Conversia postărilor de pe blog în campaniile de social media cu Missinglettr

lipsa recenziei

În acest articol vom trece în revistă Missinglettr – un instrument ușor de utilizat, complet automatizat, de repunere a conținutului pentru social media.


Având în vedere că atingerea postărilor organice în social media este aproape 1-2%, nu are sens decât să periodic împărtășiți conținutul existent pe aceste platforme. Cu toate acestea, re-crearea postărilor de pe rețelele de socializare din același conținut vechi este o sarcină care necesită mult timp. Nu doriți mai degrabă să petreceți acest timp lucrul pe conținut nou?

introduce Missinglettr.

pagina de destinație lipsă de informații transformă postarea pe blog în campaniile de socializare

Missinglettr este un instrument ușor de utilizat, automatizat, care permite refacerea conținutului pentru social media. Vă transformă automat postările de pe blog în campanii de socializare și le publică pe tot parcursul anului. Este într-adevăr atât de simplu pe cât sună. Iată cum funcționează Missinglettr:

 • Intri pe o postare pe blog în Missinglettr.
 • Acesta generează automat o campanie de social media, împreună cu un calendar de conținut.
 • Puteți edita / elimina fiecare postare pe rețelele de socializare după bunul plac și apoi puteți aproba campania.

Si asta e. Missinglettr vă va împărtăși postările în canalele de socializare respective.

Cum să utilizați Missinglettr pentru a transforma automat postările de pe blog în campanii programate de social media

În timpul recenziei, am găsit că Missinglettr este extrem de ușor de utilizat și frumos proiectat. În doar câteva clicuri, Missinglettr a reușit să transforme postările de pe WPExplorer în campanii de social media pe tot parcursul anului..

Iată cum puteți crea o campanie de socializare în Missinglettr.

pagina de înscriere lipsă

Pasul 1: Primul pas este să vă înscrieți pentru un cont nou. M-am înscris pentru o Afaceri cont, deoarece include toate caracteristicile produsului pe care Missinglettr trebuie să le ofere.

Înscrierea pentru un cont Missinglettr nu necesită un CC și veți primi un proces de 14 zile pe orice plan. Mergeți înainte și încercați!

missinglettr crea o nouă campanie 01

Pasul 2: După înscrierea la Missinglettr, următorul pas este crearea și configurarea unui proiect nou. Gândește-te la proiect dupa cum site-ul sursă din care vor fi preluate toate postările de pe blog. Am ales numele proiectului ca fiind WPExplorer și am intrat într-un tutorial recent pe care l-am scris.

În continuare, mi-am conectat contul personal de Twitter și am trecut la pasul următor. La momentul scrierii acestei recenzii, Missinglettr susține Stare de nervozitate, Facebook (Pagini și grupuri) și LinkedIn (Feeduri personale și de companie). Suport pentru Compania mea Google vine în curând.

missinglettr crea o nouă campanie 02 alege fusul orar

Pasul 3: Îmi aleg apoi fusul orar și orele specifice pentru a posta conținutul social.

missinglettr creează o nouă campanie de programare post 3

Pasul 4: În pasul următor, Missinglettr cere să selecteze un program de înregistrare implicit. Puteți alege orice program printre următoarele:

 • Moderat: 4 postări în 2 săptămâni (recomandat)
 • Lumina: 9 posturi / an
 • Greu: 15 postări în 2 luni

missinglettr creează o nouă campanie de integrare lingvistică 04

Pasul 5: Următorul pas este selectarea limbii. Missinglettr acceptă limba engleză în mod implicit și o puteți modifica conform cerințelor dvs..

08 missinglettr creează o nouă campanie de marcare 06

Pasul 6: Următorul ecran este ecranul de marcare în care puteți personaliza imaginea mărcii, culoarea principală și numele. De asemenea, puteți personaliza numele autorului.

09 missinglettr creează o nouă campanie

Pasul 7: În ultimul pas, trebuie să selectați buletinul de ofertă care vă place cel mai mult, faceți clic Următor →, iar Missinglettr va începe să genereze campania.

10 missinglettr creează o nouă campanie 08 aproape finalizată

Și în doar câteva momente (a durat mai puțin de un minut în cazul meu) Missinglettr va fi creat un campania de socializare de un an de pe o singură postare pe blog.

11 missinglettr creează o nouă campanie 09 făcută

Revizuirea campaniei de socializare generată automat de Missinglettr

Odată ce Missinglettr generează campania, este timpul să o revizuiți. Procesul de revizuire este destul de simplu. Vă uitați la postări, editați oricare dintre acestea sau ștergeți cele care nu vă plac. Iată o imagine de ansamblu a procesului:

12 hashtag-uri de campanie lipsă auto generate

În primul pas al ecranului de revizuire a campaniei, Missinglettr va sugera câteva hashtag-uri generate automat, împreună cu popularitatea acestora. Aceste hashtag-uri vor fi utilizate în fiecare dintre postările generate automat.

Puteți elimina sau rearanja hashtag-urile în timp ce vedeți bradul. Am selectat următoarele hashtag-uri pentru postarea mea WP-CLI:

13 hashtag-uri lipsă de campanie personalizate

După ce hashtag-urile sunt examinate, treceți la pasul următor.

14 lipsă de recenzie a campaniei

Aici, va trebui să revizuiți fiecare postare a campaniei. Puteți modifica, șterge sau modifica secvența postărilor după cum considerați de cuviință.

15 lipsă de revizuire a campaniei de editare lipsă

Pentru postări individuale, Missinglettr vă oferă posibilitatea de a modifica ofertele din text, precum și a imaginii, alegeți o imagine diferită sau nu folosiți deloc nicio imagine. De asemenea, puteți edita manual întregul conținut al postării.

După ce ați examinat și verificat postările campaniei, treceți la pasul următor.

16 final de revizuire a campaniei lipsă

Acesta este ecranul final de revizuire a campaniei în care selectați durata campaniei și activați campania.

Managementul campaniei de social media din Missinglettr

1) Prezentare generală a tabloului de bord social media Missinglettr

Prezentare generală a tabloului de bord al campaniei lipsite de la 17

Tabloul de bord Missinglettr vă oferă o imagine de ansamblu asupra performanței campaniei și a oricăror campanii noi în curs de revizuire.

Missinglettr scanează fluxul RSS al blogului pentru a găsi postări de blog care nu au fost convertite în campanii și le adaugă la Campanii în așteptare coadă. Puteți examina aceste campanii și le puteți programa pentru postarea pe canalele dvs. sociale pentru trafic peren.

2) Crearea unui nou proiect în Missinglettr

18 panoul de bord lipsă de proiect active

Unitatea fundamentală a unui cont Missinglettr este a proiect, cunoscut și sub numele de a sursă. În esență este blog acceptat din care Missinglettr preia conținutul. Sursa curentă din captură de ecran este WPExplorer. Puteți comuta între proiecte din meniul derulant.

În momentul scrierii, Missingletter acceptă blogurile Wix, WordPress, Squarespace și Shopify.

19 missinglettr adăugând noul proiect p1

Pasul 1: Pentru a adăuga o sursă nouă, selectați Site nou din același meniu derulant.

20 missinglettr adăugând noul proiect p2

Pasul 2: Introduceți numele proiectului și adresa URL a fluxului RSS al site-ului, iar Missinglettr va genera automat postări de socializare din postările de pe blogul respectivului site.

3) Vizualizare postată programată Missinglettr în Calendarul conținutului

21 calendarul de conținut lipsă

Conținut programat pagina afișează un calendar de conținut social media care conține toate campaniile active din proiectul dvs. Missinglettr. Puteți trage și fixa postări pentru a le reprograma, adăuga postări noi sau edita postări existente, direct din calendarul de conținut.

4) Măsurarea performanței campaniei în Missinglettr

22 tabloul de bord de raportare a campaniei lipsă

Tabloul de bord de raportare și analiză Missinglettr afișează campaniile cu cele mai performante campanii, clicuri totale și rețele sociale cele mai active. Date despre afișări pentru postările organice este ceva care lipsește în acest moment. Cu siguranță, ar fi o măsură bună, ceea ce va ajuta la măsurarea ratei de afișare la clic (mai bine cunoscută sub denumirea de rata de clic) pentru postările dvs. organice pe social media.

Caracteristici suplimentare de la Missinglettr

Următoarele caracteristici se găsesc în panoul de setări din Missinglettr și pot fi utilizate pentru a crea campanii personalizate extrem de personalizate.

1) Citați bule și branding

23 bule lipsă de cotație și branding

Puteți personaliza șabloanele cu bule de cotare și le puteți limita la utilizarea unui set de imagini predefinite. Acest lucru vă ajută să mențineți coerența mărcii pe toate postările.

2) Șabloane de conținut

24 șabloane de conținut lipsă

Șabloanele de conținut ajută Missinglettr să creeze postări în funcție de stilul dvs. de scriere, potrivindu-se vocii mărcii. Puteți utiliza, de asemenea, șabloane de conținut pentru a crea postări de socializare în propria limbă, în afară de engleză.

25 șablon de editare lipsă de editare

Puteți să vă creați propriile șabloane de conținut folosind marcatoarele implicite disponibile în Missinglettr.

3) Program de conținut

26 programul de conținut lipsit de licență

Missinglettr oferă cinci șabloane de program implicite care variază de la două săptămâni la un an. La începutul acestui tutorial am selectat programul a 4 postări în 2 săptămâni. Puteți crea programe de postare noi sau modifica pe cele existente, pe baza cerinței dvs..

4) Re-postarea postărilor vechi pe blog

Missinglettr acceptă redirecționarea postărilor de blog existente în totalitatea lor (și nu ca un extras) la Media. Cu toate acestea, puteți activa această caracteristică doar în momentul creării unei campanii noi.

Rețineți că publicarea unei copii a unei postări existente pe blog pe Medium ar putea să afecteze negativ SEO-ul site-ului dvs., cu excepția cazului în care conținutul este sindicat corespunzător. Missinglettr are grijă de acest lucru folosind link-uri canonice în Medium, care citează că blogul tău este sursa originală a conținutului. Cu toate acestea, ar trebui să utilizați această caracteristică cu precauție.

5) Shorteners URL personalizate și multe altele

27 lipsa dispozitivelor de scurtare url personalizate

Missinglettr folosește lettr.ai domeniu pentru a vă scurta legăturile de pe social media. De asemenea, acceptă scurtături URL de terțe părți precum Bitly, Replug, PixelMe, Short.cm și JotURL. Puteți alege, de asemenea, să nu utilizați nicio scurtătură URL, deși acest lucru nu este recomandat.

Missinglettr acceptă, de asemenea, adăugarea parametrilor UTM personalizați la linkurile postate în postările programate. În acest fel veți obține o vedere a unei păsări a întregului trafic contribuit de campaniile Missinglettr direct din tabloul de bord Google Analytics.

În plus, puteți adăuga hashtag-uri implicite care trebuie adăugate la fiecare postare sau puteți dezactiva complet hashtag-urile.

Strategia de tarifare a Missinglettr

model lipsit de prețuri ianuarie 2020

Există 3 simple Planurile de prețuri ale Missinglettr cu o probă de 14 zile cu card de credit gratuit. De asemenea, beneficiați de două luni gratis pe planul anual.

Blogger planul costă 15 USD / lună și include 1 sursă de conținut (sau proiect), 3 profiluri sociale, 1000 de postări programate și un singur utilizator de acces.

Afaceri planul costă 47 USD / lună și include 3 surse de conținut, 8 profiluri sociale, 5.000 de postări programate și acces nelimitat pentru utilizatori. În mod esențial, puteți gestiona prezența social media pentru trei mărci. Planul de afaceri include, de asemenea, caracteristici suplimentare, cum ar fi generarea automată a bulelor de cotație, programul de înregistrare personalizat, șabloane de postare personalizate, postarea automată la analiză medie și avansată. În special, nivelul de sprijin oferit în Blogger și Afaceri planurile sunt aceleași.

Agenţie planul costă 147 USD / lună și include 7 surse de conținut, 25 de profiluri sociale, 10.000 de postări programate și acces nelimitat pentru utilizatori. În afară de tot ceea ce figurează în planul de afaceri, veți obține funcții cu funcții alb, conturi client (disponibile la cerere), rapoarte PDF personalizate și asistență prioritară cu un manager de cont dedicat.

Ce plan Missingettr ar trebui să alegeți?

 • Dacă sunteți blogger sau solopreneur, Missinglettr este Blogger planul ar fi o potrivire pentru tine.
 • Afaceri planul este mai potrivit pentru mărci cu mai multe produse (și, astfel, profiluri de social media), și solopreneurs care oferă servicii de social media pentru mărci.
 • Agenţie planul este potrivit pentru agențiile de social media de talie mică sau soloprenatorii care oferă servicii de socializare clienților mici-mijlocii.

50% reducere Missinglettr

Pentru un timp limitat, puteți economisi 50% din ORICE plan de la Missinglettr în primele 3 luni sunteți membru. Doar faceți clic pentru a salva și începe să planificați strategia de social media.

Economisiți 50% pe Missinglettr

Înveliți

Crearea de conținut epic este probabil cel mai important factor pentru succesul marketingului de conținut. Cel de-al doilea factor important este, fără îndoială, promovarea conținutului. 

Există mai multe modalități de promovare a conținutului dvs., inclusiv sindicalizare, postări de invitați, campanii de informare socială, explozii de newsletter și promovarea în propriile canale de social media. Ultima parte este locul în care intervine Missinglettr, care vă ajută să economisiți timp în timp ce creșteți traficul blogului gratuit!


Peste tine – care sunt gândurile tale despre Missinglettr? Ce caracteristici ați dori să vedeți în continuare? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map