Evoluția OptinMonster pentru WordPress: corecții, actualizări și modificări

OptinMonster este un plugin WordPress care ușurează crearea de forme pop-up care vă pot crește rata de conversie. Deoarece există o mulțime de plugin-uri opt-in, este posibil să fiți lăsați să vă întrebați dacă mai este nevoie de încă un altul pe care să îl adăugați în listă. Dar OptinMonster câștigă tracțiune într-o lume în care vizitatorii site-ului răspund în mod regulat la ferestrele opt-in-pop.


OptinMonster tocmai a fost lansat în octombrie 2013, deci este încă relativ nou. Chiar și așa, nu ar trebui subestimat în ciuda tinereții sale relative. A văzut deja unele corecții, actualizări și o serie de schimbări în scurta sa viață, care o fac mai bună acum decât a fost când am pus mâna pe ea pentru o recenzie. Dacă actualizările continuă în același curs, putem presupune în siguranță că acest plugin este destinat măreției de oprire.

Componente noi

Pentru cei care sunt deja familiarizați cu acest plugin, au fost adăugate două noi zone de înscriere: bară laterală și postare. În plus, creatorii lucrează în prezent la un supliment Canvas, care va permite utilizatorilor să creeze orice tipul de pop-up Lightbox, mai degrabă decât cele bazate pe e-mail.

Cu toate că șabloanele nu sunt încă la fel de ușoare pe care le-ar dori creatorii, se lucrează pentru a schimba acest lucru. Planurile de viitor includ adăugarea mai multor piei, împreună cu dezvoltarea unui tip de opțiune mobilă. Dezvoltatorii pot, de asemenea, să se conecteze la API-ul adăugat, permițându-le să personalizeze conținutul inimii lor.

Instalarea pluginului WordPress OptinMoster este simplă. Examinați pașii următori ca un scurt curs de actualizare:

optinmonster-instalare

Mitul Popup

Toate aceste discuții despre formulare de tip pop-up pot face să ridici sprâncenele. Browser-urile vin cu blocante pop-up, oamenii instalează blocante pop-up, iar pop-urile sunt în general ceva pe care oamenii ar dori să îl evite, nu?

Deși oamenii tind să urăze pop-up-urile, statisticile privind eficacitatea lor nu sunt. De fapt, aceste formulare opt-in sunt instrumente de generare de plumb extrem de eficiente, deoarece un popup cu aspect interesant poate convinge o persoană să renunțe la adresa de e-mail în câmpul de e-mail într-o bătaie de inimă. Într-un studiu de caz realizat de OptinMonster, pluginul a mărit numărul de abonați de e-mail cu 600%. În cadrul studiului, site-ul web a trecut de la 70 la 80 de abonați pe zi până la 470 pe zi.

Deci, în timp ce oamenii urăsc pop-up-urile, le iubesc în același timp. Această relație dragoste / ură este cea care duce la succesul OptinMonster. Odată cu ultimele modificări și îmbunătățiri viitoare care se află în lucrări, acest instrument de generare de plumb va deveni și mai eficient.

De mai sus este un exemplu de fereastră pop-up folosită în tema Studiului de caz. Casetele pop-up pot conține cât mai multe sau puține grafice doriți, culori personalizate și variații de dimensiuni.

OptinMonster-Review-WordPress-popup-Și-Lead-Generation-Plugin

Caracteristici unice OptinMonster

Există trei planuri de preț separate și care plan de preț este ales va determina caracteristicile care sunt incluse. Unele dintre caracteristici includ:

 • Crearea de forme nelimitate care pot fi utilizate pe diferite zone ale site-ului.
 • Raportarea Google Analytics este încorporată pentru a vedea ce formă se transformă cel mai bine. Aceasta și testarea A / B pot funcționa manual.
 • Anumite forme pot fi afișate pe anumite pagini în direcționarea la nivel de pagină
 • Există diferite tipuri de opțiuni și opțiuni de proiectare, în funcție de planul prețurilor
 • Tehnologia „intenție de ieșire” care este integrată în pachetul premium detectează când un utilizator va pleca de pe site-ul dvs. pentru a lansa apoi o fereastră pop-up, care îi poate convinge să rămână sau să se întoarcă. OptinMonster susține că 70% dintre persoanele care abandonează site-ul nu se mai întorc niciodată.

optinmonster-configurare

Când priviți la configurare, este destul de simplu. Aici intră în joc unele dintre noile funcții. Este de fapt surprinzător cât de ușor este de configurat acest plugin, deoarece caracteristicile de bază sunt incluse într-un singur fișier plugin. Există, de asemenea, unele suplimente opționale incluse în acel fișier. Extrasele au legătură cu diferitele tipuri de opțiune disponibile și funcționalitatea intenției de ieșire.

Odată instalat, un nou element de meniu este adăugat la meniul lateral din tabloul de bord WordPress. Acest lucru va face plugin-ul ușor accesibil.

Pentru a crea un nou formular de optin, veți face pur și simplu clic pe butonul „Creare optin nou”. De acolo, veți face clic pe tipul optin.

Tipuri de-OptIn

Alegerea „Lightbox” este locul în care vei putea fi foarte creativ în crearea de pop-up-uri. Acesta este un domeniu îmbunătățit, astfel încât să puteți crea un optin mai specific nevoilor site-ului dvs. Trebuie menționat că nu toate aceste tipuri sunt disponibile în toate punctele de preț. Pachetul de bază prezintă doar opțiunea lightbox. Există tipuri de opțiuni suplimentare în dezvoltare, cum ar fi formularele din conținut și widget-urile din bara laterală.

Bara de subsol este exact așa cum sună, deoarece este o bară din subsol care solicită o adresă de e-mail. Pot fi alese culorile de fundal, un titlu și o etichetă și fonturi. Același lucru poate fi ales și pentru diapozitivul, care este de obicei situat în partea dreaptă jos a paginii. Diapozitivul poate fi deschis și închis de către utilizator. Nu este un pop-up sau o diapozitivă automată, deoarece necesită activarea utilizatorului.

Veți găsi, de asemenea, că setările sunt etichetate destul de bine și există descrieri pentru fiecare. Acest lucru seamănă mai mult sau mai puțin cu un ghid în configurare, astfel încât nu trebuie să părăsiți ecranul pentru a căuta cum să faceți ceva.

Integrare perfectă cu programe de e-mail marketing

Există, de asemenea, o serie de programe de e-mail marketing cu care pluginul se integrează perfect. Acestea includ MailChimp, AWeber, Infusionsoft și iContact. Există aproximativ opt programe cu care OptinMonster funcționează imediat.

Dacă în prezent se utilizează unul dintre aceste servicii de buletine de e-mail acceptate, tot ce trebuie să faceți este să alegeți furnizorul dvs. de newsletter de e-mail dintr-un meniu derulant și apoi să vă autentificați contul. Numărul furnizorilor de buletine informative din meniul derulant este întotdeauna supus unor modificări, dar probabil că va crește în timp.

Teme și personalizare

Există patru teme principale care sunt utilizate pentru forma optină Lightbox. Există tema echilibrului, tema studiului cast, tema Bullseye și tema cu ardezie curată.

optinmonster-teme

Când deschideți Customizerul de proiectare, puteți personaliza titlul și eticheta, Lista de bulete, Optin Image, Optin Trimite text și textul de câmp de e-mail. Culorile, fonturile și alinierea pot fi modificate în fiecare secțiune. De asemenea, puteți evidenția diferite cuvinte făcându-le îndrăznețe. Personalizatorul este destul de simplu și folosește interfața WordPress, care este familiară utilizatorilor WordPress, desigur.

În timp ce OptinMonster spune că întregul proces de configurare poate fi finalizat într-un singur minut, cel mai bine este să aloci mai mult timp pentru a face campania extrem de eficientă. Susținerea graficii și a textului corespunzător va face o diferență considerabilă, așa că asigurați-vă că îi puteți gândi.

Concluzie

OptinMonster este tânăr, dar creatorii săi ascultă utilizatorii săi prin implementarea schimbărilor la începutul jocului. Deși este puternic acum, va deveni în timp un plugin optin și mai puternic. Cu mai multe evoluții la orizont, cum ar fi bara laterală și după integrarea postului, dezvoltatorilor li se va oferi mai multă flexibilitate pentru a crea ferestre pop-up Lightbox, bare de subsol și diapozitive care vor genera mai mulți duce la convertire.

Obțineți OptinMonster

Utilizați momentan pluginul OptinMonster? Ne-ar plăcea să auzim ce credeți despre asta și cele mai recente actualizări ale acestuia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map