Galeria NextGEN Revizuirea plugin-urilor WordPress

Pentru un astfel de plugin robust și popular de galerie WordPress, am fost confuz să găsesc doar câteva postări care acoperă Galerie NextGEN. Adică, majoritatea articolelor erau vechi și au prins o epocă în care pluginul era încă la început.


Astăzi, lucrurile stau altfel. Galeria NextGEN a înflorit într-un plugin de galerie WordPress complet dezvoltat. Acesta vă oferă o mulțime de opțiuni pentru a crea și gestiona galeriile dvs. ca un profesionist. Pentru a îndulci afacerea, totul este incredibil de ușor de configurat și de folosit.

Pentru utilizatorul de energie, NextGEN Gallery vă oferă suplimente premium pentru a supraîncărca galeriile. Unele dintre suplimente includ comerțul electronic, dovada clientului și îndeplinirea automată a comenzii de imprimare. În afară de asta, veți primi un număr bun de suplimente terțe care extind Galeria NextGEN în moduri noi.

De ce ai avea nevoie NextGEN Gallery?

Văzând ca WordPress are funcționalitatea galeriei încorporate, de ce ai nevoie de un plugin cum ar fi NextGEN Gallery?

Ei bine, galeria implicită WordPress este potrivită pentru sarcinile minore ale galeriei. Este minunat să adăugați o galerie de bază în postarea sau pagina dvs., dar asta este.

Când lucrați cu o mulțime de imagini sau aveți nevoie de mai mult control, spuneți că sunteți fotograf, designer grafic, artist vizual sau orice alt profesionist care lucrează cu multe fotografii, vă veți da repede seama că galeria implicită WordPress nu încetează.

Cu alte cuvinte, NextGEN Gallery vă oferă multe funcții avansate pe care nu le veți găsi în galeria WordPress implicită sau în multe alte plugin-uri ale galeriei. De exemplu, integrarea laboratorului de imprimare vă permite să vindeți printuri fizice ale imaginilor dvs. automat, care este prima pentru plugin-urile de galerie WordPress.

Galeria NextGEN este plugin-ul galeriei WordPress perfect pentru utilizatorii ușori și grei. Fie că doriți să partajați fotografii de familie cu prietenii, să afișați portofoliul grafic sau să vindeți fotografiile dvs., printre altele, NextGEN are spatele dvs..

În postarea de recenzie de astăzi, luăm pluginul NextGEN Gallery pentru un drive test. Acoperim caracteristicile și bunătățile care fac din plugin unul dintre cele mai bune și mai populare plugin-uri de galerie din toate timpurile.

Fără alte detalii, să începem, deoarece mai sunt multe de acoperit.

Ce este NextGEN Gallery?

NextGen-galerie

Din prezentare, se pare că galeria NextGEN este un plugin pentru galeria WordPress. Potrivit Imagely, „NextGEN Gallery a fost standardul industriei Plugin galerie WordPress din 2007 și continuă să primească peste 1,5 milioane de noi descărcări pe an. “

Din date oficiale WordPress, Galeria NextGEN a acumulat peste 28 de milioane de descărcări de la lansarea sa. În momentul scrierii, NextGEN Gallery are peste 800 de instalații active, ceea ce îl face cel mai popular plugin pentru galeria WordPress. Nu-i rău. Nu-i rău deloc.

Utilizatorii adoră pluginul dacă recenzii rave la WordPress.org trebuie să treacă ceva. Din 3.370 de recenzii, 2506 de persoane au acordat pluginului un rating de 5 stele. Aceasta este aproximativ 75% din baza de utilizatori, ceea ce înseamnă că sunteți pe mâini bune.

Iată ce a spus un client fericit:

Îmi place absolut acest plugin. Fără probleme la instalare. Funcționează bine atât cu tema mea, cât și cu creatorul de pagini. Întrebările mele de sprijin au fost primite într-o zi lucrătoare așa cum am promis. Mi-a plăcut versiunea gratuită, așa că am sfârșit prin a cumpăra versiunea pro (NextGen Plus) peste sărbătorile de Crăciun datorită codului lor de reducere. Nicio plangere. Client pe viață. – 8flixs

Pluginul are o notă excelentă de 4,3 / 5,0 la momentul scrierii, așa că da, suntem în afaceri, amice!

În plus, Imagely este o companie WordPress de renume, care oferă teme impresionante, pluginuri, site-uri web la cheie și găzduire pentru fotografi.

Echipa minunată vă oferă o soluție ideală pentru a crea o prezență pe web, indiferent dacă sunteți fotograf, artist grafic sau orice altă creație care lucrează cu imagini..

Există o versiune gratuită!

Galeria NextGEN se poate descărca și utiliza gratuit pe WordPress.org. Cu toate acestea, trebuie să achiziționați o licență premium NextGEN Gallery Plus, Pro sau Lifetime pentru a beneficia de suplimente premium și de asistență pro.

Pentru recenzie, folosim NextGEN Gallery Pro, deoarece vă oferă o imagine de ansamblu excelentă a funcțiilor. Plugin-ul împachetează destul de bine în ceea ce privește caracteristicile de care aveți nevoie pentru a implementa galerii frumoase precum un profesionist.

Notă: Mai întâi trebuie să instalați versiunea gratuită a NextGEN Gallery pentru a utiliza suplimente premium.

Acum că știm cu ce lucrăm, să acoperim câteva dintre caracteristicile care fac din NextGEN Gallery un concurenț demn din categoria plugin galerie WordPress.

Caracteristicile galeriei NextGEN

caracteristici nextgen

Îmi plac dezvoltatorii care ies pe toți pentru a impresiona utilizatorii. Ca atare, sunt întotdeauna atras de coduri curate, design ușor și interfețe utilizator intuitive. Funcția de balonare, pe de altă parte, este un distribuitor pentru dvs. cu adevărat, un imens NO-NO.

Galeria NextGEN este locul dulce care vă oferă cel mai bun din ambele lumi. Pe de o parte, primiți o listă incredibilă de funcții pentru „gestiona, afișa, proba și vinde fotografii precum un profesionist”. Pe de altă parte, aveți o interfață ușor de utilizat, care vă economisește mult efort și timp.

Acestea fiind spuse, NextGEN Gallery este cel mai cunoscut pentru următoarele caracteristici.

Mai multe stiluri de albume și galerie

galerii și albume nextgen

În primul rând, un album este o colecție de galerii dvs., iar o galerie este o colecție de imagini.

Acum, versiunea gratuită a NextGEN Gallery vine cu trei stiluri de galerii (miniatură, prezentare de diapozitive și galerii ImageBrowser) și două stiluri de album (compact și extins). Versiunea pro vă oferă un plus de șapte stiluri de galerie și două stiluri de album. În total, primiți 12+ stiluri de album și galerie.

În ceea ce privește prezentarea fotografiilor dvs., NextGEN Gallery vă oferă suficiente albume și stiluri de galerie pentru a vă uita utilizatorii. Crearea de galerii este ușoară, deoarece veți învăța în scurt timp.

Fiecare album și stil de galerie vine cu o listă nesfârșită de opțiuni personalizabile care vă permit să modelați galeriile pe gustul dvs..

Milioane de opțiuni și setări

Setări și opțiuni pentru galeria nextgen

Gestionarea galeriilor de pe un site web WordPress are nevoie de putere serioasă, iar NextGEN Gallery, din fericire, nu dezamăgește. Oamenii de la Imagely știu ce fac și au împachetat NextGEN Gallery până la capăt.

Dacă doriți să setați stiluri globale care se aplică la nivel de site, există o opțiune pentru asta. Căutați să personalizați fiecare galerie individual? Ai multe opțiuni, prietene.

Puteți redimensiona imaginile, adăuga descrieri, crea filigrane, lega galerii întregi la o anumită pagină, puteți seta imagini de previzualizare și încărca în mare parte imaginile. Heck, puteți chiar încărca foldere întregi și fișiere ZIP.

În plus, puteți roti imagini, exclude o imagine din galerie, puteți vizualiza metadatele imaginii, edita miniaturile, setați redarea automată, definiți stiluri de tranziție și adăugați etichete, printre altele.

Doriți să adăugați pictograme de social media pentru imagini? Poate că doriți să integrați pluginul dvs. de galerie cu Adobe Lightroom? Dacă da, Galeria NextGEN are spatele.

Singura modalitate de a acoperi toate opțiunile pe care le oferă NextGEN Gallery este să vă permiteți să vă scufundați și să experimentați plugin-ul de la început. Există doar prea multe opțiuni pentru a fi incluse într-o singură recenzie.

Redesignat Interfața utilizator

Interfața de utilizare a galeriei nextgen

Multe plugin-uri de galerie WordPress vă vor înghesui tabloul de bord de admin WordPress, cu interfețe de utilizare rigide (UI) greu de utilizat. Ei bine, NextGEN Gallery nu va avea nimic. Pluginul prezintă o interfață de utilizator frumoasă și intuitivă, cu o adiere ușoară.

După ce instalați și activați pluginul, puteți lansa expertul de galerie ușor de localizat (vezi imaginea de mai sus) care vă ajută să atingeți terenul. Vă arată totul de la modul de a crea o galerie NextGEN și de a o introduce în pagina sau postarea dvs..

Crearea de galerii în galeria NextGEN este ușor super-duper datorită interfeței de utilizare rediseșate. Vei obține mai multă muncă în timp mai mic în comparație cu alte plugin-uri de galerie care îți încetinesc fluxul de lucru cu un dezordine inutil.

Dovada clientului

dovada clientului galeria nextgen

Uneori, un client dorește să dovedească imagini sau să împărtășească feedback. În trecut, fotografii au trimis e-mailuri înapoi și înapoi cu clienții care doreau să facă dovada lucrării înainte de finalizarea proiectului. Aceasta implică de obicei vizite la biroul tău (sau al lor), care sfârșește să mănânce mult timp și bani.

Totuși, NextGEN Gallery a schimbat complet jocul. Pluginul este dotat cu un sistem stelar care permite clienților să dovedească fotografiile individuale, făcând doar clic pe o pictogramă stelară. În plus, NextGEN Gallery vine cu o casetă de comentarii, care va permite clienților să lase feedback cu privire la anumite imagini.

Ambele funcții vă pot eficientiza în mod semnificativ fluxul de lucru, economisind atât dvs. cât și clientul timp și bani. Acum nu trebuie să circulați prin oraș; clienții pot să comenteze și să dovedească imagini chiar din confortul caselor lor.

Opțiuni de comerț electronic

opțiuni de comerț cu galeria nextgen

Stai, ai crezut că ai văzut totul? Dacă da, greșești. Cu ce ​​crezi că lucrăm aici? O piesă de cod care se maschează ca un plugin de galerie de top? Haide, fiule, vorbim despre NextGEN Gallery și nu dezamăgește niciodată.

Dacă vindeți fotografii sau imagini, NextGEN Gallery vă oferă o suită excelentă de caracteristici pentru a aduce bucurii mari acasă. Poti vinde fotografii online și imprimeuri fizice fără efort. Puteți crea cu ușurință liste de prețuri personalizate și aruncați câteva cupoane pentru o măsură bună. Și să gestionați totul de la administratorul dvs. WordPress? Ei bine, vânzarea fotografiilor cu NextGEN Gallery nu face efort.

Pluginul acceptă gateway-urile de plată PayPal și Stripe la momentul scrierii, ceea ce este suficient. Integrarea oricărei gateway este la fel de ușoară ca A, B, C. Pentru testare, vă recomandăm activarea gateway test pentru a vă asigura că nu sunteți taxat pentru comenzi de testare.

Integrarea Laboratorului de Imprimare

Datorită integrării Print Lab, puteți acum să îndepliniți automat comenzi de imprimare. Puteți alege să îndepliniți comenzile manual sau automat prin White House Custom Color (WHCC), unul dintre cele mai populare laboratoare de imprimare din Statele Unite. Dezvoltatorii lucrează din greu pentru a colabora cu laboratoarele de imprimare internaționale în viitor.

În afară de asta, NextGEN Gallery vă oferă calcularea automatizată a impozitelor prin Taxjar, comisioane zero la vânzări (spre deosebire de alte servicii de vânzare de fotografii, cum ar fi Smugmug sau Photoshelter) și multe altele.

Acum că avem o idee la ce să ne așteptăm, să creăm o galerie simplă în NextGEN Gallery doar pentru distracție.

Cum se creează o galerie NextGEN

În primul rând, instalați și activați gratuit Plug-ul NextGEN WordPress Gallery. Apoi, cumpărați copia pluginului NextGEN Pro de pe site-ul oficial. După aceea, instalați și activați versiunea pro.

Crearea unei galerii NextGEN

Acum, sunteți gata pentru următoarea parte, creând o galerie. Există două moduri. Puteți crea o galerie și apoi introduceți-o în pagina sau postarea dvs. În mod alternativ, puteți încărca imagini și adăuga galeria în timp ce editați pagina sau postarea.

Voi acoperi prima metodă în scop ilustrativ. A doua metodă este destul de auto-explicativă, mai ales atunci când obțineți blocajul NextGEN Gallery. În plus, mi-ar plăcea să încercați a doua metodă pe cont propriu.

Navigheaza catre Galerie> Adăugare Galerie / Imagini, așa cum se arată mai jos.

adăugarea unei noi galerii în NextGEN Gallery

Pe ecranul următor, aveți câteva opțiuni pentru a încărca imagini. Puteți încărca fișiere de pe computer, importați din biblioteca media sau importați un folder de pe serverul dvs. Încărc imagini de pe laptop, așa că aleg prima opțiune; Incarca Imagini.

Apoi, alege Creați o galerie nouă, adauga o Titlul galeriei (al meu e “Galeria de testare nouă ”), clic Adăugați fișiere pentru a selecta imaginile și, în sfârșit, Începeți încărcarea buton, după cum se arată mai jos.

încărcarea de imagini în NextGEN Gallery

Dacă totul merge bine, ar trebui să-l vezi pe acest tip în partea de jos a ecranului:

încărcare completă

Puteți face clic pe butonul Gestionare galerie> Galerie testare nouă link dacă aveți nevoie pentru a edita galeria dvs., dar vom omite asta și vă vom arăta cum să inserați „Galeria de testare nouă ” într-o pagină sau postare.

Inserarea NextGEN Gallery într-o pagină / postare

Acum că avem o galerie, să o introducem într-o pagină. Procesul rămâne același dacă doriți să inserați galeria într-o postare. Navigheaza catre Pagini> Adăugare nou, așa cum se arată mai jos. Rețineți că puteți edita și o pagină / postare existentă.

adăugarea unei noi pagini de wordpress

Apoi, adăugați titlul paginii și apăsați pe INTRODUCE cheia pentru a porni o nouă linie (sau este blocată?). Faceți clic pe pictograma plus (+), derulați la Blocuri comune, și faceți clic pe Galerie NextGEN, după cum subliniem în imaginea de mai jos.

nextgen gallery gutenberg bloc

După aceea, faceți clic pe butonul Adaugă Galerie NextGEN buton, după cum detaliem mai jos.

adăugați galeria nextgen

Este atât de ușor; probabil că ați inserat deja o galerie în pagina / postarea dvs. Dar să nu trecem înainte de noi înșine aici. Făcând clic pe buton vă va duce la următorul ecran. Aici, alege Galerii (1)Galerie (2) (în cazul nostru, acesta este „Galeria de testare nouă ”), și stilul de afișare (am ales Tile Pro (3)), așa cum se arată mai jos.

După aceea, derulați spre partea de jos a ecranului și apăsați pe Inserați galeria buton:

Următor →, Salvați proiectul, previzualiza, actualiza, sau Publica noua dvs. pagină sau postare în funcție de locul în care vă aflați pe fluxul de lucru. m-am dus cu Publica de când am creat o nouă pagină ��

Și iată, doamnelor și domnilor, arată cum arată galeria mea recent creată pe site-ul meu de teste, care rulează pe tema Total WordPress:

NextGEN cu Total

Nu este rău pentru aproximativ cinci minute de muncă moale.

Galeriile NextGEN sunt responsabile?

Pariați că sunt! Am trimis linkul către telefonul meu și iată ce am primit:

NextGEN Responsive

Totul este bine; Galeriile NextGEN sunt ușor de creat și de răspuns too De parcă am avea tot ce avem nevoie aici, așa că să trecem la următoarea secțiune. Funcțiile și opțiunile acestui lucru sunt suficiente pentru a obține o mulțime de recenzii rave de la utilizatori ca tine. Iată câteva mărturii.

Marturii

martorii galeria nextgen

Utilizatorii laudă NextGEN Gallery la stânga, la dreapta și la centru. Adică, ce nu este de iubit în legătură cu pluginul. Iată adevărate mărturii ale utilizatorilor mulțumiți:

În ultimii 15 ani, am încercat mai multe plugin-uri de galerie și GALERIA NEXTGEN este de departe cel mai ușor de utilizat, versatil și eficient. Mulțumesc! – Mark Jordan Photo

Atunci este …

Folosim galeria NextGEN de pe un site sau altul de ani buni. Nu numai că are un set de caracteristici grozav, dar este bine întreținut, mereu actualizat și am avut un succes mare cu orice întrebări de asistență de-a lungul anilor. Îl recomand cu mare drag! – David G. Johnson

Și…

Pluginul NextGEN Gallery este exact ceea ce căutam într-un plugin de galerie pentru arta mea. Îmi place că pot avea o galerie sortată personalizat și că are o setare pentru a face backup pentru imaginile originale și pentru a dezactiva meniul cu clic dreapta pentru a împiedica oamenii să descarce arta mea. – GabiClayton

…printre alții.

Pentru un plugin de galerie care se laudă cu un rating excelent, am fi aici toată ziua dacă am adăuga fiecare recenzie la postare. Puteți vizualiza mai multe recenzii pe site-ul oficial al galeriei NextGEN sau WordPress.org. Din această cale, să ne uităm la opțiunile de asistență disponibile.

Suport pentru galeria NextGEN

Dacă rămâneți blocat în timp ce utilizați NextGEN Gallery, puteți conta întotdeauna pe suportul lor exemplar. Ele oferă o mulțime de opțiuni și materiale de asistență. Pentru început, puteți trimite întotdeauna un bilet de asistență, cu condiția să aveți un cont Imagely. În plus, puteți verifica întotdeauna documentație dacă aveți nevoie de ajutor la configurarea pluginului dvs. NextGEN Gallery.

În plus, nu ezitați să consultați Imaginar blog și Podcast de fotografie WordPress. Există o tonă de învățat din resurse. În plus, puteți contacta întotdeauna direct Imagely.

Prețul galeriei NextGEN

nextgen galeria de preturi

Îți oferă imagini pachete excelente de prețuri. După cum am stabilit deja, acestea vă oferă o versiune gratuită pentru a vă pune pe ușă. Dacă doriți suplimente premium, puteți cumpăra Plus (79 USD), Pro (139 USD), sau Pachet de viață (299 USD). Alegeți pachetul care funcționează pentru dvs..

Obțineți galeria NextGEN

Cuvinte finale

Galeria NextGEN este un plugin fantastic pentru galeria WordPress. Este livrat cu un milion și una de caracteristici care fac crearea galeriilor frumoase super ușor. În același timp, pluginul este incredibil de ușor de utilizat, încât vei lovi terenul care rulează în cel mai scurt timp. Există o versiune gratuită care vă permite să testați apele, dar dacă doriți mai multă putere, aveți o mulțime de suplimente premium la apel și sunati.

Aveți întrebări sau sugestii? Care este pluginul dvs. preferat de galerie? Vă rugăm să ne informați în comentarii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me