Gestionați mai bine evenimentele cu calendarul evenimentelor moderne

Cred că veți fi de acord când spun: rularea unui site web pentru evenimente este o problemă dificilă. Trebuie să creați evenimente, să publicați același lucru pe site-ul dvs. web și să înregistrați participanții fără să încurcați lucrurile. Când lucrați cu variabile precum ore, prețuri și locuri diferite pentru diverse evenimente, sarcina devine de 10 ori mai grea.


Se dovedește; puteți crea cu ușurință un sistem de gestionare a evenimentelor pe site-ul dvs. utilizând pluginul Calendar Modern Events. Și în recenzia de astăzi / cum să postăm, vă arătăm exact de ce Modern Events Calendar este unul dintre cele mai bune plugin-uri pentru evenimente WordPress pentru a grația web-ului.

Citiți mai departe pentru a descoperi caracteristicile și opțiunile care formează Calendar evenimente moderne pluginul ies în evidență din mulțime. Nu uitați să consultați videoclipuri mișto am fost adăugate până la sfârșitul articolului. În afară de asta, vă rugăm să vă împărtășiți gândurile în comentarii. Din cale-afară, să trecem la afaceri.

Ce este calendarul evenimentelor moderne?

Revista modernă a pluginului calendarului evenimentelor

Calendarul evenimentelor moderne este un plugin strălucitor care vă ajută să creați, să publicați și să gestionați evenimente pe site-ul dvs. WordPress. Este creierul Echipa Webnus, o temă venerată WordPress și dezvoltator de pluginuri. Pluginul este încărcat până la capăt cu toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a gestiona evenimente pe site-ul dvs. WordPress, precum un profesionist.

Și după cum sugerează și numele, Modern Events Calendar vă oferă cele mai noi metode de proiectare și o modalitate practică de gestionare a evenimentelor fără a sparge transpirația. Ca atare, pluginul este gata pentru mobil, complet răspunzător, gata de traducere și se joacă bine cu instrumentele preferate, cum ar fi WooCommerce, printre altele.

În plus, pluginul este excepțional de ușor de utilizat și bine conceput pentru a vă economisi o tonă de timp. În loc să pierdeți timpul pentru configurarea setărilor, puteți configura întregul lucru în câteva clicuri și puteți atinge terenul. Crearea și gestionarea evenimentelor cu MEC este la fel de simplă ca A, B, C, nu vei avea nevoie de nimeni care să te țină de mână.

Dacă sunteți în căutarea unui plugin fantastic de gestionare a evenimentelor pentru site-ul dvs. WordPress, Calendar Evenimente moderne este adevărata ofertă. Și datorită asistenței clienților în timp util, pluginul vă ajută să economisiți timp, bani și să oferiți o experiență excelentă utilizatorului pe site-ul dvs. web.

După ce știți cu ce lucrăm, vom începe cu versiunea gratuită a Calendar Modern Events. Mai târziu în recenzie, acoperim PRO versiune și add-on-uri care îți oferă mai multe funcționalități fără a rupe banca. Fără a pierde încă o secundă, să vedem ce oferă pluginul în ceea ce privește funcțiile.

Funcții moderne pentru calendarul evenimentelor

Caracteristici moderne ale calendarului evenimentelor

Pluginul Modern Events Calendar are un pumn în departamentul de funcții. Chiar și versiunea gratuită te face să zâmbești cu o suită impresionantă de funcții care depășesc ceea ce oferă multe plugin-uri concurente. Vă veți distra de minune cu versiunea gratuită, dar dacă alegeți să faceți upgrade, puteți aștepta doar funcții mai puternice.

Numărul de funcții pe acest lucru este destul de lung, dar voi face tot posibilul pentru a rezuma ceea ce vă puteți aștepta de la un plugin de evenimente WordPress ca niciun altul. În plus, probabil că nu veți mai avea nevoie de toate funcțiile, dar, dacă o faceți, Calendarul evenimentelor moderne nu vă dezamăgește.

Calendarul evenimentelor moderne este livrat cu o mare varietate de funcții, așa cum am clasificat mai jos.

Caracteristici evenimente

Calendar de evenimente moderne chiar caracteristici

Pluginul vine cu o bună selecție de caracteristici și opțiuni care vă permit să creați cu ușurință o varietate de tipuri de evenimente. Pentru început, puteți crea evenimente de o singură zi, evenimente de o zi întreagă și evenimente care țin mai mult de o zi.

În plus, vă puteți personaliza extins evenimentele. De exemplu, puteți adăuga evenimente la Google Calendar, iCal sau Outlook pentru a gestiona evenimente cu instrumentul preferat. În plus, puteți adăuga cu ușurință imagini, organizatori, vorbitori, etichete, categorii, formulare de rezervare personalizate, orare, variații de bilete și hărți de locație la evenimentele dvs..

În plus, puteți seta evenimente să se repete în zilele personalizate, de ex. în fiecare primă lună a fiecărei luni și așa mai departe. Asta nu e tot; puteți crea evenimente care se întâmplă zilnic, săptămânal, lunar sau anual. De asemenea, puteți crea evenimente care nu se încheie niciodată, afișați evenimente prezentate, setați numărătoare inversă de evenimente, ascundeți timpul evenimentelor, adăugați etichete dinamice pentru evenimente și puteți face multe altele.

Fret none; veți vedea cele mai multe dintre aceste funcții în acțiune atunci când testăm unitatea de plugin ulterior în articol. Deocamdată, să acoperim mai multe funcții.

Funcții de afișare

Caracteristici moderne de afișare a calendarului de evenimente

În ceea ce privește afișarea evenimentelor pe site-ul dvs. web, pluginul Calendar Modern Events nu este lipsit de machete atractive care nu sunt în calea experienței utilizatorului. Evenimentele dvs. arată ascuțite și curate și sunt accesibile pentru vizualizare și rezervare. Aceasta este într-adevăr o veste grozavă, deoarece multe alte pluginuri pentru evenimente necesită tone de personalizare pentru a obține un aspect decent.

Dar Calendar Evenimente Moderne nu va avea nimic. Pentru a vă ajuta să vă afișați evenimentele în cea mai bună lumină posibilă, pluginul este livrat cu mai multe piei de culoare, posibilitatea de a alege culori personalizate, pictograme cu imagini font, 5 stiluri de vizualizare listă, 7 stiluri de vizualizare grilă, vizualizare calendaristică completă, vedere agendă, vedere zidărie, evenimente pe Google Maps, căutare puternică de evenimente și așa mai departe.

Așadar, dacă doriți să vă afișați evenimentele într-o grilă, listă, carusel sau modal, pluginul Calendar Calendar Modern are spatele. Cu suport complet RTL, filtre și multe altele, evenimentele dvs. vor arăta bine pe o varietate de dispozitive. În plus, datorită tuturor opțiunilor de personalizare pe care le obțineți, vă puteți alinia evenimentele cu marca dvs. în câteva minute.

Caracteristici de rezervare

Caracteristici moderne de rezervare a calendarului evenimentelor

Crearea, afișarea și gestionarea evenimentelor pe site-ul dvs. WordPress este bună și totul, dar rezervarea participanților la eveniment este redundantă. De ce ar putea un client să vadă detaliile evenimentului pe site-ul dvs. web și să aștepte să plătească când ajunge la eveniment?

Nu credeți că este mai bine să plătiți pentru eveniment cu mult timp înainte ca participanții să părăsească site-ul dvs. web? În acest fel, participantul trebuie să își prezinte biletul la eveniment. Economisiți timp, câștigați mai mulți bani și capturați perspective care ar putea să fi ratat altfel evenimentul dvs..

Calendarul evenimentelor moderne vă oferă o suită genială de caracteristici de rezervare, dar numai în versiunea pro. Obțineți cinci gateway-uri de plată, diverse tipuri de bilete, cupoane, câmpuri personalizate, taxe, notificări, opțiuni valutare, iar lista continuă.

În ceea ce privește rezervarea evenimentelor, Modern Events Calendar vă oferă toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a automatiza rezervarea pe site-ul dvs. în întregime.

Caracteristici de integrare

integrări de calendar de evenimente moderne

Calendarul evenimentelor moderne este destul de potrivit integrării. Indiferent dacă utilizați un alt plugin sau o aplicație pentru evenimente WordPress, Calendar Evenimente moderne nu face discriminări. Puteți integra pluginul cu o varietate de pluginuri din calendarul evenimentelor fără probleme.

Ceea ce înseamnă că puteți importa cu ușurință evenimente din alte pluginuri și servicii pentru evenimente WordPress. În afară de aceasta, puteți exporta evenimentele dvs. pe platforme terțe cu ușurință absolută. În plus, Modern Events Calendar funcționează cu WooCommerce și cu o varietate de creatori de pagini care nu mai sunt disponibile.

Pluginul este extrem de flexibil, permițându-vă să rulați un sistem automatizat de gestionare a evenimentelor și rezervărilor pe site-ul dvs. De la creare la afișare și rezervare de evenimente, Calendar Modern Events simplifică fluxul de lucru, astfel încât să vă puteți concentra pe creșterea afacerii dvs..

Calendarul evenimentelor moderne este compatibil cu plugin-uri SEO, multi-site WordPress, EventOn, Calendar evenimente, Calendarize, plugin-uri cache, Google Calendar și Plugin WP Schedule Schedule, printre altele.

Caracteristici prietenoase pentru dezvoltatori

Calendarul evenimentelor moderne este instrumentul perfect pentru utilizatorii de energie WordPress, datorită unei suită de funcții prietenoase pentru dezvoltatori. Pentru început, puteți înlocui pagini, arhive și skins color în tema dvs. În plus, puteți să declanșați funcțiile personalizate WordPress, opțiunile pluginului de filtrare, personalizați codurile scurte și puteți face mult mai mult folosind cârlige.

Cum se instalează Modern Events Calendar Lite

Până acum, atât de bine, am testat apele, doar cu degetele de la picioare. Este timpul să ne descurcăm. Nu putem învăța nimic lipindu-ne de margini, așadar să ne scufundăm și să obținem experiență practică cu această bestie. Versiunea gratuită este disponibilă pe repo-ul oficial al pluginului WordPress, deci știți că acest lucru va fi ușor.

Navigheaza catre Pluginuri> Adaugă nou, așa cum se arată mai jos.

Apoi, introduceți „Calendar evenimente moderne” în caseta de căutare, apoi apăsați pe Instaleaza acum buton.

instalarea calendarului de evenimente moderne

După aceea, apăsați pe Activati buton pentru finalizarea instalării.

activarea pluginului pentru calendarul evenimentelor moderne

Dacă faceți acest lucru, vă duceți la pagina de întâmpinare din calendarul evenimentelor moderne pe care o vedeți în ecranul afișat mai jos.

pagina de întâmpinare a calendarului modern

Din imaginea de mai sus, observați noul Calendarul M.E. element din meniul de administrare WordPress. În acest moment, puteți începe să creați evenimente.

Crearea evenimentelor

Crearea unui nou eveniment folosind Calendar Events Modern este ușoară. Navigheaza catre Calendarul M.E. și faceți clic pe Adaugă eveniment, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

adăugarea unui nou eveniment de evenimente moderne calendar

Dacă faceți acest lucru, vă conduceți la un editor cu aspect familiar, după cum detaliem mai jos.

adăugați un nou editor de evenimente

Adăugați titlul, descrierea și derulați în jos pentru a adăuga mai multe detalii despre eveniment, după cum am evidențiat mai jos.

editor de calendar de evenimente moderne

Pe ecranul de mai sus, puteți adăuga toate detaliile evenimentului dvs. Puteți adăuga locație, locație, organizatori, cost, program orar, repetare eveniment, imagine prezentată și așa mai departe. Creează evenimente fără efort cu ajutorul pluginului Calendar Modern Events.

După ce adăugați toate detaliile necesare, atingeți butonul Publica buton pentru a posta evenimentul pe site-ul dvs. web. Iată cum arată evenimentul nostru de probă pe site-ul nostru de testare.

Eșantionează evenimentele moderne din calendarul evenimentelor

Arată grozav dacă mă întrebi ��

Cu toate acestea, utilizatorii nu pot rezerva evenimente încă, deoarece nu am activat modulul de rezervare, care – dacă vă amintiți – este disponibil numai în Calendar evenimente moderne PRO.

Pentru a activa modulul de rezervare în versiunea pro, navigați la Calendar M.E.> Setări> Rezervare, bifați Activați modulul de rezervare caseta de selectare și faceți clic pe butonul Salvează modificările buton așa cum se arată mai jos.

activați funcțiile de rezervare

Făcând acest lucru adaugă Gateway-uri de plată la setările dvs. de rezervare MEC și a Rezervări element în meniul dvs. de administrator WordPress.

Acum că puteți crea un eveniment și să-l afișați pe site-ul dvs. web, permiteți-ne să acoperim Modern Events Calendar Pro și suplimente.

Calendar de evenimente moderne Complemente premium

stabilirea prețurilor calendaristice pentru evenimente moderne

Dacă aveți nevoie de mai multe caracteristici, puteți oricând să vă dezvoltați Calendar evenimente moderne Pro. Webnus oferă trei pachete: 1 licență la 75 dolari dolari, cinci licențe la 255 dolari și 10 licențe la 455 dolari.

Alegeți planul care funcționează pentru dvs., achiziționați și descărcați pluginul. În continuare, conectați-vă la tabloul de bord al administratorului dvs. WordPress și navigați la Pluginuri> Adaugă nou.

adăugarea unui nou plugin la wordpress

Pe Adăugați pluginuri ecran, faceți clic pe Încărcați pluginul, alegeți fișierul .Zip pentru evenimente moderne și accesați Instaleaza acum.

Apoi, activați pluginul.

activarea premium a calendarului evenimentelor moderne

După aceea, faceți clic pe Calendarul M.E., derulați în jos, introduceți tokenul de achiziție și faceți clic pe butonul Trimite buton așa cum se arată mai jos.

activarea jetonului de cumpărare a calendarului de evenimente moderne

Acum că versiunea dvs. premium a Calendar Events Modern este gata, să explorăm câteva suplimente premium. Pentru a vizualiza și instala suplimente, navigați la Calendar M.E.> Addons așa cum se arată mai jos.

Adăugări calendaristice moderne de evenimente

În mod alternativ, puteți descărca suplimentele din contul MEC și le puteți instala pe site-ul dvs. ca un plugin tipic. Pentru tutorial, am instalat toate suplimentele pentru că unde este distracția de a reține? ��

Să trecem peste suplimentele premium din calendarul evenimentelor moderne.

WooCommerce Add-On

Add-on-ul Modern Events Calendar WooCommerce vă permite să vindeți bilete de evenimente prin WooCommerce. Pe lângă cumpărarea biletelor, utilizatorii dvs. pot achiziționa și alte produse WooCommerce. Pentru a utiliza Integrarea WooCommerce Integration, aveți nevoie de Modern Events Calendar Pro și WooCommerce.

Aflați cum puteți vinde bilete de evenimente prin suplimentul WooCommerce în următorul videoclip:

Toate lucrurile făcute �� Acum știți cum puteți vinde bilete de evenimente pe site-ul dvs. web prin intermediul suplimentului WooCommerce. Acum sunteți gata să instalați următorul supliment de calendar pentru evenimente moderne: Elementor Form Builder.

Elementul de completare Former Builder

Elementul de completare Former Builder vă ajută să creați formulare unice pentru biletele dvs. în generatorul de pagini Elementor. Componenta suplimentară are o mulțime de opțiuni pentru a vă crea și a vă stiliza formularele, după cum doriți.

Pentru a utiliza complementul, aveți nevoie de Modern Events Calendar Pro și de constructorul de pagini Elementor. Urmăriți videoclipul de mai jos pentru a afla mai multe.

În continuare, avem elementul Addor Single Builder.

Elementor pentru un singur Builder Addon

Elementor pentru un singur Builder Addon vă oferă exact ceea ce aveți nevoie pentru a crea șabloane personalizate pentru evenimentele dvs. din Elementor. Adăugul vă oferă o mulțime de opțiuni pentru a crea pagini de evenimente elegante, super-duper ușor de personalizat în Elementor.

Urmăriți videoclipul de mai jos pentru mai multe informații despre modul de instalare a addonului pe site-ul dvs. WordPress.

În plus, Elementor Single Builder Addon este posibil să trecem la următorul.

Addor Elementer Builder Shortcode

Elementor Buildcode Shortcode Addon vă permite să creați și să personalizați coduri scurte MEC nelimitate în Elementor. Codurile rapide vă permit să afișați evenimentele dvs. oriunde pe site-ul dvs. web. Puteți personaliza stiluri ușor și puteți afișa / ascunde elemente în diferite comenzi rapide.

Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizionați scurtul videoclip de mai jos.

Apoi avem API-ul Event Event Addon.

API API Addon

Dacă doriți să copiați evenimente de pe un site web în altul, vă va plăcea absolut API API Addon. Complementul vă permite să vizualizați evenimente de pe site-ul dvs. WordPress pe orice aplicație web sau platformă. Este instrumentul perfect pentru a muta evenimentele între aplicații fără codificarea cunoștințelor.

Urmăriți videoclipul de mai jos pentru mai multe informații.

În continuare, Adăugarea de sincronizare a evenimentelor multisite.

Adăugare sincronizare evenimente multisite

Rulează un site web cu evenimente multisite? Mulțumită Adăugare sincronizare evenimente multisite, puteți sincroniza cu ușurință evenimentele de pe subsite-urile dvs. cu site-ul principal. După ce selectați subsumurile care urmează să fie sincronizate în panoul dvs. de admin, toate modificările aduse site-ului principal sunt moștenite de aceste subsite..

Vezi mai jos videoclipul pentru mai multe detalii.

Panoul utilizatorului Addon

Dacă doriți să creați o pagină specifică pentru fiecare utilizator, aveți nevoie de Panoul utilizatorului Addon. Pagina de utilizator personalizată conține detalii precum bilete achiziționate, evenimente rezervate etc. Adăugarea permite utilizatorilor dvs. să se autentifice pe frontend pentru a cumpăra bilete.

Vezi mai jos videoclipul pentru mai multe detalii.

Si asta e. Mai curând se vor adăuga mai multe suplimente premium, cum ar fi facturarea, ceea ce înseamnă că aveți și mai multe funcții de așteptat.

Prețul suplimentar

Dacă doriți să cumpărați oricare dintre suplimentele premium, acestea sunt disponibile pe Webnus. Prețurile variază de la:

  • Integrarea WooCommerce, care vă permite să conectați perfect pluginul cu WooCommerce, astfel încât să puteți colecta plăți pe site-ul dvs. web. Componenta costă 35 dolari dolari
  • Elementor Shortcode Builder, care vă va stabili 35 USD
  • Elementor Form Builder la 35 USD
  • Elementor Single Builder la 35 USD
  • Pachetul de suplimente Elementor, care include toate cele 3 suplimente Elementor pentru 79 de dolari
  • Woo Plus Elementor Bundle (format din toate cele 4 suplimente Elementor și WooCommerce) la 99 USD
  • API-ul evenimentului la 45 dolari dolari – Acesta vă permite să afișați evenimente pe alte dispozitive sau site-uri web
  • Sincronizare evenimente multisite la 35 USD
  • Panoul utilizatorului pentru a crea pagini de utilizator personalizate la 35 USD

Calendarul evenimentelor moderne este o opțiune splendidă pentru oricine dorește să creeze evenimente profesionale fără a sparge transpirația sau banca. Pluginul este simplu de configurat și utilizat, chiar dacă este livrat cu un milion și o caracteristică. Și dacă aveți vreodată nevoie de mai mult suc, aveți versiunea pro, precum și suplimente premium.

Care este pluginul dvs. pentru evenimente WordPress preferate? Sau aveți întrebări despre calendarul evenimentelor moderne care nu este inclus în ghidul? Spuneți-ne în comentarii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me