Ghid de pornire SiteGround WordPress Hosting

SiteGround este o companie populară de găzduire web, care oferă, de asemenea, o minunată găzduire WordPress. În această postare, vom arunca o privire asupra ceea ce SiteGround are de oferit și vă vom oferi un vârf la ceea ce se află sub capota planului lor de gazduire GoGeek de top.


Vizualizați Planurile de gazduire WordPress

Ce să caute într-o gazdă WordPress

Ne place WordPress și știm că faceți acest lucru, așa că este important să găsiți găzduire care să răspundă nevoilor dvs. specifice pentru WordPress. Indiferent dacă sunteți un începător sau un profesionist, trebuie să aveți multe în vedere – uptime, asistență, copii de rezervă și multe altele. Iată câteva componente cheie pe care să le cauți atunci când alegi gazda WordPress.

Cost de gazduire

Prețurile sunt probabil una dintre cele mai mari preocupări pentru majoritatea bloggerilor și a companiilor. În ciuda a ceea ce vă doriți, opțiunile dvs. de găzduire vor fi probabil limitate de bugetul dvs. Din fericire, toate minunatele site-uri SiteGround și planurile de găzduire WordPress sunt super accesibile. În plus, dacă faceți clic aici pentru a vizualiza Planurile de găzduire SiteGround, puteți obține găzduire începând cu doar 3,95 USD / lună – care este cu 60% din prețul lor standard.

Instalare cu un singur clic

Dacă sunteți nou pentru WordPress sau sunteți nou pentru crearea site-urilor web, este bine să găsiți găzduire care să aibă o instalare ușoară a unui clic pe WordPress, astfel încât să nu fiți nevoit să faceți nimic manual. SiteGround are un asistent de configurare minunat care face instalarea WordPress atât de ușor încât îl poți face în doar câteva minute.

Actualizări automate

Odată cu lansarea WordPress 3.7 au apărut actualizări automate pentru întreținere și securitate, totuși, trebuie să vă amintiți să instalați actualizări mai mari. Dar dacă găsiți o gazdă care va aminti să facă acest lucru pentru dvs., nu veți rata niciodată o actualizare. SiteGround oferă actualizări automate la WordPress, astfel încât să știți întotdeauna că instalarea dvs. este actualizată.

Copiile de rezervă

Dacă nu sunteți sigur de propriile abilități, este mai bine să găsiți o gazdă care să vă ofere copii de rezervă sau să restaurați puncte pentru dvs. SiteGround, de exemplu, include copii de rezervă gratuite zilnice cu toate planurile lor de găzduire – o alternativă excelentă la servicii terțe sau plugin-uri precum Backup Buddy.

Suport 24/7

Acesta este unul mare. Nu știți niciodată când s-ar putea să vă confruntați cu o problemă cu găzduirea dvs. web, deci accesul la asistență atunci când aveți nevoie este esențial. SiteGround oferă asistență 24/7 prin telefon, chat și bilete, așa că chiar dacă aveți probleme cu o poartă proastă la 2 dimineața, puteți cere ajutor. În plus, SiteGround are un personal special instruit, care vă poate ajuta, de asemenea, cu WordPress și probleme specifice pluginului în care puteți să vă confruntați, astfel încât să știți că veți primi răspunsuri exacte la toate întrebările dvs..

Garanție Uptime

Multe gazde, inclusiv SiteGround, au 99.9% garanții uptime. Aceasta înseamnă că site-ul dvs. ar trebui să scadă doar cu 0,1% din timp (de obicei, acesta este pentru întreținerea serverului), deci nu vă incomodează pe dvs. sau cititorii dvs..

Vizite pe lună

Atunci când alegeți un plan de la o gazdă, asigurați-vă că îl alegeți pe cel care răspunde nevoilor dvs. mai ales în ceea ce privește traficul. SiteGround oferă trei planuri principale (StartUp, GrowBig și GoGeek), fiecare având diferite niveluri de trafic prevăzute (10 k, 25 k și respectiv 100 k). Acest lucru este menit să vă păstreze rapid site-ul, cu siguranță că alegeți planul potrivit pentru traficul dvs. Dacă obțineți mult trafic, dar achiziționați un plan care nu a fost creat pentru a-l gestiona, site-ul dvs. va fi lent, așa că nu vă lăsați pe hosting!

Lățime de bandă

Pentru un site nou, 5 GB oferă mult spațiu pentru a vă găzdui conținutul. Dar pe măsură ce site-ul dvs. web crește, veți avea nevoie de mai multe. Planurile SiteGround încep de la 10 GB și urcă de acolo. Din nou, este important să decideți ce plan are caracteristicile de care aveți nevoie. Dacă doriți să oferiți mult conținut descărcabil utilizatorilor dvs., veți avea nevoie de un plan cu mult mai mult spațiu.

Viteză

Indiferent ce gazdă sau plan alegeți, viteza este o preocupare uriașă pentru orice utilizator WordPress. Vrei o gazdă cu servere rapide. Aceasta înseamnă hardware solid și memorie în cache minunat. SiteGround este cu mult înainte în acest sens și chiar oferă propriul lor plugin SuperCacher care include 3 niveluri de memorie în cache. Verificați articolul lor la Aflați mai multe, dar practic utilizatorii de WordPress (ca tine) au reușit să profite din moment ce pot profita din plin de acest plugin minunat și este în cache dinamic.

Securitate

Este important să vă păstrați site-ul în siguranță, iar o parte din această luptă include utilizarea unui server sigur. Multe funcții de găzduire se adaugă securității tale (cum ar fi backup-uri, actualizări software, monitorizare și multe altele), iar SiteGround oferă o mulțime de straturi de protecție tuturor utilizatorilor lor. Aruncați o privire la videoclipul lor pentru a vedea unele dintre modurile în care SiteGround oferă clienților lor liniște sufletească.

Există și alte caracteristici pe care le-ai putea dori, cum ar fi transferuri / migrații gratuite, conturi de e-mail, transferuri de date, mai multe centre de date, măsuri de securitate (cum ar fi plugin-uri), memorie în cache etc. căci dacă aveți nevoie de ele, dar aș considera aceste caracteristici bonus care nu sunt critice pentru ceea ce face o gazdă bună (dar constituie o gazdă excelentă ��). Dacă doriți să aflați mai multe despre ce ar trebui să căutați atunci când luați în considerare gazdele, consultați aceste postări de la autorii noștri:

 • Gazduire WordPress: Cum să-l alegi pe cel mai bun
 • Cum să alegi gazda WordPress corectă
 • Ce trebuie să știți despre găzduirea WordPress gestionată

SiteGround WordPress Gazduire

Desigur, SiteGround este o gazdă excelentă. Ele oferă toate caracteristicile pe care le-am acoperit și apoi unele. O caracteristică foarte bună a SiteGround, ca companie de găzduire, este că au găsit locul dulce între găzduirea partajată tradițională accesibilă (dar limitată) și cea mai ieftină, caracteristică gazduire WordPress, bogată administrată. SiteGround a găsit o modalitate de a oferi clienților lor multe dintre caracteristicile nemaipomenite ale unei gazde WordPress gestionate (actualizări automate, memorie în cache, securitate etc.), menținând în continuare prețuri prietenoase pentru buget.

Pentru a vă oferi o idee mai bună despre ce este inclus în planurile lor de găzduire premium, aruncăm o privire la planul GoGeek al SiteGround, deoarece vine cu toate clopotele și fluierele minunate. Când v-ați conectat prima dată la Zona dvs. de utilizator, există o mulțime de file utile pentru orice și orice. Dacă aveți vreodată nevoie de informații DNS, IP-ul contului sau alte servicii, trebuie doar să faceți clic pe fila Conturi mele. De aici puteți accesa tot felul de funcții suplimentare din SiteGround.

În pagina Contului dvs., există o filă Instalări WordPress. Aici sunt enumerate fiecare dintre site-urile dvs., împreună cu câteva legături utile. Există un link rapid către Panoul de administrare al site-ului dvs. web, dar mai important este un link către Setul de instrumente WordPress al SiteGround. Doar faceți clic pe acest buton pentru a fi dus la cPanel X care este complet încărcat cu opțiuni rapide.

Pagina Conturi SiteGround

Set de instrumente WordPress SiteGround

Setul de instrumente include un buton de resetare rapidă a parolei dvs. de administrare WordPress, o opțiune pentru a asigura securitatea panoului de administrare WordPress, restricționând accesul pentru a permite doar adrese IP specifice, a repara permisiunile de fișiere (o modalitate rapidă și ușoară de resetare dacă primiți erori de permisiune) , Schimbați domeniul (sau subdomeniul) site-ului Web dacă doriți să transferați site-ul, mutați instalarea într-un folder nou, configurați certificatul SSL (dacă aveți un certificat SSL privat) și ștergeți aplicația dacă, din anumite motive, decideți să eliminați complet site-ul tau. Acestea sunt foarte utile în situații specifice, așa că este posibil să fie nevoie sau nu să le utilizați în funcție de nivelul de abilitate al dezvoltatorului.

Set de instrumente WordPress SiteGround

SiteGround Servicii suplimentare

Tot sub Conturile mele se află fila Servicii suplimentare. Aici puteți vedea și accesa multe dintre funcțiile premium disponibile de pe SiteGround.

SiteGround Servicii suplimentare

Backup-uri premium
Restaurarea site-ului dvs. este ușoară atunci când utilizați SiteGround. Copiile de rezervă zilnice sunt incluse gratuit cu toate planurile, dar GrowBig și GoGeek includ, de asemenea, un instrument de restaurare ușor de folosit încorporat. Doar faceți clic pe butonul Restaurare pentru a trimite un bilet pentru ca site-ul dvs. să fie restaurat la o copie de rezervă anterioară. Ambele planuri includ 30 de copii de rezervă ale site-ului dvs. web, iar planul GoGeek oferă, de asemenea, restaurări manuale nelimitate de către echipa de asistență SIteGround..

Backup-uri SiteGround

Standard AlphaSSL
Planurile GrowBig și GoGeek ale SiteGround includ ambele un an gratuit pentru un certificat SSL standard. Acest lucru este excelent dacă intenționați să acceptați plăți prin card de credit, deoarece vă permite să creați o conexiune sigură între client și server. Dacă intenționați să creați o instalație cu mai multe site-uri cu diverse subdomenii, va trebui să utilizați WildCard SSL – dar SiteGround oferă și acest lucru, iar actualizarea este la fel de ușoară ca să faceți clic pe un buton.

SiteGround AlphasSSL

HackerAlert Malware
Suntem mari în materie de securitate aici la WPExplorer și credem cu tărie că nu puteți adăuga niciodată suficiente straturi de protecție pe site-ul dvs. web. Alerta hackerului SiteGround este o actualizare premium, dar merită o etichetă de preț de 1 USD pe lună. Această caracteristică crawlează site-ul dvs. pentru a vă prezenta malware și vă oferă capete pe e-mail dacă găsește ceva (și vă oferă chiar sfaturi despre cum vă puteți curăța site-ul). Însoțit de alte tehnici de securitate WordPress, HackerAlert este un serviciu excelent de luat în considerare.

Adresa IP dedicată
Deși fila Servicii suplimentare, puteți face upgrade la o adresă IP dedicată. Deși acesta nu este un pas necesar pentru majoritatea blogurilor sau site-urilor de afaceri, poate doriți să luați în considerare obținerea unuia dacă intenționați să utilizați SSL sau să accesați site-ul dvs. prin FTP.

CloudFlare Plus
Aproape toate planurile SiteGround includ CloudFlare coapte chiar. Acest lucru este excelent, deoarece CloudFlare poate într-adevăr să accelereze site-ul dvs. WordPress. Utilizează centre de date la nivel mondial pentru a livra fișiere statice (cum ar fi imagini sau alt conținut) folosind centrul de date cel mai aproape de fiecare cititor. În unele cazuri, acest lucru poate accelera site-ul dvs. cu până la 50% și poate economisi până la 60% din lățimea de bandă. Prin actualizarea la CloudFlare Plus, veți obține, de asemenea, statistici orare, suport SSL, două niveluri de compresie a imaginii, redimensionare optimizată a imaginii și multe altele.

Plugin SuperCacher

Dacă alegeți un plan de găzduire WordPress SiteGround GoGeek, veți avea acces și la toate cele 3 niveluri ale puternicului plugin SuperCacher (static, amintit și dinamic). Pluginul este instalat automat atunci când selectați WordPress ca software-ul site-ului dvs. web. Acest plugin extraordinar accelerează site-ul dvs. web prin introducerea în cache a conținutului static, a rezultatelor interogării bazelor de date și a copiilor dinamice ale paginilor dvs. web. Modificați-vă setările din cache făcând clic pe elementul de meniu SuperCacher din tabloul de bord WordPress.

SiteGround SuperCacher

Stagiul WordPress

SiteGround oferă, de asemenea, site-uri de organizare gratuite pentru clienții GoGeek. Acesta este un instrument excelent de utilizat dacă dezvoltați un site web pentru altcineva, deoarece puteți regla tema și adăuga conținut înainte de a merge live. După ce sunteți gata, trebuie doar să faceți clic pe un buton pentru a muta înscenarea pe site-ul dvs. live (și faceți backup la site-ul live în cazul în care doriți să reveniți).

Alegerea unui Plan de găzduire WordPress SiteGround

Așadar, ați văzut ce caracteristici include SiteGround, dar cum alegeți un plan care vi se potrivește? SiteGround oferă trei planuri de găzduire ușor de utilizat – StartUp, GrowBig și GoGeek. Și nu vă stresați prea mult, dacă alegeți un plan și descoperiți mai târziu că aveți nevoie de mai multă putere, SiteGround vă face ușor ca plăcintă să vă actualizați contul cu doar doar câteva clicuri pe un buton..

Planuri de gazduire WordPress SiteGround

Lansare

Dacă sunteți nou la WordPress sau dacă intenționați să găzduiți un blog personal (sau un alt site mic), atunci planul StartUp al SiteGround poate fi potrivit pentru dvs. Conceput pentru site-uri web cu trafic redus, acest plan vă permite să găzduiți un site care primește în jur de 10.000 de accesări pe lună. Este perfect pentru început.

GrowBig

Pe măsură ce site-ul dvs. crește, faceți upgrade la planul GrowBig. Potrivit pentru traficul moderat, acest plan SiteGround vă permite să găzduiți un număr nelimitat de site-uri web, astfel încât să vă puteți găzdui propria rețea de site-uri (atâta timp cât traficul este de aproximativ 25.000 pe lună) sau doar unul popular. În plus, atunci când faceți upgrade, primiți funcții adăugate, inclusiv WordPress SuperCacher, backup și restaurări de bază, asistență prioritară și dublarea spațiului web.

GoGeek

Dacă site-ul dvs. continuă să crească (deoarece sunteți super cool) sau dacă sunteți în căutarea de găzduire solidă pentru site-ul dvs. de afaceri, planul GoGeek este o opțiune excelentă. Cu caracteristici premium, incluzând punerea în scenă cu un clic, integrarea SG Git github, backup-uri premium, restaurări nelimitate ale site-urilor profesionale și conformitate cu PCI gratuit pentru magazinele online, acest plan de găzduire de la SiteGround este unul dintre cele mai bune planuri pe care le oferă.

Acum că ați aruncat o privire la ce trebuie să ofere SiteGround, aruncăm o privire asupra modului de configurare a găzduirii dvs. cu acestea. Așa că mergeți la SiteGround și alegeți un plan de gazduire WordPress, apoi treceți la ghidul nostru de configurare.

Noțiuni introductive cu Gazduire WordPress SiteGround

Înainte de a începe chiar să vă gândiți la tema dvs. WordPress sau la oricare dintre mesajele dvs., va trebui să vă achiziționați planul de găzduire și să alegeți un nume de domeniu. Norocos pentru tine, fiecare plan de găzduire WordPress de la SiteGround include un nume de domeniu GRATUIT. Nu numai că acest lucru vă economisește ceva bani, dar face ca configurarea site-ului dvs. să fie și mai rapidă, deoarece nu va trebui să îndreptați numele dvs. de domeniu de pe un alt server. Alegeți unul dintre planurile despre care am vorbit mai sus și să începem!

Expertul de configurare SiteGround

Sfatul meu este să profitați de asistentul de configurare SiteGround – va face configurarea site-ului dvs. WordPress super ușor și fără dureri de cap. În primul rând, va trebui să vă autentificați în zona de utilizator a site-ului SiteGround, trebuie să existe un prompt similar cu cel de mai jos. Selectați doar opțiunea care se aplică situației dvs.; în acest tutorial vă vom descoperi cum să configurați un site web nou.

Expertul de configurare SiteGround

NOTĂ: Există o opțiune de instalare manuală dacă preferați să parcurgeți traseul respectiv, dar, deoarece este mai complicat, nu vom acoperi aici.

În continuare, veți alege tipul de site web pe care îl creați, precum și software-ul pe care doriți să-l utilizați. Desigur, alegi WordPress pentru cel de-al doilea, deoarece este cel mai bun CMS până la urmă.

Preferințele site-ului SiteGround

Și apoi, pe baza alegerii din pasul anterior, vi se va solicita să vă creați detaliile de conectare. Am ales WordPress (duh) și am adăugat informațiile noastre. Aveți, de asemenea, opțiunea de a selecta o temă gratuită furnizată de SiteGround. Aceasta este opțională. Dacă nu vedeți unul care vă place sau dacă ați găsit deja o temă WordPress premium în altă parte, nu trebuie să alegeți una.

Instalare software SiteGround

Asta este – contul tău este gata de utilizare! Ura! Secțiunea „Ce urmează” este un loc minunat pentru a începe dacă sunteți interesat de funcționarea interioară a găzduirii. Poate doriți să aruncați o privire asupra turului din zona dvs. de clienți pentru a vă familiariza cu contul dvs. în SiteGround și link-ul pentru a crea adrese de e-mail dacă le veți folosi.

Configurare siteGround completă

Configurarea site-ului dvs. WordPress

E timpul să vă scufundați în construirea site-ului dvs. web și în adăugarea de conținut! Dacă ați ales o temă în timpul asistentului de configurare, veți observa că este deja instalată și activă. Dar, dacă doriți să încărcați propria temă acum este un moment minunat să o faceți.

Accesați site-ul dvs. web-web/wp-admin și conectați-vă folosind detaliile create anterior. Tah-Dah! Site-ul dvs. este deja configurat și gata de plecare. Dacă ați ales să folosiți una dintre temele gratuite de la SiteGround, sunteți gata să începeți să adăugați conținut, dar dacă doriți să încărcați propria temă acum este un moment minunat pentru a o face. Navigați doar la Aspect> Teme> Adăugare nou. De aici puteți căuta fie o temă gratuită de pe WordPress.org. Sau faceți clic pe butonul Încărcați tema buton și urmați instrucțiunile pentru a adăuga propria temă WordPress. Avem, de asemenea, un ghid video privind schimbarea temei WordPress pe care o puteți urmări.

Instalați și activați noua dvs. temă WordPress

După ce ați instalat și activat tema WordPress, este posibil să vedeți o notificare pentru a instala funcții suplimentare. De exemplu, tema Total WordPress recomandă instalarea plugin-urilor premium incluse (Layer Slider, Slider Revolution, Visual Composer), precum și plugin-uri gratuite (Contact Form 7, WooCommerce) pentru a utiliza toate opțiunile puternice ale temei. Trebuie doar să faceți clic pentru a instala pluginurile sau a respinge notificarea.

Notificare totală de temă

Acum sunteți gata să adăugați conținutul dvs. Majoritatea temelor WordPress premium includ exemple de date pe care le puteți instala pentru a vă configura mai rapid site-ul. Pentru a încărca fișierul dvs. de date de probă, accesați Instrumente> Import și faceți clic pe opțiunea WordPress. Acest lucru vă va solicita să instalați importatorul WordPress. Faceți clic pentru a o instala, apoi faceți clic pe linkul pentru a activa și rula importatorul. Căutați fișierul de date exemplu (ar trebui să fie un fișier .xml), faceți clic pentru a-l încărca, apoi atribuiți mesajele de eșantion unuia dintre utilizatorii dvs..

Următorii pași ar fi să schimbați setările de legătură permanentă, să adăugați / să vă salvați meniurile, să schimbați widget-urile și să efectuați alte modificări pe site-ul dvs. utilizând toate opțiunile de administrare ale Tema WordPress Total înainte de a partaja site-ul dvs. cu alții..

Concluzie

Dacă sunteți pe piață pentru o găzduire WordPress de calitate, cu un suport deosebit, o mulțime de funcții și o configurare ușoară, atunci SiteGround ar putea fi potrivit pentru dvs. Uitați-vă la unele dintre planurile lor – asigurați-vă doar că utilizați linkul nostru pentru a economisi 50% + pe SiteGround WordPress Hosting. Oferă planuri grozave care funcționează excelent pentru orice nivel de utilizator și, mulțumită vrăjitorului de configurare, chiar și cineva care nu a folosit niciodată WordPress înainte poate avea un site web funcțional și în scurt timp..

Ați folosit găzduirea SiteGround? Spuneți-ne ce credeți în comentariile de mai jos. Ne-ar plăcea să auzim ce experiență a fost folosindu-le ca WordPress sau gazdă web generală.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map