau chiar să accesați fișierele principale WordPress), faptul că sunteți forțat să migrați sau cumpărați un domeniu de la goDaddy pentru a vă folosi site-ul, administratorul de fișiere lipsit, funcționalitatea de e-mail lipsă și nicio opțiune pentru certificate gratuite.

Întregul serviciu se simte un pic glumos, din moment ce pare accesibil, dar, în realitate, va trebui să investești mai mulți bani pentru a obține toate funcțiile de care ai nevoie. Am crezut că este cu siguranță un pas de la un plan de bază de găzduire partajat, Aș recomanda în mare parte serviciul WordPress GoDaddy noilor utilizatori WordPress care nu sunt interesați de partea tehnologică a site-ului lor web și sunt dispuși să plătească suplimentar pentru serviciile adăugate.

Dar ce crezi? Ați încercat găzduirea WordPress a GoDaddy? Sau poate doriți să aflați mai multe despre ceea ce ne-am gândit despre o anumită caracteristică? Lasă gândurile, comentariile și întrebările de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map