Fotografie de stoc premium pentru site-ul dvs. Web la Bigstock

Cel mai bun stoc pentru site-ul dvs. la Bigstock

Sperăm că săptămâna dvs. va fi într-un început foarte bun și suntem aici pentru a o îmbunătăți și mai bine cu ajutorul ajutorului Bigstock. Dacă nu ați auzit despre ele, Bigstock este unul dintre cele mai mari site-uri de stoc, fotografii, videoclipuri și tutoriale gratuite de pe web. Ne place selecția lor și știm că toți bloggeri, oameni de afaceri, designeri și freelanceri vor face și ei!


Bigstock: 35 de fotografii GRATUITE

Înainte de a înțelege de ce imaginile de stoc excelente sunt esențiale pentru orice blog sau afaceri WordPress și de ce Bigstock este unul dintre cele mai bune din joc, să aruncăm o ofertă uimitoare pentru prietenii noștri de la Bigstock.!

Importanța imaginilor în postări

De ce imaginile sunt importante

Imaginile dvs. stoc sunt la fel de importante ca textul dvs. Imagini și videoclipuri spori experiența vizitatorului tău pe site-ul dvs. Puteți utiliza imagini pentru a despărți o pagină sau postare cu text greșit sau pentru a adăuga videoclipuri la întrebările dvs. Întrebări frecvente pentru a ușura înțelegerea răspunsurilor. Imaginația îi ține pe cititori interesați!

De asemenea, imagini stoc face site-ul dvs. mai primitor. Dacă ați vizitat recent un site web care a fost 90% text (și nu a fost) Wikipedia) șansele sunt să nu fii atras sau să fii tentat să explorezi trecut de pagina principală. Și fără imagini, ce vor fixa cititorii dvs. pe panourile lor Pinterest sau le vor împărtăși pe Facebook cu prietenii lor? Imagistica poate fi o social factor de asemenea. Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele, multe motive pentru care este important să adăugați imagini la postările și paginile dvs..

Ce ar trebui să cauți?

De ce fotografia importanta este importanta

Acum că știți de ce aveți nevoie de imagini sau videoclipuri pentru site-ul dvs. web, trebuie să le găsiți pe bune. Pur și simplu pus, imaginile sau videoclipurile proaste fac ca site-ul dvs. să arate prost. Ar trebui să fiți picuroși atunci când alegeți imagini de stoc. Nu ai decât două zecimi de secundă pentru a face o primă impresie bună vizitatorilor dvs. și nu doriți să vă strică părerea despre voi, deoarece de calitate scăzută, clișeu sau doar imagini groaznice.

Deși acestea nu sunt stabilite în reguli de piatră, acestea sunt câteva sfaturi utile pentru a ține cont atunci când alegeți imagini, videoclipuri sau alte stocuri pentru site-ul dvs. web. Probabil că puteți lua în considerare mai mulți factori, dar iată 5 puncte pe care credem că merită să le amintim:

 1. Folosiți fotografii cu aspect profesionist. Cu excepția cazului în care sunteți fotograf, probabil că nu ar trebui să încercați să vă luați singuri (același lucru este valabil și pentru vectori și videoclipuri).
 2. Alege imagini relevante pentru publicul tău. Pentru companiile de servicii, imaginile oamenilor se transformă în general mai bine (de exemplu, o fotografie a unui agent de asistență pentru clienți va fi mai atrăgătoare pentru vizitatori decât o fotografie a unui telefon), dar dacă sunteți un blog nutrițional, veți dori probabil să includeți mai multe alimente decât oamenii.
 3. Evitați imagini clisee sau exagerate. Îți aduci aminte când fotografiile de afaceri ale oamenilor de afaceri își desfăceau cămășile ca superman? Nu mai mult …
 4. Utilizați stiluri de imagine consecvente pe site-ul sau site-urile web. Acest ultim punct este deosebit de important dacă aveți mai multe site-uri sau dacă blogul dvs. este găzduit pe un domeniu separat, deoarece imaginile consistente creează o legătură vizuală în conținutul dvs. pe care cititorii dvs. îl pot vedea dintr-o privire.
 5. Alegeți imagini și videoclipuri cu scop. Imaginile dvs. ar trebui să îmbunătățească conținutul textului, nu să distragă atenția de la acesta.

Stocul liber este excelent, dar premium este mai bun

Stocul premium este mai bun

Stocul gratuit este folosit de multe site-uri web (îl folosim și noi) și nu este nimic rău în asta. Stocul gratuit este gratuit (nu pot contesta cu asta) și resurse de genul Unsplash, PicJumbo și Pixabay sunt nemaipomenite pentru bloggeri cu buget redus. Dar să fim sinceri un minut – ai văzut exact aceleași imagini și videoclipuri gratuite peste tot. Am dreptate? Și multe site-uri gratuite necesită atribuire (nu arată foarte profesional) sau vă limitează utilizarea imaginii.

Dacă sunteți serios despre crearea unui site web pentru afacerea dvs., proiectarea unei noi campanii publicitare sau aducerea blogului dvs. la nivelul următor stoc premium este calea de urmat. Veți găsi imagini și videoclipuri pe care concurenții dvs. nu le au, care vă ajută să vă evidențiați. La fel ca stocul gratuit, există o mulțime de locuri din care puteți alege pentru stocul premium. Le puteți obține pe rând de pe o piață și puteți ajunge să cheltuiți o tonă sau puteți folosi înțelepciunea cu bani câștigați cu înțelepciune și să cumpărați un plan la prețuri accesibile de la un brand premium precum Bigstock.

De ce ar trebui să alegeți Bigstock

De ce ar trebui să obții Bigstock

Există multe locuri care vând abonamente la fotografii de stoc, dar Bigstock este una dintre cele mai mari și mai bune comunități de stocuri fără drepturi. De ce ne simțim așa? Ne bucurăm că ai întrebat. Bigstock excelează pe o serie de niveluri, cele mai importante fiind selecția, calitatea, licențele și un serviciu ușor ușor pentru clienți.

Selecție și calitate

Există 30 de milioane + fotografii, vectori și videoclipuri la vârful degetelor. Este o mulțime de stocuri! Însă cantitatea nu este totul – calitatea contează și toate categoriile Bigstock sunt ambalate cu bunuri de înaltă calitate, create cu profesionalism. Pentru o resursă premium Bigstock are valoare pentru afacerea dvs. și are active pe care le veți mândri să le utilizați pentru pagina dvs. de pornire, campania publicitară și multe altele.

Imagini gratuite

Aceasta este o caracteristică importantă, deoarece nu vrei să fii limitat de fotografiile din stoc. Liber de drepturi înseamnă că plătiți o singură dată pentru a utiliza imaginea de câte ori doriți pentru totdeauna și pentru aproape orice scop (cu totul altceva decât redistribuirea – aceasta este o altă licență). Ei bine, Bigstock oferă una dintre cele mai mari biblioteci de imagini fără drept de drept pe web! Vă amintiți cum am spus că au 30 de milioane + fișiere stoc? Toate drepturile fără drepturi (spre deosebire de piețele de piață lider, care limitează utilizarea stocurilor dvs. doar pentru media online sau un număr limitat de copii tipărite). Acum este o investiție bună dacă mă întrebați!

Planuri ușoare, asistență utilă

Bigstock își păstrează planurile simple și accesibile, așa că indiferent de bugetul dvs. puteți găsi stocuri de calitate pentru proiectul dvs. Alegeți-l pe cel care se potrivește nevoilor tale. Ai nevoie de o grămadă de fotografii? Obțineți un abonament pentru a descărca un număr stabilit de fotografii în fiecare zi și creați-vă propriul teanc de imagini. Vrei o nouă fotografie sau video din când în când? Un plan bazat pe credit ar fi probabil mai potrivit, deci nu sunteți blocat într-un program de descărcare. Și dacă aveți fiecare întrebări, au o echipă de asistență minunată care vă va răspunde la întrebările 9-5, M-F.

5 imagini cu stele

Bigstock Stoc 5 stele

Oferim Bigstock 5 stele pentru selecția și calitatea lor (împreună cu toate celelalte motive menționate mai sus) ceea ce le face una dintre cele mai bune comunități de stocuri pe care le-am folosit vreodată.

Și dacă te-ai întreba, da, toate imaginile din acest post sunt cele pe care le-am achiziționat de la Bigstock. Pentru că sunt nemaipomenite.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map