Creați și implementați site-uri client WordPress cu DesktopServer

De ce să folosiți DesktopServer

Dacă sunteți serios în legătură cu dezvoltarea WordPress și doriți să ușurați lucrurile mai ușor / mai repede atunci când creați și implementați site-urile dvs. web, puteți dori să aruncați o privire la DesktopServer, care este o aplicație premium care vă va permite să creați instalații locale de WordPress și apoi o dată gata. implementați-le pe site-ul dvs. live.


De ce ar trebui să lucrați la nivel local

De ce să instalați WordPress local

Ori de câte ori faceți modificări semnificative pe site-ul dvs. WordPress, trebuie să le faceți mai întâi pe un site de testare. Dacă nu știți ce faceți, lucrul live înseamnă că riscați erori de codare, incompatibilități de plugin și temă sau chiar vulnerabilități de securitate. Este mai bine să-l joci în siguranță și să folosești o zonă de punere în scenă și nu există nimic mai sigur sau izolat decât o instalare locală a WordPress.

Lucrul local vă oferă șansa de a schimba temele, de a instala noi pluginuri, de a adăuga fragmente de cod, de a personaliza setările și multe altele într-un setare sigură unde site-ul dvs. web viu va rămâne în perfectă stare de funcționare. Puteți vedea ce plugin-uri se potrivesc reciproc sau puteți testa cum va arăta site-ul dvs. cu o nouă temă. În plus, lucrul local are avantajul suplimentar de a fi o copie de rezervă a designului final pe care decideți să îl publicați pe site-ul dvs. live.

Instalațiile locale sunt, de asemenea, de obicei mult mai repede decât site-urile live, economisindu-vă o tonă de timp dacă sunteți dezvoltator. Întrucât propriul computer este serverul dvs., nu veți fi încetinit sau nu veți înregistra întreruperi în timpul testării. Puteți regla cât mai multe linii de CSS sau PHP doriți, fără a fi nevoie să vă autentificați prin FTP sau tabloul de bord de găzduire pentru a face modificările dvs..

Iar ultimul avantaj major este că poți lucrați local oriunde deoarece instalațiile locale sunt locale, ceea ce înseamnă că nu este necesar acces la internet. Așadar, dacă aveți un proiect de client cuvenit, dar sunteți blocat într-un avion cu internet de 10 USD / oră sau într-un loc fără acces, nu trebuie decât să vă conectați la instalarea locală. Vă puteți duce la bun sfârșit munca, nu este nevoie de internet.

Acum că cunoașteți câteva dintre motivele pentru care ar trebui să lucrați la nivel local, vă vom spune cum! Acum puteți instala MAMP, WAMP sau XAMPP generice pe computerul Mac sau Windows, dar vă putem spune că există o modalitate mai bună. Utilizați DesktopServer. Aceștia au eficientizat procesul de instalare locală a WordPress, făcând ușor pentru orice nivel de utilizator WordPress să se instaleze și să funcționeze local în cel mai scurt timp.

De ce ar trebui să folosiți DesktopServer în loc de MAMP sau WAMP

De ce să folosiți DesktopServer

Instalarea WordPress la nivel local necesită mulți pași și, dacă nu ai făcut-o niciodată, poate fi o provocare. Cu toate acestea, nu cu DesktopServe, această aplicație la îndemână face ca instalarea locală să fie o adiere ușoară.

Pur și simplu descărcați versiunea pentru configurarea sistemului (pe care o puteți prelua din contul ServerPress sub Contul meu> Achiziții> Vizualizați detalii și descărcări), dezarhivați descărcarea, instalați aplicația și apoi urmați instrucțiunile pentru a crea noul site și serverul local ( puteți citi despre toți pașii în detaliu în Ghidul introductiv pentru DesktopServer). Asta este – DesktopServer vă configurează serviciile și instalează WordPress pentru dvs., așa că nu trebuie decât să urmați.

Doriți să localizați un fișier? DesktopServe creează automat o subfolderă „Site-uri” din folderul „Documente” în care veți putea găsi toate site-urile dvs. curente după nume, precum și teme și pluginuri în cadrul acestora..

Ceea ce face ca DesktopServer să fie atât de minunat

DesktopServer de ServerPress face mult mai mult decât doar instalează o versiune locală a WordPress. Veți avea acces la o mulțime de funcții încorporate pentru a face instalarea locală super alimentată. Și în timp ce versiunea gratuită a DesktopServer este excelentă, în special pentru a o lua pentru o unitate de testare, veți dori cu adevărat versiunea premium care include:

 • Adăuga nelimitat site-uri web locale (în timp ce versiunea gratuită este limitată la doar 3)
 • Creați un WordPress multisite
 • Copie Site-uri WordPress cu doar câteva clicuri
 • Uşor export & arhivă site-urile dvs. locale
 • Desfasurare directa un site local către serverul tău live
 • Adăuga “planuri”Pentru configurații WordPress utilizate frecvent
 • Utilizați cu pluginuri populare precum BackupBuddy, Duplicator, BackWP Up, BackUp WordPress, InfiniteWP și ManageWP
 • Și multe altele! Trebuie doar să vizitați site-ul lor pentru a vedea lista completă a funcțiilor DesktopServer.

DesktopServer: 5 stele pentru instalări locale ușoare și puternice

Ne place cât de ușor este instalarea și configurarea DesktopServer (la revedere MAMP) și suntem încântați să încercăm singuri unele dintre funcțiile mai avansate pe măsură ce începem cu mai multe teme de dezvoltare aici la WPExplorer. Puteți vedea, de asemenea, recenzia noastră anterioară despre DesktopServer de Lucy Beer pentru a afla ce părere are despre această resursă minunată WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map