Mă întorc cu mai multe despre Formulare Gravity! Dacă sunteți un utilizator al pluginului veți ști că, precum și funcționalitatea formularelor principale, Rocket Genius, autorul Gravity Forms a lansat o serie de suplimente pentru extinderea pluginului.


În trecut, suplimentele au fost cele pe care le așteptați; integrare cu Mailchimp, AWeber, Freshbooks – toate concepute astfel încât, odată completat un formular, să poți trimite date de la serviciul terț. Le-am folosit pe toate și sunt solide. Alte suplimente au avut loc în jurul integrării WordPress, permițând unui formular să creeze un cont de utilizator WordPress sau să ofere un instrument captcha vizual.

Deci, mai recent, când „Sondaje”, „Sondaj” și „Quiz” au fost lansate toate succesiv, a existat un sentiment că ceva se schimbă; funcționalitatea principală în Formulare gravitate s-a maturizat și acum este timpul să privim în jur alte oportunități funcționale.

Chiar în această lună, există informații noi despre un „adăugare cadru”, care este chiar la colț și o completare și mai nouă care se integrează cu compania de servicii web Zapier. Momentan într-adevăr emoționant, dacă sunteți o gravitație formează tocilar; si eu sunt!

Cunoașterea formelor de gravitate – sondaje

Deci, să intrăm în sondaje și să vedem ce poate face. Ca majoritatea celorlalte suplimente Gravity Forms, de fapt, într-un plugin separat pe care trebuie să îl instalați. Odată ce o faci, însă integrarea este foarte perfectă.

În cea mai simplă formă, tot ce doriți să configurați este un sondaj rapid pentru a pune o întrebare și a obține rezultatele. Fără niciun fel de supărare, pluginul oferă și se livrează literalmente în aproximativ 60 de secunde – adică cam cât durează pentru a crea o nouă formă, deschideți o întrebare de sondaj acolo și apoi testați.

Să vedem cum se face

Forme gravitate: creează o nouă formăÎncepeți prin crearea unei noi forme; atunci vi se prezintă un formular gol care va sta la baza primului sondaj.

În acest exemplu, să facem doar configurarea pentru a pune o întrebare simplă și oferiți utilizatorilor câteva opțiuni despre cum să răspundă (da, este simplu, dar în multe cazuri, este nevoie de toate).

Când este instalat suplimentul, un nou tip de câmp este disponibil la rubrica „Câmpuri avansate” – consultați ecranul de mai jos.

Forme gravitaționale: câmpul de sondaj

Dând clic pe Sondaje va adăuga un câmp special la noua dvs. formă. Întrucât acesta este doar un sondaj de întrebări, acesta este de fapt singurul domeniu de care avem nevoie! (V-am spus că a fost rapid !!).

În mod implicit, câmpul este adăugat cu butoane radio ca implicit, deoarece asta dorim putem adăuga doar întrebarea și opțiunile pe care un utilizator le poate alege ca răspuns.

Forme de gravitate: Setarea câmpului de sondaj

Clic Editați | × pe acest nou câmp și vi se oferă posibilitatea de a seta întrebarea și răspunsurile.

Forme de gravitate: Setați întrebări de sondaj

După ce ați terminat aici, salvați formularul. Trebuie să adăugăm acum formularul pe o pagină sau postare pe site-ul nostru WordPress. Acest lucru se realizează în mod obișnuit, din ecranul selectat pentru editorul de posturi WordPress Adaugă formular și selectați formularul de sondaj nou creat.

Forme de gravitate: sondaj de probă

Acum vizitați partea frontală a site-ului dvs. și verificați-o.

Destul de cool? Ai păstrat timp? Sunt sigur că am putut să promit promisiunea unui sondaj în 60 de secunde sau mai puțin.

După cum vă așteptați când prezentați unui utilizator un sondaj, acesta ar trebui să poată verifica rezultatele. Veți observa că link-ul este plasat automat acolo.

Clic Vezi rezultate și asta este exact ceea ce obțineți și cu o animație destul de înfiorătoare.

Forme de gravitate: rezultatele sondajului

(Evident, R2 este din nou în favoarea!).

Intrări la sondaj în tabloul de bord WordPress

Deci, ai un sondaj din mers și vrei să vezi ce gândesc utilizatorii tăi, suplimentul vine cu câteva instrumente simple, dar eficiente pentru a te ajuta.

Forme de gravitate: intrări la sondajÎn mod normal, pentru a vizualiza intrările unui formular pe care îl vizitați Formă meniu, faceți clic pe Intrări și tu ești acolo. Este exact același lucru pentru un formular care conține un sondaj.

De acolo faceți clic vedere pe oricare dintre intrări și vi se oferă același afișaj ca și un utilizator din partea frontală.

Există un nou element de meniu care se derulează în partea de sus a interfeței Intrări, faceți clic pe Rezultatele sondajului și veți găsi un set corect de filtre pentru datele sondajului.

Forme de gravitate: filtre de sondajAici puteți alege unul dintre răspunsurile dvs., filtra pentru o gamă de date și, în general, să analizați rezultatele și să evaluați cum se schimbă acestea într-o perioadă de timp.

Lucruri simple, dar încă eficiente în analiza rapidă a datelor colectate.

Toate destul de mișto, în special dacă sunteți un utilizator curent al formelor gravitaționale, curba de învățare pentru sondajele de votare nu este abruptă.

Ce altceva se poate face?

Bine, deci sunt sondajele 101, dar sunt mai multe. Iată câteva idei pentru a te gândi.

Puteți introduce un câmp de sondaj într-o formă mai mare și puteți obține rezultate interesante. Sunt sigur că ați văzut un formular de anchetă unde se pune întrebarea „Cum ați auzit despre noi” – gândiți-vă la acest lucru ca la un câmp de sondaj. Îți face viața ușoară prin faptul că poți revizui din când în când statisticile acestei întrebări.

Nu trebuie să faceți sondaje la fel de evidente ca exemplul meu simplu. Puteți ascunde faptul că întrebarea este de fapt un câmp de sondaj, astfel încât datele vă sunt disponibile doar pentru dvs..

Există un set complet de controale disponibile pentru fiecare sondaj. Alături de alte setări ale formularului, precum notificări și confirmări, veți vedea o nouă opțiune pentru sondaje.

De aici puteți:

  • Alegeți să ascundeți Vezi rezultate opțiune pentru utilizatori
  • Comutați procentajul și contați pe rezultate
  • Alegeți o schemă de culori diferită
  • O opțiune de a avea un sistem bazat pe cookie-uri care nu permite voturi multiple

Vezi mai jos pentru o captură de ecran cu setările sondajului.

Forme de gravitate: Setări de sondaj

Un sfat final

Sunt sigur că tocmai mi-am pierdut atenția, nu îți stătea ușa să instalezi suplimentul și să începi să-ți polonezi utilizatorii cu privire la tot felul de lucruri. Mai este încă un sfat. Orice statisticist rezonabil vă va spune că trebuie să randomizați comanda sau răspunsurile, altfel veți obține o înclinare spre răspunsurile din partea de sus sau de jos.

Există și o opțiune pentru asta.

Când configurați întrebările (adică editarea câmpului de sondaj), veți vedea că există o opțiune de a randomiza ordinea alegerilor.

Forme de gravitate: Aleatorizare a sondajului

Gertrude Cox ar fi mândru!

Așadar, aveți, un curs rapid de avarie în additivul „Sondaje” Gravity Forms. Fii atent la postările viitoare cu sondaje și chestionare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me