Envato a găzduit recenzia de gazduire WordPress

Envato a găzduit recenzia de gazduire WordPress

Astăzi am să trec în revistă un serviciu foarte special, oferit de un gigant în afacerea WordPress. Vorbesc despre Envato. Serviciul se numește Envato Hosted și este un nou serviciu WordPress Managed, iar în cazul Envato, este complet gestionat în toate sensurile cuvântului..


Acest serviciu de găzduire a fost întrerupt, iar utilizatorilor actuali li se recomandă trecerea la un serviciu de găzduire diferit gestionat. Puteți consulta cele mai bune postări WordPress de găzduire pentru recomandările noastre actuale.

Ce este Envato Hosted?

Envato Hosted este un serviciu curios din mai multe motive. La prima vedere pare a fi cea mai proastă idee cu care ai putea veni. Având tot felul de servicii de găzduire acolo, serviciul Envato pare extrem simplificat până la punctul de a fi aproape o durere de utilizat pentru utilizatori cu experiență, dar nu vă lăsați să vă păcăliți. În spatele acestei măști de simplitate extremă se ascunde un serviciu foarte puternic, cu un mare bonus … oamenii efectivi care vă ajută tot timpul.

Dar înainte de a începe cu Hosted, iată un rezumat rapid despre ce este și nu este inclus:

  • Inclus cu Envato Hosted: Cei 16 dolari pe lună (pe instalație) includ o temă WordPress premium gratuit (recomandăm desigur tema populară și puternică Total WordPress, dar există o mulțime de modele din care să alegeți), migrația gratuită a site-ului, actualizări gestionate și suport, 100k vizite, 5 GB spațiu pe disc, lățime de bandă de 100 GB, backupuri zilnice, securitate și asistență excelentă pentru clienți
  • Ce nu este inclus: Cu Hosted nu există nicio platformă de e-mail, nu există suport multisite și va trebui să cumpărați numele de domeniu / SSL separat

Înregistrare cu Hosted

Ia Envato gazduit

Dacă doriți să vedeți o abordare completă a procesului de înscriere, consultați ghidul nostru pe blogul Envato. Dar este destul de simplu. Găsiți doar o temă care vă place pe Themeforest și vedeți dacă vine cu Hosted. Faceți clic pe butonul pentru a vă înscrie.

În această postare, vom presupune că puteți gestiona acea porțiune singură și veți putea examina calitatea Envato Hosted.

Noțiuni introductive cu Envato Hosted

Tabloul de bord este atât de simplificat, încât este aproape problematic, deoarece primul lucru pe care îl observați este o interfață de utilizator de bază, însoțită de faptul că nu vă vor permite să reglați nimic în afară de domeniul dvs., care vă poate oferi toate ideile greșite despre serviciu..

Envato Gazduit vă va permite să folosiți propriile dvs. domenii dar, în afară de faptul că nu veți putea încărca propria dvs. bază de date, nu veți avea niciun serviciu de poștă, cu excepția configurării Google Apps și nu veți putea gestiona fișierele din lipsa unui explorator de fișiere. Este ca serviciul WordPress Godaddy, dar chiar și mai de bază.

Setările DNS vă permit să gestionați toate sarcinile conexe în cazul în care găzduiți domeniul pe Envato. După cum am menționat anterior, un lucru bun despre acest serviciu este că acestea vă vor permite să folosiți propriul dvs. domeniu și vă vor ajuta să îl configurați corect. Serviciul are acces SFTP și setări de rezervă.

Înregistrarea domeniului este destul de simplă și vă va permite să faceți toți primii pași cu ușurință. Serviciul Envato Hosted pare orientat în primul rând către utilizatori noi și în special cele care intenționează să cumpere teme și pluginuri de la Envato, astfel procesul este optimizat pentru înregistrarea unui nou domeniu și pentru a avea noua configurare a instalării WordPress în cel mai scurt timp.

Puteți verifica statisticile din această pagină de statistici ușor de accesat, care vă va oferi numerele exacte permise de planul dvs. Cu o cota de disc de până la 5 GB pe 16 USD plan. Acest lucru nu este ieftin, așa că luați în considerare faptul că serviciul este într-adevăr destul de scump.

Dar vreau să imigrez site-ul meu web actual

Destul de sigur dacă aveți deja un site, Envato Hosted vă va face viața mai ușoară migrația este absolut gratuită pentru acest serviciu, trebuie doar să solicitați migrarea cu informații despre autentificarea dvs. curentă pe WordPress.

După ce introduci toate informațiile, vei fi dus pe pagina de asistență și va trebui să aștepți cândva între 1 oră și 10, în funcție de complexitatea site-ului. Doar luați în considerare că serviciul nu este automat și va avea nevoie de interacțiune umană din partea lor deci aceasta nu poate fi cea mai bună alternativă pentru cei care știu să facă o migrație și doresc să o facă singuri pentru că doar aici nu este posibil.

Aceeași problemă va apărea cu e-mailurile, în cazul în care gestionați domeniul cu Envato, nu există niciun serviciu de poștă. Acestea vă vor permite să configurați intrări MX pentru serviciile Google Apps, dar este extrem de limitat în domeniul său de aplicare. Utilizatorii care se bazează pe e-mailuri personalizate pentru site-urile lor vor avea noroc în altă parte.

Odată ce migrația este făcută …

După ce site-ul dvs. este gata să se deschidă, veți putea direcționa domeniul dvs. către CNAME în legătură cu serviciul. Este important să rețineți că Envato nu are o modalitate adecvată de afișare a domeniului temporar pe care va trebui să îl utilizați pentru un CNAME în cazul în care doriți să utilizați domeniul dvs. personalizat și trebuie să aflați ce este încercând să vă autentificați la WP-Admin. Subdomeniul de rutare poate fi indicat ca CNAME pentru subdomeniul inițial. Utilizează subdomeniile de rutare ca o modalitate de a-și echilibra dinamic serviciile, astfel încât să fiți conștienți să nu folosească IP-uri la atribuirea domeniului dvs..

După ce site-ul dvs. a terminat de migrat, veți fi primit cu un Mesaj de intampinare și un scurt sondaj. Un pic intruziv pentru gustul meu, dar ușor de evitat, în care Envato va întreba ce fel de site, tip și tip de afaceri aveți. Odată ce se face acest lucru, site-ul dvs. este gata să se rumenească.

Asistență tehnică: Inima serviciului

Trebuie să vă instalați sau să migrați site-ul și să îl puneți la dispoziție online nicio acțiune din partea ta deoarece marea majoritate a lucrurilor sunt gestionate prin suport tehnic. Serviciul este gestionat complet și complet, ei au grijă de performanță, baze de date, securitate și tot ce țin de WordPress, astfel încât nu va trebui să editați un singur fișier, nici să lucrați în baza de date, nici să îi atribuiți utilizatori și permisiuni. Deși acesta este vești minunate pentru mulțimea non-techie, oameni ca mine s-ar putea simți frustrați de acest lucru. Ia în considerare că îți vei pierde abilitatea să vă descurcați singur problemele și caracteristicile serverului. Acest serviciu este gestionat cu adevărat.

Asistența tehnică este inima acestui serviciu. Deoarece UI este extrem de limitat și nu puteți face nimic de cele mai multe ori, serviciul va trebui să aibă un suport tehnologic extrem de bun dacă dorește să reușească și par să facă așa Am zero plângeri despre aceste interacțiuni. Nu numai că mi-au răspuns la toate întrebările, dar sunt extrem de mari transparent despre limitările serviciului, iar acest lucru nu se vede pe alte servicii. De asemenea, răspund în natură. Dacă văd că sunteți o persoană techie, vor explica în detaliu de ce au astfel de limitări în vigoare.

Oricât de bun este un panou UI sau cât de fain este noua instalare automată. Dacă serviciul de asistență tehnică nu este bun, serviciul poate deveni destul de inutil, mai ales atunci când ai nevoie cel mai mult. Acesta nu pare să fie cazul cu Envato Hosted.

Performanţă

Cu toate acestea, dacă nici performanța nu este bună, suportul tehnic singur nu va putea echilibra serviciul. Acesta este, de asemenea, un punct bun despre Envato, deoarece performanțele sunt destul de bune.

Prima dată la Byte este excepțională, iar site-ul se încarcă destul de rapid în general.

După cum puteți vedea, serverul web a luat doar 70ms pentru a răspunde cu un FTTB total de 216ms care este extrem de bun în general.

Încărcarea site-ului din Suedia vă oferă și un rezultat foarte bun.

Încărcarea din Australia pe de altă parte nu este o idee bună, iar serviciul pare să beneficieze cel mai mult de utilizatorii din America de Nord și Europa.

După cum am examinat antetul, puteți vedea clar că folosesc nginx ca backend cu un Structura Cache asta face rutare dinamică în caz că eșuează ceva. Acest lucru este bun, deoarece site-ul dvs. va rămâne online, indiferent de situație. Dacă aveți o structură de rutare care alocă dinamic site-ului dvs. pentru o altă rețea fără ca dvs. să vă faceți griji, este ceva de luat în considerare atunci când primiți acest tip de serviciu.

Ce mi-a plăcut

Serviciul Envato Hosted este complet prietenos novice, în plus, primiți o temă gratuită (cum ar fi Total) când vă înscrieți. Nu trebuie să faceți nimic pentru ca site-ul dvs. să fie pus la punct, deoarece aproape totul este gestionat printr-un bilet de asistență tehnică. De asemenea, suportul tehnic este extrem de prietenos și dispus să ajute în fiecare pas al drumului. Pot simți dragostea pe care o are personalul tehnic pentru acest serviciu și vor face tot ce pot pentru a vă ajuta. Aceasta înseamnă că, chiar dacă aveți nevoie de ceva special, ei vor fi acolo pentru a vă ajuta. Dacă sunteți unul dintre acei tipi / fete care iubesc un suport tehnic bun și nu doriți să vă ocupați cu nimic tehnic, Envato Hosted este perfect.

Ce nu mi-a plăcut

Implementarea slabă a interfaței de utilizator și lipsa completă de opțiuni fac ca acest serviciu să se simtă și mai rău decât WordPress-ul Managed GoDaddy pentru dezvoltatorii avansați și oamenii de tehnologie. Prețul ridicat este un alt punct în discuție, întrucât toată structura de rutare / dinamica și suportul tehnologic suplimentar nu sunt ieftine. Trebuie să plătiți 16 USD pentru un spațiu de depozitare atât de mic nu este bun pentru site-urile mari fie ca cresterea in dimensiune te va costa mult.

Înveliți

Dacă ești tip / fată sau un dezvoltator avansat, nu îți va plăcea serviciul Envato Hosted, deoarece îți va face inutilă expertiza prin faptul că nu poți face nimic singur, în plus, va trebui să aștepți fiecare schimbare ca suport tehnic. trebuie să vă ajut în fiecare pas. Dar Envato Hosted este un serviciu care este încă în dezvoltare și sunt dispuși să adauge noi funcții. Aceștia acceptă toate criticile pentru lucrurile care trebuiau îmbunătățite și au o atitudine extrem de prietenoasă față de clienți, astfel încât să simți de fapt o găzduire specială cu aceștia.

Un sprijin tehnic atât de bun este aproape esențial pentru a-și vinde serviciul. Pot vedea cu ușurință un nou dezvoltator care are un site nou cu ei și nu doresc să se ocupe cu instalări de pluginuri / teme, în acest scenariu, Envato Hosted este un serviciu ideal. Te vei simți acasă știind că ființele umane se asigură că site-ul tău funcționează așa cum ar trebui să fie.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map