DE: Comentarii Comentarii WordPress Comentarii despre plugin

Sistemele de comentarii sunt subiect de eternă controversă pe tărâmul WordPress. În cea mai mare parte, sunt plini de incoerențe, sisteme bune, cu interfațe de utilizare groaznice, cele cu UI superbe, dar opțiuni comerciale hidoase și, desigur, opțiuni gratuite cu reclame, cu excepția cazului în care faceți upgrade. Aceasta este lumea sistemelor de comentarii pe WordPress. Aceasta nu ar trebui să fie o problemă, dacă nu pentru faptul că sistemul de comentarii standard pe WordPress lasă de dorit. Când am crezut că totul a fost pierdut și ar trebui să fiu recunoscător pentru faptul că Disqus (umplut cu publicitate) ca cea mai bună opțiune pentru un sistem de comentarii, am fost prezentat la DE: Comentarii.


DE: Comments este o nouă alternativă premium a comentariilor WordPress. Prețul este aproximativ corect, iar prezentarea pare a fi mai bună decât Disqus. Sistemul se bazează pe sistemul principal de comentarii WordPress. Stochează toate comentariile din baza dvs. de date locală, funcționând ca un re-skin cu funcții mai bune decât WordPress implicit, promițând o performanță și o manipulare mult mai bună a comentariilor..

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

DE: Comentarii Plugin WordPress Premium

Prețul pluginului este împărțit în 3 planuri diferite. O licență de 1 site cu un preț corect de 50 USD pe an și o licență de 3 și 10 site-uri cu un preț mult mai mare. Puteți încerca demo-ul live: Comentarii în direct, dar dacă continuați să citiți, săpăm cu adevărat modul în care funcționează pluginul.

În scopul acestei revizuiri, vom analiza licența cu 1 site. Procesul de activare a pluginului este destul de ușor. Doar primiți cheia din tabloul de bord la DE: Comentarii și apoi activați cheia menționată în pluginul dvs., asta este! Fără legături ascunse, fără publicitate suplimentară – doar un plugin care funcționează perfect, care vă transformă comentariile.

DE: comentarii Caracteristici pentru comentarii WordPress

Backendul principal este compus din diferite opțiuni care pot fi configurate pentru a profita de DE: Comentarii.

Puteți modifica culoarea principală, puteți activa adresele URL externe, numărul de comentarii și chiar încărcarea de imagini.

Pluginul are nevoie de WP Social pentru conectarea automată la rețeaua socială, similar cu ceea ce face Disqus. Singura diferență este că tu însuți controlezi autentificarea, astfel încât trebuie să configurezi toate rețelele sociale de mână. Acesta este un proces extins, dar merită dacă doriți să controlați complet autentificarea utilizatorului în loc să lăsați un sistem extern de comentarii să îl controleze pentru dvs..

Sistemul implicit de abonare și notificare poate fi modificat, dar pluginul nu are încă nicio metodă de configurare manuală a unui SMTP pentru a trimite respectivele mesaje de e-mail. Acest lucru se transformă într-o problemă, deoarece majoritatea e-mailurilor apar cu tema implicită care afișează logo-ul DE: Comments și se pare că intră în folderul de spam pe unele servicii de e-mail, în principal pentru că e-mailurile sunt trimise prin intermediul Funcția PHP. O astfel de caracteristică ar putea fi adăugată în viitor, dar nu avem un calendar specific.

Configurarea fiecărei rețele sociale pe WP Social este o necesitate pentru funcționarea corectă a pluginului DE: Comments. DE: Comentariul oferă și un sistem de ecusoane, ceea ce este excelent pentru a promova o interacțiune suplimentară cu și între vizitatorii site-ului dvs..

Este important să subliniem, de asemenea, că dezvoltatorul susține activ și își actualizează pluginul. Am fost în contact de câteva ori pe parcursul acestei revizuiri și avem în vedere că o versiune nouă și rafinată a pluginului va apărea în viitorul apropiat.

DE: Comentarii Funcție și design frontend

Mutarea de-a lungul – odată ce comentariile sunt activate, aceasta este aspectul implicit pe care îl veți vedea pe postările și paginile dvs. cu comentarii activate.

De asemenea, este important să luăm în considerare cât de ușor este să reglați codul CSS al pluginului pentru a permite o reprezentare mai bună. Pur și simplu etichetarea unei clase CSS și adăugarea acesteia la CSS-ul implicit Personalizare în WordPress va fi mai mult decât suficient pentru a schimba rapid aspectul acestuia (notă: dezvoltatorul îmbunătățește personalizarea la următoarea versiune cu mai multe opțiuni).

Opțiunile de răspuns arată excelent, cu opțiuni clare + și – pentru votarea în sus sau în jos a unui comentariu. În plus, permite schimbul direct de comentarii, administrare și insigne personalizate.

Așa arată o conversație extinsă.

Și așa arată într-o conversație foarte extinsă cu Embeds YouTube.

DE: Comentarii Performanțe Comentarii WordPress

Performanța sistemului este pur și simplu uimitoare. DE: Comentariilor nu-i pasă cât de multe comentarii aveți pe post, deoarece pare să facă întreaga lucrare pe baza sistemului de comentarii WordPress implicit. Resursele bazei de date sunt minime ca DE: Comentariile stochează doar valori suplimentare pentru vot și insigne, iar restul sunt încărcate ca comentarii implicite de la WordPress cu un stil mai bun încorporat în acesta.

DE: Comentariile sunt la fel de rapide ca comentariile standard de WordPress și par a fi chiar mai rapide decât Disqus (chiar l-a bătut la prezentarea UI).

DE: Comentarii WordPress Comentarii spam

Întrucât acesta este un plugin care se bazează pe comentariile principale ale WordPress, acesta a fost sprijinit pentru toate cele mai cunoscute plugin-uri de spam pentru WordPress. Pentru această recenzie am folosit Akismet, care este certificat că funcționează aproape exact cu DE: Comentarii. De asemenea, dezvoltatorul și-a exprimat intenția de a sprijini mai multe plugin-uri de filtru spam în viitor.

Gânduri finale despre DE: Comentarii

DE: Comentariile sunt o alternativă excelentă pentru comentariile WordPress standard la un preț corect. Pluginul funcționează așa cum era de așteptat și, în afară de unele dezavantaje minore ca funcția de e-mail PHP, se creează ca să fie una dintre opțiunile de comentarii de top. Pluginul are aspect mai frumos decât Disqus (după părerea mea), este ușor de lucrat și a crescut și interacțiunea de pe blogul pe care l-am testat pentru această recenzie. DE: Comentariile sunt, de asemenea, mult mai puțin aglomerate decât Disqus pentru design, cu clase mai simple și o structură ușor de lucrat.

DE: Comentariile nu au un nivel gratuit și, ca atare, nu includ niciun fel de publicitate pe panoul de administrare. Acesta este un avantaj bun, întrucât dezvoltatorul se concentrează exclusiv pe dezvoltarea, în loc să gestioneze diferite opțiuni gratuite. De asemenea, acest lucru face mai ușor etichetarea albă pentru site-urile client, deoarece nu există notificări constante de „upgrade” sau o altă versiune.

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Ce părere aveți despre DE: Comentarii? Aveți întrebări cu privire la acest nou sistem minunat? Să le auzim la comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map