Cloudways a gestionat Cloud Hosting Review

În lumea de astăzi, piața de găzduire este plină de opțiuni, atât de mult încât este ușor să te pierzi din punct de vedere tehnic, cu aspectul competitiv din ce în ce mai mare al afacerii de găzduire, citirea unor recenzii bune și oneste despre aceste servicii este esențială..


Acesta este primul articol dintr-o serie în care voi examina servicii de hosting bine cunoscute. Astăzi vă voi arăta ce este Cloudways, cum funcționează, cât de bine este, dezavantajele și performanța reală a serviciului. De asemenea, voi discuta despre publicul țintă și prețul.

Notă: Acest articol este o recenzie cinstită, în profunzime, a serviciului de hosting cloud cloud WordPress Cloudways. Cloudways ne-a oferit un cont temporar pentru a-și testa în mod regulat serviciul, cu toate că toate opiniile și rezultatele testelor partajate în această recenzie sunt proprii..

Ce este Cloudways

Cloudways este o companie de găzduire cloud care oferă o platformă centralizată pentru gestionarea serviciilor cloud externe precum DigitalOcean, VULTR, Amazon și Google Cloud, printre alții. În esență, Cloudways este mai mult ca un hub-ul serviciilor în loc de o companie de hosting reală.

Conform formulării lor, în Cloudways puteți alege furnizorul dvs., alegeți aplicația de bază și construiți aplicația web cu încredere deplină.

Deci, Cloudways vă permite să creați mașini virtuale care la rândul său poate găzdui aplicaţii pe care le creezi. Cloudways oferă un mod ușor de a crea acele mașini virtuale și aplicațiile deasupra.

Noțiuni introductive cu Cloudways

Mai întâi, va trebui să selectați un plan Cloudways. Acestea oferă mai multe opțiuni pentru facturare pe oră sau lunară, furnizori de cloud, centre de date, ram, stocare, lățime de bandă și multe altele.

Începeți cu Cloudways

După ce intri în serviciu, primești următoarea interfață …

După cum vedeți, Cloudways vă permite să creați o mașină virtuală cu 1 clic pe cele mai populare companii de gazduire cloud, selectați pur și simplu furnizorul, dimensiunea serverului, locația și apoi sunteți bine să mergeți.

Odată ce serverul este creat, aveți acces la configurația aplicațiilor.

Pentru acest articol, voi crea 2 mașini virtuale, una înăuntru Oceanul digital iar celălalt pe Servicii Web Amazon. Odată ce ambele mașini sunt gata și active, putem proceda la crearea webserver și aplicație deasupra.

Cloudways vă permite să creați un Aplicația web server WordPress cu ușurință, împreună cu alte aplicații utilizate frecvent. Pentru această recenzie, mă voi concentra pe WordPress, din motive evidente.

Este bine să menționăm că aplicațiile Cloudways sunt create cu optimizări la loc ceea ce înseamnă că aplicația va crea cu un profil optimizat pentru WordPress. Pentru acest articol voi merge ocolire Optimizări WordPress pentru a vă arăta performanța reală din spatele serviciului.

După cum vedeți, toate aspectele majore ale webserver-ului pot fi modificate cu o interfață de utilizator frumoasă și intuitivă. Este bine să știi că nu ești obligat să reglezi toate aceste lucruri pentru ca site-ul tău să funcționeze corect, dar cel mai bine este să știi ce faci înainte de a continua să atingi ceva din acest meniu. Aceste opțiuni sunt cele mai potrivite pentru persoanele care sunt instruite în administrarea serverelor web, pentru oamenii obișnuiți, este bine să lăsați toate acestea neatinse.

Serverul vă permite o scalare verticală destul de ușoară, cu costurile tipărite în mod clar. Acest lucru este extrem de util pentru startup-urile care doresc să se extindă pe fuga.

Cloudways vine cu o caracteristică de rezervă frumoasă care vă va permite să creați copii ale fișierelor dvs. în orice ciclu de timp doriți.

Principalul stivă de servere web vine cu PHP-FPM preconfigurat, Memcached, Apache ca webserver real, nginx ca proxy și Varnish ca principal mecanism de memorie în cache, un server web destul de complex, toate gestionate prin interfață, fără a fi nevoie să interacți cu mașina actuală. Destul de util !

Trebuie să instalați un certificat pe WordPress-ul dvs. nu este deloc o problemă, pur și simplu adăugați adresa de e-mail și domeniul și instalați certificatul, acesta este tratat prin Să criptăm gratuit, dar sistemul vă permite să vă instalați certificatele personalizate în cazul în care aveți nevoie.

După ce aparatul funcționează, puteți transfera cu ușurință, partaja, clona serverul sau chiar adăuga o aplicație nouă la acesta, aceasta este gestionată cu un buton portocaliu ușor de accesat în colțul din dreapta jos al interfeței. Acest lucru nu poate fi mai ușor !

Dar migrațiile?

Dacă, ca și mine, aveți deja site-ul dvs. funcțional, Cloudways vă oferă o modalitate ușoară de a importa toate datele dvs. fără a fi necesar să atingeți o singură linie de cod sau să faceți o singură copie de rezervă. Acest lucru este gestionat prin intermediul Plugin de rezervă Cloudways pentru WordPress. Pur și simplu instalați pluginul pe site-ul dvs. WordPress și apoi îl conectați la Cloudways. Sistemul BlogVault va migra WordPress-ul dvs. către Cloudways. Cu toate acestea, un avertisment este un proces lent, dacă site-ul dvs. are tone de fișiere, așteptați să așteptați ore în șir pentru ca acest lucru să se termine, aveți răbdare.

Dacă site-ul dvs. funcționează și funcționează în Cloudways poate fi super distractiv, nu doar pentru că sistemul vă permite să reglați fiecare aspect al mașinii virtuale și al aplicației pe care o veți folosi, ci pentru că modul simplu în care totul este configurat ar putea vă poate economisi ore întregi de dureri de cap. Aceasta este o veste foarte bună pentru startup-uri și dezvoltatori care pur și simplu nu doresc să-și petreacă timpul lucrând cu fișiere și servere web și doresc o interfață centralizată pentru a implementa mai multe servere care doar funcționează.

Gazduire Benchmarks

În scopul evaluării comparative a Cloudways și a oricărui alt serviciu care va veni, am decis să realizez un site de șabloane de bază, nu prea greu pentru resurse, dar suficient pentru a putea măsura performanța. Site-ul original este găzduit pe propria mea platformă de găzduire într-un server dedicat aici, site-ul de referință este numit Blogul Techie și reprezintă un site web tipic, plin de imagini pe care le-ați putea construi pentru unul dintre clienții dvs. Acest site combină imagini minuscule cu cele medii și mari, de la 2Kb până la 700 pe activ. Acest lucru este util pentru a testa capacitatea serverului de a furniza conținut mixt. Site-ul încarcă, de asemenea, mai multe pluginuri și un cadru, acest lucru ajută, de asemenea, la determinarea vitezei site-ului web în furnizarea mai multor javascripturi.

Locul de testare nu are pluginuri de compresie, minificare și compresie de imagine încorporate în el. Acest lucru ajută la determinarea adevăratelor capacități ale serverului web.

Cloudways Powered cu Digital Ocean

Primul rezultat vine de la Oceanul digital mașină virtuală găzduită pe Cloudways.

După cum puteți vedea din informațiile despre instrumentele pingdom, site-ul este servit cu nginx.

Rezultatul de la Dallas pentru prima noastră mașină virtuală este uimitor, site-ul web a obținut o calificare A fără niciun mecanism de memorie în cache (cu excepția optimizărilor propriului server Cloudways) și cu un timp de încărcare total de 1,44 secunde pentru un site de aproape 3 MB.

Odată ce trecem la locația din San Jose, care este mai aproape de origine, rezultatele vorbesc de la sine, mașina virtuală răspunde ca un campion cu o durată de încărcare totală de 493ms și o notă de 92 de viteze fără niciun plug-in de cache în WordPress, uimitor..

Acum să mergem la Amazon VM.

Cloudways Powered cu Amazon Web Services

Testând din locația Dallas, mașina virtuală furnizată de Cloudways de la serviciile web Amazon s-a dovedit a fi un concurent cu doar 1,19 din timpul total de încărcare și un rating A91.

Ce este bine despre Cloudways

Cloudways este un serviciu uimitor din toate aspectele. Nu oferă doar unul dintre cele mai bune interfețe pentru managementul central pe care l-am văzut.

De asemenea, funcționează doar. Vă permite să creați cu ușurință mașini virtuale și aplicații fără a fi nevoie să încurcați cu fișierele și serverele web și să atingeți o singură comandă în linux. Dar, în același timp, este atât de ușor de gestionat încât vă permite să mergeți admin complet și să gestionați serverul de către consolă sau chiar o consolă de linie de comandă portabilă accesibilă din browser. cantitate uriașă de opțiuni încorporate în serviciu sunt doar uimitoare.

Cel mai bun lucru vă permite să selectați furnizorul de găzduire pentru fiecare dintre mașinile dvs. virtuale și să vă extindeți proiectul instantaneu. Ce mai puteți cere?

Și ce nu este atât de mișto

Pentru început, Cloudways este distractiv să lucrezi dacă știi ce faci. Dacă provineți dintr-un cont de gazduire partajată și nu aveți cunoștință doar de frontendul cPanel, va exista o curbă de învățare cu Cloudways. Cel puțin, trebuie să înțelegeți conceptul de server web și să aveți cunostinte de baza despre modul în care operează pentru a putea profita din plin de ea. Este, de asemenea, adevărat că majoritatea opțiunilor sunt presetate cu valori optimizate și este posibil să nu fie nevoie să reglați nimic pentru ca site-ul dvs. să funcționeze corect, dar în cazul în care trebuie să vă ocupați de acesta, fie că sunt baze de date sau limite php, este cel mai bine dacă intrați în Cloudways cu unele cunoștințe de bază. În timp ce Cloudways va funcționa perfect bine pentru începători, considerăm că pot exista alternative mai bune pentru acest tip de public.

Celălalt lucru nu atât de fain despre Cloudways este că este Preț. Interfața frumoasă, capacitățile uimitoare și integrarea ușoară cu toți furnizorii majori de cloud oferă un cost suplimentar. De exemplu, găzduirea aceluiași VM care te-a costat 10 dolari în DigitalOcean, te va costa 17 $ pe Cloudways. Acea taxă suplimentară este pentru interfața de utilizator. Și, în timp ce Cloudways poate fi cu siguranță accesibilă, nu este opțiunea cu cel mai mic cost, în niciun caz.

Și din momentul în care vă dimensionați serverul la mai mult de doar 2 GB RAM, veți ajunge să plătiți mai mult decât un server dedicat, cu mai multă memorie RAM și CPU în el. De asemenea, depozitarea nu este ieftină. Pentru site-uri mai mici este în regulă, dar pentru site-uri precum reviste mari, care durează de la 30 la 55 GB de spațiu, Cloudways va fi scump.

Concluzie

Cloudways este un serviciu minunat orientat către start-up-uri, agenții, mici dezvoltatori și proprietari de bloguri care doresc un sistem centralizat care să se ocupe de toate site-urile lor web. Interfața este una dintre cele cel mai bine am văzut și modul în care funcționează sistemul și cantitatea de opțiuni pe care le are este pur și simplu uimitor. De la doar reglarea unui lucru până la reglarea aproape totul, marea majoritate este accesibilă prin interfață, economisindu-ți tone de ore de muncă. Singurul dezavantaj real al Cloudways este în prețul acestuia. Echipamentele de scalare dincolo de valorile standard sunt costisitoare și adevărul este că orice server web dedicat ieftin va costa mai puțin și va oferi mai mult, înțelept hardware.

Cu Cloudways plătiți interfața, sistemul centralizat, accesul ușor la toate lucrurile dvs. și o platformă centralizată pentru a gestiona mai mulți furnizori și, dacă ceea ce căutați, Cloudways poate fi cea mai bună opțiune, amintiți-vă doar că scalarea va te costă și fii pregătit să te descurci în caz că ai nevoie. Adevărul este, chiar costisitor, serviciul merită fiecare bănuț și este o opțiune minunată pentru utilizatorii de nivel mediu până avansat.

Începeți cu Cloudways

Ne-ar plăcea să știm dacă vreunul dintre cititorii noștri a încercat Cloudways și să vă auzim gândurile. Ce părere aveți despre Cloudways? Ați încercat opțiunile serverului lor cloud?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map