Shopify este probabil una dintre cele mai bune platforme de e-commerce din vremea noastră. WordPress, pe de altă parte, este cel mai bun sistem de gestionare a conținutului de pe web. Conectați funcționalitatea formidabilă a comerțului electronic al Shopify cu caracteristicile CMS puternice ale WordPress prin intermediul pluginului WP Shopify și veți obține toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a construi un magazin online care este în afara acestei lumi.


Sau, nu ar fi minunat să vă vindeți produsele Shopify pe WordPress? În acest ghid de recenzie, vă prezentăm exact cum puteți configura pluginul WP Shopify, astfel încât să puteți folosi puterea WordPress și Shopify ca un șef.

Pluginul WP Shopify vă ajută să vă extindeți magazinul Shopify folosind funcționalitatea nativă a WordPress. De exemplu, pluginul vă permite să profitați de gama largă de teme și plugin-uri WordPress pentru a vă îmbunătăți magazinul. Pentru o imagine mai clară, puteți gândi la WordPress ca la front-end e-commerce și la Shopify back-end.

Cu acest preambul, să descoperim de ce WP Shopify este cel mai bun mod de a integra WordPress cu Shopify. Pare minunat, nu? Bine, hai să dansăm.

Ce este WP Shopify?

WP Shopify Plugin WordPress

WP Shopify este un plugin extraordinar care vă permite să vindeți produsele Shopify pe site-ul dvs. WordPress, fără să instalați și să configurați un sistem de comerț electronic precum WooCommerce.

Pluginul sincronizează datele magazinului dvs. Shopify ca tipuri de postare personalizate care vă oferă posibilitatea de a utiliza întreaga putere a CMS WordPress. În plus, WP Shopify vă ajută să adăugați butonul Shopify Buy oriunde pe site-ul dvs. WordPress, creând o experiență de cumpărare perfectă.

WP Shopify nu gestionează plățile. Odată ce cumpărătorul atinge butonul de efectuare a plății, acesta este redirecționat către pagina dvs. de checkout Shopify pentru a finaliza tranzacția. Cu alte cuvinte, veți folosi Shopify doar pentru a procesa plățile.

Dacă ați folosit Shopify înainte, știți că este o platformă puternică de comerț electronic, dar nu are nimic pe WordPress ca constructor de site-uri web.

Caracteristicile notabile ale magazinului WP includ:

 • Posibilitatea de a importa produsele și colecțiile Shopify ca postări WordPress
 • Nenumărate șabloane care vă ajută să construiți un magazin online din această lume
 • Utilizați Shopify SDK pentru a găzdui un coș de cumpărături complet pe magazinul dvs. WordPress
 • Fără iFrames datorită butonului de cumpărare Shopify receptiv
 • Design gata SEO
 • Posibilitatea de a salva datele magazinului Shopify în tabelele de baze de date WordPress personalizate
 • 100+ acțiuni și filtre care vă ajută să vă personalizați magazinul online, după cum doriți
 • Compatibilitate cu teme și plugin-uri WordPress

Dacă sunteți interesat, puteți face upgrade la WP Shopify Pro pentru acces la 80+ șabloane, sincronizare automată și selectivă cu magazinul Shopify, urmărirea mai multor domenii, asistență dedicată și multe altele.

Aflați mai multe despre WP Shopify Pro

Care sunt avantajele utilizării magazinului WP?

Caracteristici deoparte, WP Shopify vă permite să vă bucurați de anumite beneficii pe care le-ați lipsi dacă vindeți exclusiv pe Shopify. Iată o listă minusculă pentru a-ți trezi pofta de mâncare.

 • Aveți un control complet asupra structurii URL a produselor dvs., datorită permalink-urilor WordPress
 • Acces la mii de teme WordPress și la creatorii de pagini vizuale, ceea ce înseamnă că poți construi magazinul viselor tale fără a sparge transpirația
 • Personalizarea temelor WordPress este mai ușoară decât utilizarea motorului șabloanelor lichide Shopify
 • Acces nelimitat la mii de plugin-uri WordPress care vă permit să adăugați funcționalitate bogată în magazin
 • Spre deosebire de Shopify, aveți controlul total asupra datelor despre magazin pe care le sincronizați cu WordPress
 • Puteți profita din plin de funcțiile de inventar și de îndeplinire a comenzii Shopify, în timp ce mergeți pe spatele WordPress
 • Tarife de transport reduse
 • WP Shopify este ușor de instalat și configurat pe măsură ce veți învăța într-o clipă
 • Versiunea gratuită a WP Shopify vine cu toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a începe să vindeți produsele Shopify pe site-ul dvs. WordPress
 • Documentație extinsă și întrebări frecvente
 • Suport deosebit

Cum să configurați WP Shopify

În această secțiune, vom învăța cum să configurați WP Shopify și să îl integrați cu Shopify. Puteți începe cu versiunea gratuită și mai târziu cu upgrade-ul la versiunea profesională conform nevoilor dvs. În plus, autorul recomandă utilizarea Shopify Lite (costă 9 dolari dolari pe lună), deoarece ai nevoie doar de funcționalitatea coșului.

Asta din drum, să trecem la treabă.

Instalarea WP Shopify

Văzând ca WP Shopify este disponibil pe repo-ul oficial al pluginului WordPress, îl puteți instala direct din tabloul de bord WordPress.

Cum? Navigheaza catre Pluginuri> Adaugă nou.

Pe Adăugați pluginuri pagina, introduceți „WP Shopify” în câmpul de căutare și după ce găsiți pluginul, apăsați pe Instaleaza acum apoi Activati buton așa cum se arată mai jos.

Activarea pluginului adaugă un submeniu WP Shopify din meniul dvs. de administrator WordPress. Navigheaza catre WP Shopify> Setări pentru a începe integrarea cu magazinul dvs. Shopify.

wp shopify setări meniu

În acest moment, presupunem că aveți deja un magazin Shopify (chiar dacă este proba gratuită de 14 zile). Am creat un cont de încercare gratuit pentru acest ghid și am adăugat câteva produse. Iată cum arată pagina noastră de catalog Shopify.

Nu este atât de fantezist, dar ar trebui să funcționeze perfect.

Continuând, faceți clic pe butonul Setări submeniul vă duce la Conectați fila prezentată mai jos.

integrați wp shopify plugin cu shopify

Din imaginea de mai sus, aveți nevoie de câteva detalii, pe care le veți obține din zona de administrare Shopify. Aceste detalii sunt:

 • Cheie API
 • Parola API
 • Secret împărtășit
 • Token de acces la magazin
 • Domeniu (acesta este domeniul magazinului Shopify, de ex. wpex.myshopify.com am folosit pentru acest ghid)

Generarea de detalii de integrare a magazinului WP

Conectați-vă la tabloul de bord al magazinului dvs. Shopify și faceți clic pe Aplicații așa cum se arată mai jos.

Acest lucru vă va conduce la Aplicații ecran. Faceți clic pe butonul Gestionați aplicațiile private link după cum subliniem mai jos.

Apoi, faceți clic pe butonul Creați o aplicație privată nouă buton după cum prezentăm mai jos.

Pe ecranul următor, introduceți numele aplicației private și adresa de e-mail. În continuare, în sub API API de administrare secțiune, setați totul la Citeste si scrie. Setați permisiunile la Acces citit pentru orice câmp care nu are Citeste si scrie opțiune.

După aceea, bifați tasta Permiteți acestei aplicații să vă acceseze datele de la magazin, utilizând API-ul Storefront caseta de selectare în partea de jos a paginii, așa cum se arată mai jos.

În cele din urmă, apăsați pe Salvați buton și ulterior Înțeleg, Creează aplicația buton. Odată terminat, Shopify va prezenta o pagină cu cheia API și toate celelalte detalii de care aveți nevoie pentru a integra pluginul WP Shopify. Vezi imaginea de mai jos.

Notă: Îți poți găsi Token de acces la magazin spre partea de jos a aceleiași pagini, așa cum se arată mai jos.

Acum, trebuie doar să copiați-lipiți detaliile în câmpurile respective din Fila WP Shopify Connect așa cum detaliem mai jos.

Apoi, apăsați pe Conectați-vă magazinul Shopify butonul afișat în imaginea de mai sus pentru a iniția sincronizarea.

Și asta este, magazinul dvs. Shopify este acum sincronizat cu site-ul dvs. WordPress. Sincronizarea cu succes va afișa Conectat starea descrisă mai jos.

Acum, dacă navigați la WP Shopify> Produse în meniul dvs. de administrator WordPress, veți vedea că pluginul WP Shopify a importat toate produsele dvs. din Shopify.

produsele din magazinul wp

Produsele din imaginea de mai sus au fost importate direct din magazinul nostru demo Shopify. Puteți importa până la 250 de produse simultan.

Și iată cum arată catalogul pe care tocmai l-am importat pe site-ul nostru demonstrativ WordPress folosind tema Douăzeci și șaptesprezece.

Să explorăm acum celelalte caracteristici disponibile în tabloul de bord WP Shopify. Deci, aici mergem!

Fila Setări

Setări fila vă oferă o mulțime de opțiuni pentru a vă gestiona magazinul online cu ușurință. De aici veți găsi setări pe care să le controlați:

 • Adrese URL de produs
 • Numărul de produse pe pagină
 • Sincronizarea
 • Firimituri de pâine
 • Paginare
 • Aspect afișat produs, inclusiv imagini, culori,
 • Dispunerea afișajului colecției
 • Produse asemanatoare
 • Cart
 • Proces de finalizare
 • Și multe altele

Fila Instrumente

 Unelte fila vă ajută să resincronizați datele Shopify, să ștergeți WP Shopify Cache și să eliminați toate datele sincronizate din WordPress.

Fila de licență

 Licență fila vine la îndemână dacă doriți să faceți upgrade la versiunea pro de WP Shopify. Ceea ce, dacă nu știai, îți oferă și mai multe funcții pentru a-ți supraîncărca magazinul hibrid Shopify-WordPress.

Fila Debug

Si debug fila vă permite să localizați erori și să primiți asistență.

Fila diversă

wp shopify filă diversă

În momentul scrierii, Diverse fila vă permite să actualizați tabelele bazei de date dacă ați actualizat dintr-o versiune sub 1.2.2.

Concluzie

În timp ce puteți utiliza butonul de cumpărare Shopify, WP Shopify este probabil cel mai bun plugin pentru a vinde produsele Shopify pe WordPress. Pluginul este conceput cu atenție și se livrează cu toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a începe să vindeți imediat. În plus, este super-duper ușor de configurat, ar trebui să fie efectuate în mai puțin de 10 minute.

Care este părerea ta despre WP Shopify? Vă rugăm să vă împărtășiți întrebările și gândurile în secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me