Cum să împărtășiți conținutul dvs. WordPress folosind Blog2Social

Dacă doriți să beneficiați la maxim de conținutul site-ului dvs. WordPress, nu vă puteți permite să neglijați social media. Veți dori să vă împărtășiți munca pe cât mai multe platforme pentru a vă ajuta să creșteți audiența și să creșteți traficul pe site-ul dvs. Cu toate acestea, acesta poate fi un efort consumator de timp dacă nu aveți ajutor. Un plugin care poate facilita procesul este semnificativ mai ușor este Blog2Social.


Acest instrument vă permite să partajați cu ușurință conținutul dvs. WordPress pe cele mai populare platforme de social media. De asemenea, vă menține controlul modului în care arată postările dvs. când sunt partajate – și chiar puteți automatiza procesul.

În această postare, vom discuta de ce este important să utilizezi media socială și să te prezentăm în pluginul Blog2Social. Apoi vă vom parcurge pașii pentru a începe să vă împărtășiți postările. Să începem!

De ce împărtășirea conținutului dvs. pe rețelele de socializare este vitală

Dacă citiți acest lucru, este foarte puțin probabil să aveți nevoie de o introducere pe social media. În ultimul deceniu, platformele de socializare precum Facebook și Twitter au devenit elemente de viață de zi cu zi. Peste 2 miliarde oamenii sunt utilizatori activi de Facebook, de exemplu, în timp ce Twitter atrage peste 300 de milioane utilizatori. Șansele sunt mari să aveți profiluri în aceste rețele.

Volumul mare de utilizatori face aceste platforme cruciale atunci când vine vorba de extinderea publicului pentru site-ul dvs. WordPress. Într-o lume în care aproape jumătate din toți oamenii de pe planetă folosesc media socială, nu a existat niciodată o ieșire la fel de puternică pentru răspândirea conținutului tău într-un grup de oameni diversificat global.

Majoritatea site-urilor și-au dat seama deja de acest lucru și 78% întreprinderile mici folosesc social media pentru a atrage clienți. Acest lucru are sens, deoarece media socială permite utilizatorilor să se angajeze mai complet cu conținutul dvs. În plus, dacă puteți obține mai multe partaje sociale pe postările dvs., acest lucru poate ajuta la creșterea traficului către site-ul sau magazinul dvs..

Prin urmare, pentru a asigura succesul conținutului dvs. WordPress, ar trebui să vă propuneți să aveți o strategie de social media eficientă. Aceasta implică să știi când să împărtășești conținutul tău, ce platforme să țintești și ce program este optim. Din fericire, acest lucru este mult mai ușor dacă aveți instrumentul potrivit.

Introducerea pluginului Blog2Social

Blog2Social Plugin

Dacă căutați o modalitate de a vă gestiona eficient strategia de social media, câteva instrumente sunt la fel de benefice Blog2Social pentru WordPress. Acesta este un plugin care vă ajută să postați conținutul dvs. în mai multe dintre cele mai populare platforme de social media cu ușurință.

Blog2Social simplifică sarcina de a vă menține prezența pe rețelele de socializare. Cu acesta, vă puteți conecta site-ul la Facebook, Twitter, Instagram, Reddit, Pinterest și multe alte platforme. Cu toate acestea, doar împărtășirea conținutului dvs. este minimul minim al ceea ce poate face Blog2Social. Să explorăm câteva dintre caracteristicile sale mai utile, una câte una.

Partajează conținut automat pe mai multe platforme de socializare multiple

După cum am menționat, Blog2Social acceptă un număr mare de site-uri de social media. Acestea variază de la cele mai mari, cum ar fi Facebook, Twitter și Instagram, până la rețele de nișă, precum Medium și BlogLovin:

Partajează conținut automat pe mai multe platforme de socializare multiple

Partea cea mai bună este că, după ce pluginul este configurat, nu mai trebuie să faceți mai multe. Blog2Social vă poate partaja automat postările în rețelele pe care le specificați, folosind setările dorite. Acest lucru reduce timpul pe care îl petreci doar pentru a scoate cuvântul despre conținutul tău până la aproape zero. Tot ce trebuie să faceți este să vă concentrați pe crearea de postări de calitate, iar când vor fi publicate, toți urmașii dvs. vor ști imediat.

Planificați postările separat pe diferite site-uri

Împărtășirea conținutului dvs. publicându-l pe rețelele de socializare imediat ce este publicat este o strategie comună și de obicei funcționează bine. Cu toate acestea, nu este singura metodă posibilă. De asemenea, poate doriți să programați postările pentru a fi partajate la un moment dat, mai degrabă decât instantaneu.

De exemplu, puteți posta o serie de piese diferite în același timp, dar nu doriți să vă spam mesajele de socializare cu un baraj de linkuri simultan. Alternativ, poate ați făcut efortul de a investiga cele mai bune momente de împărtășit conținut din diverse rețele și doriți să maximizați numărul de afișări și nivelul de implicare obținut.

Blog2Social chiar vă oferă opțiunea de a programa postări pe social media pentru diferite perioade, în funcție de platformă (ceea ce este foarte similar cu modul în care vă programați postările de pe blog). Acest lucru înseamnă că aveți un control complet asupra strategiei dvs. de social media, indiferent de cât de în profunzime doriți să obțineți cu ea.

Gestionați-vă postările și acțiunile

Dacă jucați mult conținut și platforme, poate deveni dificil să urmăriți postările pe care le-ați distribuit și unde. Pentru a vă ajuta, Blog2Social conține un tablou de bord în care puteți obține o imagine de ansamblu a tuturor acțiunilor dvs. în fiecare rețea:

Gestionați-vă postările și acțiunile

Acest calendar simplifică urmărirea distribuțiilor și filtrarea acestora pe baza postărilor și rețelelor specifice. Urmărind astfel conținutul dvs., vă puteți asigura că respectați strategia dvs. și puteți optimiza abordarea dvs. oricând doriți. Puteți chiar să împărtășiți postări mai vechi care s-ar putea să nu se fi redat la fel de bine pentru prima dată.

Personalizați aspectul postărilor dvs. comune

Social media este mai mult decât un simplu text și link-uri puse laolaltă fără o a doua gândire. De fapt, a te asigura că postările tale arată bine când sunt răspândite în diferite rețele este o preocupare esențială. Blog2Social vă permite să specificați aspectul fiecărei postări când este publicată pe diverse platforme:

Personalizați aspectul postărilor dvs. comune

Puteți adăuga meta taguri pentru a include imagini și chiar puteți determina exact ce va spune antetul și descrierea. Acesta este, de asemenea, cel mai simplu mod de a adăuga Open Graph și Twitter Cărți la acțiunile dvs., deoarece nu trebuie să vă încurcați cu niciun cod sau pluginuri suplimentare. Aveți întotdeauna controlul asupra aspectului dvs. în permanență.

Generați Hashtags din etichetele WordPress

În sfârșit, un alt aspect important al social media este hashtag-urile. Pentru cei neinițiați, acestea sunt o metodă de etichetare a postărilor în funcție de subiectul lor sau de potențialul public (# blog2social). Prin includerea hashtag-urilor în postările dvs., permiteți cititorilor potențiali să vadă ce subiecte vor fi abordate în conținutul în sine și să le ușureze utilizatorilor care sunt deja interesați de subiect să vă găsească postările:

Generați Hashtags din etichetele WordPress

Cu Blog2Social, puteți genera hashtag-uri automat folosind etichetele WordPress pe care le-ați specificat pe fiecare postare. În acest fel, nu trebuie să includeți manual hashtag-uri relevante, ci puteți să vă bazați în schimb pe cele pe care le creează pluginul pentru dvs. Cu alte cuvinte, este un alt mod util de automatizare a strategiei de social media.

Cum să vă împărtășiți conținutul dvs. WordPress pe platformele de social media folosind Blog2Social (în 2 pași)

Acum că am acoperit principalele motive pentru care Blog2Social este un instrument puternic de partajare a rețelelor de socializare, să devenim practice. În următorul pas, vă vom arăta cum să utilizați acest plugin pentru a partaja o postare pe diverse platforme de socializare.

1. Conectați-vă profilurile de social media

După ce ați descărcat și instalat pluginul Blog2Social (iată ghidul nostru despre cum să instalați plugin-uri dacă aveți întrebări), primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să conectați profilurile de social media pe care doriți să le utilizați. Acestea vor fi platformele în care postările dvs. sunt partajate, de aceea este important să adăugați toate site-urile de care aveți grijă în avans (deși puteți include întotdeauna mai târziu).

Navigați la Blog2Social> Rețele din tabloul de bord de administrare pentru a vedea o listă de platforme disponibile:

Blog2Social: conectați-vă profilurile de social media

Veți observa că unele platforme vă permit să selectați mai multe opțiuni, cum ar fi Pagina sau Grupul. După cum vă așteptați, aceste opțiuni vă permit să partajați conținut direct la pagini și grupuri gestionate, precum și la profilul dvs. de bază.

Când faceți clic pe un buton de lângă o anumită platformă, va apărea un pop-up nou. Vi se va solicita să vă autorizați contul pentru acest serviciu:

Blog2Social: autorizați accesul social

În funcție de platformă, este posibil să vi se solicite să introduceți detaliile contului și să confirmați că doriți să oferiți acces. După ce ați făcut asta, fereastra se va închide și veți vedea că profilul dvs. apare sub rețeaua din listă:

Blog2Social: Facebook Connect

Pur și simplu repetați acest proces cu toate conturile, paginile și / sau grupurile pe care doriți să le conectați. După ce ați terminat să configurați platformele necesare, veți fi gata să începeți să partajați imediat.

2. Partajați conținutul dvs. pe site-urile de socializare

Procedura standard pentru postarea de conținut folosind Blog2Social este foarte simplă. Pentru a ilustra procesul, haideți să trimitem pe Facebook o postare de blog de bază. Pentru ca acest lucru să funcționeze, postarea trebuie să fie deja publicată sau programată să fie publicată.

Deschideți o postare care corespunde unuia dintre aceste criterii și veți observa o casetă nouă în partea de sus a interfeței de editare (numită Postare automată pe rețelele de socializare):

Blog2Social: Postare automată pe site-urile de socializare

Aici, puteți face clic pe Personalizare și programare postări pe rețelele de socializare pentru a configura postarea înainte de a o distribui. Aceasta va deschide o nouă pagină, unde puteți personaliza cum va arăta postarea în rețeaua specificată:

Blog2Social: Planificare automată

În acest caz, rețeaua este Facebook. Deci postarea va fi însoțită de o imagine din articol, precum și antetul și meta-descrierea acesteia. Aceste opțiuni vor varia în funcție de rețeaua pe care o alegeți, precum și dacă utilizați versiunea gratuită sau premium a pluginului (mai multe despre aceasta într-un moment).

Acum puteți face clic pe Partajare pentru a publica postarea în profilul dvs. de Facebook. Apoi, puteți consulta profilul dvs. pentru a vedea postarea:

Blog2Social: conținut publicat

Cu acest lucru, ați utilizat cu succes Blog2Social pentru a partaja o postare WordPress!

Desigur, aceasta este doar zgârierea suprafeței ce poți face cu pluginul. După cum am menționat anterior, puteți programa, de asemenea, postări folosind Blog2Social sau partajarea automată a conținutului la profilurile dvs. Puteți accesa aceste funcții avansate, trecând la una dintre plugin-uri planuri premium, care încep de la 69 USD pe an.

Concluzie

Mulți utilizatori se bazează pe rețelele de socializare pentru a găsi conținut, așa că trebuie să poți împărtăși postările WordPress cu ușurință și fără probleme. O modalitate prin care puteți simplifica acest proces este folosirea funcției Blog2Social conecteaza. Acest instrument vă permite să personalizați modul de partajare a postărilor și chiar să automatizați procesul.

În acest articol, v-am arătat cum să începeți cu Blog2Social și cum să îl utilizați. Pentru a recaperi, nu trebuie decât să partajați o postare este să urmați acești doi pași:

  1. Conectați-vă profilurile de social media.
  2. Partajați conținutul dvs. pe site-urile de socializare.

Aveți întrebări despre partajarea conținutului dvs. pe social media sau cum vă poate ajuta Blog2Social? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me